Βάζελος-ΠΑΟΚ 1-1 ΜVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Κοτάρσκι
12
12%
Νάσμπεργκ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κεντζιόρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ράφα Σοάρες
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντάντας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Φιλίπε Σοάρες
7
7%
Αν. Ζίβκοβιτς
2
2%
Ελ Καντουρί
5
5%
Κωνσταντέλιας
1
1%
Ολιβέιρα
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βιερίνια
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σβαμπ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μπίσεσβαρ
3
3%
Μπράντον
71
70%

Σύνολο ψήφων: 101

Maxpaok

Re: Βάζελος-ΠΑΟΚ 1-1 ΜVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Maxpaok »

Μπράβο για τη νοοτροπία, το πάθος, το αποτέλεσμα!!

Φέρτε παίκτες που να κάνουν την διαφορά.
Τουλάχιστον 3 τρεις.
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

Μεγάλε Λουτσέσκου! Παρέδωσες μαθήματα πάλι!
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Στάθηκε όρθια η ( μισή) ομάδα απέναντι στην μεγαλύτερη ποδοσφαιρική απάτη των τελευταίων 10 ετών.Ο Brandon συγκλονιστικός και δικαιωματικά για εμένα θα κερδίσει ανανέωση ανοίγοντας παράλληλα και τον δρόμο για την έλευση ενός κανονικού φορ αντί της ποδοσφαιρικής απάτης με το 9.Καλός ο El Kaddouri.Απογοήτευση ο Zivkovic ενώ ο Kotarski στα μάτια μου μοιάζει μαγκωμένος και δεν θυμίζει καθόλου τον τερματοφύλακα με την τεράστια άνεση στο παιχνίδι με τα πόδια μετά τα λάθη των τελευταίων αγώνων. Kedziora και Nasberg λίγοι για ομάδα πρωταθλητισμού.Ο Rafa το πάλεψε και διόρθωσε αρκετά λάθη της άμυνας. Λύρατζη πολύ μέτριος χωρίς καθαρό μυαλό και φοβικος επιθετικά. Dantas & Filipe ( το παιδί έχει θέματα με την ψυχοσύνθεση του.Ελπιζω να πάρει τα πάνω του μετά την ασίστ γιατί προσόντα έχει) μέτριοι. Ο Ντελιας το χάνει πολύ γιατί πάει να κάνει το εξεζητημένο. Όταν συνειδητοποιήσει πόσο απλό είναι το ποδόσφαιρο και δουλέψει θα κάνει παπάδες. Oliveira ελπίζω να μην τον ξαναδούμε με την φανέλα του Π.Α.Ο.Κ. Έχω και Τζίμα στην τελική που πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να είναι χειρότερος από τον Πορτογάλο. Πάμε για νίκη πάση θυσία με Βόλο και όλα για όλα τελευταία αγωνιστική με τους απογόνους. Υγ: Τον Π.Α.Ο.Κ θα τον σέβεστε χαμουτζίδες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Τετ 03 Μάιος 2023, 21:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
VfB-G4

Re: Βάζελος-PΑΟΚ 1-1 ΜVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από VfB-G4 »

Επίσης ο Φιλίπε όταν είναι ξεμπλοκαρισμένος είναι ΠΑΙΧΤΑΡΑ. Κάθετες, ασσίστ, ταχύτητα, πάνω κάτω πρέσινγκ, κλεψίματα, και τι δεν έκανε. Πρέπει να βρει το κουμπί του ο Λούτσι.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Μπράβο για την υπερπροσπάθεια και για τη μαχητικότητα. Η ομάδα είχε πολλές και κρίσιμες απουσίες και κατάφερε να είναι καλύτερη από τον απατεώνα (μάλλον) πρωταθλητή.

Μπράντον μβπ.

Δεν ξέρω τι πρέπει να ειπωθεί ή να γίνει για να μη βλέπουμε παιδικά λάθη στην άμυνα... Φτάνει!
Άβαταρ μέλους
GREATANASTASIOS

Δημοσίευση από GREATANASTASIOS »

Μπράβο στην ομάδα BRANDON ετσι θέλουμε τους παικτες μας.Συγχαρητήρια .
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Στα παπάρια μου το αποτέλεσμα, αδιάφορο ποιος θα το πάρει, χάρηκα τον Ομάρ μόνο..

Του έλεγες που θέλεις την μπάλα και την έστελνε. Απλά την έστελνε.

Πρέπει να βρούμε ένα Καντουροϊδες. 800 κιλά μπάλα.

