Τα ασπρόμαυρα....Special 4 έγραψε:Διπλο για να παραμεινουμε στην πρωτη θεση
Να κοιτανε απο κατω οι υπολοιποι
κ ν βλεπουν τα @@ μας
Να τα λες όλα....τσιγκουνιες...εδω δεν χωράνε
Τα ασπρόμαυρα....Special 4 έγραψε:Διπλο για να παραμεινουμε στην πρωτη θεση
Να κοιτανε απο κατω οι υπολοιποι
κ ν βλεπουν τα @@ μας
Σκέφτομαι να παω κι εγώ , αν μπορέσω να παρω ρεπό. Πώς μπαίνουμε και πού; ουτε ξέρω που πέφτει το γήπεδο. Χρειάζεται αυτό που λένε κάρτα φίλου;paokreth4 έγραψε:Όταν πηγαίναμε οργανωμένα, μπαίναμε στην 6, την οποία εμφανίζουν κλειστή. Τα προηγούμενα δύο χρόνια πήγαμε στην 1, στη γωνία, χωρίς διακριτικά, σαν κοινό μυστικό. Έχει εκεί κάποιους κομπλεξικούς, αλλά δεν δώσαμε κι εμείς αφορμήdimitris1964 έγραψε:Είμαστε διακοπές Άγιο Νικόλαο και λέμε με τα αγόρια μου να δούμε τον αγώνα, σε ποια θύρα μας προτείνεις να πάμε?paokreth4 έγραψε:Ένα ματς περιμένουμε να δούμε κι εμείς στην Κρήτη και τα τελευταία χρόνια δεν μας αφήνουν ούτε αυτό. Αναγκαστικά θα μπούμε πάλι με του ΟΦΗ, ελπίζοντας να μην βρεθεί κανένας περίεργος.
Διπλό μέσα στην Κρήτη, ΠΑΟΚ ολέ ολέ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το κανω παραθεση μονο και μονο για να υπαρχει και σε αυτην την σελιδα.navigator11 έγραψε:Προσοχή στο τεράστιο μ@υνι τον Διαμαντ@πουλ@. Θα επιχειρήσει την πρώτη αλλοίωση σε βάρος του ΠΑΟΚ για φέτος, αν του δώσουμε την ευκαιρία. Απόλυτη συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και πάμε για το 3 στα 3.
ευχαριστώ φίλε! φανταζομαι την καρτα την παιρνεις απ τα εκδοτηρια δίνοντας αφμ κ.λ.πgpaok έγραψε:Είμαι καταγωγη από Κρήτη,ήμουν Ηράκλειο πριν 5 μέρες.ο ξάδερφος μου ειναι ΟΦΗ, ναι θέλει κάρτα φιλάθλους 10 ευρώ πριν από το πρώτο εισιτήριο που θα αγοράσουν ακόμα και αυτοί. Αυτό μου είπε.
Γενικά μια χαρά τα πάμε με τους Ομιλητές, μη δώσετε δικαίωμα όσοι πάτε και νομίζω κερκιδουλα θα γίνει και πάλι όπως σχεδόν κάθε χρόνο.
Υγ...έχω κάνει το γιο του φανατικο ΠΑΟΚΤΣΗ![]()
Διοικητικά μπορεί, οπαδικα θεωρώ πως όχι....Baldur έγραψε:Για όσους ζείτε στην Κρήτη ή έχετε πάρε δώσε με οπαδούς/φιλάθλους του ΟΦΗ, πώς είναι εν έτει 2023;
Κάποτε σε άλλες εποχές όσους ήξερα ήταν τέρμα φιλικοί προς τον ΠΑΟΚ, με τις μνήμες των φανελών ακόμα νωπές. Έχει αλλάξει αυτό;
Θύρα 1 στην μεριά των πάγκων. Και η κάρτα φίλου ΟΦΗ, στοιχίζει 15€.Χωρικός έγραψε:ναι αλλά...ποιά είναι η γνωστή γωνία γμτ;;;;;;;
manosxexe έγραψε:Διοικητικά μπορεί, οπαδικα θεωρώ πως όχι....Baldur έγραψε:Για όσους ζείτε στην Κρήτη ή έχετε πάρε δώσε με οπαδούς/φιλάθλους του ΟΦΗ, πώς είναι εν έτει 2023;
Κάποτε σε άλλες εποχές όσους ήξερα ήταν τέρμα φιλικοί προς τον ΠΑΟΚ, με τις μνήμες των φανελών ακόμα νωπές. Έχει αλλάξει αυτό;
Από τότε που ανέβηκαν στην superleague κατεβαίνω στο Γεντί Κουλέ κάθε χρόνο, έκτος φυσικά της εποχής covid. Αν εξαιρέσεις έναν δύο περίεργους που υπάρχουν παντού, δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα.. Κατά την γνώμη μου το Ηράκλειο είναι η πιο φιλική πόλη της Ελλάδας για εμάς πέρα της Μακεδονίας. Κυκλοφορούμε άνετα με τις μπλούζες μας και είμαστε ανάμεσα τους πριν τον αγώνα. Εννοείται πως ήταν καλύτερα όταν είχαμε δική μας θύρα αλλά ακόμα κι έτσι η δουλειά γίνεται. Ραντεβού στην γνωστή γωνία λοιπόν για το διπλό που αν και νωρίς θα είναι δήλωση...
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, μάγκες.gpaok έγραψε:Είμαι καταγωγη από Κρήτη,ήμουν Ηράκλειο πριν 5 μέρες.ο ξάδερφος μου ειναι ΟΦΗ, ναι θέλει κάρτα φιλάθλους 10 ευρώ πριν από το πρώτο εισιτήριο που θα αγοράσουν ακόμα και αυτοί. Αυτό μου είπε.
Γενικά μια χαρά τα πάμε με τους Ομιλητές, μη δώσετε δικαίωμα όσοι πάτε και νομίζω κερκιδουλα θα γίνει και πάλι όπως σχεδόν κάθε χρόνο.
Υγ...έχω κάνει το γιο του φανατικο ΠΑΟΚΤΣΗ![]()