Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε...με γκολ Αουγκούστο και ένα φόρουμ πιο τοξικό από ποτέ.
70 post για το σπρώξιμο του Αουγκούστο ( την στιγμή που υπάρχει μεγάλη ανεπάρκεια γνώσεις των κανονισμών) και μισό ποστ για την πιθανότητα ( λέω εγώ ) να είναι το φάουλ πάνω στην γραμμή...άρα πέναλτι
70 post για το σπρώξιμο του Αουγκούστο ( την στιγμή που υπάρχει μεγάλη ανεπάρκεια γνώσεις των κανονισμών) και μισό ποστ για την πιθανότητα ( λέω εγώ ) να είναι το φάουλ πάνω στην γραμμή...άρα πέναλτι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 22 Δεκ 2022, 21:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
Άσ'τονα ήσυχο τον κύριο Σιδηρόπουλο, μερικοί πληρωθήκαμε σήμερα! 

Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ!!
Καλό αποτέλεσμα και καλή εμφάνιση.
Θα έπρεπε να έχει καθαρίσει πιο νωρίς. Βγήκαμε με καλές προϋποθέσεις αρκετές φορές και δεν το τελειώσαμε.
Καλό αποτέλεσμα και καλή εμφάνιση.
Θα έπρεπε να έχει καθαρίσει πιο νωρίς. Βγήκαμε με καλές προϋποθέσεις αρκετές φορές και δεν το τελειώσαμε.
Μπραβο ΠΑΟΚΑΡΑ! Πολύ σημαντικό διπλό με αρκετά καλή εμφάνιση.
Αγχώθηκα λίγο στο β όσο δεν τελειωναμε το παιχνίδι αλλά κομπλέ.
Αγκουστο μβπ. Πέρα από το σπρώξιμο που ευτυχώς δε στέρησε το 1ο γκολ ήταν πάρα πολύ καλός.
Αγχώθηκα λίγο στο β όσο δεν τελειωναμε το παιχνίδι αλλά κομπλέ.
Αγκουστο μβπ. Πέρα από το σπρώξιμο που ευτυχώς δε στέρησε το 1ο γκολ ήταν πάρα πολύ καλός.
Συγγνώμη αλλά φαίνεται πουθενά με τις γραμμές που μας βάλανε ότι ο Νάρεϊ είναι οφσάιντ;
Η κόκκινη γραμμή αποκλείεται να πιάνει το παπούτσι του θα έπρεπε να φοράει 70 νούμερο. Στο σώμα, ώμο δεν μας αποδεικνύει τίποτα.
Τι είναι αυτό; Βάζουν μια κόκκινη γραμμή μπροστά απ'τη μπλε έτσι αυθαίρετα χωρίς κάποιο άλλο αποδεικτικό;
Η κόκκινη γραμμή αποκλείεται να πιάνει το παπούτσι του θα έπρεπε να φοράει 70 νούμερο. Στο σώμα, ώμο δεν μας αποδεικνύει τίποτα.
Τι είναι αυτό; Βάζουν μια κόκκινη γραμμή μπροστά απ'τη μπλε έτσι αυθαίρετα χωρίς κάποιο άλλο αποδεικτικό;
Μπράβο σε όλους!!!Η εμφάνιση καλή αν συνυπολογίσουμε την διακοπή.
Όμως η έλλειψη ποιοτικού (ων) παικτών στο τελευταίο τρίτο φωνάζει. Δεν γίνεται να βγαίνεις τόσες φορές πολλοί με λίγους και να μην τελειώνεις φάσεις.
Κορυφαίος ο Ντάγκλας.
Με τον Κοτάρσκι είναι φανερό πλέον ότι πετύχαμε διάνα.
Ένα ακόμα διπλό με πολύ πιο δύσκολο αντίπαλο και πάμε για καλές γιορτές
Όμως η έλλειψη ποιοτικού (ων) παικτών στο τελευταίο τρίτο φωνάζει. Δεν γίνεται να βγαίνεις τόσες φορές πολλοί με λίγους και να μην τελειώνεις φάσεις.
Κορυφαίος ο Ντάγκλας.
Με τον Κοτάρσκι είναι φανερό πλέον ότι πετύχαμε διάνα.
Ένα ακόμα διπλό με πολύ πιο δύσκολο αντίπαλο και πάμε για καλές γιορτές
έγινε πέναλτυ πριν το σπρώξιμο του Αουγκούστο στον Ινγκασον και ήταν πέναλτι.... δεν μας έκανε κανεις καμία χάρη... επίσης πολλά χιλιόμετρα ο Σάστρε... αλλόνιζε όλη την πλευρά...
Μβπ ο αγαπημένος παίκτης του φόρουμ που ακούει κράξιμο κάθε ματς σε ολο το ματς.
σοβαροί ήμασταν σε γενικές γραμμές, αρκετοί παίκτες δε μου φάνηκαν σε καλή μέρα, κυρίως τα ακραία μπακ και ο Σβαμπ. και ο Κουλιερακης που μέχρι το 35 δεν είχε κερδίσει μισή μονομαχία.
Ολιβέιρα Νάρεϊ θετικοί, Ντελιας ωραιος πάλι αλλά πρέπει να βρίσκει καλύτερα συμπαίκτες
Α και Κοταρσκι καλός όπου χρειάστηκε, μπράβο
σοβαροί ήμασταν σε γενικές γραμμές, αρκετοί παίκτες δε μου φάνηκαν σε καλή μέρα, κυρίως τα ακραία μπακ και ο Σβαμπ. και ο Κουλιερακης που μέχρι το 35 δεν είχε κερδίσει μισή μονομαχία.
