ΠΑΟΚ - Αιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ - Αιντραχτ Φρανκφούρτης 2-1 MVP Σχόλια & Παρελειπόμ
Τελικα ο Σβουρας τοσα χρόνια ζήλευε τον Μπαλαφα;
Για αυτο πηρε κοκκινη;
Για αυτο πηρε κοκκινη;
-
- sourmenetes
- Moderator
Να πούμε λίγο εμείς οι ξερόλες του Ιούνιου ένα μεγάλο Μπράβο στο Λουτσεσκου που κράτησε τον Μπραντον Τόμας και δεν πήρε τον ΚΡΜΕΤΣΝΙΚ!
Μπράβο Τόμας!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπράβο Τόμας!
Ακόμη δε μπορώ να το πιστέψω ότι νικήσαμε. Το λίνκ έπεσε πριν το γκολ και δεν πήρα χαμπάρι.
Ωραία μπάλα παίξαμε ξανά και τα στατιστικά δεν λένε την αλήθεια. Το πολύ έπρεπε να φάμε 1 γκολ, και αυτό έγινε με ένα άτυχο τρόπο. Αντίθετα εμείς είχαμε 3 περιπτώσεις να βάλουμε γκολ, συμπεριλαμβάνοντας το επαναλαμβανόμενο σκάνδαλο ακυρώσεων γκολ του ΠΑΟΚ.
Μας το χρώσταγε η μπάλα σήμερα και πάμε για πρωτιά!!!
Με Αμπερντίν θα πάω. Γνωρίζει κανείς να μου πει πώς να πάρω εισητήρια (Σκωτία μένω);
Ωραία μπάλα παίξαμε ξανά και τα στατιστικά δεν λένε την αλήθεια. Το πολύ έπρεπε να φάμε 1 γκολ, και αυτό έγινε με ένα άτυχο τρόπο. Αντίθετα εμείς είχαμε 3 περιπτώσεις να βάλουμε γκολ, συμπεριλαμβάνοντας το επαναλαμβανόμενο σκάνδαλο ακυρώσεων γκολ του ΠΑΟΚ.
Με Αμπερντίν θα πάω. Γνωρίζει κανείς να μου πει πώς να πάρω εισητήρια (Σκωτία μένω);
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Πέμ 05 Οκτ 2023, 23:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Μπαίνουν κάτι νέοπες και μου χαλάνε τα σερί...Napoli4 έγραψε:Τελικά κι εσείς με rotation λειτουργείτε καλύτεραsourmenetes έγραψε:Ποιοε άνοιξε το τοπικ του ματς ρε παιδιά;;;
Για πείτε μας λίγο..
Ραζβαν που σας χρειάζεται.... χαχα
Χάχαχαχα
Για Τόμας έχεις δίκαιο, για Ντεσπόντοφ ένα φάουλ κέρδισε αν δε βάζαμε το γκολ θα έλεγες πως ήταν καλός? Στα χαφ είδαμε σήμερα με χαφ αρκετά ψηλού επιπέδου πως αλλάζει η ομάδα πως το καλύτερο. Γιατί καλοί ο Σβάμπ και ο Τσιγγάρας αλλά χαμηλότερου επιπέδου όπως είπες και εσύ. Ελπίζω με τον Αντόνιο να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο.sourmenetes έγραψε:Τα χαφ μόνο δε βοήθησαν αλλά ήταν λογικό. Γιατί στα χαφ από μέτρηση δύναμης στο 8 πήγαμε στο 5!Photis έγραψε:Φοβερή εμφάνιση στο σύνολο. Κορυφαίος κατ'εμέ ο Μεϊτε και από κοντά ο Μπάμπα. Γενικά πολύ καλή η 1η 11αδα, οι αλλαγές δεν βοήθησαν.
Τόμας σου πήρε φαουλ που ήλθε το γκολ, επίσης κόντεψε να πάρει το πεναλτυ.
Ντεσποτοφ έκανε εξαιρετική εκτέλεση.
