Ιωνικός - ΠΑΟΚ 0-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
Re: Ιωνικός - ΠΑΟΚ 0-3 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Harispaok83 κόψε σε παρακαλώ τις ειρωνείες. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου μέρους έχεις 2 3 ποστ μέσα στην ειρωνεία!
Είπε; αυτό που θες και πιστεύεις, μην το τραβάς παραπανω!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είπε; αυτό που θες και πιστεύεις, μην το τραβάς παραπανω!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επιτέλους σκοράραμε 3 γκολ μετά από 42 σερί παιχνίδια. Ο Κωνσταντέλιας πρέπει να παραμείνει βασικός και μετά την επιστροφή του Νάρει. Ο Αουγκούστο στο 6-8 ειναι μια χαρά παικτης, δεν φταίει αυτός που έπαιζε στο 10. Τα μπακ ελπίζω να καταλάβατε ότι είναι καλύτερα από τους 2 Έλληνες. Για τον Αντρίγια απλά κρίμα.
Μπράβο στην ομάδα..Επιτέλους καθαρό σκορ και πειστική εμφάνιση...
Πολύ σωστοί όσοι αναφέρατε τα ακραία μπακ. Αλλάζει εντελώς το επιθετικό παιχνίδι με μπακ που μπορούν να συμμετέχουν.
- Μπαρκαρούτσος
Γιατί σας πειράζει τόσο η είσοδος του Biseswar, σε αγώνα που ήταν ήδη 0-3;
Το φαΐ σας τρώει;
Το φαΐ σας τρώει;
-
panpangr77
Δεν είναι μέρα για γκρίνια για αυτό μβπ Μπισεβαρ. Μπράβο στην ομάδα.
Highlight όταν μπαίνει ο Μπίσε και πάει και σκουντάει τον Κάνιας και αυτός κάνει ότι διαμαρτύρεται στον διαιτητή δείχνοντάς τον
.
Δεν είμαι σίγουρος αν εμείς έχουμε ανέβει ή αν οι δύο τελευταίοι αντίπαλοι ήταν μαύρα χάλια. Να δούμε και με τον Βόλο.
Δεν είμαι σίγουρος αν εμείς έχουμε ανέβει ή αν οι δύο τελευταίοι αντίπαλοι ήταν μαύρα χάλια. Να δούμε και με τον Βόλο.
Τους κομπλεξικούς που δεν τον ψήφισαν MVP ρώταΜπαρκαρούτσος έγραψε:Γιατί σας πειράζει τόσο η είσοδος του Biseswar, σε αγώνα που ήταν ήδη 0-3;
Το φαΐ σας τρώει;
ευτυχως να λεμε που τον εβαλε να σβησει το παιχνιδι
Φανταζεστε να γυρνουσε σε κανα 3-3 ?
Φανταζεστε να γυρνουσε σε κανα 3-3 ?
Μόνη παραφωνία η είσοδος Κουαλιατα στο 85’. Βαλτον μετά το 3-0 να δούμε τι θα κάνει, να δείξει τη μπορεί, να νιώσει μέρος του συνόλου. Απο τον Μπισεσβαρ τι παραπάνω θα πάρεις δηλαδή; Να δεχτώ τον Μπισε αν το ματς ήταν στο 1-0 και θέλαμε να κρατησουμε μπάλα και δεν είχαμε περιθώριο ρίσκου. Κάκιστη διαχείριση και σε αυτή την περίπτωση.
Σαστρε, Σοαρες^2, Κωνσταντελιας και Αουγκουστο πιο πίσω έδειξαν ότι έπρεπε εδώ και καιρό να παίζει έτσι η ομάδα.
Προχωράμε και ελπίζω ο Λουτσεσκου να παίρνει τα μαθήματα του και να μην κάνουμε 10 βήματα πίσω μετά το Μουντιάλ.
Σαστρε, Σοαρες^2, Κωνσταντελιας και Αουγκουστο πιο πίσω έδειξαν ότι έπρεπε εδώ και καιρό να παίζει έτσι η ομάδα.
Προχωράμε και ελπίζω ο Λουτσεσκου να παίρνει τα μαθήματα του και να μην κάνουμε 10 βήματα πίσω μετά το Μουντιάλ.
