Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, 26/01, 19:30, CosmoteSports
- john4serres
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, 26/01, 19:30, CosmoteSports
Σίγουρα θα ξεκουράσει παίκτες. Πιθανότατα Πέρεθ και Χουάνκαρ που είναι ντεφορμέ.
- Sick Bastard
Η πρόκριση αρκεί.
ΑΝ χαθεί θα είναι γκράντε αποτυχία.
Θέλω να πω, δεν έχει τελειώσει τίποτα μέχρι να τελειώσει.
Χαμηλά τη μπάλα και πάμε να τους φάμε.
ΑΝ χαθεί θα είναι γκράντε αποτυχία.
Θέλω να πω, δεν έχει τελειώσει τίποτα μέχρι να τελειώσει.
Χαμηλά τη μπάλα και πάμε να τους φάμε.
- ΑποστόληςΑ
Πιστεύω ότι θα είμαστε περισσότερο προσηλωμένοι στον ανασταλτικό τομέα και δεν θα μπούμε με πίεση στην άμυνά τους από το πρώτο λεπτό, όπως στο πρωτάθλημα, αλλά από τη σέντρα και προς την περιοχή μας. Θεωρώ λοιπόν ότι πρέπει να ξεκινήσουμε με Brandon που θα πιέσει αφόρητα μπροστά, τα μπακ και τον τερματοφύλακά τους και μπορεί να τρέξει πιο γρήγορα στην κόντρα.
Dantas και Douglas (τα δύο D) θα είναι μπροστά από τα μπακ και οι γνωστοί τρεις πίσω από τον Brandon. Στο β΄ θα μπει ο Biseswar να παγώσει το παιχνίδι με την ικανότητά του να κρατάει μπάλα και να κερδίζει κάρτες από τους αντιπάλους. Θα μπουν ενδεχομένως και οι Oliveira, Taison, Schwab και Vieirinha.
Dantas και Douglas (τα δύο D) θα είναι μπροστά από τα μπακ και οι γνωστοί τρεις πίσω από τον Brandon. Στο β΄ θα μπει ο Biseswar να παγώσει το παιχνίδι με την ικανότητά του να κρατάει μπάλα και να κερδίζει κάρτες από τους αντιπάλους. Θα μπουν ενδεχομένως και οι Oliveira, Taison, Schwab και Vieirinha.
δεν με φοβίζει το παιχνίδι.
Στο ποδόσφαιρο μετράει πολύ κ η ψυχολογία, οπότε θεωρώ πως αν μπούνε προσγειωμένοι, δε υπάρχει περίπτωση να μην έχουμε μια καθολική εμφάνιση.
Το μόνο που φοβάμαι είναι μια αλήτικη αντίδραση των παναθηναϊκών.
Μετά το κάζο των 2 τελευταίων αγώνων, και έχοντας πλέον αποδεχθεί πως δεν έχουν ομάδα για πρωτάθλημα, θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση, που θεωρητικώς οδηγεί στον Τελικό.
Όταν δούνε πως αυτή δεν μπορεί να έρθει, φοβάμαι μην αρχίσουν τις κλωτσιές και τις μανούρες.
Ο μοναδικός τρόπος να αποκλειστούμε, είναι αν μείνουμε με 10 παίχτες νωρίς.
Μόνο αυτο φοβάμαι.
Στο ποδόσφαιρο μετράει πολύ κ η ψυχολογία, οπότε θεωρώ πως αν μπούνε προσγειωμένοι, δε υπάρχει περίπτωση να μην έχουμε μια καθολική εμφάνιση.
Το μόνο που φοβάμαι είναι μια αλήτικη αντίδραση των παναθηναϊκών.
Μετά το κάζο των 2 τελευταίων αγώνων, και έχοντας πλέον αποδεχθεί πως δεν έχουν ομάδα για πρωτάθλημα, θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση, που θεωρητικώς οδηγεί στον Τελικό.
Όταν δούνε πως αυτή δεν μπορεί να έρθει, φοβάμαι μην αρχίσουν τις κλωτσιές και τις μανούρες.
Ο μοναδικός τρόπος να αποκλειστούμε, είναι αν μείνουμε με 10 παίχτες νωρίς.
Μόνο αυτο φοβάμαι.
- PAOK_Antarctica
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πρόκριση η οποία θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ σημασίας για πολλούς λόγους. Αγωνιστικούς και ψυχολογικούς
Το ροτεισον ας αργήσει 3 μέρες μέχρι την Λειβαδιά.
Θα είναι πιο υποψιασμένοι αλλά είναι αυτοί που καίγονται και που πρέπει να βάλουν τουλάχιστον δύο γκολ απέναντι σε μια ομάδα που έχει φάει 1 στα τελευταία 12 ματς.
Από την άλλη στα στόπερ θα είναι γυμνοί. Θα έχουμε τις ευκαιρίες μας να το τελειώσουμε
Το ροτεισον ας αργήσει 3 μέρες μέχρι την Λειβαδιά.
Θα είναι πιο υποψιασμένοι αλλά είναι αυτοί που καίγονται και που πρέπει να βάλουν τουλάχιστον δύο γκολ απέναντι σε μια ομάδα που έχει φάει 1 στα τελευταία 12 ματς.
Από την άλλη στα στόπερ θα είναι γυμνοί. Θα έχουμε τις ευκαιρίες μας να το τελειώσουμε
- Mitsospaoki4
- Moderator
Με απλή πρόκριση είμαστε καλά
Αν έρθει και το 3/3 θα είναι ΗΔΟΝΉ
Αν έρθει και το 3/3 θα είναι ΗΔΟΝΉ
- ΑποστόληςΑ
Η πρόκριση της Πέμπτης σημαίνει ότι πάμε τελικό.
- navigator11
Σημαίνει ότι έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας για να πάμε τελικό. Μην προτρέχουμε.
Τι τακτική και τι σύστημα.
Της τάνας θα γίνει. Μην πατάς τη μύτη μου, άσε το αυτί μου.
Νομίζω, νομίζω, ότι θα ήταν καλό να μην ξεκινήσει ο Αγκούστο.
Της τάνας θα γίνει. Μην πατάς τη μύτη μου, άσε το αυτί μου.
Νομίζω, νομίζω, ότι θα ήταν καλό να μην ξεκινήσει ο Αγκούστο.
Το ματς δίνει πρόκριση σε τελικό κυπέλλου και ο αντίπαλος θα δώσει τα ρέστα του ταπεινωμένος.
Μόνο εύκολο δε θα είναι.
Το μόνο που χρειάζεται ο ζελος είναι να προηγηθεί και ένας καλός βαρίστας. 90' μάχη θα δώσουμε
Μόνο εύκολο δε θα είναι.
Το μόνο που χρειάζεται ο ζελος είναι να προηγηθεί και ένας καλός βαρίστας. 90' μάχη θα δώσουμε
- episimos73
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, 26/01, 19:30, CosmoteSports
Έτσι όπως τα κάναμε μάλλον για αίμα κι άμμος πάμε την Πέμπτη. Ο θεός βοηθός να βγούμε αλώβητοι και νικητές.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk