21. Baba Rahman

renegade

Re: Baba Rahman

Δημοσίευση από renegade »

Special 4 έγραψε:700 χιλιαρικα κ τριετες συμβολαιο η επιλογη του κλαμπ οπως δηλωσε ο Λουτσεσκου κ ειναι επιλογη του Γιωργου Σαββιδη

Προτιμηθηκε απο τον Νταλμπερτ της Ιντερ π ειχε προτεινει ο Μποτο π ζητουσε 800 χιλιαρικα αλλα ηταν ανενεργος κανενα χρονο σχεδον μετα απο τραυματισμο

Καλωσηρθε κ παλι
Να σαι ρωτήσω κάτι...όλα αυτά από πού προκύπτουν?
Σε παρακαλώ μην απαντήσεις ότι τα λέει ο Κόλκας
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Καλώς ήρθες ξανά :pano:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Welcome back
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Καλώς ήρθες Ραχμάν....μακάρι να είσαι καλά χωρίς τρυαματισμούς και να αποδώσεις τα μέγιστα.

ΥΓ αυτά περί δηλώσεων Λούτσε γιατί μας παραξενεύουν? Αυτό δεν είναι το φυσιολογικό να αποφασίζει το κλαμπ? Ο προπονητής κάνει εισήγηση με τα χαρακτηριστικά που θέλει, το κλαμπ βρίσκει, τους πηγαίνει στον προπονητή 2-3-5 επιλογές και επιλέγει. Δηλαδή άμα έλεγε προσωπική επιλογή δική μου θα μας άρεσε περισσότερο?
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Παιχταρας .Χάρηκα με την συγκεκριμένη μεταγραφη
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

renegade έγραψε:
Special 4 έγραψε:700 χιλιαρικα κ τριετες συμβολαιο η επιλογη του κλαμπ οπως δηλωσε ο Λουτσεσκου κ ειναι επιλογη του Γιωργου Σαββιδη

Προτιμηθηκε απο τον Νταλμπερτ της Ιντερ π ειχε προτεινει ο Μποτο π ζητουσε 800 χιλιαρικα αλλα ηταν ανενεργος κανενα χρονο σχεδον μετα απο τραυματισμο

Καλωσηρθε κ παλι
Να σαι ρωτήσω κάτι...όλα αυτά από πού προκύπτουν?
Σε παρακαλώ μην απαντήσεις ότι τα λέει ο Κόλκας

Για τα λεφτα Κολκας

Για ποιανου επιλογη Τοσκιτσης κ αλλου

Τι σ εκανε ομως εντυπωση κ μ ρωτησες?
Ψιλογνωστα δεν ειναι αυτα πανω κατω π εγραψα?

Απο το καθημερινο ρεπορταρδ
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Sardan έγραψε:Καλώς ήρθες Ραχμάν....μακάρι να είσαι καλά χωρίς τρυαματισμούς και να αποδώσεις τα μέγιστα.

ΥΓ αυτά περί δηλώσεων Λούτσε γιατί μας παραξενεύουν? Αυτό δεν είναι το φυσιολογικό να αποφασίζει το κλαμπ? Ο προπονητής κάνει εισήγηση με τα χαρακτηριστικά που θέλει, το κλαμπ βρίσκει, τους πηγαίνει στον προπονητή 2-3-5 επιλογές και επιλέγει. Δηλαδή άμα έλεγε προσωπική επιλογή δική μου θα μας άρεσε περισσότερο?
-Επέστρεψες ξανά μετά από δύο χρόνια, τι σε έκανε να πάρεις αυτή την απόφαση;
«Ο ΠΑΟΚ ήταν συνεχώς σε επαφή μαζί μου τα δύο τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι ήταν η σωστή κίνηση για μένα. Πρέπει να πηγαίνεις εκεί που σε θέλουν και σε εκτιμούν. Αν και είχα και άλλες προτάσεις, επέλεξα τον ΠΑΟΚ, γιατί είναι σαν οικογένεια για μένα. Ο προπονητής μου εξέφρασε πραγματικά την επιθυμία του να με έχει στην ομάδα και αυτό είναι κάτι που εκτίμησα πολύ και με έκανε ουσιαστικά να επιλέξω τον ΠΑΟΚ»
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Για την επιστροφή του στην... οικογένεια του ΠΑΟΚ μίλησε ο Ράχμαν Μπάμπα, ο οποίος αποθέωσε τον Ραζβάν Λουτσέσκου στις πρώτες του δηλώσεις στο PAOK TV, αποκαλύπτοντας πως έπαιξε κομβικό ρόλο στην απόφασή του: «Είναι σπουδαίο να τον έχουμε προπονητή».
Επέστρεψε μετά από δύο περίπου χρόνια, υπογραμμίζοντας στις πρώτες του δηλώσεις πως «πρέπει να πηγαίνεις εκεί που σε θέλουν και σε εκτιμούν». Παράλληλα, αποκάλυψε πως μίλησε με τον προπονητή της ομάδας και τα όσα του είπε, έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του να έρθει στον Δικέφαλο.

Ράχμαν Μπάμπα, η επιστροφή...

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο PAOK TV:

«Αισθάνομαι πολύ καλά, είναι ωραίο που βλέπω ξανά γνώριμα πρόσωπα και παλιοππύς συμπαίκτες. Νιώθω πολύ όμορφα που είμαι εδώ.

