Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2024-2025
- Μπαρκαρούτσος
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2024-2025
Τριήμερο τώρα, έτσι κι αλλιώς τα διαρκείας ανοίγουν Τρίτη. Θα απαντήσουν σύντομα!
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Βασικά η ΠΑΕ δεν έχει καμία σχέση με τον πορτοφόλι gov. Απλά ακολουθεί τους κανόνες της κυβέρνησης. Ναι αυτής που τα κάνει όλα αρπακολιστικα. Εδώ για εμάς του εξωτερικού πρέπει να πάμε σε προξενική αρχή για να μπορέσουμε να ενεργοποιήσουμε το πορτοφόλι. Αμπαλαεα καταστάσεις!billydination έγραψε:Είμαι στρατιωτικός και η ταυτότητα μου όπως και σε όλους τους ένστολους (πυροσβέστες ,λιμενικούς κ.τ.λ) δεν αναγνωρίζεται στο gοv.wallet . Πώς μπορώ να βγάλω εισιτήριο για μένα και το παιδί μου; Έστειλα mail στην ΠΑΕ αλλά δεν μου απάντησαν. Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο. Είμαστε πολλοί με αυτό το πρόβλημα και δεν βλέπω κάποιος να ασχολείται.
Την περιμέναμε μια αύξηση, είναι καλές οι τιμές με τη προϋπόθεση ότι θα μπαίνεις σε όμιλο (ή όπως αλλιώς θα λέγεται το μίνι πρωτάθλημα) στην Ευρώπη σε οποιοδήποτε διοργάνωση.
Ίσως θα μπορούσε να υπάρχει μεγαλύτερη διάρκεια στις ανανεώσεις αφού μας παίρνει, το πρώτο ματς είναι τέλη Ιουλίου.
Πολύ κακό το νέο σύστημα των εγκεφάλων της ΝΔ, χτυπάς τη βία στην ουσία δυσκολεύεις τη διαδικασία σε αυτούς που αγαπάνε τις ομάδες και πηγαίνουν στάνταρ στα εντός έδρας και μου στερείς το καρτελάκι ενώ ότι βία υπάρχει, γίνεται μακριά απ'τα γήπεδα σε άσχετα μέρη;
Θα υπάρξουν διάφορα προβλήματα στάνταρ και μέχρι να βγάλουμε το εισιτήριο και ακόμα και μέσα στη χρονιά γιατί πρέπει να είμαι υποχρεωμένος να έχω φορτισμένο ένα κωλοκινητό που μπορεί να πάθει το οτιδήποτε οποιαδήποτε στιγμή με μια εφαρμογή;
Ίσως θα μπορούσε να υπάρχει μεγαλύτερη διάρκεια στις ανανεώσεις αφού μας παίρνει, το πρώτο ματς είναι τέλη Ιουλίου.
Πολύ κακό το νέο σύστημα των εγκεφάλων της ΝΔ, χτυπάς τη βία στην ουσία δυσκολεύεις τη διαδικασία σε αυτούς που αγαπάνε τις ομάδες και πηγαίνουν στάνταρ στα εντός έδρας και μου στερείς το καρτελάκι ενώ ότι βία υπάρχει, γίνεται μακριά απ'τα γήπεδα σε άσχετα μέρη;
Θα υπάρξουν διάφορα προβλήματα στάνταρ και μέχρι να βγάλουμε το εισιτήριο και ακόμα και μέσα στη χρονιά γιατί πρέπει να είμαι υποχρεωμένος να έχω φορτισμένο ένα κωλοκινητό που μπορεί να πάθει το οτιδήποτε οποιαδήποτε στιγμή με μια εφαρμογή;
Η απόσταση στην τιμή μεταξύ 2-3 και 5-6 γίνεται αρκετά μικρή αν σκεφτεί κανείς τις επιπλέον ανέσεις.
Πιο είναι το κλίμα στα ορεινά της 2-3;
Ενοχλεί το δίχτυ;
Πόσο δυσκολεύει η απόσταση από τη σέντρα;
ΥΓ. Στην 5 είμαι κοντά στο κέντρο, εντός του κύκλου.
Πιο είναι το κλίμα στα ορεινά της 2-3;
Ενοχλεί το δίχτυ;
Πόσο δυσκολεύει η απόσταση από τη σέντρα;
ΥΓ. Στην 5 είμαι κοντά στο κέντρο, εντός του κύκλου.