Ολιβέιρα Νάρεϊ θετικοί, Ντελιας ωραιος πάλι αλλά πρέπει να βρίσκει καλύτερα συμπαίκτες
Α και Κοταρσκι καλός όπου χρειάστηκε, μπράβο
-
Ωραίο διπλό, αρκετά σοβαρή η ομάδα, , MVP Αουγκουστο
Και εγώ αυτό πιστεύω. Με τίποτα η γραμμή αυτή δεν είναι στον ώμο του. Με τίποταfossa έγραψε:Συγγνώμη αλλά φαίνεται πουθενά με τις γραμμές που μας βάλανε ότι ο Νάρεϊ είναι οφσάιντ;
πολυ καλη νικη, πονηρο το επομενο με την αχωνευτη χαλκηδονα οπου αναμενεται τρικλοποδια, συνεχιζουμε
-
Η ομαδα παρουσιαστηκε σοβαρη και με ενταση ευγε!!!
Επίσης δεν υπάρχει φάουλ του Αουγκούστο -ξέχωρα τη βλακεία του- γιατί το φάουλ δεν έχει εκτελεστεί όταν τον σπρώχνει.nunies4 έγραψε:Και εγώ αυτό πιστεύω. Με τίποτα η γραμμή αυτή δεν είναι στον ώμο του. Με τίποταfossa έγραψε:Συγγνώμη αλλά φαίνεται πουθενά με τις γραμμές που μας βάλανε ότι ο Νάρεϊ είναι οφσάιντ;
Καλά ξεκίνησε ο β΄γύρος και ακόμα καλύτερος να είναι στη συνέχεια. Φοβόμουν τον αγώνα λόγω των αποτυχιών των άλλων πλην χαρτιού, γιατί απλά, ΠΑΟΚ είσαι.
Κορυφαίος ο Αουγκούστο, όσα μπινελίκια του έστελνα όταν έπαιζε δεκάρι-και δεν έφταιγε αυτός για τις εμφανίσεις του-τόσο μου αρέσει στο 6-8, πολύ τρέξιμο, κερδισμένες μπάλες και 3 γκολ, δύο σε ροή αγώνα και τα δύο με ασίστ Άντρια.
Σήμερα μέτριος ήταν ο Ράφα, ενώ κατώτερος άλλων αγώνων και ο Κουλιεράκης. Ξεκλείδωσε στο 45΄+ο Νέλσον, πιστεύω ότι μπορεί και καλύτερα, αλλά δεν μπορούμε για άλλους 25-30 αγώνες να στηριχθούμε μόνο σε αυτόν. Ο Μπράντον δεν νομίζω πως το έχει.
Πολύ καλός κύρια στο β΄ ο Σάστρε με πολλά ανεβοκατεβάσματα, ο Κωνσταντέλιας μπορεί πολύ καλύτερα. Πολύ τρέξιμο ο Άντρια και ασίστ, αλλά σε εκείνο το τρεις εναντίον ενός μπορούσε κάτι πολύ-πολύ καλύτερο για την κλάση του. Εγγύηση σήμερα ο Κοτάρσκι, όταν αποκτήσει εμπειρία και αποφύγει τα λάθη θα είναι χρυσός γκολκήπερ.
Όπως είναι η ομάδα σήμερα δεν ξέρω γιατί μου κολλάει το Νάρεϊ δεξιά, Ντέλιας αριστερά και Άντρια στο 10.
Η ομάδα πάντως θέλει τώρα και φορ έστω δανεικό με option αγοράς και δεκάρι. Με τον Νέλσον και τον Καντουρί, δεν βγαίνει η χρονιά.
Χαρούμενα-Ευτυχισμένα-Ειρηνικά Χριστούγεννα σε όλους τους αδελφούς και σε όλο τον κόσμο.
Κορυφαίος ο Αουγκούστο, όσα μπινελίκια του έστελνα όταν έπαιζε δεκάρι-και δεν έφταιγε αυτός για τις εμφανίσεις του-τόσο μου αρέσει στο 6-8, πολύ τρέξιμο, κερδισμένες μπάλες και 3 γκολ, δύο σε ροή αγώνα και τα δύο με ασίστ Άντρια.
Σήμερα μέτριος ήταν ο Ράφα, ενώ κατώτερος άλλων αγώνων και ο Κουλιεράκης. Ξεκλείδωσε στο 45΄+ο Νέλσον, πιστεύω ότι μπορεί και καλύτερα, αλλά δεν μπορούμε για άλλους 25-30 αγώνες να στηριχθούμε μόνο σε αυτόν. Ο Μπράντον δεν νομίζω πως το έχει.
Πολύ καλός κύρια στο β΄ ο Σάστρε με πολλά ανεβοκατεβάσματα, ο Κωνσταντέλιας μπορεί πολύ καλύτερα. Πολύ τρέξιμο ο Άντρια και ασίστ, αλλά σε εκείνο το τρεις εναντίον ενός μπορούσε κάτι πολύ-πολύ καλύτερο για την κλάση του. Εγγύηση σήμερα ο Κοτάρσκι, όταν αποκτήσει εμπειρία και αποφύγει τα λάθη θα είναι χρυσός γκολκήπερ.
Όπως είναι η ομάδα σήμερα δεν ξέρω γιατί μου κολλάει το Νάρεϊ δεξιά, Ντέλιας αριστερά και Άντρια στο 10.
Η ομάδα πάντως θέλει τώρα και φορ έστω δανεικό με option αγοράς και δεκάρι. Με τον Νέλσον και τον Καντουρί, δεν βγαίνει η χρονιά.
Χαρούμενα-Ευτυχισμένα-Ειρηνικά Χριστούγεννα σε όλους τους αδελφούς και σε όλο τον κόσμο.