ΠΑΟΚ - Helsinki 4 - 2 , Σχόλια και παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Helsinki 4 - 2 , Σχόλια και παραλειπόμενα
Μπράβο στην ομάδα για το πολύ καλό 2ο ημίχρονο. Δε μου άρεσε στο 1ο, αλλά στο 2ο ημίχρονο ήθελανα παίξουμε άλλα 90 λεπτά να χορτάσω μπάλα. Μακάρι να είχε λίγο παραπάνω χρόνο και ο Τζίμας να δείξει το ταλέντο του.
Υπάρχουν πράγματα που δε μου άρεσαν, αλλά πολύ περισσότερα που μου άρεσαν. MVP Τάισον, πραγματικά μαγικός. Δεν αντέχω θα το πω: Ο Κετζιόρα ως δεξιός μπακ είναι παίκτης για λιμά που αμύνονται μόνο, ενώ ως Κ.Αμυντικός είναι τοπ. Πήρε πάσες που έπρεπε να γράψει 2 ασίστ. Πάρε βάλε πάσες. Αν είχαμε πιο επιθετικό/ποιοτικό μπακ, θα τροφοδοτούνταν πολύ περισσότερο το όβερλαπ επίσης.
Με παίκτη στο 1,60 στο κέντρο, δε θα πάρεις ποτέ κεφαλιά. Όση μπάλα και να ξέρει, εγώ δεν τον θέλω στον ΠΑΟΚ, κάτι που έλεγα και για τον Ντάντας φυσικά. Η φάση του 88, τα λέει όλα στη χαμένη κεφαλιά στο κέντρο. Ούτε καν μπορεί να εμποδίσει.
Σε αυτά που μου άρεσαν είναι κυρίως οι αυτοματισμοί, μαγικές ενέργειες και πολύ όρεξη στο 2ο ημίχρονο. Πραγματικά μαγεία. Μπράβο ρε Ραζβάν για την ομαδάρα που έκανες, μαζί με το τιμ σου. Επίσης κάθε στημένη φάση πλέον είναι φαρμάκι. Πλουραρισμός στις κομπίνες και εκτελέσεις. Η ομάδα βλέπω συνεχώς προσθέτει πράγματα. Μακάρι να έρθει και ο Μαξίμοβιτς, και δε βλέπω να μας σταματάει κανείς!
Υπάρχουν πράγματα που δε μου άρεσαν, αλλά πολύ περισσότερα που μου άρεσαν. MVP Τάισον, πραγματικά μαγικός. Δεν αντέχω θα το πω: Ο Κετζιόρα ως δεξιός μπακ είναι παίκτης για λιμά που αμύνονται μόνο, ενώ ως Κ.Αμυντικός είναι τοπ. Πήρε πάσες που έπρεπε να γράψει 2 ασίστ. Πάρε βάλε πάσες. Αν είχαμε πιο επιθετικό/ποιοτικό μπακ, θα τροφοδοτούνταν πολύ περισσότερο το όβερλαπ επίσης.
Με παίκτη στο 1,60 στο κέντρο, δε θα πάρεις ποτέ κεφαλιά. Όση μπάλα και να ξέρει, εγώ δεν τον θέλω στον ΠΑΟΚ, κάτι που έλεγα και για τον Ντάντας φυσικά. Η φάση του 88, τα λέει όλα στη χαμένη κεφαλιά στο κέντρο. Ούτε καν μπορεί να εμποδίσει.
Σε αυτά που μου άρεσαν είναι κυρίως οι αυτοματισμοί, μαγικές ενέργειες και πολύ όρεξη στο 2ο ημίχρονο. Πραγματικά μαγεία. Μπράβο ρε Ραζβάν για την ομαδάρα που έκανες, μαζί με το τιμ σου. Επίσης κάθε στημένη φάση πλέον είναι φαρμάκι. Πλουραρισμός στις κομπίνες και εκτελέσεις. Η ομάδα βλέπω συνεχώς προσθέτει πράγματα. Μακάρι να έρθει και ο Μαξίμοβιτς, και δε βλέπω να μας σταματάει κανείς!
- kataramenos5
Ενα ημιχρονο σας αφησα μόνους κοντεψατε να το πνιξετε ρεμαλια.
- kataramenos5
Οι οπαδοι? ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ???? Το σκισιμο της αρκουδας επεσε το καλοκαιρι .Σε ΟΛΟΥΣ .Ηταν υγεια αυτο? Πως τον γυρνάτε ετσι το διακοπτη ρε παλικαρια?hasio_john έγραψε:Πόση υγεία βγάζει αυτή η ομάδα, οι παίχτες, ο προπονητής, οι οπαδοί ...
Μπράβο σε ΌΛΟΥΣ! Μόνο σεβασμός αξίζει και θαυμασμός!
Πάμε παρακάτω με την ίδια σπίθα και κ@ύλα γιατί έρχονται ματσάκια φωτιά.
