ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 11/02, 20:00, NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, 11/02, 20:00, NovaSports

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

παρακαλαω να ερθετε στην τουμπα με τα μυαλα που κουβαλανε οι οπαδοι σας....

.......Και αυτό μας φέρνει στα μεταξύ μας. Αν χάσουμε την Κυριακή, όχι μόνο θα είμαστε από κάτω 1 βαθμό, και όχι μόνο θα είμαστε από κάτω και στην ισοβαθμία, αλλά νομίζω πως θα μπλοκάρει εντελώς το μυαλό Ράζβαν και παικτών, όπως είχαν μπλοκάρει αντίστοιχα αυτοί την εποχή του ΘΕΝΕΜ...........

φοβασε πολυ gika.. και η διαφορα θα παει στους 5

δεν καταλαβαινω την λογικη του...εαν χασουμε ...σφιξαμε ενω ...εαν κερδισουμε...δεν τελειωσε τιποτα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τρί 06 Φεβ 2024, 12:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Οι μπουκ ήδη έχουν καταλάβει τι θα γίνει τη Κυριακή και χαμηλώνουν τον άσσο.
Έτσι και ανοίξει νωρίς το σκορ, αυτό που θα ακολουθήσει δεν θα έχει προηγούμενο.
Το χαρτί αν μείνει πίσω στο σκορ, με τον τρόπο που αγωνίζεται, η άμυνα της θα είναι αεροδρόμιο.
Λίγες μέρες υπομονή αδέρφια.

Υ.Γ. Αφήστε τα "η μπάλα χαμηλά". Όχι. Πλέον η μπάλα ψηλά. Αν όχι με αυτή την ομάδα μας, πότε;
Μου φαίνεται δεν έχουμε αντιληφθεί αυτό που βλέπουμε.
Βάλτε την ομάδα του νταμπλ να παίξει απέναντι στη φετινή ομάδα να δω κάτι..!
Είναι τέτοιες οι ταχύτητες που παίζουμε, τόσο άμεσο το παιχνίδι μας, τόσο ουσιαστικές ΌΛΕΣ οι κινήσεις, τόσο επιθετικό το ποδόσφαιρο μας, που εγώ που φτάνω τα 40, μπορώ με σιγουριά να πω πως κάτι τέτοιο ΔΕΝ έχω ξαναδεί από τον ΠΑΟΚ μας.

ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ.
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Θα ήθελα πολύ να "απαντήσουμε" στο σύστημα της αεχ με 3ο χαφ. Βέβαια όσο το δοκιμάσαμε με τον Μάρκος Αντόνιο στο 10 δεν θα έλεγα ότι μας βγήκε και τόσο. Ίσως κόντρα στο σύστημα της χάρτινης να κουμπώσει αλλά ποιος μπορεί να το ξέρει αυτο;

Αν κατέβαζα εγώ την ομάδα θα έκανα κάτι τέτοιο:

Κοτάρσκι
Σάστρε - Κετζιόρα - Κουλιεράκης - Μπάμπα
Μεϊτέ - Οζντόεφ
Ντεσπόντοφ - Μάρκος Αντόνιο - Κωνσταντέλιας
Σαμάτα

Δεν πιστεύω ότι θα γίνει βέβαια, αφού δεν είναι τυχαίο που την ομάδα την κατεβάζει ο Ραζβάναρος και εγώ γράφω στο paokmania :D
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

sn0ufel4 έγραψε:Παίξτε έξυπνα
Βρεστε τρόπο να κερδίσετε

Το ματς δίνει πρωτάθλημα σε όποιον το πάρει

Και ισχύει και γι αυτούς
Τπτ δε δίνει ένα ματς μόνο.

Εχουμε αλλά 10 ντερμπυ.

Απλά δίνει ώθηση, Δίνει ψυχολογία.