Το πορτοφολι gov δεν εχει σχεση με την ταυτοτηταbillydination έγραψε:Είμαι στρατιωτικός και η ταυτότητα μου όπως και σε όλους τους ένστολους (πυροσβέστες ,λιμενικούς κ.τ.λ) δεν αναγνωρίζεται στο gοv.wallet . Πώς μπορώ να βγάλω εισιτήριο για μένα και το παιδί μου; Έστειλα mail στην ΠΑΕ αλλά δεν μου απάντησαν. Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο. Είμαστε πολλοί με αυτό το πρόβλημα και δεν βλέπω κάποιος να ασχολείται.
Χρειαζεται να εχεις ολοκληρωσει το ΕΜΕΠ
Οσοι ενστολοι δεν εχουν πολιτικη ταυτοτητα, δεν μπορουν να προσθεσουν στο wallet την ταυτοτητα κ το διπλωμα
Οποτε πρεπει να τα φερουν παντα μαζι τους
Στο διαρκειας περσι οι στρατιωτικοι, σκαναραν απο οσο γνωριζω το QR code και το εισιτηριο εμπαινε κανονικα στο wallet
Φετος δεν ξερω
Εκτιμω οτι δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα
Θα πληρωσεις το διαρκειας, θα σου στειλει η ΠΑΕ το QR code, θα το σκαναρεις με το κινητό σου απο την οθονη του υπολογιστη κ θα εισαι κομπλε
Θα ρωτησω ομως ξανά για πιο σιγουρα κ θα σου πω αν δω οτι φετος υπαρχει προβλημα
Παντως δεν το νομιζω
- john4serres
Ο ορισμός του κλέβω εκκλησία στα πέταλαshogoon έγραψε:4 και 7 απίστευτες τιμές αν δεις και ομίλους σαν να κλέβεις εκκλησία είναι.
ειμαι δρυμης κατηγορος της λειτουργιας της ΠΑΕ σε πολλα επιπεδα, εδω ομως δεν εχει ευθυνη. η γελοιωδεστερη κυβερνηση ολων των εποχων καταφερε να κανει παλι ενα θαυμα προβαινοντας σε μια ρυθμιση που δεν πετυχαινει τιποτα παρα μονο να δυσκολεψει την ζωη του κοσμου. Στην πεντε που εχω διαρκειας δεν θυμαμαι καν ποσο πληρωσα περσι, φετος ομως πολυ φιλοι δυστηχως θα δυσκολευτουν
με λυπει ιδιαιτερα που δεν θα εχω το καρτελακι του διαρκειας μετα απο τοσα χρονια
Παρακληση στους Μοντ , για ολα τα παιδια σαν τον φιλο billydination αλλα κι αλλους με τετοιου ειδους γραφιοκρατικα προβληματα να γινει στο σαιτ ενα νημα ωστε να δηλωσουν συμμμετοχη οσοι φιλοι αντιμετωπιζουν παρομοια κατασταση κι να προωθηθει απο το δικο μας ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ενα ερωτημα προς την παε για το πως θα αντιμετωπιστει το ζητημα.

Παρακληση στους Μοντ , για ολα τα παιδια σαν τον φιλο billydination αλλα κι αλλους με τετοιου ειδους γραφιοκρατικα προβληματα να γινει στο σαιτ ενα νημα ωστε να δηλωσουν συμμμετοχη οσοι φιλοι αντιμετωπιζουν παρομοια κατασταση κι να προωθηθει απο το δικο μας ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ενα ερωτημα προς την παε για το πως θα αντιμετωπιστει το ζητημα.