Σε άλλα νέα 2ο ματς σερί που αυτοκτονεί η ΑΕΚ. Ανεπίτρεπτο για ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα. Εδώ χάμω το διπλό του βαζελου το έχουν δεδομένο στο τηγάνι οπότε μάλλον τελείωσε το πανηγύρι. Πρέπει να αυτοκτονήσει ο Βαζελος τώρα.

Σαν πολλοί αυτόχειρες δεν μαζεύτηκαν;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πώς ένα αποτέλεσμα κουκουλωνει όλα τα προβλήματα.
Σήμερα η απόδοση ήταν ερασιτεχνικη
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

VfB-G4 έγραψε:Επίσης ο Φιλίπε όταν είναι ξεμπλοκαρισμένος είναι ΠΑΙΧΤΑΡΑ. Κάθετες, ασσίστ, ταχύτητα, πάνω κάτω πρέσινγκ, κλεψίματα, και τι δεν έκανε. Πρέπει να βρει το κουμπί του ο Λούτσι.
Δεν ξέρω...ενα ματς έπαιξε ολόκληρο και τα φτυσε.

Πως γίνεται αυτό;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Εβλεπα τον βαζελο σημερα και σκεφτηκα οτι ισως ειναι καλυτερο να παρει αυτος το πρωταθλημα. Αυτοι εχουν σχετικα ακριβο ροστερ και θελουν πολλλλααααα ακομη για να δυναμωσουν. Οι χαρτινοι ειναι σχεδον ετοιμοι και αν παρουν παραπανω λεφτα ισως δυναμωσουν κιαλλο.

Στα παπακια μας βεβαια. Εμεις χρειαζομαστε ενισχυση ποιτικων παικτων αρκετων. Για να δικαιωνονται και λιγο καποιοι παικτες μας που καταθετουν ψυχη και πνευμονι σε καθε ματς και βλεπουν τα τραινα να περνουν.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

όλος ο ΠΑΟΚ σήμερα, ο Μπράντον, που οι περισσότεροι τον κρίνουμε αρνητικά στα περισσότερα παιχνίδια.

Κοτάρσκι: έκανε μεγάλες αποκρούσεις, αλλά επίσης κάθε διώξιμό του πήγαινε σε αντίπαλο.
Πραγματικά, δεν θυμάμαι διώξιμό του που να πήγε σε παίχτη μας.

Νάσμπεργκ-Κεντζιόρα: το χειρότερο αμυντικό κεντρικό δίδυμο που έχουμε δει από εποχής Ζαγοράκη.

Ράφα Σοάρες: βγήκε πολλές φορές με συνδυασμούς σε θέση για σέντρα, δεν έκανε όμως ούτε μια σέντρα που να δημιούργησε υποψία (ΥΠΟΨΙΑ) ευκαιρίας.

Λύρα: πολύ κακός. Επιθετικά δεν βοήθησε καθόλου, αμυντικά έδωσε τις μάχες του, αλλά οι περισσότερες σέντρες και τα ένα-δύο βγήκαν από την περιοχή ευθύνης του. Κακός.

Ντάντας: έδωσε τις μάχες του, αλλά μου έδωσε την εντύπωση πως κρυβόταν και χανόταν ανάμεσα στους μέσους του αντιπάλου. Επιθετικά έδωσε παραπάνω από όσα έδωσε αμυντικά και οργανωτικά

Φελίπε: κακός στο α', φανερά πιο βελτιωμένος στο β', όταν υπήρξε αλληλεπίδραση: η ομάδα ανέβηκε και ανέβασε και τον ίδιο, και ο ίδιος ανέβηκε και ανέβασε και την ομάδα. Η κάθετη στον Μπράντον στο γκολ, ίσως είναι και ο μόνος λόγος που συνεχίζουμε να πιστεύουμε σε αυτό το project. Του βγάζω το καπέλο που παρέμεινε όντας τραυματίας στα τελευταία λεπτά. Εύχομαι να μην επιβάρυνε την κατάστασή του αυτή του η απόφαση.

Καντούρης: στο α' σχεδόν ανύπαρκτος. Στο β' πήρε πιο δημιουργικό ρόλο, αλλά δεν απέφυγε τα εύκολα λάθη και τα πουλήματα της μπάλας.