Δηλαδη τα 10 ντέρμπι στα play off δεν υπάρχουν;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Το νου σας «ρεμαλια»! Το παιχνιδι απαιτει ακραια ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ. Απαγορευεται να βγαινει παιχτης μας στον κενο χωρο και αντι για ασσιστ να δουμε σολο ενεργειες και ατομισμους οπως εγινε με ζελοβα στο δευτερο ημιχρονο που διαφορετικα θα εγραφε 4αρα!

ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΗΓΑΔΙ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

nikos_algio έγραψε: Δεν πιστεύω ότι θα γίνει βέβαια, αφού δεν είναι τυχαίο που την ομάδα την κατεβάζει ο Ραζβάναρος και εγώ γράφω στο paokmania :D

Χαχαχα! Θεϊκό ποστ :opaokara:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

3 βαθμοί για εμάς , 3 βαθμοί για αυτούς και φυσικά η αντίστοιχη ψυχολογία που θα ενισχυθεί για το νικητή.
Επιπλέον η νίκη δίνει το δικαίωμα για καζούρα στους οπαδούς.

Δε νομίζω ότι δίνει κάτι παραπάνω το ματς. Είναι το 2ο , από τα περίπου 15 ντέρμπυ έχει ακόμα η χρονιά... κι αν βάλεις την Ευρώπη βράστα.

Η ομάδα να παίξει τη μπάλα της , να τεστάρει την αγωνιστική και πνευματική της ετοιμότητα απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο και να μετρήσει τις δυνάμεις της.

Τίποτα παραπάνω για μένα , τίποτα λιγότερο.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Διαφωνώ τελείως με χ2 δεν κρίνονται πολλά γιατί η ομάδα δείχνει ότι βγάζει αντίδραση μετά από γκέλες.
Με ασσο δεν νομίζω να αφήσουμε βαθμό μέχρι τα πλει οφ . Θα μπούμε με μαξιλαράκι ασφαλείας από 3 μέχρι 5 βαθμούς.
Τα πολλά γκολ κρατήστε τα για το κύπελλο . Με 1-0 , 2-1 είμαι ευχαριστημένος . Από την άλλη ένα σκορ με 2 γκολ διαφορά με τον βαζελο είναι 99% προκριση και 90% τίτλος .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τρί 06 Φεβ 2024, 13:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

abc_o_ karpouzas έγραψε:παρακαλαω να ερθετε στην τουμπα με τα μυαλα που κουβαλανε οι οπαδοι σας....

.......Και αυτό μας φέρνει στα μεταξύ μας. Αν χάσουμε την Κυριακή, όχι μόνο θα είμαστε από κάτω 1 βαθμό, και όχι μόνο θα είμαστε από κάτω και στην ισοβαθμία, αλλά νομίζω πως θα μπλοκάρει εντελώς το μυαλό Ράζβαν και παικτών, όπως είχαν μπλοκάρει αντίστοιχα αυτοί την εποχή του ΘΕΝΕΜ...........

φοβασε πολυ gika.. και η διαφορα θα παει στους 5

δεν καταλαβαινω την λογικη του...εαν χασουμε ...σφιξαμε ενω ...εαν κερδισουμε...δεν τελειωσε τιποτα
Νομίζω ότι το εξηγώ.

Αν χάσουμε, όχι απλά θα είμαστε έναν βαθμό κάτω από την ΑΕΚ και χάνουμε και την ισοβαθμία, αλλά θα υπάρξει το τεράστιο ψυχολογικό ντισαβαντάζ στα επόμενα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ στα play off.

Αντίθετα αν κερδίσουμε και πάμε στο +4, δεν τελείωσε τίποτα γιατί έχουμε να παίξουμε ένα ντέρμπι παραπάνω από την ΑΕΚ, η ισοβαθμία θα κριθεί στο σκορ νίκης, και εμείς στα play off θα έχουμε τον Άρη μαινόμενο απέναντι την ώρα που η ΑΕΚ θα παίζει φιλικά στα 2 έως 4 παιχνίδια των play off.

