Beitar Jerusalem - ΠΑΟΚ 03/08, 20:30, Novasports
Re: Beitar Jerusalem - ΠΑΟΚ 03/08, 20:30, Novasports
αραγε θα ξεκινήσει ο Σαματα; Αν ξεκινήσει θα είναι καλός ώστε να απειλήσουμε ουσιαστικά;
Ο Αγκούστο θα παιξει κι ναι θα ειναι τα μυαλα στη θέση του ή θα τραβάμε τα μαλλιά μας;
Πολλά ερωτηματικά για μένα
Ο Αγκούστο θα παιξει κι ναι θα ειναι τα μυαλα στη θέση του ή θα τραβάμε τα μαλλιά μας;
Πολλά ερωτηματικά για μένα
- ΑποστόληςΑ
Το γήπεδο της Beitar:
[youtube]zhF5xzvPD-g[/youtube]
[youtube]zhF5xzvPD-g[/youtube]
Το μυστικό είναι να βάλουμε πρώτοι γκολ, για να καταφέρουμε να διαχειριστούμε το παιχνίδι, όπως μας βολεύει.
Μετά πιστεύω ότι θα λήξει λίγα με πολλά! Στα πόδια των παικτών μας, λοιπόν, είναι η πρόκριση. Όχι βεβαια και αποκλειστικά, αφού πρέπει να επιλεγούν, σωστά, οι καταλληλότεροι απ αυτούς, για τον συγκεκριμένο αγώνα!
Μετά πιστεύω ότι θα λήξει λίγα με πολλά! Στα πόδια των παικτών μας, λοιπόν, είναι η πρόκριση. Όχι βεβαια και αποκλειστικά, αφού πρέπει να επιλεγούν, σωστά, οι καταλληλότεροι απ αυτούς, για τον συγκεκριμένο αγώνα!
- ΑποστόληςΑ
inpaok

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι σήμερα Δευτέρα (31.07) στις 15:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα BEITAR Jerusalem – ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική του 2ου προκριματικού γύρου του Uefa Europa Conference League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 03.08.2023 20:30 στο Teddy stadium.
Τιμές Εισιτηρίων
Θύρα Τιμή
12 (fans tickets) €20 / 80 ILS
7 (1st class) €50 / 200 ILS
Κανάλια Πώλησης
A. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Η πώληση των εισιτηρίων θα σταματήσει την Τετάρτη 02.08.2023 18:00.
Τρόποι Επικοινωνίας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099
Email : helpdesk@paokfc.gr

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι σήμερα Δευτέρα (31.07) στις 15:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα BEITAR Jerusalem – ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική του 2ου προκριματικού γύρου του Uefa Europa Conference League 2023-24 που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 03.08.2023 20:30 στο Teddy stadium.
Τιμές Εισιτηρίων
Θύρα Τιμή
12 (fans tickets) €20 / 80 ILS
7 (1st class) €50 / 200 ILS
Κανάλια Πώλησης
A. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Η πώληση των εισιτηρίων θα σταματήσει την Τετάρτη 02.08.2023 18:00.
Τρόποι Επικοινωνίας
Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2310954099
Email : helpdesk@paokfc.gr
Ας ξεκολλήσουμε όλοι λίγο από το μυαλό μας , από εμένα τον πιο απλό φίλαθλο μέχρι τους παίχτες και τον προπονητή και να καταλάβουμε πως παίζουμε έναν τελικό εκτός έδρας με μια μετριοκακη ομάδα. Να δωσουν ότι έχουν και δεν έχουν με συγκέντρωση αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα να πάρουμε το ματς και μετά βλέπουμε . Θα κατεβαζα την ομάδα με ότι πιο ορθολογικό έχω και με πίστη στο περσινό ρόστερ και τρόπο παιχνιδιού ,με μοναδική διαφορά το φορ που ελπίζω να κάνει την δουλειά για την οποία αποκτήθηκε.
