ΠΑΣ - ΠΑΟΚ 1-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΣ - ΠΑΟΚ 1-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
οπως εγραψα κ μετα το 3ο. Με κακη εμφανιση κακη διαιτησια σε διαχρονικα δυσκολο γηπεδο κ μετα απο ταξιδι ελσινκι δεν τα παμε κ ασχημα
Ασσιστ ο Τομας. Ασσιστ ο Σαματα. Γκολ ο Ντελιας και ο Ζιφκο. Μια χαρα. Αντε να παιρνουμε τα πανω μας σιγα σιγα. Ας προστατεψει και λιγο η διοικηση την ομαδα απο τα κορακια γιατι εαν ειμασταν ποκιτες θα ειχαμε και πεναλτυ στην κρητη και νικη με σκωληκα. Πρωτοι θα ειμασταν και διθυραμβους θα ειχαμε.
Μου αρεσε που δεν μασησανε τα παιδια.
Μου αρεσε που δεν μασησανε τα παιδια.
Μπραβο στον Ιβαν που τα χώνει, παίρνει παικτες και μας καθαριζουν τα ματς.. Επικίνδυνο αυτο το κέντροαμυντικο ροτεισον, ουτε η Σιτι και η Λίβερπουλ δεν το κανουν αυτο..
Κουλιερακης με του μπηκε καθάρισε πισω στρώσαμε, Σαματα παικταρα έκανε οτι ηθελε, Ντελιας Mvp, Ζιβκο παικταρας επίσης,Οζντοεφ καλος, Μειτε μετριος, Ραφα δεν εχει ρυθμο, Βιερινια καλος, Ντομ καλος
Κουλιερακης με του μπηκε καθάρισε πισω στρώσαμε, Σαματα παικταρα έκανε οτι ηθελε, Ντελιας Mvp, Ζιβκο παικταρας επίσης,Οζντοεφ καλος, Μειτε μετριος, Ραφα δεν εχει ρυθμο, Βιερινια καλος, Ντομ καλος
Μπραβο στην ομαδα! Ειδα μονο το τελευταιο 20λεπτο δυστυχως.
Εχω μια απορια. Γιατι ο Σαματτα ειναι μονιμα εκτος περιοχης? Δεν γινεται να ειμαστε σε φαση επιθεσης και αυτος να ειναι μεταξυ κεντρου και μεγαλης περιοχης. Δεν γινεται να χανουμε την μπαλα και να τρεχει προς το κεντρο για να κανει αμυνα. Δηλαδη ο φορ ειναι ο Ντελιας και ο Σαματτα το 10αρι?
Δεν μου κολλαει καθολου
Εχω μια απορια. Γιατι ο Σαματτα ειναι μονιμα εκτος περιοχης? Δεν γινεται να ειμαστε σε φαση επιθεσης και αυτος να ειναι μεταξυ κεντρου και μεγαλης περιοχης. Δεν γινεται να χανουμε την μπαλα και να τρεχει προς το κεντρο για να κανει αμυνα. Δηλαδη ο φορ ειναι ο Ντελιας και ο Σαματτα το 10αρι?
Δεν μου κολλαει καθολου
Και με Νασμπεργκ διπλο
Καποιος εγραφε οτι ο Ντελιας θα παρει το ματσάκι μονος του, ΠΑΙΚΤΟΥΡΙ
ΦΕΛΑΚΙΑ
Καποιος εγραφε οτι ο Ντελιας θα παρει το ματσάκι μονος του, ΠΑΙΚΤΟΥΡΙ
ΦΕΛΑΚΙΑ
- theodorsalonika
Χαλια όλοι,χαλια η ομάδα,χαλια ο καιρός,χαλια το γήπεδο,χαλια ο προπονητής...
Αλλά βάλαμε 3 γκολ και κερδίσαμε...ελπίζω κάθε φορά να παίζουμε χάλια..
Πάμε ρε.αδελφια,μια.χαρα.ειμαστε..εχουμε.τα.λαιη μας αλλά.ευελπισ5ω.σε.εξελιξη....

Αλλά βάλαμε 3 γκολ και κερδίσαμε...ελπίζω κάθε φορά να παίζουμε χάλια..
