γαύρος - ΠΑΟΚ 3-1 MVP σχόλια και παραλειπόμενα
γαυρος - -ΠΑΟΚ 3-1 mvp σχόλια και παραλειπόμενα
Να αγιάσει το στόμα σου πάτερ
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος chri5ti9 την Τετ 05 Απρ 2023, 22:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- WeWillRockYou
Re: γαυρος - -ΠΑΟΚ 3-1 mvp σχόλια και παραλειπόμενα
Θα ξεκινήσω αρχικά, σχολιάζοντας την ηττοπάθεια που είδα στα σχόλια στο τόπικ του αγώνα.
-Δεν γίνεται σε χρονιά στην οποία υπάρχουν 4 διεκδικητές τίτλου, λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν, να λέμε για 4ο ΠΑΟΚ (που στο τέλος η διαφορά του από τον πρώτο θα είναι μονοψήφια). Για ομάδα που χρειάζεται ολική αναδόμηση ή για δοκιμή νεαρών και λευκή πετσέτα, ενώ υπάρχουν ακόμα αρκετές αγωνιστικές και η ομάδα μπορεί να βγει 3η (με την συμμετοχή της στον Τελικό) θα εξασφαλίσει προκριματικά Europa League ή ακόμα και 2η με συμμετοχή στα προκριματικά του CL.
- Από τα επόμενα 2 ματς με Βόλο και Λαμία στην Τούμπα, θα πρέπει να υπάρξει στήριξη και αντιστροφή του κλίματος.
- Από εκεί και πέρα, η ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα και είναι λογικό.
Η στήριξη σε νεαρούς παίκτες περιλαμβάνει και τα όποια λάθη τους. Οι περισσότεροι παίκτες δεν έχουν εμπειρία πρωταθλητισμού, κάτι αναμενόμενο σε παίκτες χαμηλού κόστους, οι οποίοι δεν είναι απαραίτητα κακοί, αλλά δεν μπορούν να κάνουν και την διαφορά. Οι στυλοβάτες της ομάδας (Ίγκασον, Αυγκούστο κλπ) δεν έχουν αξιόλογες εναλλακτικές. Μέσα σε όλα θα συμπληρώσω πως λείπουν και οι παίκτες ηγετές, που θα πάρουν την ομάδα από το χέρι σε δύσκολες στιγμές και θα τις δώσουν την ώθηση και το καθαρό μυαλό. Ο Αντελίνο μεγάλωσε, ο Κούρτιτς είναι εκτός.
- Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων μέχρι τέλους, θεωρώ πως η ομάδα θα πρέπει να στηρίξει το πλάνο της το καλοκαίρι και να μην προχωρήσει σε τεράστιες αλλαγές. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να εξασφαλιστούν οι ευρωπαϊκοί όμιλοι το καλοκαίρι και να μην ξαναβγάλουμε τα μάτια μας.
- Διατήρηση κορμού, όχι σε πωλήσεις, μεγαλύτερο ρόστερ και ουσιαστικές επιτελούς κινήσεις ενίσχυσης.
-Δεν γίνεται σε χρονιά στην οποία υπάρχουν 4 διεκδικητές τίτλου, λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν, να λέμε για 4ο ΠΑΟΚ (που στο τέλος η διαφορά του από τον πρώτο θα είναι μονοψήφια). Για ομάδα που χρειάζεται ολική αναδόμηση ή για δοκιμή νεαρών και λευκή πετσέτα, ενώ υπάρχουν ακόμα αρκετές αγωνιστικές και η ομάδα μπορεί να βγει 3η (με την συμμετοχή της στον Τελικό) θα εξασφαλίσει προκριματικά Europa League ή ακόμα και 2η με συμμετοχή στα προκριματικά του CL.
- Από τα επόμενα 2 ματς με Βόλο και Λαμία στην Τούμπα, θα πρέπει να υπάρξει στήριξη και αντιστροφή του κλίματος.
- Από εκεί και πέρα, η ομάδα έχει σκαμπανεβάσματα και είναι λογικό.
