Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2024-2025
Re: Εισιτήρια Διαρκείας Μπάσκετ 2024-2025
Τα συνδεσμιτικα διαρκειας, που δεν ηταν ονομαστικα, μπορουν να ανανεωθουν?
- Μπαρκαρούτσος
Μάλιστα. Μάλλον θα πάρω το διαρκείας online και δεν με βλέπω να ξαναπατάω γήπεδο. Αυτά τα gov wallet κτλ ξεκίνησαν όταν είχα ήδη φύγει εξωτερικό και τώρα δεν προτίθεμαι καν να μπω Taxis να βάλω το κινητό μου στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνιών. Ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Δεν είμαι κάτοικος Ελλάδας, δεν καταλαβαίνω γιατί να αναγκαστώ να ασχοληθώ με όλα αυτά.
Χλωμό μου φαίνεται...και άντε αν θες να παίρνεις μεμονωμένο εισιτήριο για ΠΑΟΚ-Λαύριο να κάνεις αυτή τη διαδικασία κάθε βδομάδα ή για να φέρεις παιδιά στο γήπεδο...Cylon-4 έγραψε:Τα συνδεσμιτικα διαρκειας, που δεν ηταν ονομαστικα, μπορουν να ανανεωθουν?
Διαρκείας με πιστωτική και δόσεις μου φαίνεται γιατί σφίξαμε.
Στην δευτερη παραγραφο μηπως λειπει ενα "ΔΕΝ"?Από 01/07/2024 μέχρι και 31/07/2024
Σε αυτό το χρονικό διάστημα, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου (2023-24) θα έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα να ανανεώσουν τη θέση τους με την προνομιακή τιμή ανανέωσης.
Το ίδιο χρονικό διάστημα, οι νέοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, μόνο όμως για εκείνες τις θέσεις που είναι δεσμευμένες (μέχρι και τις 31/07), από τους κατόχους της προηγούμενης σεζόν.
για εκεινες τις θεσεις που ΔΕΝ ειναι δεσμευμενες επρεπε να λεει
- Μπαρκαρούτσος
Όχι, αλλά την τελευταία φορά που ρώτησα, κόστιζαν 50€. Με την ανανέωση πόσο να πάει, 30€;; 50€ καλά είναι.Cylon-4 έγραψε:Τα συνδεσμιτικα διαρκειας, που δεν ηταν ονομαστικα, μπορουν να ανανεωθουν?
- Maurice_Escargot
Συγκλονιστικα απογοητευτικη η εικονα του γηπεδου εξ αριστερων των επισημων και δεξιων της τηλεοπτικης μεταδοσης.
Με 50 ευρω διαρκειας και στα περισσοτερα ματς η εικονα ηταν 50 ατομα μαξ.
ΟΚ, με αρη, γαλατασαραυ, τοφας και βαζελο ειχε περισσοτερο.
Θα παρω το διαρκειας μου και φετος. Δεν με νοιαζει το gov wallet, φακελωμενος εισαι και ως επισημοςκατοικος εξωτερικου, πρεπει να δηλωνω φορολογικη δηλωση και το σπιτι που εχω στο εξωτερικο στην Ελλαδα, το εισιτηριο θα με πειραξει?
Απο 120 στα 150 ευρω φετος η τιμη. Λογικη η αυξηση. Θα ανεβασει και τις τιμες στα μεμονωμενα? (10 ευρω στο Paok Sports Arena ηταν ισως το πιο φθηνο εισιτηριο της Basket League)
Με 50 ευρω διαρκειας και στα περισσοτερα ματς η εικονα ηταν 50 ατομα μαξ.
ΟΚ, με αρη, γαλατασαραυ, τοφας και βαζελο ειχε περισσοτερο.
Θα παρω το διαρκειας μου και φετος. Δεν με νοιαζει το gov wallet, φακελωμενος εισαι και ως επισημοςκατοικος εξωτερικου, πρεπει να δηλωνω φορολογικη δηλωση και το σπιτι που εχω στο εξωτερικο στην Ελλαδα, το εισιτηριο θα με πειραξει?
Απο 120 στα 150 ευρω φετος η τιμη. Λογικη η αυξηση. Θα ανεβασει και τις τιμες στα μεμονωμενα? (10 ευρω στο Paok Sports Arena ηταν ισως το πιο φθηνο εισιτηριο της Basket League)
Προφανώς δεν εννοεί να υπάρχει έκπτωση.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Όχι, αλλά την τελευταία φορά που ρώτησα, κόστιζαν 50€. Με την ανανέωση πόσο να πάει, 30€;; 50€ καλά είναι.Cylon-4 έγραψε:Τα συνδεσμιτικα διαρκειας, που δεν ηταν ονομαστικα, μπορουν να ανανεωθουν?
- Μπαρκαρούτσος
Δεν το ξέρω αυτό.. Λογικά ο Σήφης ή ο ΣΦ της γειτονιάς σας θα ξέρει.
