ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας 1-1 Σχόλια & Παρελειπόμενα
-
- loukas karadimos
Re: ΠΑΟΚ - Λεφσκι Σοφίας 1-1 Σχόλια & Παρελειπόμενα
οτι ναναι η ομαδα αναξια σχολιασμου
βεβαια ρε νταντα, τι παιχτουρα εισαι ρε μλκ.
νταγκλα α σαλτα τρεχα σε καμια παραλια και μην παιζεις με τα μυαλα μας αλλο φτανει, ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ, ΦΤΑΝΕΙ
βεβαια ρε νταντα, τι παιχτουρα εισαι ρε μλκ.
νταγκλα α σαλτα τρεχα σε καμια παραλια και μην παιζεις με τα μυαλα μας αλλο φτανει, ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ, ΦΤΑΝΕΙ
Η ομάδα πηγαίνει να πει ευχαριστώ και συγνώμη στους οπαδούς και αυτοί τις πετάνε αντικείμενα.
Η ομάδα είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ από εμάς.
Εγώ ντρέπομαι. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ. Καινούργια ομάδα είναι. Θα γίνουν στραβές. Ντρέπομαι γιατί κάποιοι νομίζουν ότι είναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Όποιος δεν αντέχει να χτίσουμε νέα ομάδα ας πάει να δει Curling. Σε 2 χρόνια ας επιστρέψει. Τότε η ομάδα θα είναι έτοιμη. Αυτός είναι ο αθλητισμός.
Εγώ ντρέπομαι. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ. Καινούργια ομάδα είναι. Θα γίνουν στραβές. Ντρέπομαι γιατί κάποιοι νομίζουν ότι είναι ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
Όποιος δεν αντέχει να χτίσουμε νέα ομάδα ας πάει να δει Curling. Σε 2 χρόνια ας επιστρέψει. Τότε η ομάδα θα είναι έτοιμη. Αυτός είναι ο αθλητισμός.
Πότε ξεκινάει το πρωτάθλημα? Καμιά Χαλκιδική την προλαβαίνουνε?
- ToMousiTouCrespo
Δυσκολη στιγμη, φουλ αποκαρδιωτικη η εικονα και οχι τοσο ο αποκλεισμος. 180 λεπτα χωρις φαση απο καποιο επιθετικο πλανο. Και οπως επισημανε καποιος εδω μεσα, εχουμε να νικησουμε απο 20 Μαρτιου(!!!!!!!)
Ελπιζω να μην εχει χασει πιστη ο Λουτσεσκου στο (οποιο) πλανο και να μην πηγαινει για την αποζημιωση. Εχει μεγαλες ευθυνες, μαλλον τις μεγαλυτερες, αλλα δεν βλεπω πως καποιος αλλος προπονητης θα τα παει καλυτερα σε αυτη τη φαση.
Αναγκαστικα θα χρειαστει να αλλαξει πολυ το ροστερ τωρα με ενα παιχνιδι τη βδομαδα. Ελπιζω να ερθουν ετοιμοι παικτες και με 1 παιχνιδι τη βδομαδα να στρωσουμε, αλλα ειλικρινα δεν βλεπω τιποτα απ τα 2.
Ελπιζω να μην εχει χασει πιστη ο Λουτσεσκου στο (οποιο) πλανο και να μην πηγαινει για την αποζημιωση. Εχει μεγαλες ευθυνες, μαλλον τις μεγαλυτερες, αλλα δεν βλεπω πως καποιος αλλος προπονητης θα τα παει καλυτερα σε αυτη τη φαση.
Αναγκαστικα θα χρειαστει να αλλαξει πολυ το ροστερ τωρα με ενα παιχνιδι τη βδομαδα. Ελπιζω να ερθουν ετοιμοι παικτες και με 1 παιχνιδι τη βδομαδα να στρωσουμε, αλλα ειλικρινα δεν βλεπω τιποτα απ τα 2.
Βασικα μόνο εμείς σκάμε.
Ο Ραζβαν πέτυχε επιτέλους το πολυπόθητο ένα ματς την βδομάδα. Αυτό ξέρει, αυτό εμπιστεύεται.
Ο Μποτο στα φρύδια του, έχει όνομα. Φεύγει από δω και την επόμενη μέρα βρίσκει ομάδα για πλάκα.
Η διοίκηση βρίσκει την τέλεια δικαιολογία ώστε και άλλες μεταγραφές να μην κάνει αλλά και τα συμβόλαια των Κουρτιτς/Αουγκουστο να ξεφορτωθεί. Μείον 2Μ στο μισθολογικο μπάτζετ.
Μόνο εμείς σκαμε. Αξίζει πλέον;
Αρχίζω και αμφιβάλλω...
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο Ραζβαν πέτυχε επιτέλους το πολυπόθητο ένα ματς την βδομάδα. Αυτό ξέρει, αυτό εμπιστεύεται.
Ο Μποτο στα φρύδια του, έχει όνομα. Φεύγει από δω και την επόμενη μέρα βρίσκει ομάδα για πλάκα.
Η διοίκηση βρίσκει την τέλεια δικαιολογία ώστε και άλλες μεταγραφές να μην κάνει αλλά και τα συμβόλαια των Κουρτιτς/Αουγκουστο να ξεφορτωθεί. Μείον 2Μ στο μισθολογικο μπάτζετ.
Αρχίζω και αμφιβάλλω...
-
Χωρίς πολλούς αφορισμούς και με όση ψυχραιμία μπορώ να έχω, η ομάδα υπέστη σήμερα την καταστροφή της χρονιας της (και πιθανόν και της επόμενης).
Για πολλούς και διάφορους λόγους.
