ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 15/05, 20:00, NovaSports
-
- Mr Ξερόλας 2019
Re: ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, 15/05, 20:00, NovaSports
Προσοχή στον Μπερνάρ
Πάθος για την ΝΙΚΗ,από το πρώτο δευτερόλεπτο τάκλιν και όλα θα πάνε καλά,όπως με Ολυμπιακό.
Το μυστικό πάλι θα είναι να σκοράρουμε πρώτοι,ας είναι κ αργά.
Πάμε για τη ΝΟΚΗ.
Πάθος για την ΝΙΚΗ,από το πρώτο δευτερόλεπτο τάκλιν και όλα θα πάνε καλά,όπως με Ολυμπιακό.
Το μυστικό πάλι θα είναι να σκοράρουμε πρώτοι,ας είναι κ αργά.
Πάμε για τη ΝΟΚΗ.
- figurehead4
Εμείς να κάνουμε τη δουλειά μας και στο τηγάνι ας γίνει ό,τι θέλει. Αυτά που δεν μπορούμε να επηρεάσουμε, απλώς τα δεχόμαστε. Εμείς τη δουλειά μας. Συγκέντρωση, πάθος, λύσσα, μυαλό.
Δεν τη φοβάμαι την ομάδα. Δεν είναι από έπαρση, αλλά πραγματικά δεν τη φοβάμαι.
Ξέρουμε ότι θα τα δώσει όλα και από κει και πέρα μπάλα είναι. Το σημαντικό είναι πως έχουν ήδη αποδείξει προπονητής και παίχτες μας πως είναι οι καλύτεροι όλων σε αυτό το σάπιο πρωτάθλημα
Θέλω να κουλάρω λίγο για να μπορώ να αντέξω ό,τι και να γίνει μέσα στην εβδομάδα αυτή, αλλά η αλήθεια είναι πως
"Ουφ γαμώ το άγχος μου"
Και μόνο που σκέφτομαι σε 6 μέρες να ξενυχτώ πάλι στο Λευκό Πύργο...
Το βουλώνω. Game by game
Δεν τη φοβάμαι την ομάδα. Δεν είναι από έπαρση, αλλά πραγματικά δεν τη φοβάμαι.
Ξέρουμε ότι θα τα δώσει όλα και από κει και πέρα μπάλα είναι. Το σημαντικό είναι πως έχουν ήδη αποδείξει προπονητής και παίχτες μας πως είναι οι καλύτεροι όλων σε αυτό το σάπιο πρωτάθλημα
Θέλω να κουλάρω λίγο για να μπορώ να αντέξω ό,τι και να γίνει μέσα στην εβδομάδα αυτή, αλλά η αλήθεια είναι πως
"Ουφ γαμώ το άγχος μου"
Και μόνο που σκέφτομαι σε 6 μέρες να ξενυχτώ πάλι στο Λευκό Πύργο...
Το βουλώνω. Game by game
- Patricio_4
Το κακό είναι ότι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα σκέφτεται και ο γαυρος το ματς με την κουλαpaoki19 έγραψε:Δύσκολο παιχνίδι αλλά αν ήμουν στην θέση του Βαζελου δεν θα πήγαινα να χτυπήσω το ματς με τον παθιασμένο ΠΑΟΚ που διεκδικεί πρωτάθλημα , φοβούμενος τυχόν τραυματισμους-καρτες αλλά το ματς με τον γαύρο τελευταία αγωνιστική στην έδρα μου, που θα είναι ξεζουμισμενος από Βιλα-ΠΑΟΚ- Χαρτί.
ΠΑΟΚαρα μπάλα όλοι ... Παραμαζωμα!!!
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δύσκολα. Σε μια Λεωφόρο γεμάτη να πάρει αποτέλεσμα; Και με τον βαζελο να κρατάει δυνάμεις; Όλα αυτά θεωρίες είναι βέβαια να είχαμε να λέγαμε. Εμείς πρέπει να μπούμε σαν να παίζει ο Βαζελος το ματς της ζωής του . Με το μαχαίρι στα δόντια
- PAOKevolution
Δε χωράνε αναλύσεις. Do or Die παιχνίδι. Δεν υπάρχει γυρισμός. Παιχνίδι - νίκη. Παιχνίδι τελικός με όλη τη σημασία της λέξης. Ομάδα και λαός στο ύψος τους!
