ΠΑΟΚ–ζέλα 1–2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: ΠΑΟΚ–ζέλα 1–2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από JohnDag »

Τα 22Μ έγιναν μέσα σε 3 χρόνια 12Μ.

Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

Η απογοήτευση είναι πολύ μεγάλη αλλά όχι για την ομάδα μου αλλά για το ελληνικό πρωτάθλημα( πες το και έτσι).

Όταν μέσα μου έχω φτάσει στο σημείο να συμφωνώ με τον ιδιοκτήτη του γαύρου ότι έχει δημιουργηθεί μια νέα παράγκα τότε όλα σίγουρα είναι χάλια μαύρα.

Το παραποδόσφαιρο απέδειξε για άλλη μια χρονιά ότι είναι δυνατότερο απο το ποδόσφαιρο.

Το σκηνικό στήθηκε τέλεια... και καλά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που το διεκδικούν 4 ομάδες ...οπότε θα πουλήσουμε καλύτερα στα πρόβατα ( δηλαδή σε μας) το τηλεοπτικό προϊόν.

Όλα έχουν αποφασιστεί και συμφωνηθεί, απλά περιμένουμε για μας που δεν γνωρίζουμε να δούμε τελικά τι έχουν προαποφασίσει.

Μας φταίνε οι παίκτες μας , ο προπονητής μας, η διοίκηση μας όλοι αυτοί μας φταίνε λες και οι άλλοι είναι πολύ καλύτεροι απο μας....Όλα τα δύσκολα ματς που είχαν οι αντίπαλοι μας τα καθάρισαν με διαιτητικές αποφάσεις.

Όσο για αυτούς που θα πουν ότι μας αρέσει να μιζεριάζουμε...δυστυχώς το ποδοσφαιρικό κατεστημένο μας οδηγεί σε αυτή την συμπεριφορά.

Βλέποντας και αξιολογώντας το ελληνικό παραπρωτάθλημα σε βάθος δεκαετιών θα πω ότι δύσκολα και μόνο απο σπόντα θα μπορέσουμε να το ξαναδιεκδικήσουμε γιατί ποτέ δεν θα μας το επιτρέψουν. Να προλάβω και να πω ότι το ντάμπλ που κάναμε ήταν τελικά και αυτό απο σπόντα... το προηγούμενο μας το έκλεψαν και εκείνο.

Απαιτώ απο την ομάδα μου μόνο να βγαίνει Ευρώπη και να εστιάσει στην ευρωπαική της πορεία και καταξίωση.

Γουστάρω να βλέπω ΠΑΟΚ και ας έχει ατέλειες και αδυναμίες !!! Καμία ομάδα δεν είναι τέλεια η μαγκιά είναι ο προπονητής να κρύβει τις ατέλειες και τις αδυναμίες ...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Άρχισε να βγαίνει πάλι στην επιφάνεια ο κλασικός ΠΑΟΚτσης που μάθαμε και αγαπήσαμε.

Όλα είναι στημένα, φταίει το κράτος, ο ανάδρομος Ερμής, ο Απόλλωνας που είναι στον Κριό, η άτιμη η κενωνια και η μάνα γιατί με γέννησε.

Σορρυ κιόλας αλλά αυτά είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.

Η πραγματικότητα λέει ότι αν είχες ρίξει το καλοκαίρι 3-4Μ για να φέρεις 3 παικταράδες θα διεκδικούσες και πολύ πιθανό θα κατακτούσες το φετινό πρωτάθλημα.

Αν αναγνωρίσουμε το λάθος μας και το διορθώσουμε το καλοκαίρι έχουμε πολύ σοβαρές πιθανότητες να το κάνουμε αυτό την επόμενη χρόνια.

Αν η νοοτροπία «μάνα δεν μου κολλάν τα ένσημα» ποτιστεί σε κόσμο και διοίκηση ετοιμαστείτε να γίνει συνήθεια η 4η θέση.

Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

paokmono έγραψε:Μία απορία μόνο για το πεναλτυ του βαζελου:

ο βάζελος πρώτα κάνει την πάσα και στη συνέχεια τον πατάει ο δικός μας. Μόνο που ο διαιτητής έχει σφυρίξει οφσαιντ. Δηλαδή μετά την πάσα, το παιχνίδι σταματάει λόγω οφσάιντ. Επομένως το πέναλτυ γίνεται την ώρα που το παιχνίδι έχει σταματήσει, αφού μετά την πάσα ισχύει το οφσαιντ.

