Club Brugge - ΠΑΟΚ 11/4 22:00 CosmoteSports
-
Re: Club Brugge - ΠΑΟΚ 11/4 22:00 CosmoteSports
1.57 - 2.45 εχει παει τις αποδοσεις προκρισεων η σιχαμαν
Μετα την κληρωση ξεκινησαν στο 1.90-1.90
Τι γινεται ρε φουστη
Τι γινεται ρε φουστη
-
Τελικές πάντως πιστευω θα βρούμε αρκετές που εν έχουμε καθαρό μυαλό θα σκοράρουμε λόγο του ποδοσφαιρου που υποστηρίζουν, λογο του ότι τα 3/4 της αμυνας τους είναι 19,20,21 χρονών που μπορει και να κάνουν μια κακη εκτίμηση, ένα λάθος μια απροσεξία τους λόγο απειρίας κτλπ που μπορει να είναι καθοριστική.
Δηλαδή Ο ταισον με τον μπαμπά που έχουν τρομερή συνεννόηση σε συνδυασμό φυσικά και με την ποιότητα τους θα πέσουν πάνω σε ένα δεξί μπακ 19 ετών που είναι και η πρώτη του σεζόν και θα παίξει λόγο τραυματισμού του βασικού τους, θα του κάνουν ζημιά πιστευω
Δηλαδή Ο ταισον με τον μπαμπά που έχουν τρομερή συνεννόηση σε συνδυασμό φυσικά και με την ποιότητα τους θα πέσουν πάνω σε ένα δεξί μπακ 19 ετών που είναι και η πρώτη του σεζόν και θα παίξει λόγο τραυματισμού του βασικού τους, θα του κάνουν ζημιά πιστευω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Τρί 09 Απρ 2024, 11:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Με τον συγκεκριμενο διαιτητη πηραμε διπλο προκρισης προπερσι μεσα στο Βελγιο επι της Γανδης.
Το διπλο του ΠΑΟΚ ειναι αυτη την στιγμη στο 4.55.
Λεω εγω τωρα.
Λεω εγω τωρα.
- ΑποστόληςΑ
Για κάποιο λόγο δεν έχω άγχος για το παιχνίδι. Όχι γιατί δεν είναι κρίσιμο, ούτε γιατί πιστεύω ότι η πρόκριση δε θα κριθεί με οριακό τρόπο . Αλλά γιατί αυτές οι μέρες που ζούμε με την ομάδα είναι απολαυστικές και πρέπει να τις χαρούμε όσο περισσότερο γίνεται. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, θα δείξει αυτό που μπορεί κι αν αξιζει θα περάσει. Τόσο απλά.
Στα του παιχνιδιού , δε ξέρω καθόλου τη Μπριζ. Υποθέτω θα δω μια πολύ αθλητική ομάδα που θα παίξει ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες. Αυτό ίσως επιτρέψει και σε εμάς να έχουμε τις πιθανότητες μας. Οι αθλητικές ομάδες μας κάνουν και υποφέρουμε αλλά υπάρχει και ο παράγοντας σκληράδα στην εξίσωση. Νομίζω έχουν ένα μικρό προβάδισμα για πρόκριση αλλά αν κάνουν το λάθος και δούνε το παιχνίδι μαζί μας με αφέλεια νομίζω θα τους καθαρίσουμε στεγνά.
Ζηλεύω πολύ το λαό που είναι στο Βέλγιο. Ελπίζω χωρίς να υπάρξουν παρατράγουδα , να τους ανταμείψει η ομάδα.
Στα του παιχνιδιού , δε ξέρω καθόλου τη Μπριζ. Υποθέτω θα δω μια πολύ αθλητική ομάδα που θα παίξει ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες. Αυτό ίσως επιτρέψει και σε εμάς να έχουμε τις πιθανότητες μας. Οι αθλητικές ομάδες μας κάνουν και υποφέρουμε αλλά υπάρχει και ο παράγοντας σκληράδα στην εξίσωση. Νομίζω έχουν ένα μικρό προβάδισμα για πρόκριση αλλά αν κάνουν το λάθος και δούνε το παιχνίδι μαζί μας με αφέλεια νομίζω θα τους καθαρίσουμε στεγνά.