Κοταρσκι
Εκονγκ
Κουλιερακης
Λυρατζης
Μπαμπά
Φιλιπε ή τσιγγαρας
Αουγκουστο
Ζιβκοβιτς
Κωνσταντελιας
Τάισον
Σαματτα
Υπάρχουν στον πάγκο ο μιχαηλιδης , ο βιειρινια , ο Ράφα ,ο σβαμπ ,ο τσιγγαρας , ο ναρει , ο τομας και ο τζιμας . Ας ξεκολλήσουν από το μυαλό τους όλοι , το ρόστερ μια χαρά είναι για το συγκεκριμένο ματς και πάμε δυνατά να τελειώνουμε . Για τα υπόλοιπα πριν τους ομίλους θα χρειαστούμε σίγουρα 2,3 παίχτες που να κάνουν την διαφορα
Κοταρσκι
Εκονγκ
Κουλιερακης
Λυρατζης
Μπαμπά
Φιλιπε ή τσιγγαρας
Αουγκουστο
Ζιβκοβιτς
Κωνσταντελιας
Τάισον
Σαματτα
Υπάρχουν στον πάγκο ο μιχαηλιδης , ο βιειρινια , ο Ράφα ,ο σβαμπ ,ο τσιγγαρας , ο ναρει , ο τομας και ο τζιμας . Ας ξεκολλήσουν από το μυαλό τους όλοι , το ρόστερ μια χαρά είναι για το συγκεκριμένο ματς και πάμε δυνατά να τελειώνουμε . Για τα υπόλοιπα πριν τους ομίλους θα χρειαστούμε σίγουρα 2,3 παίχτες που να κάνουν την διαφορα
-
- Επικοινωνία:
Δεν θα μου φαινόταν άσχημο ως σκέψη και κάλυψη της δεξιάς μεριάς με Narey & Zivkovic.Και οι δύο έχουν όλη την πλευρά . Αριστερά τον Ντελια,πίσω από τον επιθετικό Taison και από την αρχή Samatta.Δυο γρήγορα γκολ ώστε να τελειώσει το παραμύθι.john4serres έγραψε:Ελπίζω να δούμε από την αρχή τον Βιεϊρίνια
Να εκμεταλλευτουμε ένα καλό του γέμισμα, ένα σουτ, μια στατική φάση.
Γιατί με Κεντζιόρα δεξιά δεν τρυπας ούτε τον Μακεδονικό.
Κοταρσκι
Εκονγκ
Μιχαηλιδης
Κεντζιορα
Μπαμπά
Σβαμπ
Αουγκουστο
Ζιβκοβιτς
Κωνσταντελιας
Τάισον
Σαματτα
Αυτη θα ειναι η ενδεκαδα.
Δεν υπαρχει περιπτωση να μπει ο Λυρατζης. Ισως να ξεκινησει ο Βιερινια και στο 50-60 να μπει ο Κεντζιορα, εαν προηγουμαστε. Εξαρταται απο το ποτε θελει να παρει το ρισκο ο Λουτσε.
Εκονγκ
Μιχαηλιδης
Κεντζιορα
Μπαμπά
Σβαμπ
Αουγκουστο
Ζιβκοβιτς
Κωνσταντελιας
Τάισον
Σαματτα
Δεν υπαρχει περιπτωση να μπει ο Λυρατζης. Ισως να ξεκινησει ο Βιερινια και στο 50-60 να μπει ο Κεντζιορα, εαν προηγουμαστε. Εξαρταται απο το ποτε θελει να παρει το ρισκο ο Λουτσε.
Να πω την αληθεια λογω και της θεσης του στην εθνικη Σερβιας (σε αλλο σχηματισμο βεβαια)και εγω εχω σκεφτει πολλες φορες μηπως θα του ταιριαζε καλυτερα ο ρολος αυτος και μαζι με Ναρει θα εφτιαχναν μια δυνατη ταχυδυναμικη πλευρα οσο ειναι και η απεναντι πλεον με Μπαμπα.
Αλλο σχηματισμος βεβαια στην Σερβια...
- ΑποστόληςΑ
Αν στραβώσει το ματς και κυνηγάς σκορ εννοείται . Όπως αν είχες 2 μεσοεπιθετικους ακόμα . Τώρα αν βάλει από την αρχή και τους 4 δεν θα έχει αλλαγή μετά όποτε δεν το βρίσκω εφικτό . Εδώ με κεντζιορα δεξι μπακ είδαμε μουργκnunies4 έγραψε:Να πω την αληθεια λογω και της θεσης του στην εθνικη Σερβιας (σε αλλο σχηματισμο βεβαια)και εγω εχω σκεφτει πολλες φορες μηπως θα του ταιριαζε καλυτερα ο ρολος αυτος και μαζι με Ναρει θα εφτιαχναν μια δυνατη ταχυδυναμικη πλευρα οσο ειναι και η απεναντι πλεον με Μπαμπα.