Τι δεν έχω καταλάβει;
Αυτήν την απορία έχω και εγώ για το πάτημα , νομίζω σφύριξε μετά για οφσάιντ και σταμάτησε η φάση.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

[youtube]x7jzJ9OwzDM[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

JohnDag έγραψε:Άρχισε να βγαίνει πάλι στην επιφάνεια ο κλασικός ΠΑΟΚτσης που μάθαμε και αγαπήσαμε.

Όλα είναι στημένα, φταίει το κράτος, ο ανάδρομος Ερμής, ο Απόλλωνας που είναι στον Κριό, η άτιμη η κενωνια και η μάνα γιατί με γέννησε.

Σορρυ κιόλας αλλά αυτά είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.

Η πραγματικότητα λέει ότι αν είχες ρίξει το καλοκαίρι 3-4Μ για να φέρεις 3 παικταράδες θα διεκδικούσες και πολύ πιθανό θα κατακτούσες το φετινό πρωτάθλημα.

Αν αναγνωρίσουμε το λάθος μας και το διορθώσουμε το καλοκαίρι έχουμε πολύ σοβαρές πιθανότητες να το κάνουμε αυτό την επόμενη χρόνια.

Αν η νοοτροπία «μάνα δεν μου κολλάν τα ένσημα» ποτιστεί σε κόσμο και διοίκηση ετοιμαστείτε να γίνει συνήθεια η 4η θέση.

Κάπως έτσι τα βλέπω και γω. Δε μου φταίει κανένας διαιτητής χθες. Δίναμε ένα μύριο για φορ το Γενάρη και δε βρήκανε λέει.
Βέβαια το να δοθούν 3-4-5 μύρια παραπάνω δεν είναι θέμα διόρθωσης, είναι και να υπάρχουν διαθέσιμα και δεν το βλέπω να ισχύει.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

JohnDag έγραψε:Η πραγματικότητα λέει ότι αν είχες ρίξει το καλοκαίρι 3-4Μ για να φέρεις 3 παικταράδες θα διεκδικούσες και πολύ πιθανό θα κατακτούσες το φετινό πρωτάθλημα.
Αυτο είναι αληθές. Η άλλη πλευρά είναι ότι εάν εφερνες τους παιχταράδες αυτούς, δυσκολα θα δημιουργουσες υπεραξια στους Κουλιερακη, Κωνσταντελια και Τζιμα. Γιατι κακά τα ψέματα εάν έρχονταν οι 3 παιχταράδες, αυτοί θα ήταν ένας κεντρικός αμυντικός, ένας επιθετικός και ένα δεκαροεξτρεμ.

Οικονομικα μιλώντας τα έσοδα από την πώληση των τριών θα είναι πολύ μεγαλύτερα από οποιαδήποτε αγωνιστικη επιτυχία.

Η χρονιά ήταν και είναι μεταβατική. Αυτο που έχω καταλάβει είναι ότι θα θυσιαζουμε λίγο από την διάρκεια και την ποιότητα της ομάδας ώστε να υπάρχει χώρος να δημιουργείται υπεραξια σε παίκτες της ακαδημιας. Αυτη η στρατηγική είναι long term που λένε στο χωριό μου και χρειάζεται υπομονή. Στοχος είναι από έσοδα που θα δημιουργούν οι ακαδημίες, να ανεβαίνει τόσο η ποιότητα του ρόστερ ώστε να καλύπτονται και οι οποίες αδυναμίες των μικρών που προμοταρουμε.

Προτιμω η ΠΑΕ να δημιουργεί έσοδα και να είναι όσο μπορεί sustainable από το πέφτουν τα λεφτά του Ιβάν σε ένα βαρέλι δίχως πάτο όπως στο παρελθόν. Ειναι ριζική αυτή η αλλαγη της φιλοσοφίας. αλλά μακροπροθεσμα είναι η μόνη λύση ώστε να μεγαλώσει ο σύλλογος και να δημιουργήσει σταθερά θεμέλια.

