Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
είμαι ο μόνος μάλλον που φοβάται κάπως την περίπτωση τσάμπερλειν..
επειδή παρακολουθώ αρκετά λίβερπουλ, ο παίχτης μετά τον περσινό τραυματισμό του έχει πέσει αισθητά σε απόδοση
νομίζω πως είναι περίπτωση wilshere πλέον
σούπερ ταλέντο, που λόγω τραυματισμών δε μπόρεσε να βγάλει το potential που είχε και τώρα θα ψαχτεί για συμβόλαιο απλά λόγω του ονόματος που έχει κάνει στην αγγλία
υγ. προφανώς αν είναι καλά στην υγεία του και έχει όρεξη για ποδόσφαιρο, είναι πολύ ανώτερος του ελληνικού πρωταθλήματος. αλλά αυτά τα 2 είναι τεράστια ΑΝ
επειδή παρακολουθώ αρκετά λίβερπουλ, ο παίχτης μετά τον περσινό τραυματισμό του έχει πέσει αισθητά σε απόδοση
σούπερ ταλέντο, που λόγω τραυματισμών δε μπόρεσε να βγάλει το potential που είχε και τώρα θα ψαχτεί για συμβόλαιο απλά λόγω του ονόματος που έχει κάνει στην αγγλία
υγ. προφανώς αν είναι καλά στην υγεία του και έχει όρεξη για ποδόσφαιρο, είναι πολύ ανώτερος του ελληνικού πρωταθλήματος. αλλά αυτά τα 2 είναι τεράστια ΑΝ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Τρί 01 Αύγ 2023, 11:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Σε αναμμενα καρβουνα τους εχει η Γκοντζαρεβα και τους δυο, σφαζονται ποιος θα υπογραψει πρωτος στην ΠΑΟΚΑΡΑBlackgr4 έγραψε:Σας αγαπώ όλους να ξέρετε.
Μόνο και μόνο γιατί πιστεύετε πως υπάρχει Άγγλος διεθνής, 29 χρονών με 232 παιχνίδια στη Πρέμιερ Λιγκ, που ψήνεται να έρθει στη ΠΑΟΚΑΡΑ μας.

9 στα 10 μηνυματα ειρωνια...
Ωραιες μερες....
Και μετα λεμε εχει χαθει η @@βλα. Ποια @@βλα;;; Να ειχε χαθει μονο αυτο καλα θα ηταν
Ωραιες μερες....
Και μετα λεμε εχει χαθει η @@βλα. Ποια @@βλα;;; Να ειχε χαθει μονο αυτο καλα θα ηταν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τρί 01 Αύγ 2023, 11:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pisakaipoupoula
για όποιον είδε Ρούλη μου άρεσε πολύ ο Σεροπιάν της Αραράτ, εξτρεμάκι με ωραία τεχνική, δυνατός, όχι γρήγορος 20 χρονών 8 φορές διεθνής με την Αρμενία, αξία 300 k......
- pagotatzis
Και για αυτό ποιος φταίει ;nunies4 έγραψε:9 στα 10 μηνυματα ειρωνια...
Ωραιες μερες....
- pagotatzis
Έτσι ,εκεί μα στοχεύετε όχι Μπάρκλεϊ και αλλά τέτοια χαζά !pisakaipoupoula έγραψε:για όποιον είδε Ρούλη μου άρεσε πολύ ο Σεροπιάν της Αραράτ, εξτρεμάκι με ωραία τεχνική, δυνατός, όχι γρήγορος 20 χρονών 8 φορές διεθνής με την Αρμενία, αξία 300 k......
ΠΑΟΚ είσαι ,μετριότητες θα έρθουν στο τέλος και αν !
Αδερφέ αν αναφέρεσαι και στο δικό μου σχόλιο, σόρυ που δεν κάθομαι να κάνω σοβαρή κουβέντα για το κατά πόσο είναι ρεαλιστικό σενάριο το να έρθει ο Μπάρκλεϊ στον ΠΑΟΚ μας.nunies4 έγραψε:9 στα 10 μηνυματα ειρωνια...
Ωραιες μερες....
Μακάρι να εκτεθώ, να έρθουν παίκτες τέτοιου επιπέδου και θα γράψω αμέσως εδώ πόσο ρόμπα με έκανε η διοίκηση του ΠΑΟΚ μας. ΜΑΚΆΡΙ.
Α όσο για τη κ@βλα που λες φίλε nunies, εγώ έχω πάρει (ξανά) το διαρκείας μου εδώ και 15-20 μέρες και αν δεν παίζαμε στο Ισραήλ αλλά για παράδειγμα στο Βέλγιο, θα είχα κλείσει ήδη τα εισιτήρια να βρίσκομαι εκεί.
Όπως ακριβώς ήμουν στη Μασσαλία πχ.
Καμία κ@βλα δεν έχασα εγώ. Όση είχα εδώ και χρόνια, έχω ακόμα και σήμερα.
