ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 03/09, 20:00, CosmoteSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Re: ΟΦΗ - ΠΑΟΚ 03/09, 20:00, CosmoteSports

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Special 4 έγραψε:Διπλο για να παραμεινουμε στην πρωτη θεση
Να κοιτανε απο κατω οι υπολοιποι
κ ν βλεπουν τα @@ μας
Τα ασπρόμαυρα....

Να τα λες όλα....τσιγκουνιες...εδω δεν χωράνε
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Σωστη η παρατηρηση
Δεκτη φυσικα
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Ύπουλο παιχνίδι σε ένα γήπεδο που είναι ντροπή να φιλοξενεί παιχνίδια superleague. Μιλάμε ότι μπορεί να είναι και μισό στρέμμα μικρότερο από την Τούμπα. Οπότε αλλάζει και το ποδόσφαιρο που μπορεί να παιχτεί εκεί πέρα. Η αμυντική γραμμή του ΟΦΗ είναι πιθανότατα από τις χειρότερες του πρωταθλήματος, ενώ στα χαφ έχουν ανασταλτικά μόνο τον Μεγιάδο που είναι πολύ μέτριος και επιρρεπής σε κάρτες. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει περίπατο σε αυτή την έδρα, αρκεί να προσαρμόσει το παιχνίδι του σε αυτό το γηπεδάκι που είναι για 8χ8
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

paokreth4 έγραψε:
dimitris1964 έγραψε:
paokreth4 έγραψε:Ένα ματς περιμένουμε να δούμε κι εμείς στην Κρήτη και τα τελευταία χρόνια δεν μας αφήνουν ούτε αυτό. Αναγκαστικά θα μπούμε πάλι με του ΟΦΗ, ελπίζοντας να μην βρεθεί κανένας περίεργος.

Διπλό μέσα στην Κρήτη, ΠΑΟΚ ολέ ολέ.
Είμαστε διακοπές Άγιο Νικόλαο και λέμε με τα αγόρια μου να δούμε τον αγώνα, σε ποια θύρα μας προτείνεις να πάμε?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όταν πηγαίναμε οργανωμένα, μπαίναμε στην 6, την οποία εμφανίζουν κλειστή. Τα προηγούμενα δύο χρόνια πήγαμε στην 1, στη γωνία, χωρίς διακριτικά, σαν κοινό μυστικό. Έχει εκεί κάποιους κομπλεξικούς, αλλά δεν δώσαμε κι εμείς αφορμή
Σκέφτομαι να παω κι εγώ , αν μπορέσω να παρω ρεπό. Πώς μπαίνουμε και πού; ουτε ξέρω που πέφτει το γήπεδο. Χρειάζεται αυτό που λένε κάρτα φίλου;
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

Για όσους ζείτε στην Κρήτη ή έχετε πάρε δώσε με οπαδούς/φιλάθλους του ΟΦΗ, πώς είναι εν έτει 2023;

Κάποτε σε άλλες εποχές όσους ήξερα ήταν τέρμα φιλικοί προς τον ΠΑΟΚ, με τις μνήμες των φανελών ακόμα νωπές. Έχει αλλάξει αυτό;
Cylon-4

Δημοσίευση από Cylon-4 »

Διπλο μεσα στην Κρητη, ΠΑΟΚ λε ολε
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Το ξέρω πως είναι οφ τοπικ αλλά δεν έχει ανοίξει το τοπικ της κ19 της σεζόν και είμαι από κινητό. Τεσπά ΟΦΗ-ΠΑΟΚ 1-3 στους μικρούς.
[youtube]nptAznk8O6Wm-2aQ[/youtube]
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Είμαι καταγωγη από Κρήτη,ήμουν Ηράκλειο πριν 5 μέρες.ο ξάδερφος μου ειναι ΟΦΗ, ναι θέλει κάρτα φιλάθλους 10 ευρώ πριν από το πρώτο εισιτήριο που θα αγοράσουν ακόμα και αυτοί. Αυτό μου είπε.
Γενικά μια χαρά τα πάμε με τους Ομιλητές, μη δώσετε δικαίωμα όσοι πάτε και νομίζω κερκιδουλα θα γίνει και πάλι όπως σχεδόν κάθε χρόνο.

Υγ...έχω κάνει το γιο του φανατικο ΠΑΟΚΤΣΗ :D :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gpaok την Παρ 01 Σεπ 2023, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

navigator11 έγραψε:Προσοχή στο τεράστιο μ@υνι τον Διαμαντ@πουλ@. Θα επιχειρήσει την πρώτη αλλοίωση σε βάρος του ΠΑΟΚ για φέτος, αν του δώσουμε την ευκαιρία. Απόλυτη συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και πάμε για το 3 στα 3.
Το κανω παραθεση μονο και μονο για να υπαρχει και σε αυτην την σελιδα.