Η στήριξη σε νεαρούς παίκτες περιλαμβάνει και τα όποια λάθη τους. Οι περισσότεροι παίκτες δεν έχουν εμπειρία πρωταθλητισμού, κάτι αναμενόμενο σε παίκτες χαμηλού κόστους, οι οποίοι δεν είναι απαραίτητα κακοί, αλλά δεν μπορούν να κάνουν και την διαφορά. Οι στυλοβάτες της ομάδας (Ίγκασον, Αυγκούστο κλπ) δεν έχουν αξιόλογες εναλλακτικές. Μέσα σε όλα θα συμπληρώσω πως λείπουν και οι παίκτες ηγετές, που θα πάρουν την ομάδα από το χέρι σε δύσκολες στιγμές και θα τις δώσουν την ώθηση και το καθαρό μυαλό. Ο Αντελίνο μεγάλωσε, ο Κούρτιτς είναι εκτός.
- Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων μέχρι τέλους, θεωρώ πως η ομάδα θα πρέπει να στηρίξει το πλάνο της το καλοκαίρι και να μην προχωρήσει σε τεράστιες αλλαγές. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να εξασφαλιστούν οι ευρωπαϊκοί όμιλοι το καλοκαίρι και να μην ξαναβγάλουμε τα μάτια μας.
- Διατήρηση κορμού, όχι σε πωλήσεις, μεγαλύτερο ρόστερ και ουσιαστικές επιτελούς κινήσεις ενίσχυσης.
Ναι επειδή είναι μίζερος ο κόσμος του ΠΑΟΚ ο Μπακαμπού κι ο Λιβαι σου έκαναν πλάκα και σε 2 ματς σε έβαλαν στα δίχτυα.
Επίσης είναι ανησυχητικό το κάθε χρόνο ντεφορμάρισμα της ομάδας το καλοκαίρι, το μαγικό διάστημα Νοέμβρη - Φλεβάρη και το επαναλαμβανόμενο άδειασμα από Μάρτη και μετά.
Δε μπορεί να μην έχει να κάνει με τη προπόνηση του Λουτσέσκου.
Μοιάζουμε ομάδα 4 μηνών. Τον υπόλοιπο χρόνο, διακοπές, προετοιμασία, ντεφορμάρισμά.
4 μήνες μπάλας.
Επίσης είναι ανησυχητικό το κάθε χρόνο ντεφορμάρισμα της ομάδας το καλοκαίρι, το μαγικό διάστημα Νοέμβρη - Φλεβάρη και το επαναλαμβανόμενο άδειασμα από Μάρτη και μετά.
Μοιάζουμε ομάδα 4 μηνών. Τον υπόλοιπο χρόνο, διακοπές, προετοιμασία, ντεφορμάρισμά.
4 μήνες μπάλας.
Από ότι φαίνεται πάμε σε χρονιά σαν την περσινή χωρίς την χρυσόσκονη της Ευρώπης. Η ομάδα δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των πλέι οφφς, το θέμα είναι ποιοτικό αλλά κ ποσοτικό.
Μακάρι να σηκώσουμε κύπελλο τουλάχιστον να χρυσωθει το χάπι. Για την επόμενη σεζόν δεν δηλώνω αισιόδοξος πάντως.
Μακάρι να σηκώσουμε κύπελλο τουλάχιστον να χρυσωθει το χάπι. Για την επόμενη σεζόν δεν δηλώνω αισιόδοξος πάντως.
-
Ακόμα κ στα δυο αυτα ματς που δεν παίξαμε καλά, το αποτέλεσμα ήταν θέμα λεπτομερειών. Έχουμε κερδίσει ντέρμπι που έχουμε παίξει πολύ χειρότερα από σήμερα. Απογοήτευση σίγουρα υπάρχει για τα δυο τελευταία αποτελέσματα που μας άφησαν πολύ πισω κ τις εμφανισεις. Τώρα τα αναθεματα κ η μείωση των παικτών τι καλό βγάζει δεν καταλαβαίνω.