κάνα καρτελάκι αναμνηστικό θα μας δινουν; Ή κάτι για τηννσυλλογη;
20 χρόνια διάρκειας έχουμε. τι θα μαζεύουμε τωρα; barcode;
20 χρόνια διάρκειας έχουμε. τι θα μαζεύουμε τωρα; barcode;
Οι τιμές είναι σε λογικά πλαίσια
Επειδή θεωρώ ότι τα φετινά διάρκειας πιθανόν να χτυπήσουνε ρεκόρ, η ΠΑΕ θα πρέπει να προβλέψει για φέτος μια διαδικασία απελευθέρωσης των θέσεων για τα ματς που κάποια διάρκειας δεν θα πηγαίνουν στο γήπεδο λόγο απόστασης, ασθένειας, δουλειάς κτλ
Από τη στιγμή που βάσει νέου νόμου απαγορεύεται η μεταβίβαση ακόμη και του διαρκειας , είναι κρίμα σε ματς υψηλής ζήτησης Ευρώπη, ντέρμπι κτλ ορισμένες θέσεις να μένουν κενές
Η διαδικασία αυτή νομίζω ότι εφαρμόστηκε τα τελευταία 2 χρόνια από το χαρτί, δίνοντας στους κατόχους ανά πχ 3 απελευθερώσεις θέσεων , κίνητρο κάποιας έκπτωσης στην μπουτίκ κτλ
Επειδή θεωρώ ότι τα φετινά διάρκειας πιθανόν να χτυπήσουνε ρεκόρ, η ΠΑΕ θα πρέπει να προβλέψει για φέτος μια διαδικασία απελευθέρωσης των θέσεων για τα ματς που κάποια διάρκειας δεν θα πηγαίνουν στο γήπεδο λόγο απόστασης, ασθένειας, δουλειάς κτλ
Από τη στιγμή που βάσει νέου νόμου απαγορεύεται η μεταβίβαση ακόμη και του διαρκειας , είναι κρίμα σε ματς υψηλής ζήτησης Ευρώπη, ντέρμπι κτλ ορισμένες θέσεις να μένουν κενές
Η διαδικασία αυτή νομίζω ότι εφαρμόστηκε τα τελευταία 2 χρόνια από το χαρτί, δίνοντας στους κατόχους ανά πχ 3 απελευθερώσεις θέσεων , κίνητρο κάποιας έκπτωσης στην μπουτίκ κτλ
- kataramenos5
Οι ξενοι,ειτε οπαδοι αλλων ομαδων για τα ευρωπαικα ειτε μονιμοι κατοικοι εξωτερικου(οπαδοι Παρτιζαν πχ) πως θα μπαινουν?
Επιτρεπονται τετοιες διακρισεις σε πολιτες της ΕΕ?
Επιτρεπονται τετοιες διακρισεις σε πολιτες της ΕΕ?
Είμαι από το Ναύπλιο οπότε δεν ξέρω πολλά για τα διάρκειας. Φέτος όμως θα πάρω ακόμα κ αν έρθω μόνο σε 2 αγώνες. Το θέμα μου είναι αλλού όμως. Θέλω φετος να φέρω κ τον μεγάλο μπορεί κ τον μικρό γιο πρώτη φορά. Ηλικίες 7 κ 5. Το πρόβλημα έχει ως εξής , δεν με παίρνει να πάρω κ στον γιο μου διαρκείας για 1 παιχνίδι όμως στην αντίθετη πως θα εξασφαλίσω θεση δίπλα μου όταν έρθει η ώρα του αγωνα κ δε θα έχει διαρκείας?
Εισιτήρια Διαρκείας Ποδοσφαίρου 2024-2025
Θα πάρεις τηλ την προηγούμενη του αγώνα που θες να δεις. Θα σου βρει άκρη η ΠΑΕ για 2 παιδάκια 7 χρόνων. Δεν πιστεύω ότι έχουμε θέμα να μπουν έτσι 2 μικρούλη δες από το Ναύπλιο.
-
Ευχαριστώ όλα τα μέλη του φόρουμ για τις απαντήσεις. Εννοείται ότι η ομάδα δεν έχει καμία ευθύνη γι' αυτές τις δυσκολίες που μας βάζουν ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα να μπορούμε δηλαδή να πάμε στο γήπεδο με τα παιδιά μας. Θέλω μόνο να μπορώ να δώ όπως λέω και στην γυναίκα μου την πρώτη μου αγάπη και παντοτινή . 

Αδερφέ είσαι σίγουρος ότι πρέπει να πάμε σε προξενείο;Μαυρο Χιονι έγραψε: Εδώ για εμάς του εξωτερικού πρέπει να πάμε σε προξενική αρχή για να μπορέσουμε να ενεργοποιήσουμε το πορτοφόλι. Αμπαλαεα καταστάσεις!
Πήρα στην ΠΑΕ πριν λίγες μέρες και με είπαν ότι για εμάς από το εξωτερικό -και αφού έχει ολοκληρωθεί η αγορά του διαρκείας- η διαδικασία θα μπορεί να ολοκληρωθεί πατώντας το guest.
Αν κάποιος μπορεί να αποσαφηνίσει θα είμαι υπόχρεος!