Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Πολύ καλή εικόνα, δεν απειληθήκαμε καθόλου πέρα απο το συρτό σουτ, που δημιουργεί πάντα προβλήματα μπροστά, είχαν κλειστεί παρα πολύ πίσω και έκλειναν και τα μεσοδιαστήματα αμύνθηκε καλά η Λαμία.
Οι λατρεμένοι μας γείτονες μας έκαναν το δωράκι στο τέλος!
Κάντε λίγο εικόνα να μην υπήρχαν πλέι οφ και να γινόταν το ίδιο όλο το γήπεδο θα γιουχαρε τον Μορον πριν το βαρεσει αν με ισοφάριση έπαιρνε πρωτάθλημα η ΠΑΟΚΑΡΑ!
Μπράβο στην ομάδα!
Εξαιρετικός ο Μειτε που έχασα το μέτρημα στις κερδισμένες μονομαχίες και κλεψίματα. Ο τύπος είναι ένα κέντρο μόνος του!
Λίγο καλύτερος μου φάνηκε και ο Οζντοεφ σε σχέση με τις τελευταίες του εμφανίσεις, είναι η στιγμή να πάρει τα πάνω του ξανά και αυτός.
Σαματα παλικάρι μου νομίζω ότι με το τέλος της σεζόν θα ήταν καλό να ζητήσεις να πας κάπου αλλού , δε σου βγαίνει τίποτα εδώ...
Ντελιας όχι στα επίπεδα που έχουμε συνηθίσει φυσικά με κάποιες ωραίες αναλαμπές αλλά πιστεύω ήταν ο παίκτης που είχε το μυαλό του στο παιχνίδι της Πέμπτης περισσότερο απ' όλους.
Ταισον ηγετης.. κανείς άλλος σήμερα δε μπορούσε να τη βάλει στο πλεχτο
ΜΠΑΜΠΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΩΡΗ ΠΑΙΚΤΑΡΑ
Σπάσαμε το μπλόκο της Λαμίας, πάμε τώρα πρώτοι στα πλέι οφ. Μέχρι τότε όμως έχουμε να ξεκαθαρίσουμε τους λογαριασμούς μας με τα μούλικα του γερμανού δεκανέα.
ΥΓ. Χαμηλά τη μπάλα για το πρωτάθλημα, είναι νωρίς ακόμα για πανηγύρια, μη ξεχνάτε με ποιους πάμε να αναμετρηθούμε.
Leonardo10 έγραψε:Πολύ καλή εικόνα, δεν απειληθήκαμε καθόλου πέρα απο το συρτό σουτ, που δημιουργεί πάντα προβλήματα μπροστά, είχαν κλειστεί παρα πολύ πίσω και έκλειναν και τα μεσοδιαστήματα αμύνθηκε καλά η Λαμία.
Το οποίο έγινε μετά την πρώτη επαφή του Τσιγγάρα. Του κλέψανε την μπάλα και κάπως έτσι έγινε το μοναδικό σου της Λαμίας.
Πειστική εμφάνιση. Καμία σχέση με Σέρρες, αποδεικνύεται ότι ήταν παρένθεση. Πολύ σπουδαίο παιχνίδι από Μειτε, Μπάμπα. Καθοριστική συμβολή του Τάισον που ξεκλείδωσε το λεωφορείο του Βόκολου.
Άντε να δούμε την κλήρωση αύριο.