-
Ρε μλκς, εχω διαβασει 30 ποστ για τον έναν παίκτη και τον άλλον. Ναι το ξέρουμε. Κι εμεις και στην ομαδα. Φευγουν, δεν θα μείνουν. Θα ειναι πάλι χρονια αλλαγων αφου θα φυγουν.
Το γαμημενο κωλοθεμα ειναι πως αυτοι οι αναπηροι, οι κουτσοι, οι στραβοι, οι απειροι δημοσιοι υπαλληλοι μια με την ΑΕΚ και μια σημερα που με τον Αουγκουστο που δεν εκανε το 0-2 να τους διαλυσει χυσανε την καρδαρα με το γαλα. Κι ο Κουλιε που σταζουμε μελι έκανε την στραβοκλωτσια του αιωνα που στρωθηκε στην κεφαλα του Μασουρα. Να τον βαλω κι αυτον μεσα για να παρει μπουλο ή να τον αφησω έξω;
Ετσι είναι όταν παιζεις με μικρους. Θα σου κανουν τη φαση της δεκαετιας (Ντελιας) και την φαση της χρονιας (Κουλιερακης).
Τελος παντων, δεν εχει νοημα να κραζουμε γιατι εκτος του οτι δεν θα βγει τιποτα τα περισσοτερα αυριο θα τα εχουμε μετανιωσει. Γνωμουλα μου.
Και ναι θεωρω τη φετινη χρονια υπερβαση. Τόσο που μέχρι κι εγω που φώναζα απο τα ματς με τη Λεφσκι πως σκοπος ειναι η ανανεωση και τιποτα αλλο μετα το ματς με τον Αρη θεωρησα πως δεν μας σταματα τιποτα.
Επομενος και τελευταιος στοχος το Κύπελλο.
Το γαμημενο κωλοθεμα ειναι πως αυτοι οι αναπηροι, οι κουτσοι, οι στραβοι, οι απειροι δημοσιοι υπαλληλοι μια με την ΑΕΚ και μια σημερα που με τον Αουγκουστο που δεν εκανε το 0-2 να τους διαλυσει χυσανε την καρδαρα με το γαλα. Κι ο Κουλιε που σταζουμε μελι έκανε την στραβοκλωτσια του αιωνα που στρωθηκε στην κεφαλα του Μασουρα. Να τον βαλω κι αυτον μεσα για να παρει μπουλο ή να τον αφησω έξω;
Ετσι είναι όταν παιζεις με μικρους. Θα σου κανουν τη φαση της δεκαετιας (Ντελιας) και την φαση της χρονιας (Κουλιερακης).
Τελος παντων, δεν εχει νοημα να κραζουμε γιατι εκτος του οτι δεν θα βγει τιποτα τα περισσοτερα αυριο θα τα εχουμε μετανιωσει. Γνωμουλα μου.
Και ναι θεωρω τη φετινη χρονια υπερβαση. Τόσο που μέχρι κι εγω που φώναζα απο τα ματς με τη Λεφσκι πως σκοπος ειναι η ανανεωση και τιποτα αλλο μετα το ματς με τον Αρη θεωρησα πως δεν μας σταματα τιποτα.
Επομενος και τελευταιος στοχος το Κύπελλο.
Η διάρκεια καθορίζει το αν μπορείς να διεκδικήσεις τίτλο και εμείς διάρκεια με αυτό το ρόστερ δεν μπορούμε να έχουμε. Επόμενο ήταν οι μικροί μετά από τόση πίεση να καθίσουν σε κάποια φάση, ειδικά που τώρα η μπάλα ζυγίζει 100 κιλά.george188 έγραψε:Tι λες ρε συ Γερασίμου που δεν δικαιούσαι? ή θα ξεχασουμε αυτα που ξέραμε? εκτος απο την αεκ ποιος εχει παίξει το ποδοσφαιρο που παίζουμε εμεις? τεσπα σταματω γιατι οι σφυγμοί ειναι στο Θεό. Δεν θα μηδενίσω την ομάδα στα δύσκολα ουτε παίζω με υπερομάδες, γαμω τα τσαφ μου γαμω
Τα αποτελέσματα μετράνε, τι να το κάνω όταν παίζω στην Τούμπα σχεδόν μονότερμα τον γαύρο, αλλά δεν βάζω μέσα την μπάλα γιατί δεν έχω σέντερ-φορ, δεν έχω εξτρέμ που να σπάνε την αντίπαλη άμυνα, δεν έχω γκολ από τους μέσους μου;
-
Από την χρονια του Νταμπλ και μετά κάθε χρόνο και χειρότερα πάει η ομάδα..
