Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Και όχι μόνον.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

είμαι ο μόνος μάλλον που φοβάται κάπως την περίπτωση τσάμπερλειν..

επειδή παρακολουθώ αρκετά λίβερπουλ, ο παίχτης μετά τον περσινό τραυματισμό του έχει πέσει αισθητά σε απόδοση

νομίζω πως είναι περίπτωση wilshere πλέον
σούπερ ταλέντο, που λόγω τραυματισμών δε μπόρεσε να βγάλει το potential που είχε και τώρα θα ψαχτεί για συμβόλαιο απλά λόγω του ονόματος που έχει κάνει στην αγγλία

υγ. προφανώς αν είναι καλά στην υγεία του και έχει όρεξη για ποδόσφαιρο, είναι πολύ ανώτερος του ελληνικού πρωταθλήματος. αλλά αυτά τα 2 είναι τεράστια ΑΝ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Τρί 01 Αύγ 2023, 11:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να μην φοβάσαι γιατί δεν πρόκειται να έρθει.
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Blackgr4 έγραψε:Σας αγαπώ όλους να ξέρετε.
Μόνο και μόνο γιατί πιστεύετε πως υπάρχει Άγγλος διεθνής, 29 χρονών με 232 παιχνίδια στη Πρέμιερ Λιγκ, που ψήνεται να έρθει στη ΠΑΟΚΑΡΑ μας.
Σε αναμμενα καρβουνα τους εχει η Γκοντζαρεβα και τους δυο, σφαζονται ποιος θα υπογραψει πρωτος στην ΠΑΟΚΑΡΑ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

9 στα 10 μηνυματα ειρωνια...
Ωραιες μερες....
Και μετα λεμε εχει χαθει η @@βλα. Ποια @@βλα;;; Να ειχε χαθει μονο αυτο καλα θα ηταν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τρί 01 Αύγ 2023, 11:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

για όποιον είδε Ρούλη μου άρεσε πολύ ο Σεροπιάν της Αραράτ, εξτρεμάκι με ωραία τεχνική, δυνατός, όχι γρήγορος 20 χρονών 8 φορές διεθνής με την Αρμενία, αξία 300 k......
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

nunies4 έγραψε:9 στα 10 μηνυματα ειρωνια...
Ωραιες μερες....
Και μετα λεμε εχει χαθει η @@βλα. Ποια @@βλα;;; Να ειχε χαθει μονο αυτο καλα θα ηταν
Και για αυτό ποιος φταίει ;
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

pisakaipoupoula έγραψε:για όποιον είδε Ρούλη μου άρεσε πολύ ο Σεροπιάν της Αραράτ, εξτρεμάκι με ωραία τεχνική, δυνατός, όχι γρήγορος 20 χρονών 8 φορές διεθνής με την Αρμενία, αξία 300 k......
Έτσι ,εκεί μα στοχεύετε όχι Μπάρκλεϊ και αλλά τέτοια χαζά !
ΠΑΟΚ είσαι ,μετριότητες θα έρθουν στο τέλος και αν !
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ωραιες μερες....
Αδερφέ αν αναφέρεσαι και στο δικό μου σχόλιο, σόρυ που δεν κάθομαι να κάνω σοβαρή κουβέντα για το κατά πόσο είναι ρεαλιστικό σενάριο το να έρθει ο Μπάρκλεϊ στον ΠΑΟΚ μας.
Μακάρι να εκτεθώ, να έρθουν παίκτες τέτοιου επιπέδου και θα γράψω αμέσως εδώ πόσο ρόμπα με έκανε η διοίκηση του ΠΑΟΚ μας. ΜΑΚΆΡΙ.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Α όσο για τη κ@βλα που λες φίλε nunies, εγώ έχω πάρει (ξανά) το διαρκείας μου εδώ και 15-20 μέρες και αν δεν παίζαμε στο Ισραήλ αλλά για παράδειγμα στο Βέλγιο, θα είχα κλείσει ήδη τα εισιτήρια να βρίσκομαι εκεί.
Όπως ακριβώς ήμουν στη Μασσαλία πχ.
Καμία κ@βλα δεν έχασα εγώ. Όση είχα εδώ και χρόνια, έχω ακόμα και σήμερα.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

danirifle έγραψε:είμαι ο μόνος μάλλον που φοβάται κάπως την περίπτωση τσάμπερλειν..