Με Διαμαντοπουλο και στο βαρ τον Ευαγγελου μια χαρα το δεσαν το ματσακι.
Ειμαι αισιοδοξος για το ματς (παραδοξως) αλλα εαν δει κανεις τους ορισμους ειναι να φριξει. Και φταιει αποκλειστικα η ΠΑΕ που δεν εκανε φασαρια περσυ μετα το ματς με τον λεβαδειακο που μας βγαλανε τρελους παλι, και δεν απαιτησε να μην μας ξανασφυριξει αυτο το τσογλανι. Φταιει λοιπον που δεν το εκανε κουγκι την προηγουμενη αγωνιστικη μετον στημενο Ναουσαιο εποπτη.
Που δεν προστατευει αυτα τα παιδια και αυτο τον προπονητη.

Τεσπα. Παμε να κερδισουμε βεβαια αλλα αυτα εγω τα θεωρω αυτογκολ μεγαλα.
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

gpaok έγραψε:Είμαι καταγωγη από Κρήτη,ήμουν Ηράκλειο πριν 5 μέρες.ο ξάδερφος μου ειναι ΟΦΗ, ναι θέλει κάρτα φιλάθλους 10 ευρώ πριν από το πρώτο εισιτήριο που θα αγοράσουν ακόμα και αυτοί. Αυτό μου είπε.
Γενικά μια χαρά τα πάμε με τους Ομιλητές, μη δώσετε δικαίωμα όσοι πάτε και νομίζω κερκιδουλα θα γίνει και πάλι όπως σχεδόν κάθε χρόνο.

ευχαριστώ φίλε! φανταζομαι την καρτα την παιρνεις απ τα εκδοτηρια δίνοντας αφμ κ.λ.π
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Πάμε να κερδίσουμε κ την τριαδοπενταδα,που θα σφυρίξει

Το ματς είναι 1-3 η 1-4.

Πρώτοι έως το τέλος.

Πάμε δυνατά.
Άβαταρ μέλους
manosxexe

Δημοσίευση από manosxexe »

Baldur έγραψε:Για όσους ζείτε στην Κρήτη ή έχετε πάρε δώσε με οπαδούς/φιλάθλους του ΟΦΗ, πώς είναι εν έτει 2023;

Κάποτε σε άλλες εποχές όσους ήξερα ήταν τέρμα φιλικοί προς τον ΠΑΟΚ, με τις μνήμες των φανελών ακόμα νωπές. Έχει αλλάξει αυτό;
Διοικητικά μπορεί, οπαδικα θεωρώ πως όχι....
Από τότε που ανέβηκαν στην superleague κατεβαίνω στο Γεντί Κουλέ κάθε χρόνο, έκτος φυσικά της εποχής covid. Αν εξαιρέσεις έναν δύο περίεργους που υπάρχουν παντού, δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα.. Κατά την γνώμη μου το Ηράκλειο είναι η πιο φιλική πόλη της Ελλάδας για εμάς πέρα της Μακεδονίας. Κυκλοφορούμε άνετα με τις μπλούζες μας και είμαστε ανάμεσα τους πριν τον αγώνα. Εννοείται πως ήταν καλύτερα όταν είχαμε δική μας θύρα αλλά ακόμα κι έτσι η δουλειά γίνεται. Ραντεβού στην γνωστή γωνία λοιπόν για το διπλό που αν και νωρίς θα είναι δήλωση...
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

ναι αλλά...ποιά είναι η γνωστή γωνία γμτ;;;;;;; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
manosxexe

Δημοσίευση από manosxexe »

Χωρικός έγραψε:ναι αλλά...ποιά είναι η γνωστή γωνία γμτ;;;;;;; :mrgreen:
Θύρα 1 στην μεριά των πάγκων. Και η κάρτα φίλου ΟΦΗ, στοιχίζει 15€.
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

manosxexe έγραψε:
Baldur έγραψε:Για όσους ζείτε στην Κρήτη ή έχετε πάρε δώσε με οπαδούς/φιλάθλους του ΟΦΗ, πώς είναι εν έτει 2023;

Διοικητικά μπορεί, οπαδικα θεωρώ πως όχι....
Από τότε που ανέβηκαν στην superleague κατεβαίνω στο Γεντί Κουλέ κάθε χρόνο, έκτος φυσικά της εποχής covid. Αν εξαιρέσεις έναν δύο περίεργους που υπάρχουν παντού, δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα.. Κατά την γνώμη μου το Ηράκλειο είναι η πιο φιλική πόλη της Ελλάδας για εμάς πέρα της Μακεδονίας. Κυκλοφορούμε άνετα με τις μπλούζες μας και είμαστε ανάμεσα τους πριν τον αγώνα. Εννοείται πως ήταν καλύτερα όταν είχαμε δική μας θύρα αλλά ακόμα κι έτσι η δουλειά γίνεται. Ραντεβού στην γνωστή γωνία λοιπόν για το διπλό που αν και νωρίς θα είναι δήλωση...
gpaok έγραψε:Είμαι καταγωγη από Κρήτη,ήμουν Ηράκλειο πριν 5 μέρες.ο ξάδερφος μου ειναι ΟΦΗ, ναι θέλει κάρτα φιλάθλους 10 ευρώ πριν από το πρώτο εισιτήριο που θα αγοράσουν ακόμα και αυτοί. Αυτό μου είπε.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, μάγκες.

Πάμε γερά, ΠΑΟΚάρα μου!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”