Ζηλεύω πολύ το λαό που είναι στο Βέλγιο. Ελπίζω χωρίς να υπάρξουν παρατράγουδα , να τους ανταμείψει η ομάδα.
Πόσο πληρώνει να βάλουμε κανονικό γκολ και να μας το ακυρώσει χωρίς να καταλάβει κανείς τον λόγο?ΑποστόληςΑ έγραψε:Πάλι Γερμανός διαιτητής;
- ΑποστόληςΑ
- navigator11
Το παιχνίδι είναι ΔΥΣΚΟΛΟ. Πολύ. Αυτήν την ώρα για μένα το προβάδισμα είναι στην άλλη πλευρά κατά 1-2% παραπάνω. Στην τρίχα θεωρώ ότι θα κριθεί η πρόκριση, ένα γκολ δε θα το πετύχουμε μεθαύριο; Τι στο καλό! Ως τώρα την Τούμπα στην Ευρώπη την εμπιστεύομαι. Ας πάρουμε ένα καλό σκοράκι εκεί και μετά θα τους ξηγηθούμε τρυφερά τους Βέλγους.
Η μόνη αλλαγή σε σχέση με προχθές ίσως να είναι ο Μαγκομεντ, πέραν του Τάισον.
Η μόνη αλλαγή σε σχέση με προχθές ίσως να είναι ο Μαγκομεντ, πέραν του Τάισον.
Δεν είναι περίεργο. Κέρδισαν στο μεγάλο ντέρμπι με τρίμπαλο την Άντερλεχτ. Άλλαξαν προπονητή. Είναι ομάδα έμπειρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι μεγάλο και δυνατό brand name. Όλα παίζουν το ρόλο τους.alexgarcia6 έγραψε:1.57 - 2.45 εχει παει τις αποδοσεις προκρισεων η σιχαμαν
Τι γινεται ρε φουστη
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι αν δει κάποιος τα πρώτα γκολ που φάγαμε από πάο και άεκ θα διαπιστώσει πως οι επιστροφές των χαφ μας για φάση προημιτελικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης πιθανόν να είναι αργές.
Η Μπριζ (όπως και κάθε βελγική) στη μετάβαση σκοτώνει.
Πρέπει να κάνουμε το τέλειο ματς όταν έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας.
Ελάχιστα ρίσκα, τέλειες επαφές και σίγουρες πάσες είναι το πρώτο βήμα για να πετύχουμε.
Και επιτέλους να εκτελούμε σωστά τα πλάγια άουτ μας.
Τα πρώτα γκολ από πάο και άεκ μπήκαν στη μετάβαση από δικά μας πλάγια άουτ στην αντίπαλη περιοχή..
- ΑποστόληςΑ
Δεν θεωρώ την Brugge καλύτερη της ΑΕΧ, πολλώ δε μάλλον ότι δεν θα έχει (όπως πιστεύω) την διαιτησία που είχε η χάρτινη στον μεταξύ μας αγώνα.
Το λιγότερο λοιπόν που προσδοκώ είναι η ισοπαλία. Εάν δε καταφέρουμε να κάνουμε clean sheet θα πάρουμε σίγουρα το διπλό.
Να μην μπούμε χαλαρά, στις αρχές και των δύο ημιχρόνων, και όλα θα πάνε καλά.
Το λιγότερο λοιπόν που προσδοκώ είναι η ισοπαλία. Εάν δε καταφέρουμε να κάνουμε clean sheet θα πάρουμε σίγουρα το διπλό.
Να μην μπούμε χαλαρά, στις αρχές και των δύο ημιχρόνων, και όλα θα πάνε καλά.
