Ιωνικός-ΠΑΟΚ 10/11, 21:30, CosmoteSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Dimg4

Re: Ιωνικός-ΠΑΟΚ 10/11, 21:30, CosmoteSports

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ας βαλει Κουτσια
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Καλυτερα ακπομ.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Και Καντουρι μη σου πω
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Τζίμα ίσως καλυτερα αλλά τον έχει χαντακωσει
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δε χαντακωνει ο Λουτσεσκου. Trust the process και τοπο στα νιατα.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Αλλα λέει ο Μπάμπης ο σουγιας κ ο Τάκης ο Γκοτζιλας
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

boogeyman77 έγραψε:Kotarski
Sastre - Ingason - Κουλιεράκης - Rafa Soares
Dantas - Schwab
Zivkovic - El Kaddouri - Κωνσταντέλιας
Kurtic!!!!!!! Αλλαγές: Augusto( ως 6-8αρι),Κάργας η Nasberg( ώστε να προφυλαχθούν τα στόπερ μας αν κυλήσει όπως θέλουμε το ματσάκι),Philippe Soares,Quagliata, Thomas * Ο Μιχαηλίδης θεωρώ πως καλό θα ήταν να πάρει χρόνο με την πρώτη ομάδα μετά την διακοπή ** Ειλικρινά θεωρώ τον Kurtic πιο μεγάλη απειλή ως φορ από τον Oliveira *** Τον Biseswar δεν θέλω να τον ξαναδώ ούτε καν σε αποστολή.Πλεον ούτε για 5×5
Αυτό με τον Κούρτιτς στο εννιά το σκέφτηκα κι εγώ. Αν είναι καλά και μπορεί να αγωνιστεί σίγουρα μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από τον Ολιβέιρα.
Δε θα το κάνει βέβαια αλλά κουβέντα να γίνεται.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Σίγουρα μπορεί να προσφέρει ο Κουρτιτς περισσότερα ως φορ από τον Ολιβέιρα ;

Διάβασα καλά;

Ρε σείς, τι γράφετε ρε..
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Αν δεν ξεκινήσει τον Ολιβέιρα, να ξεκινήσει τον Τόμας που πρέπει και αυτός κάποια στιγμή να δείξει πράγματα
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Το πρωτο ζητουμενο ειναι μια νικη
που θα προσθεσει καλη ψυχολογια
στην ομαδα εν οψει της συνεχειας.-

Το δευτερο η καθιερωση καποιων
παιχτων (π.χ. Κωνσταντελιας και
Ραφα) που εδειξαν οτι μπορουν να
προσφερουν πιο πολλα απο αλλους
και να αποδειχθει αυτο στο γηπεδο.-

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Odi έγραψε:Σίγουρα μπορεί να προσφέρει ο Κουρτιτς περισσότερα ως φορ από τον Ολιβέιρα ;

Διάβασα καλά;

Ρε σείς, τι γράφετε ρε..

Δύσκολο, αλλά όχι τελείως άτοπο.

Ο Κούρτιτς έχει στα χαρτιά τα χαρακτηριστικά για να παίξει φορ. Όπως πχ σαν βασικό φορ έπαιζε και ο Βέρνμπλουμ αρκετές φορες και στην CSKΑ και στην Goteborg.

Τώρα το αν θα ήταν καλύτερος του Ολιβέιρα, δεν το νομίζω. Αλλά σίγουρα καλύτερος από Μπίσεσβαρ στο 9.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Πιο ευκολα βάζεις στο 9 κάποιον που έχει παιξει στην καριέρα του τα μισά παιχνίδια ως επιθετικό χαφ παρα κάποιον που είναι αμυντικό χαφ κ έχει παίξει το 15% σε θέση επιθετικου χαφ. Βεβαίως δεν είναι τόσο απλό γιατί σε συνθήκες αγώνα παιζουν κ αλλα ρόλο
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Φίλε dragon μου λές γιατί ο Λούτσε στο μάτς με ΟΦΗ και ενώ ήθελε 5 με 10 λεπτά και έβλεπε οτι μας πιέζουν και παίζουν με γιόμες, γιατί δεν έβαλε ένα σεντερ μπάκ να κλειδώσει το μάτς;

Εδώ η γιαγιά με τα ασπρα μαλιά στο ματς με το βάζελο έκανε ακριβώς αυτό για να κλειδώσει το διπλό με μάς.

Ο Λούτσε δεν είναι κακός προπονητής, αλλά 100% έχει κολλήματα. Αυτό δεν το δείχνει το παραπάνω ΛΑΘΟΣ, αλλά οτι το επανέλαβε σε αγώνα μετά τον ΟΦΗ, βρές τον αντίπαλο, και ισοφαριστήκαμε ξανά στο τελευταίο λεπτό.

Επαναλαμβάνω, δεν είναι κακός προπονητής, αλλά έχει μιά λογική συγκεκριμένη με το στήσιμο, την τακτική, την επιλογή παικτών της ομάδας, την οποία δεν αλλάζει εύκολα και πολλές φορές την πληρώνει η ομάδα.

(Φιλικά πάντα υπενθυμίζω οτι έχω εργαστεί σε ακαδημίες επαγγελματικά οπότε αυτό για τον μπάμπη τον σουγιά να το προσέξεις. Εδώ μέσα έχει πολλούς που έχουν γνώση πάνω στο ποδόσφαιρο. Εχει και μπάμπηδες φυσικά).
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

dragon έγραψε:Πιο ευκολα βάζεις στο 9 κάποιον που έχει παιξει στην καριέρα του τα μισά παιχνίδια ως επιθετικό χαφ παρα κάποιον που είναι αμυντικό χαφ κ έχει παίξει το 15% σε θέση επιθετικου χαφ. Βεβαίως δεν είναι τόσο απλό γιατί σε συνθήκες αγώνα παιζουν κ αλλα ρόλο
Και ακομα πιο ευκολα βαζεις εναν νεαρο ΦΟΡ στη θεση του φορ αντι ενος παλαιμαχου. Τοπο στα νιατα
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ξεκινώντας να πω πως δεν είμαι προπονητης ως εκ τούτου δεν έχει κ τόσο αξία η γνώμη μου σε τέτοιες ερωτήσεις.
Magpies4 έγραψε:Φίλε dragon μου λές γιατί ο Λούτσε στο μάτς με ΟΦΗ και ενώ ήθελε 5 με 10 λεπτά και έβλεπε οτι μας πιέζουν και παίζουν με γιόμες, γιατί δεν έβαλε ένα σεντερ μπάκ να κλειδώσει το μάτς;
.
Την απάντηση εδώ μπορεί να την δώσει ο ίδιος, θα πω μόνο πως αν έκανε αυτό που λες κ έτρωγε γκολ θα λέγαμε πως γυρισε την ομάδα πισω κ ότι δεν παίζαμε με την United για να κλειστουμε τοσο. Πάντα υπάρχει αντίλογος .

Dimg4 έγραψε:
Και ακομα πιο ευκολα βαζεις εναν νεαρο ΦΟΡ στη θεση του φορ αντι ενος παλαιμαχου. Τοπο στα νιατα
Βάζεις τον πιο έτοιμο. Η ηλικία από μόνη τής δεν είναι κριτήριο αλλιώς να ανεβάσουμε την κ19 να τα λύσουμε όλα. Προτιμώ κ εγώ νιάτα αλλά με τις σωστές συνθήκες προσαρμογης για να μην κάψουμε τα νιάτα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”