ΠΑΟΚ - Γαυρος 0-1 Σχόλια & παρελειπόμενα
-
Re: ΠΑΟΚ - Γαυρος 0-1 Σχόλια & παρελειπόμενα
Καταντήσατε τον ΠΑΟΚ ομαδούλα με ήττες μέσα στην ΤΟΥΜΠΑ από τους 3 του ποκ.
Πρώτη φορά ήττες και από τους 3.
Συγχαρητήρια σε ΙΒάν, Γιώργη, Μποτο, λουτσέσκου, παικτάκια, κ.λπ
Πρώτη φορά ήττες και από τους 3.
Συγχαρητήρια σε ΙΒάν, Γιώργη, Μποτο, λουτσέσκου, παικτάκια, κ.λπ
- navigator11
Δε μας εγγυάται ούτως ή άλλως κανείς ότι θα το κατακτήσουμε. Το θέμα είναι να κατέβουμε και να αγωνιστούμε όμως. Σαν ομάδα, όχι σαν παραιτημένο συνονθύλευμα.Jairo έγραψε:Λυπάμαι που θα το πώ,με αυτή την ομάδα κύπελο δέν σηκώνουμε φέτος.
- Caballo Viejo
Καλή η αυτάρκεια Πρόεδρε, αλλά μέχρι 4ο σε πάει. Δική σου η απόφαση σε λίγες μέρες, για να μαζέψουμε κι εμείς το μυαλό μας για του χρόνου. Λούτσε, φίλε μου, έχεις τα δίκια σου κι εσύ, αλλά τα ματάκια μας πονάνε ρε και φταις κι εσύ. Πάμε παρακάτω τώρα. Ας κάνουμε κι αλλιώς.
- ΑποστόληςΑ
Δεν έχω λόγια. Καλύτερα να μην δω τον τελικό. Ευτυχώς είδα την Κ15 που βγάζει υγεία.
sn0ufel4 έγραψε:Αποτυχία
Snoufel επιτυχία είναι πως με τέτοιες εμφανίσεις βγαίνουμε Ευρώπη...
Και κύπελο θα πάρουμε τωρα που έρχονται ψηλωμενοι οι αλλοι..
Κ μεγάλη ευκαιρία έχουμε με το καλοκαιρινό ξεσκαρταρισμα να γινουν ποιοτικές προσθήκες.
Ενα φορ, ενα πινεδα στον αξονα, ενα αριστερό μπακ κ ενα εξτρέμ και θα είμαστε 3 κλασεις πανω.
Κ δεν μιλάμε καν να κάνει υπέρβαση η διοίκηση, αρκουν τα συμβολαια που αποχωρούν...
Πρωταθλητές βγήκαν σμρ οι χαρτινοι με βασικα μπακ ροτα, χατζισαφι και αριστερο στόπερ εναν δεξιοποδαρο με ανύπαρκτο build up
πρώτη φορά στην ζωή μου, έφυγα από το γήπεδο στο 80'.
Λευκή πετσέτα ο ΠΑΟΚ του μεγάλου Ιβάν Σαββίδη.
Το δικαιολογώ για μια χρονιά.
Δεύτερη, θα είμαι απέναντι.
Για όσους λένε πως απομένει ο στόχος του κυπέλλου, απαντάω:
δεν κερδίσαμε σήμερα; Δεν μας αξίζει το κύπελλο.
-
Είχε φανεί από το καλοκαίρι η δουλειά. 1 πόντο σε 6 ματς με τους τρεις της Αθήνα στα πλέι οφ. Τι να πεις...
4οι πρώτη φορά μετά το 2015. Συγχαρητήρια σε όλους.
4οι πρώτη φορά μετά το 2015. Συγχαρητήρια σε όλους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Κυρ 14 Μάιος 2023, 21:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Το κυπελο αδερφε ειναι το λιγοτερο. Ενα ματς ειναι, ολα μπορουν να γινουν.Jairo έγραψε:Λυπάμαι που θα το πώ,με αυτή την ομάδα κύπελο δέν σηκώνουμε φέτος.
Μετα απο δυο χρονια Λου, δεν εχεις αμυνα, επιθεση, στημενα, τσαγανο, πιστη στη νικη, δεν εχεις τιποτα....Εξαρσεις μονο και καποιους ωραιους συνδιασμους, τιποτα αλλο.
- navigator11
Η ομάδα χρειάζεται 5 βασικούς παίχτες για την 11άδα. Που να είναι κανονικοί ποδοσφαιριστές. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και να φύγουν όλα τα αγωνιστικά βαρίδια. Ράφες, Φελίπηδες, Ντάντες, Μπίσεσβαρ, Καντουρήδες, Κεντζιόρες, Μούργκηδες, Κούρτιτσδες κοκ.
Αφηστε τα το αν αξίζουμε το κύπελλο...gpap έγραψε:πρώτη φορά στην ζωή μου, έφυγα από το γήπεδο στο 80'.
Οι αλλοι παιρνουν τα περισσότερα τρόπαια δίχως να τα αξιζουν... Οπως η ζελα περσυ.
Το κύπελλο θα το παρουμε.
Και κατι ακομα...
