Χαρτι- ΠΑΟΚ 7/4/2023, 20:30 CosmoteSports
Re: Χαρτι- ΠΑΟΚ 7/4/2023, 20:30 CosmoteSports
Συνυπογράφω και λογικό με τόσα μεγάλα ματς που παίζουν όλοι μεταξύ τους να είμαστε απόλυτα προσγειωμένοι .Mitsospaoki4 έγραψε:Εγώ προσπαθώ να μείνω προσγειωμένος.
Ανεξαρτήτως αποτελέσματος έχουμε άλλες 6 αγωνιστικές, οπότε όλα μπορούν να συμβούν.
Game by game που λέει και ο στρατηγός.
Η απαισιοδοξία του λαού του ΠΑΟΚ πηγάζει στο γεγονός που αναφέρει ο φιλος marsantos για το κονσεπτ των π.ο ότι δλδ το ληκι μας έκοψε 3 ήδη και το τελευταίο ματς δεν θέλουν πολλοι να το υπολογίζουμε ,ουσιαστικά θέλουν να έχουν κριθεί τα πάντα πριν την τελευταία αγωνιστική σε συνδυασμό με το προγραμμα των ποκιτων,που τα ματς με το ληκι τα έχουμε χαμένα - δωσμενα.
Κάτι το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει βαση και είναι άδικο για τον συμπολίτη μέχρι βεβαίως να αποδειχτεί το αντίθετο.
Να θυμίσω τον βαζελο τον κέρδισε με την κουλα έφερε χ στην έδρα του κ την απέκλεισε στο κύπελλο.
Όποτε και για την Κυριακή και στα ματς με την κουλα εγώ ελπίζω ότι θα κάνουν κάτι για να μας βοηθήσουν άθελα τους.
Επίσης το ίδιο κάνουμε και με Λαμία αλλά ούτε αυτό έχει βάση με την έννοια ότι την Λαμία την κερδίζουμε και εμείς και εκεί μέσα πάλι θα την κερδίσουμε.
Προσωπικά η ομάδα μας με κέρδισε φέτος γιατί αν κάποιος περυσι μετά τον χαμένο τελικό μου έλεγε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι στους 8 στο κομφερενς εναντίον ομάδων όχι φόβητρο μέχρι τον τελικό και πρώτος στα πλει οφ 7 αγωνιστικές πριν το τέλος θα το αγόραζα χωρίς σκέψη. Σε συνδυασμό με όμορφη μπάλα κατα την διάρκεια της χρονιας και κάποια επικά ματς ( Καραϊσκάκη,Φρανκφούρτη μέσα έξω,ντιναμο)Όποτε προτείνω το φινις να το απολαύσουμε όσο περισσότερο μπορούμε
- keep_paokizein
Μας παίρνει ακόμα και ήττα και από τους δύο, αν δε σπάσει η έδρα κανενός ακόμα κι αν δεν έχει κανένας τους απώλεια βαθμού από Αρη και Λαμία. Σ αυτή την περίπτωση θα πάμε στην τελευταια αγωνιστική με την εξης βαθμολογία:Γερασίμου έγραψε:Εμένα πάντως αν μου δώσουν δύο ισοπαλίες σε παπαρίνα και στον γαύρο, υπογράφω, τις παίρνω και φεύγω. Με απαραίτητη πάντα την προϋπόθεση να κάνω 3 νίκες με τα πόκεμον στην Τούμπα.
ΠΑΟΚ: 78
ΑΕΚ: 77
ΟΣΦΠ: 75
ΠΑΟ: 74
και η αγωνιστική θα είναι:
ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ
ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ
ΠΑΟ - ΟΣΦΠ
Παντως πρέπει να έρθουν πολλά ανάποδα γενικώς, για να φτάσουν ΠΑΟ και ΟΣΦΠ να διεκδικήσουν πρωτάθλημα. Είναι σχεδόν αδύνατον. Το πρωτάθλημα θα κριθεί ανάμεσα σε εμάς και την ΑΕΚ μέχρι την τελευταία αγωνιστική γιατί ακόμα και 2 ή 3 βαθμούς διαφορά να έχουμε θα χρειαστούμε αποτέλεσμα στο Βικελίδης.