Αυτός είναι όλος ο παναθηναϊκός το τελευταίο τρίμηνο. Έλειψε με αεκ και αρη και υπήρχε φανερό έλλειμμα δημιουργίας.theo-drama έγραψε:Προσοχή στον Μπερνάρ
...
-
Το αυτόVfB v2 έγραψε:Πολύ ποιο δύσκολο παίχνιδι κατα την άποψη μου. Δεν έχουν σηκώσει κεφάλι στο πρωτάθλημα εναντίων μας και σίγουρα δεν θα θέλουν με τίποτα να χάσουν για 3η φορά. Θα θελήσουν πάση θυσία να βγάλουν αντίδραση. θα ήταν έγκλημα να τους υποτιμήσουμε λόγο του κλίματος που επικρατεί στις τάξεις τους.
Άνευ συγκέντρωσης, θα μας σκίσουν
Μπαίνεις με το μαχαίρι στα δόντια
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πρώιμη ερώτηση, αλλά με τρώει και την γράφω εδώ.
Αν π.χ. ο Μορόν, πάρει κόκκινη στο Χαριλάου στον αγώνα με εμάς - εκτίει στον τελικό Κυπέλου?
Αν συμπληρώσει κάποιος κίτρινες;
Για το αν χτυπήσει κάποιος, δεν τίθεται ερώτημα.
Με άλλα λόγια, θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο πως την τελευταία αγωνιστική όλοι έχουν να χάσουν από έναν τίτλο αν τα πράγματα 'σκληρύνουν'. Και αν γίνει ξεκάθαρο και πριν τον αγώνα αλλά και κατά τη διάρκεια του.
Για τον on topic - άσσος παιζόμενος, γιατί ΠΑΟΚ είσαι.
Αν π.χ. ο Μορόν, πάρει κόκκινη στο Χαριλάου στον αγώνα με εμάς - εκτίει στον τελικό Κυπέλου?
Αν συμπληρώσει κάποιος κίτρινες;
Για το αν χτυπήσει κάποιος, δεν τίθεται ερώτημα.
Με άλλα λόγια, θα πρέπει να γίνει ξεκάθαρο πως την τελευταία αγωνιστική όλοι έχουν να χάσουν από έναν τίτλο αν τα πράγματα 'σκληρύνουν'. Και αν γίνει ξεκάθαρο και πριν τον αγώνα αλλά και κατά τη διάρκεια του.
Για τον on topic - άσσος παιζόμενος, γιατί ΠΑΟΚ είσαι.
Οποιος παρει κοκκινη, δεν παιζει στον επομενο αγωνα. Ειναι ξεκαθαρο.
Ο βαζελμπαχτσε θα ερθει χωρις Ιωαννιδη.
Ο βαζελμπαχτσε θα ερθει χωρις Ιωαννιδη.
Έχουμε χάσει κάποιον παίχτη από κίτρινες για την Τετάρτη;
Πολύ δύσκολο παιχνίδι,όσο να ναι θα υπάρχει μια σωματική επιβάρυνση από το παιχνίδι με γαβρο τρεις μέρες πριν,ενώ ο βάζελος είναι ξεκούραστος.
Το παν είναι να βγει εκτός παιχνιδιού ο με διαφορά καλύτερός στους παίκτες από τον ιανουάριο και μετά ο Μπερνάρ κ η Τούμπα να συνεχίσει να είναι στην κατάσταση που είναι στα τελευταία μάτς
Το παν είναι να βγει εκτός παιχνιδιού ο με διαφορά καλύτερός στους παίκτες από τον ιανουάριο και μετά ο Μπερνάρ κ η Τούμπα να συνεχίσει να είναι στην κατάσταση που είναι στα τελευταία μάτς
-
- Mr Ξερόλας 2019
Miles έγραψε:Έχουμε χάσει κάποιον παίχτη από κίτρινες για την Τετάρτη;
Όχι όλα κομπλέ για Τέταρτη.
Το γήπεδο πρώτη φορά φέτος,πρέπει να έχει 28.701 εισιτήρια.
- PAOK_Antarctica
Η Τούμπα πρέπει να ΒΡΑΖΕΙ.
Μαλακες παίζουμε για πρωτάθλημα μεθαύριο.
Μαλακες παίζουμε για πρωτάθλημα μεθαύριο.