JohnyCash έγραψε:θα ηθελα να δω Μιχαηλίδη κουλιεράκη σε αυτο το ματς
Αυτό είναι το "γαμώτο" μου! Να δω ενδεκάδα με αυτούς τους δύο δίπλα!
JohnyCash έγραψε:θα ηθελα να δω Μιχαηλίδη κουλιεράκη σε αυτο το ματς
Wet dream ειναι αυτο.Μπαρκαρούτσος έγραψε:JohnyCash έγραψε:θα ηθελα να δω Μιχαηλίδη κουλιεράκη σε αυτο το ματς
Τι να ξεκουραστούμε..Αφού εμείς και οι Σέρρες ζητήσαμε να γίνει το παιχνίδι τώρα...Μάλλον κρίναμε ότι βολεύει τώρα που δεν έχουμε κάποιο ντερμπι..Ε όταν οι άλλοι θα παίζουν θα ξεκουραζόμαστε εμείς ..Baldur έγραψε:Μπορει καποιος να εξηγησει τι παιζει με τις αγωνιστικες; Εμεις δηλαδη παιζουμε το πρωτο σκελος των "8" ενω οι αλλοι ειναι ακομα στους "16". Αρα ποτε θα ξεκουραστουμε εμεις;
Επισης παντου εμφανιζει την αγωνιστικη κοντρα στην ΑΕΚ ως αναβληθεισα, ισχυει; Παιζει να τους παιξουμε με κοσμο δηλαδη; Μπερδεμενα πραματα.
Εγώ πάντως θυμάμαι δεξιοποδαρους να παίζουν αριστερά. Τι καινούριο είναι αυτό με τους αριστεροπόδαρος;;rockavlon έγραψε:Wet dream ειναι αυτο.Μπαρκαρούτσος έγραψε:JohnyCash έγραψε:θα ηθελα να δω Μιχαηλίδη κουλιεράκη σε αυτο το ματς
Ομως, οντας και οι δυο αριστεροι, αυτος που θα παιξει δεξια χανει. Δεν εκμεταλευεσαι το 100% του
Όταν θα παίζουν οι άλλοι τους αγώνες για τους "8" και εμείς θα είμαστε ήδη στους "4" και θα περιμένουμεBaldur έγραψε:Εμεις δηλαδη παιζουμε το πρωτο σκελος των "8" ενω οι αλλοι ειναι ακομα στους "16". Αρα ποτε θα ξεκουραστουμε εμεις;
Εχω ακουσει οτι ο επομενος στη λιστα ειναι ο Κωττας, ενα πανυψηλο παιδι 1.86 αμυντικος μεσος που παιζει ανετα σεντερ μπακ. Νομιζω ειναι και δεξιοποδαρος οποτε τι εχουμε να δουμε!!rockavlon έγραψε:Wet dream ειναι αυτο.Μπαρκαρούτσος έγραψε:JohnyCash έγραψε:θα ηθελα να δω Μιχαηλίδη κουλιεράκη σε αυτο το ματς
Ομως, οντας και οι δυο αριστεροι, αυτος που θα παιξει δεξια χανει. Δεν εκμεταλευεσαι το 100% του