Πιστευα το διπλο μας με βαζελο, πιστευα οτι θα κερδισουν την χαρτινη και πιο πολυ απο ολα πιστευω στο διπλο την Κυριακη. All in δηλαδη. Πας και νικας την περσινη πρωταθλητρια ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ. Τοσο απλα
- episimos73
-
Στρατηγέ ειναι η ωρα που πρεπει να δείξεις οτι εχεις καταλάβει τον τρόπο παιχνιδιού του αλμειδα.βαλε την πιεση στα σεντερ μπακ τους που ειναι για τα σκουπιδια και δώσε χωρο στα ακινδυνα πλαγια μπακ τους,για να τους τρυπήσεις απο εκει!μην μου πας πάλι για παιχνίδι κυριαρχίας με τους κατσαπλιαδες!
-
Δεν καταλαβαινω γιατι ειναι σχεδον αδυνατονkeep_paokizein έγραψε: Παντως πρέπει να έρθουν πολλά ανάποδα γενικώς, για να φτάσουν ΠΑΟ και ΟΣΦΠ να διεκδικήσουν πρωτάθλημα. Είναι σχεδόν αδύνατον. Το πρωτάθλημα θα κριθεί ανάμεσα σε εμάς και την ΑΕΚ μέχρι την τελευταία αγωνιστική γιατί ακόμα και 2 ή 3 βαθμούς διαφορά να έχουμε θα χρειαστούμε αποτέλεσμα στο Βικελίδης.
Επομενη αγωνιστικη
Με αεκ παοκ 1
Ολυμπιακο νικη με λαμια
παο νικη με αρη
Παμε στο
αεκ 68
ΠΑΟΚ 66
παο 65
οσφπ 63
Επομενη αγωνιστικη εμεις με ολυμπιακο αναβολη
αεκ κερδιζει αρη
παο κερδιζει λαμια
αεκ 71
παο 68
ΠΑΟΚ 66 (-1ματς)
οσφπ 63 (-1ματς)
Και μετα πας στο καραισκακι
Με ολυμπιακος ΠΑΟΚ ασσο, αεκ κερδιζει αρη, βαζελοσ ξανακερδιζει λαμια
αεκ 74
παο 71
ΠΑΟΚ 66 (-1ματς)
οσφπ 66 (-1ματς)
Οπως βλεπουμε τα πραγματα με 2 ηττες στα 2 ντερμπυ εκτος γινονται ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ
- Amsterdamer_87
Αν παιξει η ομαδα οπως στο ματς με την Ντιναμο η με το βαζελο στον 2ο ημιτελικο,το χαρτι ειναι τελειωμενο..
Και κανεις τον Μπον Τζοβι μαεστρο στο Σαξοφον..
Αν τους κερδισεις την Κυριακη μετα και τον μπουλκουμε τον χθεσινο,τους διαλυεις την ψυχολογια..
Το μονο που φοβαμαι ειναι το βρωμοΒαρ και τις Σφυριχτρες..
Και κανεις τον Μπον Τζοβι μαεστρο στο Σαξοφον..
Αν τους κερδισεις την Κυριακη μετα και τον μπουλκουμε τον χθεσινο,τους διαλυεις την ψυχολογια..
Το μονο που φοβαμαι ειναι το βρωμοΒαρ και τις Σφυριχτρες..
Ακριβώς. Με 2 ήττες δε θα μιλάμε για πρωτάθλημα αλλά για το πως θα αποφύγουμε 4η θέση.
Πάντως κάτι μου λέει πως το κάρμα είναι ένα.
Θα κάτσουν όλα τα αποτελέσματα έτσι ώστε θα παίρνουμε πρωτάθλημα μόνο με νίκη Χαριλάου. Ένα πόντο πάνω από αεκ
μετά από νίκη με βαζελο στην Τούμπα και μετά αίμα κι άμμος..
Τι έχει αποφασίσει το κάρμα δεν ξέρω..