Δεδομένων των σφυριγμάτων που παίρνουν αυτοί και το πως μας αντιμετωπίζουν εμάς, με νίκη και το +4, κάπως εξισορροπούμε την δύναμη των άλλων εξωαγωνιστικά. Αν χάσουμε, δύσκολα γυρνάει.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

gika μια επισημανση, +5 θα παμε με νικη
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Τίποτα δεν τελειώνει με οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Μην μπούμε σε αυτό το τρυπάκι γιατί θα την πληρώσουμε .

Για μένα φέτος όλη η ουσία είναι στο πρόγραμμα των πλέι οφ.

Η εκτίμηση μου είναι ότι με την Κούλα θα πάμε χέρι χέρι μέχρι τελευταίες αγωνιστικές. Με την δύναμη που έχει ο γατουλης εξωαγωνιστικά φοβάμαι μην τελευταία αγωνιστική μας βάλουν να παίξουμε τζαμπασοφια με το πρωτάθλημα στον πόντο.

Ο δρόμος είναι μακρύς και αυτή την στιγμή είμαστε στο 40% του περίπου.

Αν μέχρι τέλος της κανονικής διάρκειας δεν έχουμε ήττα, θα είμαστε καλά.
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Mitsospaoki πολύ σημαντικό αυτό που λες με το πρόγραμμα. Μέχρι και πέρυσι που είχε στον έλεγχο του τη superleague ο οσφπ δείτε ποιο ήταν το τελευταίο εντός του. Πάντα με την ομάδα που ήταν δεύτερη ή που είχε περισσότερες πιθανότητες να τον απειλήσει. Και τις 4 χρονιές των play off έγινε αυτό. Δύο φορές με εμάς. Μια φορά με την αεκ τη χρονιά της πολυιδιοκτησιας και πέρυσι με το βαζελο που ήταν όλη τη χρονιά πρώτος. Αυτά έχει η ηλεκτρονική κλήρωση..
Φέτος είπαν θα έχουν μεικτή κλήρωση. Δεν ξέρω πως θα γίνει. Αν είναι όμως αμιγώς ηλεκτρονική το τελευταίο εντός της αεκ θα είναι ή με εμάς ή με το βαζελο..
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ακόμα καλύτερα. Πρωτάθλημα μέσα στο μαντρί τους. Με Ντέλια να γράφει το 0-1 στο 93 και να τους μαζεύουν με εγκεφαλικά από τις κερκίδες.

ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ και μετά party έξω από το γήπεδο. ΌΛΟΙ ΕΚΕΊ.
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

nikos_algio έγραψε:Θα ήθελα πολύ να "απαντήσουμε" στο σύστημα της αεχ με 3ο χαφ. Βέβαια όσο το δοκιμάσαμε με τον Μάρκος Αντόνιο στο 10 δεν θα έλεγα ότι μας βγήκε και τόσο. Ίσως κόντρα στο σύστημα της χάρτινης να κουμπώσει αλλά ποιος μπορεί να το ξέρει αυτο;

Αν κατέβαζα εγώ την ομάδα θα έκανα κάτι τέτοιο:

Κοτάρσκι
Σάστρε - Κετζιόρα - Κουλιεράκης - Μπάμπα
Μεϊτέ - Οζντόεφ
Ντεσπόντοφ - Μάρκος Αντόνιο - Κωνσταντέλιας
Σαμάτα

Δεν πιστεύω ότι θα γίνει βέβαια, αφού δεν είναι τυχαίο που την ομάδα την κατεβάζει ο Ραζβάναρος και εγώ γράφω στο paokmania :D

Ο Μουργκ αυτό το πράγμα κάνει, ουσιαστικά 3 χαφ παίζει, σαν προωθημένο 8άρι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Θα πάει η πουτσα σύννεφο, το τρένο μπήκε στις ράγες, θα τους πάρουμε όλους σβάρνα ΛΑΙΜΑΙ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”