Ο Κιτσιου εχει μεγαλο κασε αρα μάλλον μιλαμε για καποιο ονομα που δεν εχει ακουστει ε;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Σε έχω δεξί μπακ καλύτερο από Baba. Μπορείς να μαντέψεις;

Ο Κιτσιου εχει μεγαλο κασε αρα μάλλον μιλαμε για καποιο ονομα που δεν εχει ακουστει ε;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Σε έχω δεξί μπακ καλύτερο από Baba. Μπορείς να μαντέψεις;
Azrael έγραψε:Ο Κιτσιου εχει μεγαλο κασε αρα μάλλον μιλαμε για καποιο ονομα που δεν εχει ακουστει ε;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Σε έχω δεξί μπακ καλύτερο από Baba. Μπορείς να μαντέψεις;
Demir έγραψε:οι βραζιλιανοι λενε ανανεωνει ο ουιλιαμ.. ο τζορμπα λεει δεν ειμαστε κοντα σε κανεναν.. και ακομα δεν εχει βρεθει κατι.. οποοτε λογικα καποιος εχει κλεισει..
Demir έγραψε:οι βραζιλιανοι λενε ανανεωνει ο ουιλιαμ.. ο τζορμπα λεει δεν ειμαστε κοντα σε κανεναν.. και ακομα δεν εχει βρεθει κατι.. οποοτε λογικα καποιος εχει κλεισει..
Να το κλείδωσω ή να το αφήσω μέχρι να φύγει ο Κουλιερακης;theo-drama έγραψε:Ουίλιαμ
Μαξίμοβιτς
και τελειώσαμε για φέτος.
Δ. Μπακ και χαφ οπωσδηποτε γιατι το καλοκαιρι με αποχωρηση Μειτε,Μαρκαντωνη δε θελω να ξαναζησω τα ιδια.theo-drama έγραψε:Ουίλιαμ
Μαξίμοβιτς
και τελειώσαμε για φέτος.