Παρα την χθεσινή πίκρα, χαιρομαι ιδιαίτερα ότι ο περισσότερος κόσμος αντιλαμβάνεται την φιλοσοφία αυτή και χειροκροταει προπονητή και παίκτες για την προσπάθεια που καταβάλουν. Ειλικρινά πιστεύω ότι σε δυο-τρια χρονιά εάν ο Ιβαν στηρίξει την φιλοσοφία αυτή, θα έχουμε αλλάξει επίπεδο.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

constadine έγραψε:
paokmono έγραψε:Μία απορία μόνο για το πεναλτυ του βαζελου:

ο βάζελος πρώτα κάνει την πάσα και στη συνέχεια τον πατάει ο δικός μας. Μόνο που ο διαιτητής έχει σφυρίξει οφσαιντ. Δηλαδή μετά την πάσα, το παιχνίδι σταματάει λόγω οφσάιντ. Επομένως το πέναλτυ γίνεται την ώρα που το παιχνίδι έχει σταματήσει, αφού μετά την πάσα ισχύει το οφσαιντ.

Τι δεν έχω καταλάβει;
Αυτήν την απορία έχω και εγώ για το πάτημα , νομίζω σφύριξε μετά για οφσάιντ και σταμάτησε η φάση.
Μουφα πεναλτυ και καραστημενο ηταν..
Η μπαλα εχει ηδη φυγει,εχει δωσει πασα,και μετα τον παταει ο Ζιλε..
Κανενα πεναλτυ δεν υπαρχει,ειτε με οφσαιντ ειτε χωρις..
Εγω ετσι το ειδα..
Άβαταρ μέλους
JohnDag

ΠΑΟΚ–ζέλα 1–2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από JohnDag »

Psaras έγραψε:
JohnDag έγραψε:Η πραγματικότητα λέει ότι αν είχες ρίξει το καλοκαίρι 3-4Μ για να φέρεις 3 παικταράδες θα διεκδικούσες και πολύ πιθανό θα κατακτούσες το φετινό πρωτάθλημα.
Αυτο είναι αληθές. Η άλλη πλευρά είναι ότι εάν εφερνες τους παιχταράδες αυτούς, δυσκολα θα δημιουργουσες υπεραξια στους Κουλιερακη, Κωνσταντελια και Τζιμα. Γιατι κακά τα ψέματα εάν έρχονταν οι 3 παιχταράδες, αυτοί θα ήταν ένας κεντρικός αμυντικός, ένας επιθετικός και ένα δεκαροεξτρεμ.

Οικονομικα μιλώντας τα έσοδα από την πώληση των τριών θα είναι πολύ μεγαλύτερα από οποιαδήποτε αγωνιστικη επιτυχία.

Η χρονιά ήταν και είναι μεταβατική. Αυτο που έχω καταλάβει είναι ότι θα θυσιαζουμε λίγο από την διάρκεια και την ποιότητα της ομάδας ώστε να υπάρχει χώρος να δημιουργείται υπεραξια σε παίκτες της ακαδημιας. Αυτη η στρατηγική είναι long term που λένε στο χωριό μου και χρειάζεται υπομονή. Στοχος είναι από έσοδα που θα δημιουργούν οι ακαδημίες, να ανεβαίνει τόσο η ποιότητα του ρόστερ ώστε να καλύπτονται και οι οποίες αδυναμίες των μικρών που προμοταρουμε.

Προτιμω η ΠΑΕ να δημιουργεί έσοδα και να είναι όσο μπορεί sustainable από το πέφτουν τα λεφτά του Ιβάν σε ένα βαρέλι δίχως πάτο όπως στο παρελθόν. Ειναι ριζική αυτή η αλλαγη της φιλοσοφίας. αλλά μακροπροθεσμα είναι η μόνη λύση ώστε να μεγαλώσει ο σύλλογος και να δημιουργήσει σταθερά θεμέλια.

Παρα την χθεσινή πίκρα, χαιρομαι ιδιαίτερα ότι ο περισσότερος κόσμος αντιλαμβάνεται την φιλοσοφία αυτή και χειροκροταει προπονητή και παίκτες για την προσπάθεια που καταβάλουν. Ειλικρινά πιστεύω ότι σε δυο-τρια χρονιά εάν ο Ιβαν στηρίξει την φιλοσοφία αυτή, θα έχουμε αλλάξει επίπεδο.
Η φιλοσοφία είναι σωστή και θα λειτουργήσει μόνο και εφόσον εάν δίπλα στους νεαρούς έχεις Ματος, Αντρε στο prime του, Κρεσπο, Μαουρισιο, κλπ.

