αεχ - ΠΑΟΚ 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: αεχ - ΠΑΟΚ 2-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Έλλειψη ποιότητας. Ομάδα χωρίς επιθετικό και χωρίς πάθος.
Άθλια διαχείριση απο τον προπονητή. Κρίμα να χάνεις απο τους χάρτινους χωρίς καν να προσπαθήσεις να παίξεις
Καληνυχτα ΠΑΟΚ. Εάν δεν υπάρξει και τώρα αντίδραση από τον ιβαν μάλλον σημαινει ότι θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα δύσκολα.
Άθλια διαχείριση απο τον προπονητή. Κρίμα να χάνεις απο τους χάρτινους χωρίς καν να προσπαθήσεις να παίξεις
Καληνυχτα ΠΑΟΚ. Εάν δεν υπάρξει και τώρα αντίδραση από τον ιβαν μάλλον σημαινει ότι θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα δύσκολα.
Οσο δεν θα ασχολούνται πραγματικά σοβαρά-ποδοσφαιρικά με τον οργανισμό, με την ομάδα, αυτά θα έχουμε από δω και πέρα.
Ας ευχηθούμε όλοι, να βάλουν μυαλό μετά από τόσα χρόνια και να χτίσουν κάτι καλό το καλοκαίρι.
Αν το θέλουν φυσικά.
Τι σχόλιο να κάνεις για τον αγώνα, στο έδιναν και συ δεν μπορούσες, γιατί δεν ήξερες πως.
Αγαπητέ Ράσβαν, ειλικρινά σε ευχαριστούμε για τις χαρές που μας έδωσες, αλλά δεν έχεις κάτι αλλο να προσφέρεις.
Αγαπητέ Ιβαν, ήρθε η ώρα, αν το θέλεις, να γίνουμε ομάδα και πάλι.
Καλή δύναμη σε όλους μας.
Ας ευχηθούμε όλοι, να βάλουν μυαλό μετά από τόσα χρόνια και να χτίσουν κάτι καλό το καλοκαίρι.
Αν το θέλουν φυσικά.
Τι σχόλιο να κάνεις για τον αγώνα, στο έδιναν και συ δεν μπορούσες, γιατί δεν ήξερες πως.
Αγαπητέ Ράσβαν, ειλικρινά σε ευχαριστούμε για τις χαρές που μας έδωσες, αλλά δεν έχεις κάτι αλλο να προσφέρεις.
Αγαπητέ Ιβαν, ήρθε η ώρα, αν το θέλεις, να γίνουμε ομάδα και πάλι.
Καλή δύναμη σε όλους μας.
-
Τρέμω από τα νεύρα και γράφω το μήνυμα με το ζόρι.
Από τις μεγαλύτερες ξεφτιλες που έχω νιώσει
Από τις μεγαλύτερες ξεφτιλες που έχω νιώσει
- kataramenos5
Κανεις δε φταιει.Δεν ειδα δουση ο μλκας
ΥΓ Χαλαρωστε βρε.Ετσι ειναι η ζωη του ΠΑΟΚΤΣΗ.
ΥΓ Χαλαρωστε βρε.Ετσι ειναι η ζωη του ΠΑΟΚΤΣΗ.
-
Ευτυχώς τελειωσε ο εφιάλτης.
Μπράβο στην ΠΑΕ.
Υγ. Στα @@ μας οι τίτλοι, αλλα ρε που πήγε η μαχητικότητα?
Μπράβο στην ΠΑΕ.
Υγ. Στα @@ μας οι τίτλοι, αλλα ρε που πήγε η μαχητικότητα?
- kataramenos5
Τη στιγμη που βγηκε η κοκκινη γυρισε το ματς πολυ απλα γιατι η κουλα θα κλεινοταν πισω κι εμεις με τα λεωφορεια δεν.
JohnDag έγραψε:Ομάδα ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΗ από την ιδιοκτησία της δεν έκανε ποτέ χαΐρι.
Βάλτε τα τώρα με όλους εκτός από τον βασικό υπεύθυνο.
Πάμε όλοι μαζί…
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ρε συ john,δε χτυπάμε έτσι ανθρώπους που είναι ξεκάθαρο ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα, πόσο μάλλον όταν αυτός είναι πιθανόν ο μεγαλύτερος πρόεδρος στην ιστορία του συλλόγου.