Καθαρά είναι θέμα διοίκησης η οποία έριξε λευκή πετσέτα όλα αυτά τα χρόνια..
Ο ΠΑΟΚ που θέλουμε κύριε Ιβάν δεν είναι 4ος και κανένα κυπελλάκι...
Όσο για το σημερινό.. Λάθος αλλαγές... Λάθος επιλογές στις αλλαγές και κατάρρευση της ομάδας...
Σε ένα ματς σαν το σημερινό όλη η χρονιά της ομάδας... Λάθη λάθη λάθη....
Πόσους βαθμούς πετάξαμε έτσι φέτος.. Με πανικό και λάθη...
Καθαρά είναι θέμα διοίκησης η οποία έριξε λευκή πετσέτα όλα αυτά τα χρόνια..
Ο ΠΑΟΚ που θέλουμε κύριε Ιβάν δεν είναι 4ος και κανένα κυπελλάκι...
Όσο για το σημερινό.. Λάθος αλλαγές... Λάθος επιλογές στις αλλαγές και κατάρρευση της ομάδας...
Σε ένα ματς σαν το σημερινό όλη η χρονιά της ομάδας... Λάθη λάθη λάθη....
Πόσους βαθμούς πετάξαμε έτσι φέτος.. Με πανικό και λάθη...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokpantou την Τετ 05 Απρ 2023, 22:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μα, γιατί να κραξουμε την ομάδα.
Έχει ξεπεράσει το μπόι της μέσα σε όλη αυτή την χρονιά.
Είναι άδικο όταν όλοι μας αναγνωρίζουμε τις αδυναμίες, σήμερα να ζητάμε την ομάδα να πηγαίνει τρένο.
Και αν δεν ήταν στον πάγκο το σκουφί δεν ξέρω πόσο συνοχή θα είχε μέχρι τώρα.
Τα καλοκαίρια που πέρασαν αφήσαμε τα τρένα να περνούν κι αυτά....
Έχει ξεπεράσει το μπόι της μέσα σε όλη αυτή την χρονιά.
Είναι άδικο όταν όλοι μας αναγνωρίζουμε τις αδυναμίες, σήμερα να ζητάμε την ομάδα να πηγαίνει τρένο.
Και αν δεν ήταν στον πάγκο το σκουφί δεν ξέρω πόσο συνοχή θα είχε μέχρι τώρα.
Τα καλοκαίρια που πέρασαν αφήσαμε τα τρένα να περνούν κι αυτά....
Σύμπτωση επαναλαμβανομενη παυει να ειναι συμπτωση. Στις δικαιολογιες του προπονητη η μη ενισχυση της ομαδας τον γεναρη. Εγκληματικη η απουσία ενισχυσης θα ελεγα. Αλλα κατι παει πολυ λαθος στην προετοιμασια της ομαδας για την σεζον.giapas έγραψε:Ναι επειδή είναι μίζερος ο κόσμος του ΠΑΟΚ ο Μπακαμπού κι ο Λιβαι σου έκαναν πλάκα και σε 2 ματς σε έβαλαν στα δίχτυα.
4 μήνες μπάλας.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανένα ανάθεμα και καμια μείωση.Luigi Vampa έγραψε:Ακόμα κ στα δυο αυτα ματς που δεν παίξαμε καλά, το αποτέλεσμα ήταν θέμα λεπτομερειών. Έχουμε κερδίσει ντέρμπι που έχουμε παίξει πολύ χειρότερα από σήμερα. Απογοήτευση σίγουρα υπάρχει για τα δυο τελευταία αποτελέσματα που μας άφησαν πολύ πισω κ τις εμφανισεις. Τώρα τα αναθεματα κ η μείωση των παικτών τι καλό βγάζει δεν καταλαβαίνω.