Πάλι ο αρης (μαζί με όλο το ποκ) θα μας κόψει;
Ή επιτέλους θα σπάσουμε το μπλόκο;
Θα κάτσουν όλα τα αποτελέσματα έτσι ώστε θα παίρνουμε πρωτάθλημα μόνο με νίκη Χαριλάου. Ένα πόντο πάνω από αεκ
Τακτικά το μονο που εχουμε να φοβηθούμε είναι οτι ανα διαστηματα η χαρτινη πνιγει τον αντιπαλο με ασταματητο pressing. Αυτο σε συνδυασμο με το οτι παιζουμε build up αυξάνει πολυ τις πιθανοτητες να δουμε τα κλασικα λαθη σε κεντρο και αμυνα που μας εχουν ηδη κοστισει.
Ελπιζω πως θα τους παιξουμε οπως παιξαμε στο εντος εδρας, δηλαδη να προσθεσουμε και το χαρακτηριστικο των βαθιων μπαλιων απο την αμυνα προς την επιθεση.
In Luce we trust
Ελπιζω πως θα τους παιξουμε οπως παιξαμε στο εντος εδρας, δηλαδη να προσθεσουμε και το χαρακτηριστικο των βαθιων μπαλιων απο την αμυνα προς την επιθεση.
In Luce we trust

Τελευταίο ματς με την κουλα ήμασταν πολύ καλοί και μπορούσαμε να κερδίσουμε.
Θα έχουν μεγάλη πίεση γιατί με ήττα θα μπλέξουν άσχημα και τέλος μας χρωστάει κάτι και η τύχη με αυτούς.
Πανδύσκολο ματς, αλλά η τελευταία μας εικόνα με την κούλα, οπως και η δικη τους στα τελευταια ντερμπι, με κανουν αισιόδοξο.
Θα έχουν μεγάλη πίεση γιατί με ήττα θα μπλέξουν άσχημα και τέλος μας χρωστάει κάτι και η τύχη με αυτούς.
Πανδύσκολο ματς, αλλά η τελευταία μας εικόνα με την κούλα, οπως και η δικη τους στα τελευταια ντερμπι, με κανουν αισιόδοξο.
Αν θελουμε νίκη μέσα στο σκουλήκι τελευταία αγωνιστική θα κάνουμε σολντ αουτ τα εισητηρια τους στο γήπεδο τους ,σε όλα τα στενά της Χαριλάου θα έχει 5.000 δικους μας . Θα περάσουμε από πάνω τους όπως το 0-4 με τουρσουνιδηmarsantos έγραψε:Ακριβώς. Με 2 ήττες δε θα μιλάμε για πρωτάθλημα αλλά για το πως θα αποφύγουμε 4η θέση.
ακριβώςmarsantos έγραψε:Δώσαμε το χθεσινό γκολ.
Δώσαμε το δεύτερο του βάζελου.
Νομίζω ήρθε η ώρα να σταματήσουν τα δώρα εκεί μέσα.
Αν είναι μάγκες ας βάλουν ένα κανονικό γκολ.
Όχι πάλι με πάσα δικιά μας..
Ας μην κάνουμε μια φορά το δώρο και θα δούμε τι θα γίνει..
εγώ θα πω ότι ομάδα που κάνει τόσα λάθη πίσω, δεν αξίζει να πάρει πρωτάθλημα. κακά τα ψέματα
ας διορθώσουμε πρώτα αυτό το πρόβλημα στο ερχόμενο παιχνίδι και βλέπουμε
Πρέπει να διδαχθούμε απο τον βάζελο και τον γαύρο για τον τρόπο αντιμετώπισης του χανουμιού.
Το χανούμι είναι ντεφορμέ.
Κέρδισε απο καθαρή τύχη τον γαύρο .
Να περάσει το πρώτο 20λεπτό αναίμακτα και μετά θα μιλήσει η ομάδα που έχει μάθει όλη τη χρονιά να παίζει και να κερδίζει do or die παιχνίδια.
Δεν χρειάζεται να είμαστε ανώτερη ομάδα με κυριαρχία κατοχή και να φάμε κανένα τρύπημα πάλι σε αντεπίθεση.
Χαμηλά τα μέτρα. κοντά οι γραμμές, πολύ τρέξιμο, μονομαχίες με πυγμή και κερδισμένες 2ες μπάλες .
Δεν πρέπει να σκεφτούμε ότι παίζουμε για 2 αποτελέσματα γιατί με τον ίδιο τρόπο την πάτησαν και αυτοί απο τον βάζελο χθες.