Πάμε ρε.αδελφια,μια.χαρα.ειμαστε..εχουμε.τα.λαιη μας αλλά.ευελπισ5ω.σε.εξελιξη....

- Kabamaru11
Δυσκολο παιχνιδι,τι δεν αρεσε.....ο Μειτε,ο αρχηγος μετα το 30,τα αμυντικα μας στημενα.Τι αρεσε,3 γκολ απο μεσοεπιθετικους,3 ασσιστ απο τα σεντερ φορ (για τα στατιστικα),το πολυ καλο παιχνιδι του ρωσου που οσο παιρνει παιχνιδια ανεβαινει,η επανεμφανιση του Σαστρε και το αντε γ@μηθειτε που ειπε ουσιαστικα ο Αντριγια στα παγουρια.
Οπως ειπαν και τα αδερφια πιο πριν,καλη νικη,αν συνυπολογησουμε πως πεμπτη παιζαμε Φιλανδια και σημερα παλι εκτος,ενω αλλοι παιξανε αγγλια κ θα μπορουσαν σημερα να παιξουν εντος αττικης,ζητησαν να παιξουν δευτερα.
Η διαιτησια παροτι πονηρη σε αρκετα σημεια,δεν επηρεασε το αποτελεσμα σημερα.
Οπως ειπαν και τα αδερφια πιο πριν,καλη νικη,αν συνυπολογησουμε πως πεμπτη παιζαμε Φιλανδια και σημερα παλι εκτος,ενω αλλοι παιξανε αγγλια κ θα μπορουσαν σημερα να παιξουν εντος αττικης,ζητησαν να παιξουν δευτερα.
Η διαιτησια παροτι πονηρη σε αρκετα σημεια,δεν επηρεασε το αποτελεσμα σημερα.
Τρίποντο,πολύ καλή εμφάνιση Ντέλια, Σαμάτα υπάρχει , επαναφορά Σάστρε.... μια χαρά!
-
Ειλικρινά είμαι τόσο εξαγριωμένος με Ευαγγελου που δε θα ασχοληθώ με την ομάδα. Η ομάδα έχει ποιοτικούς παίκτες και όσο εξελίσσεται τόσο θα ανεβαίνει η απόδοση και θα έρχονται τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις. Πάμε στα σοβαρά.. Κόκκινη Μαρς στο φάουλ του Ντελια χαρίζεται.. Δεύτερη κίτρινη στον Εραμουσπε στους τσαμπουκάδες χαρίζεται. Φάουλ με χέρι στον Δεσπότη τίποτα. Φάουλ του Κετζιορα κίτρινη. Ο τύπος ήταν ξεκάθαρα στημένος .. Όπως και το βαρ. Εμείς ας συνεχίσουμε να κοιμόμαστε και μετά θα φταίει ο Κετζιορα , ο Νασμπεργκ και ο Λουτσεσκου.
Δε μου άρεσε στη φάση με τους τσαμπουκάδες που δεν πήγε κανένας να πάρει καροτσάκι το αρχιδι τον Εραμουσπε. Περιμένω περισσότερο τσαμπουκά στην ομάδα.
Δε μου άρεσε στη φάση με τους τσαμπουκάδες που δεν πήγε κανένας να πάρει καροτσάκι το αρχιδι τον Εραμουσπε. Περιμένω περισσότερο τσαμπουκά στην ομάδα.
Φοβερος Ντελιας. Ο Κουλιερακης συμμαζεψε την αμυνα. Πολυ θετικο οτι επιτελους ειδαμε.Σαστρε. Πολλα τρεξιματα ο Τάισον αν εδινε και σωστα την τελικη πασα θα αγγιζε το αριστα. Μεγαλη βελτιωση απο Σαματα. Πολυ καλο παιχνιδι. Ο Ευάγγελου απαραδεκτος και ο εκφωνητης της νοβας γελοίος. Εριστικοτατος
Στο μεγαλύτερο μέρος τού παιχνιδιού η ομάδα ήταν χάλια αμυντικά. Φαινόταν από μακριά οτι δεν μπορείς να παίζεις χωρίς τουλάχιστον έναν από τους Εκόνγκ και Κουλιεράκη σέντερ-μπακ. Ο Κεντζιόρα μπορεί να έχει άλλες αμυντικές αρετές αλλά δεν φτάνει για το ψηλό παιχνίδι στην άμυνα.