Τα παιδιά τόσο μπορούν τόσο κάνουν.
Απλά είναι ευκαιρία να καταλάβουν μερικοί (κυρίως μέσα στην διοίκηση, εμένα αυτό με καίει) ότι με πορδες δεν βάφονται αυγά.
Και ότι αν θες να πρωταγωνιστήσεις ξανά θα πρέπει σε κάποια φάση να μπει ξανά το χερι στην τσέπη.
Αν πάλι δεν θες και βολεύεσαι με την επιστροφή σου (σαν ΠΑΟΚ εννοώ) στο κλασικό σου στάτους του αιώνια 4ου fine by me.
Όλα στην ζωή είναι θέμα επιλογών.
- hasio_john
Εγώ το έχω πει, το λέω χρόνια τώρα, και θα το ΞΑΝΑπω..
ΔΕΝ με νοιάζει να χάσω, με νοιάζει όμως να μπω σαν ταύρος στον αγώνα, σαν λυσσασμένο σκυλί, σαν τρελός για νίκη! (και ας χάσω στο τέλος)! Αυτό όμως στα κρίσιμα αυτά ματς ΔΕΝ το βλέπω και με νευριάζει πολύ.
Ανεπίτρεπτο να παίζουμε έτσι νωθρά και άνευρα! Δεν θέλω καν να συζητήσω τώρα για το ρόστερ και τα χτισίματα και τους κορμούς, θέλω μόνο να μου πει κάποιος γιατί δεν ματώνουμε τις φανέλες!
ΔΕΝ με νοιάζει να χάσω, με νοιάζει όμως να μπω σαν ταύρος στον αγώνα, σαν λυσσασμένο σκυλί, σαν τρελός για νίκη! (και ας χάσω στο τέλος)! Αυτό όμως στα κρίσιμα αυτά ματς ΔΕΝ το βλέπω και με νευριάζει πολύ.
Ανεπίτρεπτο να παίζουμε έτσι νωθρά και άνευρα! Δεν θέλω καν να συζητήσω τώρα για το ρόστερ και τα χτισίματα και τους κορμούς, θέλω μόνο να μου πει κάποιος γιατί δεν ματώνουμε τις φανέλες!
++++renegade έγραψε:Μπράβο στην ομάδα η οποία έκανε ότι μπορούσε για να δικαιολογήσει τις απόψεις των οπαδών της οι οποίοι την είχαν ξεγραμμένη ούτως ή άλλως.
Ανταποκρίθηκε άψογα στο κλίμα μιζέριας και αυτόμαστιγωματος
Με -6 βαθμους απο την 3η θέση και με την ομάδα να μην πείθει είναι λίγο χλωμό. Αλλά και αναμενόμενο.Alastor έγραψε:Ηδη βγηκε απτην μυγα ξυγγι και το ροστερ επαιζε στο μαξιμουμ του. 2 πραματα θα σχολιασω.
Πρωτον περαν του Κυπελλου ως εναπομειναντα στοχου,ειναι απιστευτα σημαντικη η κατακτηση της 3ης θεσης. Το φετινο εισητηριο europa κατα πασα πιθανοτητα σε παει κατευθειαν πλευ οφ. Και επειδη ο τελικος Κυπελλου ειναι κορωνα γραμματα,καλο θα ηταν να καπαρωσουμε μαθηματικα το εισητηριο αυτο μεσω πρωταθληματος,με εξασφαλισμενη συμμετοχη ευρωπη και πρωτο ματς δεκαπενταυγουστο. Τεραστια υποθεση
Ας κοιτάξουν συγχρόνως να δώσουν ευκαιρίες σε 2-3 παίκτες από την β΄ ομάδα, μόνο κέρδος θα έχουμε από αυτό.
Περισσότερες οι πιθανότητες για europa μέσω του κυπέλου, ένα ματς είναι άλλωστε.