Ντελιας ναι δε βοήθησε.

- sourmenetes
- Moderator
Τσαντίστηκε που δεν εκαναν fair play Στη φαση Που ο Αντελινο ήταν κάτω για αυτό τα πήρε άγρια μετά.Мир έγραψε:Τελικα ο Σβουρας τοσα χρόνια ζήλευε τον Μπαλαφα;
Για αυτο πηρε κοκκινη;
μπραβο σε ολους. μπαμπα ,κοταρσκι,μειτε,ζιβκο, αντρε σουπερ. Μπραβο σε κουλιε για τα 100 κιλα @ρχιδια. μπραβο σε λουτσο για το στησιμο κ το κοουτσαρισμα εστω κ κοιμισμενος
πιστευω σε κανα 2μηνο θα βλεπουμε καλυτερη ομαδα απο το 2ο νταμπλ

πιστευω σε κανα 2μηνο θα βλεπουμε καλυτερη ομαδα απο το 2ο νταμπλ
- episimos73
Τι μ@λ@κ@ς που δεν πήγα Τούμπα σήμερα. Μπράβο σε όλους για τη χαρά που μας έδωσαν.
Επικό πανό με Λου και Βάνια!
Sent from my iPad using Tapatalk
Επικό πανό με Λου και Βάνια!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Δεν ξέρω τι με ….λωνει πιο πολυ! Η νίκη ή ότι κάποιοι εδώ μέσα θα τα βάψουν μαύρα…
Μόνο σπαθιά δεν κατάπιε η ομάδα!
Μόνο σπαθιά δεν κατάπιε η ομάδα!
- GeorgiosLeeds
Έλα ρε ΠΑΟΚΑΡΑ μου!!! Τι βραδιά ήταν αυτή! Γολυσταρα πολύ το ματς. Νομόζω το πρώτο ημίχρονο ήταν από τους καλύτερους ΠΑΟΚ που είδαμε φέτος.
Δεν ξέρω ποιός ήταν ο καλύτερος και MVP, όλοι ήταν τρομεροί. Έριξα Μειτέ γιατί το παλικαράκι ήταν βράχος και επεοδή έχει φάει κράξιμο.
Πάμε δυνατά!!!
Σκέφτομαι σοβαρά να πάω στο Aberdeen να δω την ΠΑΟΚΑΡΑ δια ζώσης μετά από αρκετά χρόνια.
Γιατί είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι!
Δεν ξέρω ποιός ήταν ο καλύτερος και MVP, όλοι ήταν τρομεροί. Έριξα Μειτέ γιατί το παλικαράκι ήταν βράχος και επεοδή έχει φάει κράξιμο.
Πάμε δυνατά!!!
Σκέφτομαι σοβαρά να πάω στο Aberdeen να δω την ΠΑΟΚΑΡΑ δια ζώσης μετά από αρκετά χρόνια.
Γιατί είσαι στην Ευρώπη το καλύτερο σιρόπι!
- figurehead4
Τεράστια γκάβλα όλα σήμερα. Ήμουν κάθε λεπτό σίγουρος πως θα νικήσουμε. Όπως παλιά.
Για μένα κορυφαίος ο Μεϊτέ και από κοντά Μπάμπα, Κοτάρσκι, Εκονγκ, Βιερίνια, Οζντόεφ και φυσικά Ζίφκοβιτς.
Απο τις αλλαγές ο Ντεσπότοφ με το ασύλληπτο χτύπημα στο στημένο και ο Μπράντον το μαμούνι ήταν υπέροχοι.
Ο Ραζβάν έκανε μόνο ένα λάθος, που έβγαλε τον Οζντόεφ και έβαλε μέσα τον Σβαμπ. Για μένα και ο Μουργκ πήγε καλά για Μουργκ, αλλά δεν... Κατά τα λοιπά έβγαλε μια ομαδάρα Ευρωπαϊκη στο γήπεδο που μας κάνει να ονειρευομαστε.