Μπράβο σε όλους για την νίκη και τις χαρές που μας έδωσαν
Μπράβο και στον Λουτσε που κατάφερε και τους έδωσε κίνητρο .
Μπράβο και στον Λουτσε που κατάφερε και τους έδωσε κίνητρο .
- PAOK_Antarctica
Μπράβο σε όλους για όλη την πορεία ως τώρα.
Μπορούμε και ονειρευόμαστε παλι.
Μπορούμε και ονειρευόμαστε παλι.
Επιθετικά η ομάδα μετά το 30΄ έβγαλε πολύ ωραίες ομαδικές ενέργειες. Αμυντικά όμως ήμασταν, να πω και πάλι;-πολύ soft. Δεν είναι μόνο θέμα των καθ' εαυτού αμυντικών μας παικτών, αλλά και του άξονα ο οποίος σήμερα και παρά την αδιαμφισβήτητη ποιότητα των Οζντόεφ (πάλι γκολ σαν κρυφός κυνηγός) και Μέιτε (τί έκανες στην φάση του 1-1 ρε φίλε), δείχνει αργός και δίνει χώρο στους αντιπάλους να κινηθούν ανάμεσα στις γραμμές μας. Πιστεύω ότι πρέπει και είμαι σίγουρος ότι ο Λουτσέσκου θα την βρει την λύση. Μεγάλο θέμα πάντως στα σέντερ μπακ είναι ο Εκόνγκ ο οποίος είναι τελείως εκτός κλίματος, δεν δείχνει να δένει με κανένα σε δίδυμο και το λάθος-η τα έχει και αβίαστα μάλιστα σε κάθε αγώνα. Για να ελπίζουμε για καλύτερα πράγματα στην συνέχεια θέλουμε ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις που και σήμερα φώναζαν.
Μπράβο στον προπονητή και στους παίκτες μας, για την πρώτη θέση, για το ρεκόρ των 16 βαθμών, για την άνοδο της ομάδας μας στο UEFA ranking, για το μπόνους των 2.667.000 ευρώ από τους πόντους που πήραμε. Ο ΠΑΟΚ από τον όμιλο είχε προκριθεί ουσιαστικά από την 3η αγωνιστική, στην 4η αυτό έγινε και μαθηματικά και στις 30/11 έδεσε την πρωτιά. Στο Conference League, ναι ρε, εκεί που τα πόκεμον παίζουν τελικούς σήμερα όπως γράφουν οι ΑΡΔ τους και ο ήδη ένας, ο λαγός που πήγαινε για δύο αποτελέσματα σήμερα μέσα στο γήπεδό του, είπε πικρό αντίο και έχουν αρχίσει τα ανάθεμα στον Καρβέλα.
Τον μπορο-θρήνο να κερδίσω την Κυριακή.
Μπράβο στον προπονητή και στους παίκτες μας, για την πρώτη θέση, για το ρεκόρ των 16 βαθμών, για την άνοδο της ομάδας μας στο UEFA ranking, για το μπόνους των 2.667.000 ευρώ από τους πόντους που πήραμε. Ο ΠΑΟΚ από τον όμιλο είχε προκριθεί ουσιαστικά από την 3η αγωνιστική, στην 4η αυτό έγινε και μαθηματικά και στις 30/11 έδεσε την πρωτιά. Στο Conference League, ναι ρε, εκεί που τα πόκεμον παίζουν τελικούς σήμερα όπως γράφουν οι ΑΡΔ τους και ο ήδη ένας, ο λαγός που πήγαινε για δύο αποτελέσματα σήμερα μέσα στο γήπεδό του, είπε πικρό αντίο και έχουν αρχίσει τα ανάθεμα στον Καρβέλα.
Τον μπορο-θρήνο να κερδίσω την Κυριακή.
- O Teleutaios Savourai
-
Μπράβο! Ωραία βραδιά! Κρίμα που για δύο μήνες δεν θα μπορούμε να βλέπουμε την ομάδα μας από κοντά..
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλη την ομάδα για την μεγάλη πορεία στην Ευρώπη μέχρι τώρα. Με τέτοια ΠΑΟΚΑΡΑ δικαιούμαστε να κάνουμε όνειρα για μεγάλα πράγματα.

-
Μπραβο ΠΑΟΚ, 16 βαθμους σε ομίλους μονο εσυ. Θα μεινει αυτο στην ιστορία.