Αν δίπλα τους έχεις παίκτες των 200-300Κ όπως φέτος θα κανεις μια τρύπα στο νερό. Όπως έκανες και φέτος.

Ότι σχέδιο και να έχεις, όποιον δρόμο και να ακολουθήσεις έρχεται η στιγμή στο ποδόσφαιρο που πρέπει απλά να αγοράσεις ποιότητα. Και για να αγοράσεις ποιότητα πρέπει να μπει το χερι στην τσέπη.

Ας ελπίσουμε όλοι ότι αυτή η στιγμή θα ρθει φέτος το καλοκαίρι.

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Βλέπω τα highlights τώρα... Έπρεπε όταν το φάγαμε, να γινόταν το 3-1.

Ρε Augusto απαράδεκτε, βάζεις γκολ στο 84' 1-1 και αντί να πάρεις την μπάλα να τρέξεις στη σέντρα, πας και πανηγυρίζεις μπροστά στην 4; Έπρεπε να κατέβει κανένα τσακαλάκι να σε αρχίσει στο κυνήγι να μπεις μέσα, ή ο Vieirinha να σε τραβήξει από το αυτί!

Εγώ βλέπω ξεκάθαρη υπεροχή του ΠΑΟΚ στο γήπεδο και μοιρολόι από τους οπαδούς του. Δεν παλεύονται ορισμένοι.

Αγώνα για 5-2 τον χάσαμε 1-2.
Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

@JohnDag
εάν δώσεις με 10+ εκατομμύρια τον Κοταρσκι ή τον Κουλιερακη, έχεις μια χαρά τα λεφτά για αναβάθμιση του χρονου χωρίς να μπει το χέρι κανενός στην τσέπη. Απλα πάντα θα υπάρχει ένα λελογισμενο ποιοτικό κενό στο ρόστερ για να υπάρχει χώρος για τα ταλέντα των ακαδημιών.
Άβαταρ μέλους
Iggy Pop

Δημοσίευση από Iggy Pop »

Καλημέρα καλή εβδομάδα!
Λοιποοοον ο μιστερ σκουφος δεν μας τα λέει καλά, παίρνοντας το ρόλο του προπονητή του καναπέ εχω να κάνω δυο τρεις παρατηρήσεις βλέποντας την ομάδα να παραπαίει στα play off...Στο ματς με τον Άρη ενω κάνεις διπλό που έχει κάνει όλο το ποκ να χεστει επάνω του και εμάς να κανουμε υγρα όνειρα (παρεμπιπτόντως μέχρι εκείνο το σημείο ΟΛΟΙ μας δεν βλέπουμε ούτε κενά στο ροστερ ούτε τίποτα από αυτά που γράφονται σήμερα) πάει και τρώει κόκκινη και αφήνει την ομάδα χωρίς την φυσική του παρουσία στο κρισιμοτερο ματς της σειράς....με το γαυρο ξεκινά τον Φελίπε της αγωνιστικής απραξίας και στην κυριολεξία τον καίει χωρίς μάλιστα να τον στηρίξει μετέπειτα δίνοντας του συνεχόμενα λεπτά για να αποκτήσει ρυθμό αλλά και ψυχολογία...και ερχόμαστε στο χθες όπου ξεκινά το παλικάρι τον λυρατζη που το παιδί έχει να παίξει μπάλα δεν ξέρω και γω από ποτε...βάζεις νταντας που ΔΕΝ είναι καν περιουσιακό σού στοιχείο
και αποδεδειγμένα πλέον το παιδί ενώ έχει κάποια πολύ καλά στοιχεία, απέναντι σε σκληρά αμυντικά χαφ εξαφανίζεται , συνεχίζεις να γαμας την ψυχολογια του Φελίπε που ΕΙΝΑΙ περιουσιακό σου στοιχείο (και αφού δεν σου κάνει ρε Λουτσε και όπως είπες ότι δεν πας πλέον για πρωτάθλημα δωστου μερικά ματσάκια μπας και γυαλίσει σε καμία ομάδα η μπας και βγάλει τον κρυμμένο Κρίστιανο που εχει μέσα του) και ξεκινάς με τον Ντεφορμέ Mr. Ενα μυριο συμβόλαιο ακατέβατο ενω ο κοντός με την άψογη οδοντοστοιχεια όντως σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση τρώει σπόρια στον πάγκο.... Κλείνοντας ξανά δηλώνω προπονητής του καναπέ αλλά ρε μάγκες κάποια πράγματα είναι εξοφθαλμα, τι να πω...