Ντέλιας: συνεχίζει να παραμένει τσαπατσούλης. Μου θυμίζει εκείνον τον Σαμαρά που έπαιζε Ολλανδία και όταν ερχόταν στην Εθνική, την έβλεπε ''παίχτης τους εξωτερικού''. Έκανε τριπλίτσες, έκανε τσαλιμάκια, αλλά όταν έπρεπε να σουτάρει, έχανε την μπάλα ή έπεφτε. Ο Ντέλιας κάνει συνεχώς ανολοκλήρωτες ενέργειες. Πρέπει να του επιβάλλουν μεγαλύτερη συγκέντρωση

Ζίβκο: στο α' ήταν ο μόνος που έπαιζε με πάθος και με πίστη για το αποτέλεσμα. Στο β', ανέβηκε η ομάδα και δεν φάνηκε τόσο, αλλά συνέχισε έως το τέλος να μάχεται. Αν ήταν και πιο προσεκτικός στα τελειώματά του, θα μας χάριζε την νίκη, αλλά εκείνο το άψυχο σουτ που έκανε μετά το 1-1, είναι και ενδεικτικό της ικανότητάς του να τελειώνει φάσεις

Ολιβέιρα: εύχομαι να μην είναι σοβαρός ο τραυματισμός του.

Μπράντον: τα έκανε όλα. Απαραίτητος στην ομάδα, ακόμη και αν φέρουμε πρώτο επιθετικό τον Εμπαμπέ. Σαν β' λύση είναι φοβερός στους ειδικούς ρόλους που του αναθέτουν.

Σβαμπ: δεν μπορεί να παίζει απέναντι σε γρήγορες ομάδες, ούτε ως αλλαγή.

Μπίσε: παιχταρά μου.

Λούτσε: έπρεπε να ψιλιαστείς νωρίτερα πως θα πάει το παιχνίδι. Οι αντεπιθέσεις του βάζελου σε εξέθεσαν.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Asimos έγραψε:Στα παπάρια μου το αποτέλεσμα, αδιάφορο ποιος θα το πάρει, χάρηκα τον Ομάρ μόνο..

Του έλεγες που θέλεις την μπάλα και την έστελνε. Απλά την έστελνε.

Πρέπει να βρούμε ένα Καντουροϊδες. 800 κιλά μπάλα.

Σε άλλα νέα 2ο ματς σερί που αυτοκτονεί η ΑΕΚ. Ανεπίτρεπτο για ομάδα που θέλει το πρωτάθλημα. Εδώ χάμω το διπλό του βαζελου το έχουν δεδομένο στο τηγάνι οπότε μάλλον τελείωσε το πανηγύρι. Πρέπει να αυτοκτονήσει ο Βαζελος τώρα.

Σαν πολλοί αυτόχειρες δεν μαζεύτηκαν;
Εξαιρετικός καντουρι αλλά έχει καταντήσει εδώ και χρόνια η εξαίρεση να βλέπουμε τέτοιο ματς από τον Καντουρί

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ο Κεντζιορα ΔΕΝ ήταν τόσο κακός όσο λέτε οι περισσότεροι. Το αντιθετο θα έλεγα.

Και ακόμα μεγαλύτερο plus για την εμφάνιση του ήταν ότι πρώτον η βασική του θέση δεν ειναι κεντρικος αμυντικός και δεύτερον είχε ως παρτενέρ ένα ξυλοκόπο εκ Νορβηγιας.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ούτε καν εξαίρεση Σούρμε, ακόμη πιο σπάνια κι από την εξαίρεση έστω η εμφάνιση του Κανουρί πλέον. Αυτό δεν αναιρεί πως αυτά που κάνει δεν μπορεί να τα κάνει άλλος αυτή τη στιγμή.

Έχω μια μικρή ένσταση για τον Σοάρες. Τον Ράφα. Παίζει ασταμάτητα από τον Οκτώβριο νομίζω. Χωρίς αλλαγή χωρίς τίποτα. Λογικό να κάνει συντήρηση δυνάμων και να μη πολυφαίνεται.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Σουρμε, δεν έχει ρυθμό αγώνων. Άλλο η καλή προετοιμασία, οι δυνατές προπονήσεις κι άλλο η προσωπική διαχείριση ενός ολόκληρου 90' και μάλιστα από ένα χαφ.

Είναι να απορείς με τα γραφόμενα φίλων κατά την διάρκεια του 1ου ημιχρόνου, οι κρίσεις τους και η κολοτουμπα τους στο επόμενο μισό ή μετά το τέλος.

Η ομάδα θέλει ενίσχυση.
Και τα αμυντικά μπακ είναι μέτρια.
Στα σέντερ μπακ τρύπες.
Με δύο χαφ, ως τακτική, πρέπει να υπάρχουν τρεις παίκτες αθλητικοί με ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά, επίσης. Ο ένας να βοηθά στο ροτεησον.
Σέντερ φορ.

Η ομάδα κάνει υπέρ προσπάθεια.
Να κερδίσουμε τα δύο επόμενα και το κύπελλο στην πόλη μας!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”