Θα στοχεύσουν Μειτέ , θα τον κλείσουν καλά δεν θα τον αφήσουν να πάρει ανάσα , η ομάδα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για αυτό.
Τα φορ μας δεν πρέπει να παίξουν κορμί με κορμί γιατί θα μας καταπιούν, παιχνίδι στο χώρο μόνο αυτό μας βολεύει.
Όπως με βάζελο μαζεμένοι πίσω και να φεύγουμε σαν βέλη στην επίθεση και να δούμε τότε ποιος απο τα στόπερ τους θα μας προλάβει.
Μια νίκη απέναντι τους σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε θα τους δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην αυτοπεποίθηση τους, θα τρυπώσει ο φόβος και η αμφιβολία μέσα τους. Αντιθέτως εμεις θα αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και πίστη, θα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η σωματική και πνευματική κούραση της ομάδας με μια νίκη θα προσπεραστεί πολύ πιο εύκολα με την ευφορία που θα επικρατεί.
ΥΓ. Το πρώτο ημίχρονο θα είναι καθοριστικό στην έκβαση του αγώνα, πρέπει να προηγηθούμε όπως κάναμε με τον βάζελο, εκεί βρίσκεται το μυστικό της νίκης. Η πίεση θα πάει σε αυτούς , θα μας δοθούν ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Αν όμως το φάμε πρώτοι τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα γιατί θα βρεθούμε για άλλη μια φορά σε κομβικό ντέρμπι πίσω στο σκορ. Η πίεση θα είναι αφόρητη και δεν ξέρω αν θα αντέξουμε να επιστρέψουμε στο ματς.

Το χανούμι είναι ντεφορμέ.
Κέρδισε απο καθαρή τύχη τον γαύρο .
Να περάσει το πρώτο 20λεπτό αναίμακτα και μετά θα μιλήσει η ομάδα που έχει μάθει όλη τη χρονιά να παίζει και να κερδίζει do or die παιχνίδια.
Δεν χρειάζεται να είμαστε ανώτερη ομάδα με κυριαρχία κατοχή και να φάμε κανένα τρύπημα πάλι σε αντεπίθεση.
Χαμηλά τα μέτρα. κοντά οι γραμμές, πολύ τρέξιμο, μονομαχίες με πυγμή και κερδισμένες 2ες μπάλες .
Δεν πρέπει να σκεφτούμε ότι παίζουμε για 2 αποτελέσματα γιατί με τον ίδιο τρόπο την πάτησαν και αυτοί απο τον βάζελο χθες.
Θα στοχεύσουν Μειτέ , θα τον κλείσουν καλά δεν θα τον αφήσουν να πάρει ανάσα , η ομάδα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για αυτό.
Τα φορ μας δεν πρέπει να παίξουν κορμί με κορμί γιατί θα μας καταπιούν, παιχνίδι στο χώρο μόνο αυτό μας βολεύει.
Όπως με βάζελο μαζεμένοι πίσω και να φεύγουμε σαν βέλη στην επίθεση και να δούμε τότε ποιος απο τα στόπερ τους θα μας προλάβει.
Μια νίκη απέναντι τους σε αυτό το σημείο που βρισκόμαστε θα τους δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην αυτοπεποίθηση τους, θα τρυπώσει ο φόβος και η αμφιβολία μέσα τους. Αντιθέτως εμεις θα αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση και πίστη, θα είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η σωματική και πνευματική κούραση της ομάδας με μια νίκη θα προσπεραστεί πολύ πιο εύκολα με την ευφορία που θα επικρατεί.

ΥΓ. Το πρώτο ημίχρονο θα είναι καθοριστικό στην έκβαση του αγώνα, πρέπει να προηγηθούμε όπως κάναμε με τον βάζελο, εκεί βρίσκεται το μυστικό της νίκης. Η πίεση θα πάει σε αυτούς , θα μας δοθούν ευκαιρίες και για άλλα γκολ. Αν όμως το φάμε πρώτοι τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα γιατί θα βρεθούμε για άλλη μια φορά σε κομβικό ντέρμπι πίσω στο σκορ. Η πίεση θα είναι αφόρητη και δεν ξέρω αν θα αντέξουμε να επιστρέψουμε στο ματς.