ΠΑΟΚ - Dinamo Zagreb 5-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- episimos73
- O Teleutaios Savourai
- kataramenos5
Re: ΠΑΟΚ - Dinamo Zagreb 5-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ναι σήμερα ήταν ΠΑΟΚ όπως τον θέλουμε!!! Προφανώς και ήταν θέμα πάθους και ψυχολογίας, όταν παίζει σαν πρωταθλητής μπορεί να τους διαλύσει όλους, όταν παίζει σαν γατάκι τότε χάνει από κάτι ρούληδες κλπ. Μακάρι η σημερινή εμφάνιση και ειδικότερα του 1ου ημιχρόνου να συνεχιστεί και στα υπόλοιπα ματς των πλέι οφ! Αυτός ο ΠΑΟΚ όλα τα μπορεί! Καύλα!!!!!

Στο ημίχρονο φεύγω να πάω να πάρω την κόρη μου, με βαριά καρδιά για το γούρι, αλλά φώναζε η γυναίκα 
Βλέπω εκεί που περιμένω ότι τρώμε γκολ...... Την παίρνω άρον άρον και γυρνάμε. Με το που κάθομαι στον καναπέ βάζουμε γκολ...... Αυτό ήταν!!!! Θα χωρίσω ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!

Βλέπω εκεί που περιμένω ότι τρώμε γκολ...... Την παίρνω άρον άρον και γυρνάμε. Με το που κάθομαι στον καναπέ βάζουμε γκολ...... Αυτό ήταν!!!! Θα χωρίσω ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!!!!

Ρ Α Ζ Β Α Ν Α Ρ Ο Σ!!! Αφιερωμένο το σημερινό στο Παοκτσάκι
που σε ροή αγώνα με τα λήκια ζητούσε να ξεκινήσουμε επαφές με τον θυρωρό από τη Μπράγκα και δύο μέρες πριν το σημερινό ματς ζητούσε επιστροφή Σάντος 

Ποσό μέταλλο έχει αυτή η ομάδα? Ποσό περήφανος ρε ΠΑΟΚΑΡΑ
-
ακομα δεν εχω συνειδητοποιησει τι εγινε....

Κορυφαιοι των κορυφαιων Κουλιερακης, Αντρε, Κοταρσκι αλλα και ο τεραστιος Μπαμπα.
- Kabamaru11
Ειμαι ακομα σοκαρισμενος!Ουτε ο πιο αισιοδοξος οπαδος μας,δεν περιμενε τετοια τσοντα!
- navigator11
Σε ευχαριστώ που μου έδωσες πριν από κάθε άλλον την πληροφορία για ό,τι θα συνέβαινε σήμερα ήδη 7 μέρες πριν. Δε μου "μιλάς" παρά σπάνια πια αλλά, όταν έχεις "σιγουράκια", δε με αφήνεις στην απ' έξω. Η συγκίνηση, που νιώθω ήδη από το 33, μνημειώδης. Ήμουν σίγουρος ότι δε θα με απογοήτευε ο ΠΑΟΚ. Τους ευχαριστώ από ψυχής όλους όσοι ήταν στον ΝΑΟ μας απόψε. Όλους μαζί και κάθε έναν ξεχωριστά. Ανεξαρτήτως ιδιότητας. Ευχαριστώ. Ο δικός μας ΠΑΟΚ δε χάνει ποτέ.
- ΑποστόληςΑ
+1mikegalaxynew91 έγραψε:Ο Μίσιτς τι καλή ψυχή παρότι αποκλείστηκαν έδειξε σεβασμό στην ομάδα και χειροκρότησε. Να ζήσεις 1000 χρόνια ευχομαι παικταρα
-
Είμαι 21, τόσο παθιασμένο ΠΑΟΚ είδα με τον γαύρο στο 3-1 και σήμερα. Να βγαινουν οι φλέβες στον λαιμό από τους πανηγυρισμούς σττο κάθε τάκλιν και στην κάθε επέμβαση. Ιστορική νίκη. Τώρα τι να πρωτοπείς για την εμφάνιση. Από ίσως την χειρότερη εμφάνιση στην καλύτερη εμφάνιση της 4ετιας σίγουρα.
Με τετοια Τουμπα μπορουμε να τους καταπιουμε ολους. Σημερα δειξαμε επιτελους τι σημαινει να σε λυγιζει η εδρα και απορω γιατι ειχε χαθει αυτη η σπιθα τα τελευταια χρονιαdanirifle έγραψε:η επίσκεψη στην προπόνηση?
ο ράζβαν?
το ευρωπαϊκό κίνητρο?
το εσωτερικό κίνητρο των παιχτών?
η ΤΟΥΜΠΑ που ήταν ΚΑΖΑΝΙ?
κάτι από αυτά ή όλα αυτά, έφεραν μια μαγική βραδιά για όλο τον ασπρόμαυρο λαό
ευχαριστούμε ρε μάγκες
Ας ειναι το σημερινο οδηγος για το μελλον και ολοι ελπιζουμε στο καλυτερο
Ομαδαρα ονειρο σημερα
ΥΓ: Βιερινια αρχοντικος,ποσο ρολο παιζει η εμπειρια