- hasio_john
Έλα ρε συ Κατ, είσαι και έμπειρος..., τα συναισθήματα του τρελού οπαδού είναι σαν ανσασέρ! Το τι θα πετάξει κάποιος στιγμιαία πάνω στην ζάλη του, δεν σημαίνει πως θα τον ακολουθεί και για πάντα. Τι κάθεσαι τώρα και λες για διακόπτες και κουραφέξαλα, απόλαυσε την στιγμή και μην ερεθίζεις μια όμορφη στιγμή / περίοδο της ομάδας!kataramenos5 έγραψε:Οι οπαδοι? ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ???? Το σκισιμο της αρκουδας επεσε το καλοκαιρι .Σε ΟΛΟΥΣ .Ηταν υγεια αυτο? Πως τον γυρνάτε ετσι το διακοπτη ρε παλικαρια?hasio_john έγραψε:Πόση υγεία βγάζει αυτή η ομάδα, οι παίχτες, ο προπονητής, οι οπαδοί ...
Θα μαλώσουμε δηλαδή κάποιον επειδή έκραξε κάποια στιγμή παίχτη/παίχτες/προπονητή?
Πρώτη φορά το βλέπεις αυτό σε οπαδούς?
Αν έχεις όρεξη εσύ, κάνε το δικαίωμά σου είναι.., κάτσε ψάξε παλιά ποστ και παίξε μπαλίτσα.
Εγώ προσωπικά καυλ@ν@ με την στιγμή και στα φρύδια μου τι είπε ο καθένας! ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και ΚΑΛΑ κάνει να εκφράζει αυτό που νιώθει και να το λέει.
Φιλικά..
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο στην ομάδα και τον προπονητή για την καλή εικόνα που έδειξαν στο μεγαλύτερο μέρος του 90λεπτου. Χάσαμε μερικές κραυγαλέες ευκαιρίες, αλλά δεν πειράζει. Από τη στιγμή που έδωσε πέναλτυ στους Φινλανδούς θα έπρεπε να είχε δώσει ΚΑΙ στον Brandon ΚΑΙ στον Τζίμα.
Η άμυνα δεν τα πήγε καλά. Ο Ekong ήταν κακός παντού, ενώ ο Μιχαηλίδης ευθύνεται για το 0-1. Μέτριος αμυντικά ο Rafa, απλά υποφερτός ο Kedziora σαν ακραίο μπακ. Πολύ καλός ο Baba.
Η άμυνα δεν τα πήγε καλά. Ο Ekong ήταν κακός παντού, ενώ ο Μιχαηλίδης ευθύνεται για το 0-1. Μέτριος αμυντικά ο Rafa, απλά υποφερτός ο Kedziora σαν ακραίο μπακ. Πολύ καλός ο Baba.
- kataramenos5
Στιγμες που κραταν ολοκληρο καλοκαιρι.Ασε ρε Χασιο.Ψαξτε δικαιολογιες να αισθανεστε καλυτερα..Καταλαβαινω τον εκνευρισμο μετα απο ενα στραβο αποτελεσμα αλλα η πριονοκορδελα που τους περασαμε ηταν ανεπαναληπτη και διαρκειας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Πέμ 14 Δεκ 2023, 22:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δικαιολογώ αυτόν που μες στα νεύρα του θα πει κάτι παραπάνω.hasio_john έγραψε:Έλα ρε συ Κατ, είσαι και έμπειρος..., τα συναισθήματα του τρελού οπαδού είναι σαν ανσασέρ! Το τι θα πετάξει κάποιος στιγμιαία πάνω στην ζάλη του, δεν σημαίνει πως θα τον ακολουθεί και για πάντα. Τι κάθεσαι τώρα και λες για διακόπτες και κουραφέξαλα, απόλαυσε την στιγμή και μην ερεθίζεις μια όμορφη στιγμή / περίοδο της ομάδας!kataramenos5 έγραψε:Οι οπαδοι? ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ???? Το σκισιμο της αρκουδας επεσε το καλοκαιρι .Σε ΟΛΟΥΣ .Ηταν υγεια αυτο? Πως τον γυρνάτε ετσι το διακοπτη ρε παλικαρια?hasio_john έγραψε:Πόση υγεία βγάζει αυτή η ομάδα, οι παίχτες, ο προπονητής, οι οπαδοί ...
Θα μαλώσουμε δηλαδή κάποιον επειδή έκραξε κάποια στιγμή παίχτη/παίχτες/προπονητή?
Πρώτη φορά το βλέπεις αυτό σε οπαδούς?
Αν έχεις όρεξη εσύ, κάνε το δικαίωμά σου είναι.., κάτσε ψάξε παλιά ποστ και παίξε μπαλίτσα.
Εγώ προσωπικά καυλ@ν@ με την στιγμή και στα φρύδια μου τι είπε ο καθένας! ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και ΚΑΛΑ κάνει να εκφράζει αυτό που νιώθει και να το λέει.
Φιλικά..
Δικαιολογώ αυτόν που έχει αμφιβολίες και προβληματισμούς με επιχειρήματα.
Αλλά αυτούς που επί 3 μήνες σταύρωναν παίχτες , προπονητή και Ιβάν, όχι φίλε.
Δεν ήταν της στιγμής νεύρα αυτά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Πέμ 14 Δεκ 2023, 23:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.