Τώρα με το gov και τις παπαριές, γίνονται μάλλον πιο περίπλοκα αυτά. Όπως και οι μαζικές αγορές από ΣΦ (όπως κάνουν κάθε χρόνο οι του εξωτερικού) κτλ.
Τώρα με το gov και τις παπαριές, γίνονται μάλλον πιο περίπλοκα αυτά. Όπως και οι μαζικές αγορές από ΣΦ (όπως κάνουν κάθε χρόνο οι του εξωτερικού) κτλ.
- loukas karadimos
Καλησπέρα
Ζω έξω και θέλω να πάρω διαρκείας. Ξέρει κανείς αν υπάρχει θέμα να πάρω ένα και να το δώσω σε κάποιον δικό μου να πηγαίνει? Είναι όπως στην μπάλα ονομαστικά όλα?
Επίσης ξέρει κανείς αν θα ξανακάνει ΑΜΚ ο κυρ Θανάσης?
Ζω έξω και θέλω να πάρω διαρκείας. Ξέρει κανείς αν υπάρχει θέμα να πάρω ένα και να το δώσω σε κάποιον δικό μου να πηγαίνει? Είναι όπως στην μπάλα ονομαστικά όλα?
Επίσης ξέρει κανείς αν θα ξανακάνει ΑΜΚ ο κυρ Θανάσης?
- Μπαρκαρούτσος
Ναι, ισχύει ό,τι ισχύει και για το ποδόσφαιρο.
Το κατά πόσο όλα αυτά θα εφαρμοστούν είτε στην Τούμπα, είτε στο Παλατάκι, είναι ανοιχτό προς συζήτηση. Το θέμα είναι τι θα σκανάρεται στο τουρνικέ. Δεν νομίζω ότι θα ασχοληθεί κανείς να τσεκάρει ταυτοπροσωπίες, είτε στην Τούμπα (ειδικά στην 4) είτε στο understaffed Παλατάκι.
Το κατά πόσο όλα αυτά θα εφαρμοστούν είτε στην Τούμπα, είτε στο Παλατάκι, είναι ανοιχτό προς συζήτηση. Το θέμα είναι τι θα σκανάρεται στο τουρνικέ. Δεν νομίζω ότι θα ασχοληθεί κανείς να τσεκάρει ταυτοπροσωπίες, είτε στην Τούμπα (ειδικά στην 4) είτε στο understaffed Παλατάκι.
- kataramenos5
Καπως ετσι παρα το οτι ζω ακομα σ αυτη τη χωρα που βασανιζει τους πολιτες της.Απλα δε θελω τη ζωη μου ολη σ ενα κινητο.Εννοειται θα το παρουμε αλλα με πονο ψυχης, μαλλον δε θα ξαναπατησουμε.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μάλιστα. Μάλλον θα πάρω το διαρκείας online και δεν με βλέπω να ξαναπατάω γήπεδο. Αυτά τα gov wallet κτλ ξεκίνησαν όταν είχα ήδη φύγει εξωτερικό και τώρα δεν προτίθεμαι καν να μπω Taxis να βάλω το κινητό μου στο Εθνικό Μητρώο Επικοινωνιών. Ευχαριστώ, δεν θα πάρω. Δεν είμαι κάτοικος Ελλάδας, δεν καταλαβαίνω γιατί να αναγκαστώ να ασχοληθώ με όλα αυτά.
Και το γμτο δεν ειναι για μενα.Ειναι για το μικρο που απο περσι ακολουθησε (μαλλον μ εσπρωξε) σε 10 ματς.
Πριν κατι χρονια πατησε παλατακι σ ενα παιχνιδι με Πανιωνιο εκτοτε(μεχρι προπερσι αν τα θυμαμαι καλα) τον κερδισε το ποδοσφαιρο.Δεν ειχα ελπιδες.Τι να ζηλεψει απ το μπασκετ...Αλλού είναι η γκλαμουρια.
Το 2023 δε ξερω τι έπαθε αλλα ηθελε να παμε σε καθε ματς.Μεχρι και τη μανα του εσυρε σ ενα παιχνιδι με το βαζελο που δε μπορουσα
.Φετος........
Κουλη γ.........σαι
ΥΓ Πριν κατι μερες μου στειλε μια σελφι με Μπανε που συναντήθηκαν σε μια κατασκηνωση.Δακρυσα....
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
ΚΑΤ σοβαρά ρωτάω δεν ειρωνεύομαι καθόλου. Γιατί έχετε θέμα με την ταυτοπροσωπία στο γήπεδο ενώ εδώ και τόσα χρόνια όταν μου ζητάει κάτι η κοπέλα μου της λέω ότι δεν παίζει σάλιο και μετά από 1 λεπτό μου βγάζει διαφημίσεις με γυμνοσάλιαγκες,σαλιαρες κλπ κλπ