Όπως ακριβώς ήμουν στη Μασσαλία πχ.
Καμία κ@βλα δεν έχασα εγώ. Όση είχα εδώ και χρόνια, έχω ακόμα και σήμερα.
danirifle έγραψε:είμαι ο μόνος μάλλον που φοβάται κάπως την περίπτωση τσάμπερλειν..
Συμφωνώ απόλυτα έτσι όπως είμαστε τώρα που θέλουμε παίκτη καραβασικο που θα είναι μόνιμα διαθέσιμος δε θα ρίσκαρα με τον Τσαμπερλειν ακόμα και αν έπεφτε στα λεφτά μας. Κάτι που ευτυχώς δε θα γίνει
Δεν το προσωποποιω ρε εσυ μην φορτωνεις...Blackgr4 έγραψε:Αδερφέ αν αναφέρεσαι και στο δικό μου σχόλιο, σόρυ που δεν κάθομαι να κάνω σοβαρή κουβέντα για το κατά πόσο είναι ρεαλιστικό σενάριο το να έρθει ο Μπάρκλεϊ στον ΠΑΟΚ μας.nunies4 έγραψε:9 στα 10 μηνυματα ειρωνια...
Ωραιες μερες....
Μακάρι να εκτεθώ, να έρθουν παίκτες τέτοιου επιπέδου και θα γράψω αμέσως εδώ πόσο ρόμπα με έκανε η διοίκηση του ΠΑΟΚ μας. ΜΑΚΆΡΙ.
Για το γενικοτερο κλιμα λεω. Εχει χαθει καθε πιστη και εμπιστοσυνη στην ΠΑΕ
Άλλο πράγμα η πίστη και εμπιστοσύνη προς τη ΠΑΕ και άλλο πράγμα η κ@βλα αδερφέ.
Η ίδια η ΠΑΕ και συγκεκριμένα ο ίδιος ο Ιβάν έχει κάνει τεράστια για να αρχίσει ο κόσμος να αμφισβητεί τα πάντα.
Όπως ακριβώς τον πιστεύαμε για 8-9 χρόνια και λέγαμε πως είναι ικανός να κάνει το ακατόρθωτο και να φέρει στον ΠΑΟΚ μας τον οποιονδήποτε, έτσι αντίστοιχα πλέον δεν πιστεύουμε πως μπορεί να κάνει ούτε τις πιο απλές και λογικές προσθήκες που μάλιστα γνωρίζει πως τις χρειαζόμαστε εδώ και μήνες.
Καμία παρεξήγηση σε προσωπικό επίπεδο, έχεις καταλάβει πιστεύω σε πόσα συμφωνούμε.
Η ίδια η ΠΑΕ και συγκεκριμένα ο ίδιος ο Ιβάν έχει κάνει τεράστια για να αρχίσει ο κόσμος να αμφισβητεί τα πάντα.
Όπως ακριβώς τον πιστεύαμε για 8-9 χρόνια και λέγαμε πως είναι ικανός να κάνει το ακατόρθωτο και να φέρει στον ΠΑΟΚ μας τον οποιονδήποτε, έτσι αντίστοιχα πλέον δεν πιστεύουμε πως μπορεί να κάνει ούτε τις πιο απλές και λογικές προσθήκες που μάλιστα γνωρίζει πως τις χρειαζόμαστε εδώ και μήνες.
Καμία παρεξήγηση σε προσωπικό επίπεδο, έχεις καταλάβει πιστεύω σε πόσα συμφωνούμε.
Ναι εχω καταλαβει.
Το κλιμα δυστυχως ειναι πολυ κακο. Εχω ξαναπει οτι περισοτερο και απο το οτι δεν γινονται ακομα οι απαραιτητες μεταγραφες, αυτο που με ενοχλει ειναι η πεποιθηση που εχει η μεγαλη πλειοψηφια του κοσμου οτι οι οποιες κινησεις εγιναν για τα ματια του κοσμου για να πουλησουν σανο γνωριζοντας οτι οι προτασεις τους δεν θα γινουν δεκτες.
Αν εχουμε αρχισει να σκεφτομαστε ετσι......γ@μα τα.
Το κλιμα δυστυχως ειναι πολυ κακο. Εχω ξαναπει οτι περισοτερο και απο το οτι δεν γινονται ακομα οι απαραιτητες μεταγραφες, αυτο που με ενοχλει ειναι η πεποιθηση που εχει η μεγαλη πλειοψηφια του κοσμου οτι οι οποιες κινησεις εγιναν για τα ματια του κοσμου για να πουλησουν σανο γνωριζοντας οτι οι προτασεις τους δεν θα γινουν δεκτες.
Αν εχουμε αρχισει να σκεφτομαστε ετσι......γ@μα τα.
Ναι ο λαος φταιει, εχεις δικιοnunies4 έγραψε:9 στα 10 μηνυματα ειρωνια...
Ωραιες μερες....