Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
WestBlock4 έγραψε:Μια ερώτηση προς ολους: έχω τώρα βλέπω 4 5 τελευταία παιχνίδια μόνο οι δικοί μας παίχτες γλιστράνε 10 φορές τουλάχιστον σε όλο,το παιχνίδι.. τι σκατα γίνεται ρε? Πιωμένοι είναι? Αντε να πω έβρεξε αλλά πως γίνεται μόνο οι δικοί μας να γλιστράνε?
Αυτό έγραφα και εγώ στη διάρκεια του αγώνα.... Σαμποτάζ παίζει???
Τεράστια νίκη σήμερα με αυτή την εικόνα. Άλλαξε το ματς η αλλαγή του Ζίβκοβιτς, που νομίζω ότι φώναζε σε αυτό το βαρύ γήπεδο. Ματσάρα από Ντέλια και Μεϊτέ!
Ευτυχώς μέσα στην ατυχία μας δεν ρουφήξαμε κανένα στραβό στις αρχές του β' ημιχρόνου. Εκεί θα τελείωναν όλα.
Μετά ήταν θέμα χρόνου να το γυρίσουμε.
Κάποιοι στο λάιβ σταθερά απαράδεκτοι!
Αγαπήστε την ομάδα ρε. Άνθρωποι είναι και οι παίκτες. Λες και δεν ξέρατε ότι το τελευταίο πενθήμερο γαμήθηκε το σύμπαν με τρομερή ατυχία, σοβαρούς τραυματισμούς και εξουθένωση παικτών που έπαιζαν 120 λεπτά σε φουλ ρυθμούς.
Για την ακρίβεια ο ορισμός του σύγχρονου δεκαριού. Το vision που έχει, η αντίληψη των χώρων, η κάθετη κίνηση, τα πάντα όλα, είναι ο ορισμός του σύγχρονου δεκαριού.
Αυτός είναι ο βασικός λόγος που γλέντησες τον Ζέλα τη Τετάρτη, αυτός είναι ο μοναδικός που παίζει σωστά τη θέση.
Λουτσέσκου, σε αγαπάω σε εκτιμάω, έχω βαρεθεί να μαλώνω εδώ μέσα με άλλους για τη πάρτη σου, κάνε μου τη χάρη όμως, μη τυχόν βάλεις εκεί οποιονδήποτε άλλο εκτός του Ντέλια (όταν αγωνίζεται). Βγάζεις τα μάτια σου μόνος σου.
Είκοσι λεπτά πρέσινγκ και δεν πέρασαν ούτε το κέντρο. Η ομάδα φέτος έχει ποιότητα και παικταράδες και θα το πάει μέχρι τέρμα. Πιστέψτε την .. Αυτά που διάβαζα δεν πίστευα στα μάτια μου τα σχόλια..
Μειτε Ζιβκοβιτς Όττο Κωνσταντελιας Κετζιορα Σαματα στους διακριθέντες..
Δυστυχώς ο Μαρκος Αντονιο είναι πιο πολύ Μειτε φάση και όχι Οζντοεβ η Σβαμπ.. Συνεπώς δεν κολλάει το δίδυμο πολύ.. Επίσης ο Τζιμας που είναι παικταράς δεν είναι έτοιμος και κάτι ξέρει ο Λουτσεσκου , αν και πιστεύω ότι τον αδίκησε η εμφάνιση όλης της ομάδας καθώς αν έμπαινε αλλαγή στο εβδομήντα πχ θα έγραφε σίγουρα ένα γκολ. Πολύ κακά τα ακραία μπακ ειδικά ο Ράφα και ο Κουλιερακης που είναι σε κακό φεγγάρι. Πολύ κακός ο Μουργκ πραγματικά δεν μπορεί να σταθεί στα παπούτσια του Ντελια ενώ πιστεύω ότι ευθύνεται και για τη μη σωστή τροφοδότηση του Ντεσποντοβ όπως και ο Σαστρε. Επίσης τα στημένα ας τα αφήσουν όλα στον Δεσπότη. Ήμαρτον με τον Μουργκ. Συνεχίζουμε και έχει ο Θεός…