Υ.ς τελείως φιλικά προς όλα τα αδέρφια εδώ μέσα, μην ασχολείστε με την διαιτησία χάνετε τον καιρό σάς και τρώτε άδικα την ψυχούλα σας, τούς ξέρουμε τόσα χρόνια περί τίνος πρόκειται, πλέον εστιάζω μόνο στο ποδοσφαιρικό κομμάτι και ας χάσω και τελικό champions league από μία κακή διαιτησία δεν με ενδιαφέρει αρκεί όμως η ομάδα μου τακτικά και παικτικα να κάνει αυτό που πρέπει και μπορεί, ολα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε.. :pano:
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Psaras έγραψε:@JohnDag
εάν δώσεις με 10+ εκατομμύρια τον Κοταρσκι ή τον Κουλιερακη, έχεις μια χαρά τα λεφτά για αναβάθμιση του χρονου χωρίς να μπει το χέρι κανενός στην τσέπη. Απλα πάντα θα υπάρχει ένα λελογισμενο ποιοτικό κενό στο ρόστερ για να υπάρχει χώρος για τα ταλέντα των ακαδημιών.
Έδωσες Τζολη και Γιαννούλη πρόπερσι σε αυτά τα λεφτά.

Τις 2 τελευταίες σεζόν έχεις 30Μ έσοδα από πωλήσεις και έχεις ξοδέψει τα 8 από αυτά για μεταγραφές.

Παράλληλα αυτά τα 2 χρόνια το μισθολογικό μπατζετ πήγε από τα 20Μ στα 12Μ.

Το είπα και πριν αλλά το επαναλαμβάνω.

1) Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα
2) Τα πρωταθλήματα δεν κερδίζονται με wishful thinking και θα.

Η ουσία του πράγματος είναι ότι υπάρχει η βάση, υπάρχει και ο προπονητής που μπορούν να μας πάνε στο next level.

Αρκεί να παρθεί η απόφαση να πέσει το καλοκαίρι ξανά χρημα στην ομάδα και να έρθει επιτέλους πραγματική και αδιαμφισβήτητη ποιότητα.

Άβαταρ μέλους
Psaras

Δημοσίευση από Psaras »

Αυτό φίλε μου είναι η μισή αλήθεια. Δες τους ισολογισμούς της ΠΑΕ και πόσες ΑΜΚ και με τι ύψος έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια. Τα λεφτά του Τζιολη και του Γιαννουλη μας τα έφαγε ο κορονοιος και δυστυχώς ούτε αυτά έφτασαν.

Το μισθολογικό δεν είναι 12 εκατομμύρια. Μόνο Καντουρι, Ζιφκοβιτς, Ολιβειρα και Κουρτιτς μαζί με την εφορία φτάνουν τα 9 εκατομμύρια. Εάν βάλουμε και τον Ιγκασον με τον Αουγκουστο ...τα ξεπεράσαμε για πλάκα τα 12 εκ.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ρε συ Τζον το μπάτζετ είναι 20. Ποια 12?
Αυτά γράφετε και μετά σας φταίει ο γκουερινο στο δίπλα τοπικ.

Μια χαρά είναι 20 και πήρες και 2 παίχτες χειμώνα έξτρα χωρίς να φύγει κανένας.

2 χρόνια έχουμε δει 45 παίχτες, και όλοι είναι δήθεν για Λειβαδιά. Με παίχτες Λειβαδιάς δηλαδή έριξες 10 γκολ σε 7 μέρες σε αυτόν τον βαζελο?

Το ίδιο έργο με πέρσυ βλέπουμε η ομάδα μετά τη διακοπή Μαρτίου κατέρρευσε. Τυχαίο?

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”