Το κέντρο ανασταλτικά ήταν επίσης χάλια και μόνο υπήρχε μια βελτίωση όταν έγιναν αλλαγές και μπήκαν Σβαμπ (αν και τέτοιος αγώνας ήταν ότι έπρεπε για Τσιγγάρα ή Αντόνιο που είναι τραυματίας) και ακόμη περισσότερο Σαμάτα.
Ο οποίος Σαμάτα τελικά είναι παικταράς, δεν ξέρω στο σκοράρισμα αλλά στο κέντρο ήταν άρχοντας, δεν παν να τον πιέζουν και 2 και 3, δεν έχανε κατοχή με τίποτε, κατέβαζε μέχρι την επίθεση τη μπάλα και έδωσε και την ασίστ στον Ζίβκοβιτς. Για φορ περιοχής δεν ξέρω αλλά ο άνθρωπος άρχισε να βρίσκει τα πατήματά του και σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Τάισον παρά τα κάποια λάθη, παικτούρα και νιώθει έκανε κάτι πάσες εκεί μέσα, παραλίγο να δώσει το χατ-τρικ στον Κωνσταντέλια.
Βιερίνια, τέλος εποχής, εκτίθεται αγωνιστικά παρά τις φιλότιμες προσπάθειες και φυσικά την αρχηγική αύρα στο γρασίδι και στα αποδυτήρια.
Για τους ξεφτίλες των Ιωαννίνων αυτό έχω να πω: όσοι οπαδοί τους έβριζαν εν χορώ ΠΑΟΚ, πόλη και ΠΑΟΚτζήδες, είστε κομπλεξάρες και κότες και στην Τούμπα με κασκόλ τής ομάδας σας ξέρουμε οτι δειλοί σαν κι εσάς δεν θα πατήσουν ποτέ.
Για τους ξεφτίλες παίκτες τους που πήγαν να ζητήσουν το λόγο στον Ζίφκοβιτς για έναν πανηγυρισμό που τον κάνουν όλοι οι παίκτες σε όλα τα άκρη και μήκη του κόσμου και δεν έχει ξαναγίνει ποτέ να τους την πέσουν τάχαμου συνάδελφοι, μόνο για σας θα άξιζε να έχουμε κι εμείς στην Τούμπα μια φυσούνα και μια πόρτα σαν τού Καραϊσκάκη.
Τέλος χαμένε τού Νόβα, όποτε το ριπλέι δικαιώνει τον ΠΑΟΚ δεν λες τίποτε, αλλά όποτε δικαιώσει τον αντίπαλο, κάνεις διατριβή (βλέπε οφσάιντ στο τέλος). Φταίει η ΠΑΕ που δεν σε έχει μπλοκάρει από την Τούμπα, μόνο για κάτι Ζωσιμάδες και Χαριλάου να είσαι. Ούτε σε ελληνικό, ούτε σε ευρωπαϊκό αγώνα να σε αφήσει η διοίκηση να ξαναμπείς.
Το κέντρο ανασταλτικά ήταν επίσης χάλια και μόνο υπήρχε μια βελτίωση όταν έγιναν αλλαγές και μπήκαν Σβαμπ (αν και τέτοιος αγώνας ήταν ότι έπρεπε για Τσιγγάρα ή Αντόνιο που είναι τραυματίας) και ακόμη περισσότερο Σαμάτα.
Ο οποίος Σαμάτα τελικά είναι παικταράς, δεν ξέρω στο σκοράρισμα αλλά στο κέντρο ήταν άρχοντας, δεν παν να τον πιέζουν και 2 και 3, δεν έχανε κατοχή με τίποτε, κατέβαζε μέχρι την επίθεση τη μπάλα και έδωσε και την ασίστ στον Ζίβκοβιτς. Για φορ περιοχής δεν ξέρω αλλά ο άνθρωπος άρχισε να βρίσκει τα πατήματά του και σίγουρα θα βοηθήσει την ομάδα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Τάισον παρά τα κάποια λάθη, παικτούρα και νιώθει έκανε κάτι πάσες εκεί μέσα, παραλίγο να δώσει το χατ-τρικ στον Κωνσταντέλια.