επειδή παρακολουθώ αρκετά λίβερπουλ, ο παίχτης μετά τον περσινό τραυματισμό του έχει πέσει αισθητά σε απόδοση

νομίζω πως είναι περίπτωση wilshere πλέον
σούπερ ταλέντο, που λόγω τραυματισμών δε μπόρεσε να βγάλει το potential που είχε και τώρα θα ψαχτεί για συμβόλαιο απλά λόγω του ονόματος που έχει κάνει στην αγγλία

υγ. προφανώς αν είναι καλά στην υγεία του και έχει όρεξη για ποδόσφαιρο, είναι πολύ ανώτερος του ελληνικού πρωταθλήματος. αλλά αυτά τα 2 είναι τεράστια ΑΝ

Συμφωνώ απόλυτα έτσι όπως είμαστε τώρα που θέλουμε παίκτη καραβασικο που θα είναι μόνιμα διαθέσιμος δε θα ρίσκαρα με τον Τσαμπερλειν ακόμα και αν έπεφτε στα λεφτά μας. Κάτι που ευτυχώς δε θα γίνει
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Blackgr4 έγραψε:
Ωραιες μερες....
Αδερφέ αν αναφέρεσαι και στο δικό μου σχόλιο, σόρυ που δεν κάθομαι να κάνω σοβαρή κουβέντα για το κατά πόσο είναι ρεαλιστικό σενάριο το να έρθει ο Μπάρκλεϊ στον ΠΑΟΚ μας.
Μακάρι να εκτεθώ, να έρθουν παίκτες τέτοιου επιπέδου και θα γράψω αμέσως εδώ πόσο ρόμπα με έκανε η διοίκηση του ΠΑΟΚ μας. ΜΑΚΆΡΙ.
Δεν το προσωποποιω ρε εσυ μην φορτωνεις...
Για το γενικοτερο κλιμα λεω. Εχει χαθει καθε πιστη και εμπιστοσυνη στην ΠΑΕ
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Άλλο πράγμα η πίστη και εμπιστοσύνη προς τη ΠΑΕ και άλλο πράγμα η κ@βλα αδερφέ.
Η ίδια η ΠΑΕ και συγκεκριμένα ο ίδιος ο Ιβάν έχει κάνει τεράστια για να αρχίσει ο κόσμος να αμφισβητεί τα πάντα.
Όπως ακριβώς τον πιστεύαμε για 8-9 χρόνια και λέγαμε πως είναι ικανός να κάνει το ακατόρθωτο και να φέρει στον ΠΑΟΚ μας τον οποιονδήποτε, έτσι αντίστοιχα πλέον δεν πιστεύουμε πως μπορεί να κάνει ούτε τις πιο απλές και λογικές προσθήκες που μάλιστα γνωρίζει πως τις χρειαζόμαστε εδώ και μήνες.

Καμία παρεξήγηση σε προσωπικό επίπεδο, έχεις καταλάβει πιστεύω σε πόσα συμφωνούμε.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ναι εχω καταλαβει.
Το κλιμα δυστυχως ειναι πολυ κακο. Εχω ξαναπει οτι περισοτερο και απο το οτι δεν γινονται ακομα οι απαραιτητες μεταγραφες, αυτο που με ενοχλει ειναι η πεποιθηση που εχει η μεγαλη πλειοψηφια του κοσμου οτι οι οποιες κινησεις εγιναν για τα ματια του κοσμου για να πουλησουν σανο γνωριζοντας οτι οι προτασεις τους δεν θα γινουν δεκτες.
Αν εχουμε αρχισει να σκεφτομαστε ετσι......γ@μα τα.
Dimg4a

Δημοσίευση από Dimg4a »

Ωραιες μερες....
Ναι ο λαος φταιει, εχεις δικιο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”