billagorn έγραψε:Για την Κυριακή ειμαι σίγουρος ότι η αεκ θα κατέβει για να κερδίσει. Πρώτον γιατί δεν ξέρει να παίξει με σκοπιμότητα, παιζει παντα στα κόκκινα και δεύτερον γιατί θα το πάρει μαθηματικά στην ουσία. Ειναι ευκαιρία να παίξεις με σφιχτές γραμμές και 1 0 αλλά Σαντος.
Αν πριν που ήμασταν καλά, το ματσαρισμα ήταν 55 45 υπέρ τους, τώρα είναι 70 30. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Όχι ρίσκα μέχρι το 70! Όχι άμυνα ψηλά ! Φτάνει έλεος λυπήσου μας γμ τον εγωισμό!
Αυτό είναι το παράπονό μου από τον Ρασβάν. Για να κερδίσεις σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα δε χρειάζεται να κερδίζεις την αντίπαλη ομάδα και τον αντίπαλο προπονητή κατά κράτος σε κάθε τομέα. Πολλές φορές κερδίζεις κοροϊδεύοντας.
Όπως έκανε την Κυριακή ο οσφπ. Είδε ο προπονητής του στα πρώτα 10 λεπτά ότι το ματς δεν το έχει αν το παίξει στα ίσια. Τι έκανε γύρισε την ομάδα πίσω και άρχισε τις καντήλες αφού είδε ότι εμείς το παίζουμε ξύπνιοι και παίζουμε άμυνα στη σέντρα. Εδώ εχθές με τη Λαμία δεν παίζαμε άμυνα στη σέντρα. Συνεχώς μόλις χάναμε μπάλα παίρναμε βάθος. Αλλά στο Καραϊσκάκης όχι. Έπρεπε να το παίξουμε Μπαρτσελόνα..
Θα πει κάποιος ζει και πεθαίνει με το σχέδιό του.
Εμ, δεν είναι έτσι. Αυτός ήταν ο προπονητής όταν με την ομάδα σκασμένη μετά την πρόκριση στη Γάνδη τους παρακάλαγε να παίξουν άλλα 90 λεπτά απέναντι στην άεκ. Και τι έκανε σε εκείνον τον αγώνα. Κράτησε την ομάδα όλη πίσω. Ούτε πίεση ψηλά, ούτε ανάπτυξη ούτε πολλά πολλά. Όλοι πίσω και φεύγει ο Τσόλακ μισό γήπεδο δικό του.
Ότι έκανε ο Μεντιλίμπαρ προχθές, το έκανε πριν δυο χρόνια ο Ρασβάν.
Θα πει κάποιος δεν μπορεί να παίξει έτσι η φετινή ομάδα.
Μια χαρά μπορεί. Δεν υπάρχει αγώνας που να έχουμε προηγηθεί και να μη γυρίζει η ομάδα πίσω προκειμένου να παίξει παιχνίδι μεταβάσεων. Ακόμα και με την Κηφισιά και με τον Παναιτωλικό, μόλις γίνει το 1-0 η ομάδα ξεκινάει άμυνα στη γραμμή του κέντρου.
Σε 0-0 το έχει κάνει;
Ναι. Και στα 2 ματς της Λεωφόρου και στο 2-4 στο Καραϊσκάκη η ομάδα έπαιζε σε χαμηλά μέτρα από την αρχή των αγώνων.
Τι μπήκε στο κεφάλι του στα ματς με την Μπριζ και με το γαύρο και έπρεπε να παίξουμε σαν ίσο προς ίσο ενώ οι συνθήκες δεν ήταν υπέρ μας δεν μπορώ να ξέρω.
Φοβάμαι ότι το ίδιο θα γίνει και την Κυριακή. Θα μπει να πιέσει ψηλά να κυριαρχήσει. Η άεκ θα έχει απόλυτη υπομονή καθότι και ψυχολογία έχει και ξέρει ότι και με ισοπαλία δεν χάνεται. Κάποια στιγμή θα μας βρει στο ξέφωτο.
Αυτό είναι ένα μειονέκτημα που διακρίνω στο χαρακτήρα της φετινής ομάδας. Ότι δεν έχει στη φαρέτρα της το 1-0. Δεν έχει υπομονή να περιμένει έναν αγώνα να κυλάει στο 0-0 να μην παίρνει ρίσκα και να δει τι και πότε θα της φέρει ο αγώνας. Νομίζω ότι δεν πρέπει να έχουμε νίκη με 1-0 σε αγώνα πρωταθλήματος.
Υγ. Εγώ θα πω μια άλλη λέξη από Ξ.
Ξεκουραστείτε!!