Δείξτε τη δέουσα κατανόηση όμωςjoshua έγραψε:Παιδια ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ...ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...
- O Teleutaios Savourai
Λουτσε καταφερες να ξεφτιλισεις ολους τους παικτες που μας εδωσαν τοσες χαρες, οπως και τον εαυτο σου.
- ToMousiTouCrespo
Ειλικρινα το σημερινο με τον τροπο που ηρθε ηταν η μεγαλυτερη δυνατη ξεφτιλα. Καλυτερα να παιζανε μπαλα οι αλλοι και να μας ριχνανε 4. Το ποδοσφαιρο σε τιμωρει σκληρα οταν βιαζεις καθε λογικη.
Βασικά εγώ το έβλεπα, απ την αρχή της σεζόν αν και κάπου ψιλοπαρασύρθηκα από ένα καλό φεγγάρι που είχαμε. Η πικρή αλήεθαι είναι μάγκες ότι ο ΠΑΟΚ μετα το ντάμπλ έκανε πολλά βήματα πίσω σε όλα τα επίπεδα. Είναι το γεγονός ότι ο Σαββίδης έπαψε να ασχολείται λόγω κυβέρνησης η προσωπικών προβλημάτων, δε ξέρω. Εγώ ξέρω αυτό που βλέπω και αυτό που βλέπω το έβλεπα και πριν Σαββίδη, δηλαδή ο αιώνιος 4ος που χάνει με κάτω τα χέρια από τις ομάδες του ΠΟΚ. Σκούρα τα πράγματα...δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει. Κουραστήκαμε με την κατάσταση όχι γιατί δεν βλέπουμε τίποτα αλλά γιατί μας κοροιδεύουν.

Μάλλον δεν κ ατάλαβες ότι παίζαμε από το πέμπτο λεπτό με παίκτη παραπάνωJohnDag έγραψε:Βάλτε τα τώρα με τον Λουτσε, με τους παίκτες, με το σταφ, με τον Γκαγκάτση και πάει λέγοντας.
Μόνο με τον πραγματικό υπεύθυνο αυτής της κατάντιας μην ασχοληθείτε.
Της γάμησε την ψυχολογία της ομάδας με το να λέει όπου βρεθεί και όπου σταθεί ότι δεν την πιστεύει
Το σημερινό ήταν η μεγαλύτερη ντροπή η οποία entdeckungstour ζήσει εγώ στον ΠΑΟΚ
Ναι ξέρω φταίει ο Σαββίδης που δεν χώνει δισεκατομμύρια
Πάμε στο δικό σου σκεπτικό στον τελικό της Φιλαδέλφειας Δεν έπρεπε καν να κατέβουμε
Ντροπή ντροπή και πάλι ντροπή
Αν δεν δηλώσει σήμερα παραίτηση ό λουτσέσκου θα χάσει και τον τελευταίο που τον σέβεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 24 Μάιος 2023, 21:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ας παραιτηθεί δεν γίνονται αυτά,να παραιτηθει να σωθεί και να σωθούμε...
-
JohnDag έγραψε:Ούτε θέλει, ούτε πρόκειται.nunies4 έγραψε:Η πιο απογοητευτική εμφάνιση της σεζόν. Μοιάζει να είχαμε συμβιβαστεί με την ήττα πριν το ματς και να τρομαξαμε όταν έμειναν με 10 στη σκέψη ότι πρέπει να κερδίσουμε.
Κάτι βραδυες σαν και αυτές αλλάζουν σεζόν ολόκληρες.
Φοβάμαι ότι οι αναταράξεις θα είναι μεγάλες.
Και κάτι για το νικητή. Η ομάδα που επένδυσε μεσοεπιθετικα τα σήκωσε όλα και δίκαια.
Δυστυχώς το κουμπί ένας μόνο μπορεί να το γυρίσει
Αν δεν θέλει, ας φύγει. Δεν τον κρατάει ΚΑΝΕΙΣ. ΠΑΟΚ ήμασταν και χωρίς Ιβαν, ΠΑΟΚ θα είμαστε και μετά από αυτόν.
Αν δεν γουστάρει, πουλάει και φεύγει.