Βιερίνια, τέλος εποχής, εκτίθεται αγωνιστικά παρά τις φιλότιμες προσπάθειες και φυσικά την αρχηγική αύρα στο γρασίδι και στα αποδυτήρια.
Για τους ξεφτίλες των Ιωαννίνων αυτό έχω να πω: όσοι οπαδοί τους έβριζαν εν χορώ ΠΑΟΚ, πόλη και ΠΑΟΚτζήδες, είστε κομπλεξάρες και κότες και στην Τούμπα με κασκόλ τής ομάδας σας ξέρουμε οτι δειλοί σαν κι εσάς δεν θα πατήσουν ποτέ.
Για τους ξεφτίλες παίκτες τους που πήγαν να ζητήσουν το λόγο στον Ζίφκοβιτς για έναν πανηγυρισμό που τον κάνουν όλοι οι παίκτες σε όλα τα άκρη και μήκη του κόσμου και δεν έχει ξαναγίνει ποτέ να τους την πέσουν τάχαμου συνάδελφοι, μόνο για σας θα άξιζε να έχουμε κι εμείς στην Τούμπα μια φυσούνα και μια πόρτα σαν τού Καραϊσκάκη.
Τέλος χαμένε τού Νόβα, όποτε το ριπλέι δικαιώνει τον ΠΑΟΚ δεν λες τίποτε, αλλά όποτε δικαιώσει τον αντίπαλο, κάνεις διατριβή (βλέπε οφσάιντ στο τέλος). Φταίει η ΠΑΕ που δεν σε έχει μπλοκάρει από την Τούμπα, μόνο για κάτι Ζωσιμάδες και Χαριλάου να είσαι. Ούτε σε ελληνικό, ούτε σε ευρωπαϊκό αγώνα να σε αφήσει η διοίκηση να ξαναμπείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rexaris την Κυρ 24 Σεπ 2023, 21:49, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
-
- Mr Ξερόλας 2019
dragon έγραψε:οπως εγραψα κ μετα το 3ο. Με κακη εμφανιση κακη διαιτησια σε διαχρονικα δυσκολο γηπεδο κ μετα απο ταξιδι ελσινκι δεν τα παμε κ ασχημα
Ακριβώς
Κακή η ομάδα.
Αυτά τα παιχνίδια,όταν προηγείσαι τόσο γρήγορα,τα τελειώνεις από ημίχρονο.
Μακη για να φαει καμια κοκκινη ρε αδελφε. Ετοιμοι ηταν. Τι να παει. Ειναι δουλεια της διοικησης να προστατεψει την ομαδα απο τετοια.
Α δεν μας εδωσε και ενα πεναλτυ σαν αυτο του γαυρου που του ξεκλειδωσε το ματς οταν τον ειχε κανει γιογιο η κηφισια.
Υ.Γ και οπως λεει και ο ρεξαρις παραπανω ως ποτε θα ανεχεται η διοικηση μας αυτον τον γελοιο εκφωνητη. Αυτο το σιχαμα?
Α δεν μας εδωσε και ενα πεναλτυ σαν αυτο του γαυρου που του ξεκλειδωσε το ματς οταν τον ειχε κανει γιογιο η κηφισια.
Υ.Γ και οπως λεει και ο ρεξαρις παραπανω ως ποτε θα ανεχεται η διοικηση μας αυτον τον γελοιο εκφωνητη. Αυτο το σιχαμα?
Το γκολ μετράει το ίδιο για το αποτέλεσμα όποιος και να το βάλει. Χρόνια ο Φιρμίνο έκανε ακριβώς την ίδια δουλειά για την Λίβερπουλ και ο Σαλάχ και ο Μανέ σκόραραν σαν τρελοί.Gospi έγραψε:Μπραβο στην ομαδα! Ειδα μονο το τελευταιο 20λεπτο δυστυχως.
Δεν μου κολλαει καθολου