DimitrisS έγραψε:Με τον συγκεκριμενο διαιτητη πηραμε διπλο προκρισης προπερσι μεσα στο Βελγιο επι της Γανδης.
Λεω εγω τωρα.

Λάθος των 2 mvp σου στο ματς ηταν αυτό . Κυρίως του κουλιε που δεν είχε κανέναν λόγο να κυνηγήσει εκεί τον λιβαι πιο πολύ λάθος ενθουσιασμού ήταν . Σε χώρο ευθύνης του κεντζιορα και του μπαμπά που δεν έκλεισε πιο νωρίς και ξεκίνησε το σπριντ με μειονέκτημα. Τώρα στα αλλά που είπες συμφωνώ . Για να έχουμε τύχη Μειτε Οζντοεφ πρέπει να κάνουν ματσαρα στο αμυντικο τρανζισιονmarsantos έγραψε:Δεν είναι περίεργο. Κέρδισαν στο μεγάλο ντέρμπι με τρίμπαλο την Άντερλεχτ. Άλλαξαν προπονητή. Είναι ομάδα έμπειρη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι μεγάλο και δυνατό brand name. Όλα παίζουν το ρόλο τους.alexgarcia6 έγραψε:1.57 - 2.45 εχει παει τις αποδοσεις προκρισεων η σιχαμαν
Τι γινεται ρε φουστη
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι αν δει κάποιος τα πρώτα γκολ που φάγαμε από πάο και άεκ θα διαπιστώσει πως οι επιστροφές των χαφ μας για φάση προημιτελικής ευρωπαϊκής διοργάνωσης πιθανόν να είναι αργές.
Η Μπριζ (όπως και κάθε βελγική) στη μετάβαση σκοτώνει.
Πρέπει να κάνουμε το τέλειο ματς όταν έχουμε τη μπάλα στα πόδια μας.
Ελάχιστα ρίσκα, τέλειες επαφές και σίγουρες πάσες είναι το πρώτο βήμα για να πετύχουμε.
Και επιτέλους να εκτελούμε σωστά τα πλάγια άουτ μας.
Τα πρώτα γκολ από πάο και άεκ μπήκαν στη μετάβαση από δικά μας πλάγια άουτ στην αντίπαλη περιοχή..
Συμφωνώ 100% μαζί σου φίλε.giapas έγραψε:Για κάποιο λόγο δεν έχω άγχος για το παιχνίδι. Όχι γιατί δεν είναι κρίσιμο, ούτε γιατί πιστεύω ότι η πρόκριση δε θα κριθεί με οριακό τρόπο . Αλλά γιατί αυτές οι μέρες που ζούμε με την ομάδα είναι απολαυστικές και πρέπει να τις χαρούμε όσο περισσότερο γίνεται. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, θα δείξει αυτό που μπορεί κι αν αξιζει θα περάσει. Τόσο απλά.
Το γεγονός ότι είχαμε τη δευτερη δυνατοτερη ευνοικη κληρωση δεν καθιστα την Μπριζ αμελητεα ποσοτητα.
Μιλαμε για μια ομαδα που εχει ηττηθει στην εδρα της όλες κι ολες δυο φορες φέτος (με 1-2 από την Αντερλεχτ και τις δυο φορες) παρότι αγωνιζεται συνεχομενα απο τις 12 Ιουλιου μεχρι σημερα.
Τα ξενα σαιτ και οι ξενες στοιχηματικες τη θεωρουν ξεκαθαρο φαβορι. Θελει πολλη προσοχη το παιχνιδι.
Μιλαμε για μια ομαδα που εχει ηττηθει στην εδρα της όλες κι ολες δυο φορες φέτος (με 1-2 από την Αντερλεχτ και τις δυο φορες) παρότι αγωνιζεται συνεχομενα απο τις 12 Ιουλιου μεχρι σημερα.
Τα ξενα σαιτ και οι ξενες στοιχηματικες τη θεωρουν ξεκαθαρο φαβορι. Θελει πολλη προσοχη το παιχνιδι.