Και τι λαος

Για μένα κορυφαίος ο Μεϊτέ και από κοντά Μπάμπα, Κοτάρσκι, Εκονγκ, Βιερίνια, Οζντόεφ και φυσικά Ζίφκοβιτς.
Απο τις αλλαγές ο Ντεσπότοφ με το ασύλληπτο χτύπημα στο στημένο και ο Μπράντον το μαμούνι ήταν υπέροχοι.
Ο Ραζβάν έκανε μόνο ένα λάθος, που έβγαλε τον Οζντόεφ και έβαλε μέσα τον Σβαμπ. Για μένα και ο Μουργκ πήγε καλά για Μουργκ, αλλά δεν... Κατά τα λοιπά έβγαλε μια ομαδάρα Ευρωπαϊκη στο γήπεδο που μας κάνει να ονειρευομαστε.
Και τι λαος

Από το σάιτ της ΠΑΕ, ανοίγουν λίγες μέρες πριν το παιχνίδι.vs40 έγραψε:Ακόμη δε μπορώ να το πιστέψω ότι νικήσαμε. Το λίνκ έπεσε πριν το γκολ και δεν πήρα χαμπάρι.
Με Αμπερντίν θα πάω. Γνωρίζει κανείς να μου πει πώς να πάρω εισητήρια (Σκοτία μένω);
- sourmenetes
- Moderator
Δεν είπες αν ήταν καλός. Είπες ότι βοήθησε.Photis έγραψε:Για Τόμας έχεις δίκαιο, για Ντεσπόντοφ ένα φάουλ κέρδισε αν δε βάζαμε το γκολ θα έλεγες πως ήταν καλός? Στα χαφ είδαμε σήμερα με χαφ αρκετά ψηλού επιπέδου πως αλλάζει η ομάδα πως το καλύτερο. Γιατί καλοί ο Σβάμπ και ο Τσιγγάρας αλλά χαμηλότερου επιπέδου όπως είπες και εσύ. Ελπίζω με τον Αντόνιο να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο.sourmenetes έγραψε:Τα χαφ μόνο δε βοήθησαν αλλά ήταν λογικό. Γιατί στα χαφ από μέτρηση δύναμης στο 8 πήγαμε στο 5!Photis έγραψε:Φοβερή εμφάνιση στο σύνολο. Κορυφαίος κατ'εμέ ο Μεϊτε και από κοντά ο Μπάμπα. Γενικά πολύ καλή η 1η 11αδα, οι αλλαγές δεν βοήθησαν.
Τόμας σου πήρε φαουλ που ήλθε το γκολ, επίσης κόντεψε να πάρει το πεναλτυ.
Ντεσποτοφ έκανε εξαιρετική εκτέλεση.
Ντελιας ναι δε βοήθησε.
Χάχαχαχα
Και πραγματικά βοήθησε!
Αλλα δεν τροφοδοτηθηκε πάντως. Πήρε πολλές προσπάθειες ζόρικες ο μπαμπα ενώ μπορούσε να του δώσει μπάλα. Επίσης δεν τον τροφοδοτησε σωστά ο σβαμπ.
Γενικα δε διαφωνώ για Ντεσποντοφ. Δεν ήταν καλός, αλλά μας βοήθησε με το εξαιρετικό στημενο.
ΠΙΣΤΕΨΤΕ ρε εσείς ΠΙΣΤΕΨΤΕ.
Κάνω την πρόβλεψη ότι σε λίγο καιρό δεν θα πέφτει καρφίτσα στην Τούμπα.
Εγώ είπα και την Κυριακή ότι φέτος ανυπομονώ για τα ματς. Τρομερό πράγμα η ποιότητα. Μελωδία στα μάτια μας
Κάνω την πρόβλεψη ότι σε λίγο καιρό δεν θα πέφτει καρφίτσα στην Τούμπα.
Εγώ είπα και την Κυριακή ότι φέτος ανυπομονώ για τα ματς. Τρομερό πράγμα η ποιότητα. Μελωδία στα μάτια μας