Αποστολη ο ναρει για την περίοδο που έμεινε έξω μια χαρά είναι. Εγώ φοβόμουν πολύ χειρότερα πράγματα . Όποτε πρέπει να κάνουμε υπομονή μαζί του ( εάν μείνει )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Δευ 31 Ιούλ 2023, 13:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Beitar Jerusalem - ΠΑΟΚ 03/08, 20:30, Novasports
Απο τον Γεναρη επρεπε να ρθει φορ, η ομαδα επρεπε να βγει τριτη ή να παρει το κυπελλο για να μην ζησουμε αυτα που ζουμε και σε αυτο ευθυνεται κυριως ο Λουτσε μαζι με διοικηση εννοειται και οι παικτεςPablitoV2 έγραψε:Την πίεση στην ομάδα την έβαλε η διοίκηση με τη μη ενίσχυσή της.loukas karadimos έγραψε:εκατσα και ξαναειδα με παγωμενο αιμα τα χαιλαιτς απ το πρωτο ματς
κατι παιζει η ομαδα και ειναι καλυτερη απο περσι (σε αυτο την αδικησα) αλλα απο την αλλη οντως, αυτη η ελλειψη ευκολου γκολ και εμφανους ποιοτητας σε ορισμενα σημεια του παιχνιδιου δημιουργει ολη αυτη τη μιζερια γυρω απο το αγωνιστικο
ευχομαι να βαλουμε δυο γρηγορα γκολ, να περασουμε ξεκουραστα για να παρει μια ανασα η ομαδα
δεν γινεται 31 Ιουλιου να ζει πιεση τελους σεζον που κρινονται ολοι οι στοχοι
και απο Παρασκευη, ΧΑΦ.
Δεν πιστεύω ότι αν είχε έρθει ο Σαμάτα έστω και μια βδομάδα νωρίτερα και έστω ένας χαφ τώρα θα ασχολούμασταν με τη ρεβάνς.
Ότι αυτή θα είναι είναι το μόνο σίγουρο με μια επιφύλαξη μην δούμε πάλι Μπράντον λόγω ανετοιμότητας του πουλεν σου .υπάρχει και χειρότερο σεναριο να μην θέλει ο αουγκουστο αλλά νταξ είπαμε να είμαστε μίζεροι όχι και έτσι . Εγώ πάνω εγραψα τι θα ήθελα να δω και τον λυρατζη τον έχω σε μεγαλύτερη εκτίμηση από κεντζιορα ( σαν δεξι μπακ πάντα )όπως για μένα ο Κουλιερακης είναι καλύτερος του μιχαηλιδη τουλάχιστον αμυντικάPsaras έγραψε:Κοταρσκι
Εκονγκ
Μιχαηλιδης
Κεντζιορα
Μπαμπά
Σβαμπ
Αουγκουστο
Ζιβκοβιτς
Κωνσταντελιας
Τάισον
Σαματτα
- potamda
- Bet Guru 2023
Ίσως ο Κεντζιόρα είχε τη λογική να βοηθήσει αμυντικά και να καλύψει τον Εκονγκ που σίγουρα δεν είναι ακόμα έτοιμος.
- WeWillRockYou
Η λογική λέει πως η τετράδα στην άμυνα δεν αλλάζει εφόσον κράτησε το μηδέν στο πρώτο παιχνίδι.
Μόνη πιθανή αλλαγή θα ήταν ο Βιειρίνια, αλλά δεν νομίζω να μπορεί να βγάλει ενενηντάλεπτο και λογικά θα θέλουμε κάποιον να μπορεί να μπει από τον πάγκο αν κάτι στραβώσει.
Στο κέντρο η είσοδος Αουγκούστο στην ομάδα θα δώσει μεγαλύτερη ισορροπία. Ερωτηματικό στο ποιος θα είναι ο παρτενέρ του. Προσωπικά θα ξεκινούσα Τσιγγάρα, διότι ο Σβαμπ σίγουρα θα δυσκολευτεί να βγάλει ενενηντάλεπτο με τις συνθήκες που θα επικρατούν αυτή την εποχή. Έτσι, έχεις και δεύτερη έμπειρη αλλαγή αν θες να αλλάξεις κάτι στο δεύτερο ημίχρονο.