Και τα 2 ισχύουν. Οι 2 τελευταία αντίπαλοι είναι μαύρα χάλια. Οι 2 χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος (24 ο ΠΑΣ, 23 ο Ιωνικός), με 9 και 7 βαθμούς αντίστοιχα.Miles έγραψε:Highlight όταν μπαίνει ο Μπίσε και πάει και σκουντάει τον Κάνιας και αυτός κάνει ότι διαμαρτύρεται στον διαιτητή δείχνοντάς τον.
Απ' την άλλη και εμείς έχουμε ανέβει, γιατί χάλια ήταν και ο ΟΦΗ και η Λιβαδειά, αλλά πετάξαμε βαθμούς με άθλιες εμφανίσεις.
Εύκολη νίκη . Κρίμα για πολλούς, δεν πειράζει.
Πάμε δυνατά στο επόμενο.
Θέλει πολλή μιζέρια για να γκρινιάζετε ρε παιδιά για τα 12 Λεπτά παραπάνω που πήρε ο μπισεσβαρ από τον Κουαλιατα.
Μπράβο στον φελιπε, άλλη ομάδα με αυτά τα ακραία μπακ.
Ωραίο γκολ ο Ολιβέιρα. Και πάλι καλά, πάνω που γράφτηκε πως ο Κουρτιτς θα πρόσφερε περισσότερο ως φορ.
Πάμε δυνατά στο επόμενο.
Θέλει πολλή μιζέρια για να γκρινιάζετε ρε παιδιά για τα 12 Λεπτά παραπάνω που πήρε ο μπισεσβαρ από τον Κουαλιατα.
Μπράβο στον φελιπε, άλλη ομάδα με αυτά τα ακραία μπακ.
Ωραίο γκολ ο Ολιβέιρα. Και πάλι καλά, πάνω που γράφτηκε πως ο Κουρτιτς θα πρόσφερε περισσότερο ως φορ.
θέλω στιγμιότυπο Ραζβάν να χώνει το κεφάλι του στην κάμερα και να λέει ''red card'' για να το στέλνω δεξιά-αριστερά.
Τι άτομο ρε φίλε...
Βεβαίως, θα μείνω ακόμη μια φορά στην επιλογή Μπίσε, στο 0-3. Δηλαδή αν δεν μπει στο 0-3 ο Κουαλιάτα, πότε θα μπει; Μπήκε στο 84, όταν το παιχνίδι είχε κόψει ρυθμό...
Κρίμα.
Για την ομάδα, μου άρεσε πολύ τα συνεχόμενα τρεξίματα.
Πολύ καλός Ντέλιας, πολύ καλός Φελίπε, πολύ καλός Ράφα, σχεδόν χωρίς λάθη ο Σβαμπ, επιτέλους είδα Αουγκούστο να πατάει περιοχή αντιπάλων. Θετικός ο Ολιβέιρα, ένιωσα πως είχαμε σήμερα επιθετικό.
Ζίβκο έβγαλε την ασίστς και έγραψε και ένα στατιστικό, πέραν των μη μετρήσιμων άπειρων τρεξιμάτων του.
Μπήκε Μπίσε και η ομάδα κατέβασε ταχύτητα.
Κακώς μπήκε.
ΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΚΟΥΦΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!
Τι άτομο ρε φίλε...
Βεβαίως, θα μείνω ακόμη μια φορά στην επιλογή Μπίσε, στο 0-3. Δηλαδή αν δεν μπει στο 0-3 ο Κουαλιάτα, πότε θα μπει; Μπήκε στο 84, όταν το παιχνίδι είχε κόψει ρυθμό...
Κρίμα.
Για την ομάδα, μου άρεσε πολύ τα συνεχόμενα τρεξίματα.
Πολύ καλός Ντέλιας, πολύ καλός Φελίπε, πολύ καλός Ράφα, σχεδόν χωρίς λάθη ο Σβαμπ, επιτέλους είδα Αουγκούστο να πατάει περιοχή αντιπάλων. Θετικός ο Ολιβέιρα, ένιωσα πως είχαμε σήμερα επιθετικό.
Ζίβκο έβγαλε την ασίστς και έγραψε και ένα στατιστικό, πέραν των μη μετρήσιμων άπειρων τρεξιμάτων του.
Μπήκε Μπίσε και η ομάδα κατέβασε ταχύτητα.
Κακώς μπήκε.
ΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΚΟΥΦΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gpap την Πέμ 10 Νοέμ 2022, 23:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βαλαμε γκολ απο αντεπιθεση; ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!! Κωνσταντελια εσυ σουπερσταρ!!!! Παρηγγειλα φανελα (δεν κανω πλακα) ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