«Ο ΠΑΟΚ ήταν συνεχώς σε επαφή μαζί μου τα δύο τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι ήταν η σωστή κίνηση για μένα. Πρέπει να πηγαίνεις εκεί που σε θέλουν και σε εκτιμούν. Αν και είχα και άλλες προτάσεις, επέλεξα τον ΠΑΟΚ, γιατί είναι σαν οικογένεια για μένα. Ο προπονητής μου εξέφρασε πραγματικά την επιθυμία του να με έχει στην ομάδα και αυτό είναι κάτι που εκτίμησα πολύ και με έκανε ουσιαστικά να επιλέξω τον ΠΑΟΚ».

-Μίλησες με κάποιον από τους πρώην συμπαίκτες σου πριν πάρεις την τελική απόφαση επιστροφής;
«Βασικά, για την τελική απόφασή μου δεν μίλησα με κανέναν, αλλά κατά διαστήματα έχω έρθει σε επαφή με κάποιους ανθρώπους της ομάδας. Παρακολουθώ πολλούς αγώνες και μερικές φορές όταν τους παρακολουθώ στέλνω μηνύματα για να τους ευχηθώ»

-Αυτή την φορά θα βρεις έναν άλλο προπονητή. Τι ξέρεις γι’ αυτό και τον τρόπο παιχνιδιού του;
«Γενικά από αυτά που έχω δει στην τηλεόραση νομίζω ότι του αρέσει να έχει την μπάλα κιαι θέλει να πιέζει, το οποίο είναι κάτι που μ’ αρέσει πολύ. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι πολύ διαφορετικά απ’ ότι όταν ήμουν εδώ πριν δύο χρόνια. Νομίζω ότι είναι σπουδαίο να έχουμε τον Λουτσέσκου για προπονητή».

-Εμεινες μόνο για έξι μήνες στην ομάδα στην πρώτη θητεία σου, αλλά έζησες πολλά, κόβιντ,κ κλειστά γήπεδα, αλλα κατέκτησες ένα Κύπελλο. Τι θέλεις και τι περιμένεις για τα επόμενα τρία χρόνια, τι σου έλειψε από τους προηγούμενους έξι μήνες;
«Πρώτα απ’ όλα μου έλειψαν οι φίλαθλοι στο γήπεδο. Αυτό είναι κάτι που θέλω να ζήσω και να απολαύσω. Όταν ήταν ο ΠΑΟΚ στο Europa League είχαν δει κάποια ματς εναντίον της Σάλκε και ήταν ωραίο να βλέπει κανείς τους οπαδούς. Οπότε, ναι, θέλω να βλέπω τα γήπεδα γεμάτα οπαδούς. Ναι, κέρδισα το Κύπελλο, αλλά τώρα θέλω να κερδίσω και το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο».
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

dragon έγραψε:
Sardan έγραψε:Καλώς ήρθες Ραχμάν....μακάρι να είσαι καλά χωρίς τρυαματισμούς και να αποδώσεις τα μέγιστα.

«Ο ΠΑΟΚ ήταν συνεχώς σε επαφή μαζί μου τα δύο τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι ήταν η σωστή κίνηση για μένα. Πρέπει να πηγαίνεις εκεί που σε θέλουν και σε εκτιμούν. Αν και είχα και άλλες προτάσεις, επέλεξα τον ΠΑΟΚ, γιατί είναι σαν οικογένεια για μένα. Ο προπονητής μου εξέφρασε πραγματικά την επιθυμία του να με έχει στην ομάδα και αυτό είναι κάτι που εκτίμησα πολύ και με έκανε ουσιαστικά να επιλέξω τον ΠΑΟΚ»
Αποκλειεται, αφου οι ειδημονες εδω μεσα αλλα ελεγαν [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY] παθαν βραχυκυκλωμα
Άβαταρ μέλους
Special 4

Αυτο π ειπωθηκε κ γραφτηκε παραπανω ηταν
οτι ο παικτης ηταν επιλογη Γιωργου Σαββιδη
οχι οτι η επιλογη δεν εγκριθηκε τελικα απο τον Λουτσεσκου
Φυσικα κ εγκριθηκε

Οπως εγκριθηκε επισης η παραμονη Μπραντον Τομας απο τον Λουτσεσκου αντιστοιχα εγκριθηκε κ η αποκτηση του Ραχμαν Μπαμπα

Επιπλεον αφου ο παικτης λεει οτι θελει ν κατακτησει πρωταθλημα κ κυπελλο, φανταζομαι οταν μιλησε μ τον προπονητη συζητησαν κ γι αυτο το θεμα
μιας κ ο προπονητης ειπε οτι δυσκολα φετος θ κατακτησουμε καποιον τιτλο
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο προπονητής απάντησε σε ερώτηση για το αν μπορεί η ομάδα όπως είναι τώρα να πάρει πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δεκτον
Ν του κανουν λοιπον την ιδια ερωτηση οταν τελειωσει η μεταγραφικη περιοδος
ν δουμε τι θα μας απαντησει τοτε
Άβαταρ μέλους
principal

Δημοσίευση από principal »

Special 4 έγραψε:Δεκτον
Ν του κανουν λοιπον την ιδια ερωτηση οταν τελειωσει η μεταγραφικη περιοδος
ν δουμε τι θα μας απαντησει τοτε
Ας τον κάνουν καλά τα λέει ίσως κάτι παραπάνω ξέρει από εμάς που απαντάμε υποθετικά.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Πολύ μου άρεσε στην περασμένη του θητεία, υπερπλήρης τακτικά καλός μπροστά καλός πίσω, όχι θεαματικός όπως ο Μάτος αλλά σου έδινε μια σιγουριά
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Καλως ηρθε και ευχομαι να ειναι υγιης ωστε να
παρει τη θεση του βασικου αριστερου μπακ μας.-
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”