(Μεσ)επιθετικά είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος νομίζω. Ο Τάισον έκανε καλό δίδυμο με Μπαμπά και ο Κωνσταντέλιας δεν βγαίνει από την ενδεκάδα. Καλώς ή κακώς μπορούν εναλλάσσονται κιόλας μέσα στο παιχνίδι.
Δεξία ο Ζίβκοβιτς έχει τα γνωστά του θέματα με το γκολ, ενώ ο Νάρει που έχει το γκολ δεν έχει πιάσει τα απαιτούμε επίπεδα φυσικής κατάστασης λόγω του θέματος υγείας του νομίζω.
Επίσης μεγάλο ερωτηματικό, η επιλογή στην κορυφή της επίθεσης: εφόσον ο Σαμάτα μπορεί να βγάλει μαξ ένα ημίχρονο, το ερώτημα είναι τον ξεκινάς από την αρχή με στόχο να βάλεις γκολ νωρίς και αν δεν τα καταφέρεις να έχεις Μπράντον και Τζίμα στον πάγκο ή ξεκινάς Μπράντον για την πίεση ψηλά και βάζεις τον Σαμάτα στο δεύτερο (ακόμα και να παίξουν μαζί αν χρειαστεί);
Από τα λεγόμενα του προπονητή της, η Μπειτάρ για να εξαντλήσει τις πιθανότητες της, θα παίξει όπως στην Τούμπα.
Προσωπικά προτιμώ να ξεκινήσει ο Σαμάτα, καθώς τραβώντας παίκτες πάνω του, θα βρουν χώρο και οι υπόλοιποι μέσα στην περιοχή.Αν γίνει η αρχή με το πρώτο γκολ, τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα.
Μόνη πιθανή αλλαγή θα ήταν ο Βιειρίνια, αλλά δεν νομίζω να μπορεί να βγάλει ενενηντάλεπτο και λογικά θα θέλουμε κάποιον να μπορεί να μπει από τον πάγκο αν κάτι στραβώσει.
Στο κέντρο η είσοδος Αουγκούστο στην ομάδα θα δώσει μεγαλύτερη ισορροπία. Ερωτηματικό στο ποιος θα είναι ο παρτενέρ του. Προσωπικά θα ξεκινούσα Τσιγγάρα, διότι ο Σβαμπ σίγουρα θα δυσκολευτεί να βγάλει ενενηντάλεπτο με τις συνθήκες που θα επικρατούν αυτή την εποχή. Έτσι, έχεις και δεύτερη έμπειρη αλλαγή αν θες να αλλάξεις κάτι στο δεύτερο ημίχρονο.
(Μεσ)επιθετικά είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος νομίζω. Ο Τάισον έκανε καλό δίδυμο με Μπαμπά και ο Κωνσταντέλιας δεν βγαίνει από την ενδεκάδα. Καλώς ή κακώς μπορούν εναλλάσσονται κιόλας μέσα στο παιχνίδι.
Δεξία ο Ζίβκοβιτς έχει τα γνωστά του θέματα με το γκολ, ενώ ο Νάρει που έχει το γκολ δεν έχει πιάσει τα απαιτούμε επίπεδα φυσικής κατάστασης λόγω του θέματος υγείας του νομίζω.
Επίσης μεγάλο ερωτηματικό, η επιλογή στην κορυφή της επίθεσης: εφόσον ο Σαμάτα μπορεί να βγάλει μαξ ένα ημίχρονο, το ερώτημα είναι τον ξεκινάς από την αρχή με στόχο να βάλεις γκολ νωρίς και αν δεν τα καταφέρεις να έχεις Μπράντον και Τζίμα στον πάγκο ή ξεκινάς Μπράντον για την πίεση ψηλά και βάζεις τον Σαμάτα στο δεύτερο (ακόμα και να παίξουν μαζί αν χρειαστεί);
Από τα λεγόμενα του προπονητή της, η Μπειτάρ για να εξαντλήσει τις πιθανότητες της, θα παίξει όπως στην Τούμπα.
Προσωπικά προτιμώ να ξεκινήσει ο Σαμάτα, καθώς τραβώντας παίκτες πάνω του, θα βρουν χώρο και οι υπόλοιποι μέσα στην περιοχή.Αν γίνει η αρχή με το πρώτο γκολ, τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Narey φέτος δεν βλέπεται!

Μιλαμε το εχουμε τερματισει