Οι σημερινοί πρωταθλητες περσυ βγήκαν 5οι και εκτός Ευρώπης
Δυστυχώς άλλη μια χρόνια εντελώς χαμένη. Πραγματικά δεν μπορω να διανοηθώ ότι στην ΠΑΕ πιστεύουν ότι μπορούν να χτίσουν οτιδήποτε πάνω στην φετινή χρόνια. Για να παίξουμε κανονικό ποδόσφαιρο και να πεις ότι θα βάλουμε τις βάσεις για πρωτάθλημα θελουμε 4-5 παιχταράδες στις μεταγραφές τουλάχιστον. Επίσης πρέπει να ξεκολλήσει και το μυαλό του Λουτσε. Δεν ξέρω πως θα τα καταφέρουν αυτοί που έχουν φέρει στην ομάδα παίχτες επιπέδου Κουαλιατα Σουάρεζ Κερζιορια και λοιπούς απίθανους αλλά αν δεν βρει την λύση ο Σαββιδης ο ΠΑΟΚ θα γυρίσει σε επίπεδα πριν από αυτόν και αυτό θα είναι τραγικό και για την δίκη του εικόνα.
Είμαι πολύ απαισιόδοξος γιατί όλο αυτό το συρφετό το έχουμε πληρώσει χρυσό. Αν ήταν οικονομικό το πρόβλημα θα έλεγα ότι θα ρίχναμε λεφτά και θα λυνόταν αλλά το πρόβλημα δυστυχώς είναι η ανικανότητα που αυτο δεν ξέρω πως θα το λύσει ένας πρόεδρος που δεν πατάει το πόδι του στην Ελλάδα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Είμαι πολύ απαισιόδοξος γιατί όλο αυτό το συρφετό το έχουμε πληρώσει χρυσό. Αν ήταν οικονομικό το πρόβλημα θα έλεγα ότι θα ρίχναμε λεφτά και θα λυνόταν αλλά το πρόβλημα δυστυχώς είναι η ανικανότητα που αυτο δεν ξέρω πως θα το λύσει ένας πρόεδρος που δεν πατάει το πόδι του στην Ελλάδα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- hasio_john
ΑΥΤΟ ακριβώς φίλε Νάβι, αυτό λέω και ξαναλέω συνεχώς σε σημείο να έχω γίνει γραφικός, θέλω να κατεβαίνει ο ΠΑΟΚ να παίζει σαν ΟΜΑΔΑ, σαν μια γροθιά και όχι σαν αυτό που λες με πολύ εύστοχη λέξη, ένα συνονθύλευμα !!!navigator11 έγραψε:Δε μας εγγυάται ούτως ή άλλως κανείς ότι θα το κατακτήσουμε. Το θέμα είναι να κατέβουμε και να αγωνιστούμε όμως. Σαν ομάδα, όχι σαν παραιτημένο συνονθύλευμα.Jairo έγραψε:Λυπάμαι που θα το πώ,με αυτή την ομάδα κύπελο δέν σηκώνουμε φέτος.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 14 Μάιος 2023, 21:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αυτή η στάνη αυτό το γάλα θα βγάλει.
Αν δεν ανοίξει το πορτοφόλι ο μεγάλος ας μην περιμένουμε αλλαγές και προοπτικές. Απλά τα πράγματα.
Το εγχείρημα τελείωσε, τα μωρά του Μπότο τα είδαμε ώρα για γενναίες αποφάσεις.
Το κύπελλο δεν το ακουμπάμε ούτε για πλάκα αν δεν τους πιάσουμε στον ύπνο.
Αν δεν ανοίξει το πορτοφόλι ο μεγάλος ας μην περιμένουμε αλλαγές και προοπτικές. Απλά τα πράγματα.
Το εγχείρημα τελείωσε, τα μωρά του Μπότο τα είδαμε ώρα για γενναίες αποφάσεις.
Το κύπελλο δεν το ακουμπάμε ούτε για πλάκα αν δεν τους πιάσουμε στον ύπνο.
-
Η ποιότητα του Ταισον δείχνει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η διοίκηση
Θα ήθελα να βγει και να μιλήσει ο Ιβάν στον κόσμο να μάθουμε και εμείς τι σκέφτονται.
Κομπάρσοι οι πρωταγωνιστες? Διότι με αυτάρκεια και πιτσιρίκια καθαρά κομπάρσοι θα είμαστε.
Η γιούχα είχε να ακουστεί πάρα πολύ καιρό στην Τούμπα όπως και το Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα.
Ρασβαν πολλά λάθη, ακόμα ένα επίτευγμα να μην κερδίσουμε το Ποκ στα πλέι οφ.
Θα ήθελα να βγει και να μιλήσει ο Ιβάν στον κόσμο να μάθουμε και εμείς τι σκέφτονται.
Κομπάρσοι οι πρωταγωνιστες? Διότι με αυτάρκεια και πιτσιρίκια καθαρά κομπάρσοι θα είμαστε.
Η γιούχα είχε να ακουστεί πάρα πολύ καιρό στην Τούμπα όπως και το Βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα.
Ρασβαν πολλά λάθη, ακόμα ένα επίτευγμα να μην κερδίσουμε το Ποκ στα πλέι οφ.