Για πολλούς και διάφορους λόγους.
- Montrealiotis
ΠΑΟΚ - Λεφσκι Σοφίας 1-1 Σχόλια & Παρελειπόμενα
Μόνο στον Ιβαν ελπίζω πλέον
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Montrealiotis την Πέμ 28 Ιούλ 2022, 21:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- theodorsalonika
[quote="thomas Murg"]Ψυχραιμία και πάμε παρακάτω. Τώρα αρχίζει η χρονιά. Έχουμε δρόμο.[/quote
Ερε τι παπά τρώμε .....άι καληνύχτα μην εκφραστώ χειρότερα.εδω μέσα με τα νεύρα που έχω με τους άχρηστους που είδα σήμερα...μια τελική εντός.εστιας 90 λεπτά...καλύτερος από όλους μπισε
Ερε τι παπά τρώμε .....άι καληνύχτα μην εκφραστώ χειρότερα.εδω μέσα με τα νεύρα που έχω με τους άχρηστους που είδα σήμερα...μια τελική εντός.εστιας 90 λεπτά...καλύτερος από όλους μπισε
ΜΕΓΑΛΗ ΞΕΦΤΙΛΑ......ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ.ΜΠΟΤΟ-ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ-ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ-ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ ΑΝΤΙΟ?ΙΒΑΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ?
-
Ο Κοταρσκι και ο Νταντας στην θέση του είναι πολύ καλοί. Τους άλλους όταν τους βάλει στην θέση τους ο σεφ θα δούμε .
quote="boogeyman77"]
Ότι λεφτά δεν σου δώσουν θέλεις να πεις.
Η κατάσταση θυμίζει έντονα βαζελο επί Βαρδινογιάννη.
Έχει αφεθεί η ομάδα στην μοίρα της, ίσα βάρκα ίσα νερά, το βαφτίζουν αυτάρκεια τα παιδιά που πήραν καρέκλες και μισθούς που δεν θα μπορούσαν να ονειρευτούν.
Πρώτα ένσημα, από διερμηνέας αντιπρόεδρος, χαζοί δεν είναι να χάσουν τον λαχείο που τους έκατσε.
Όποιος νοιώθει ότι η ομάδα έχει ιδιοκτήτη μεγιστάνα να σηκώσει το χέρι.
Όποιος νοιώθει ότι η ιδιοκτησία έχει οργανώσει το μαγαζί να σηκώσει το χέρι.
Όποιος νοιώθει ότι τα επόμενα 2-3 χρόνια υπάρχει η ικανότητα να επιτευχθεί μια αυτάρκεια που θα είναι ικανή να κρατήσει ένα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο να σηκώσει το χέρι.
Διοικητική αποτυχία. Τιτανικός. Και ο Τζεφ Μπέζος να είσαι, και 2 δις να έχεις βάλει αυτό το μπακάλικο είναι χαμηλού επιπέδου. Μου είναι παντελώς αδιάφορο πόσα έχεις στην τράπεζα και πώς τα απέκτησες. Επιτυχημένος μπορεί να είσαι αλλού. Στον ΠΑΟΚ δεν έχεις δημιουργήσει μια επιτυχημένη και οργανωμένη επιχείρηση.
Έλα ρεμπε με μπόνους αναδιοργάνωσης του κόστους σε χαμηλά επίπεδα.
Έλα μποτο να ....... Μην ανοίξω το στόμα μου.
Ο επόμενος αν υπάρχει ίχνος ειλικρίνειας θα πρέπει να έχει βιογραφικό εκκαθαριστή.
Ότι λεφτά σου δώσουν θα ψωνίσεις![/quote]Notorious4 έγραψε:Για τα σαπάκια που έφερε ο ταβέρνιάρης φταίει ο λουτσεσκου??
Ότι λεφτά δεν σου δώσουν θέλεις να πεις.
Η κατάσταση θυμίζει έντονα βαζελο επί Βαρδινογιάννη.
Έχει αφεθεί η ομάδα στην μοίρα της, ίσα βάρκα ίσα νερά, το βαφτίζουν αυτάρκεια τα παιδιά που πήραν καρέκλες και μισθούς που δεν θα μπορούσαν να ονειρευτούν.
Πρώτα ένσημα, από διερμηνέας αντιπρόεδρος, χαζοί δεν είναι να χάσουν τον λαχείο που τους έκατσε.
Όποιος νοιώθει ότι η ομάδα έχει ιδιοκτήτη μεγιστάνα να σηκώσει το χέρι.
Όποιος νοιώθει ότι η ιδιοκτησία έχει οργανώσει το μαγαζί να σηκώσει το χέρι.
Όποιος νοιώθει ότι τα επόμενα 2-3 χρόνια υπάρχει η ικανότητα να επιτευχθεί μια αυτάρκεια που θα είναι ικανή να κρατήσει ένα υψηλό αγωνιστικό επίπεδο να σηκώσει το χέρι.
Διοικητική αποτυχία. Τιτανικός. Και ο Τζεφ Μπέζος να είσαι, και 2 δις να έχεις βάλει αυτό το μπακάλικο είναι χαμηλού επιπέδου. Μου είναι παντελώς αδιάφορο πόσα έχεις στην τράπεζα και πώς τα απέκτησες. Επιτυχημένος μπορεί να είσαι αλλού. Στον ΠΑΟΚ δεν έχεις δημιουργήσει μια επιτυχημένη και οργανωμένη επιχείρηση.
Έλα ρεμπε με μπόνους αναδιοργάνωσης του κόστους σε χαμηλά επίπεδα.
Έλα μποτο να ....... Μην ανοίξω το στόμα μου.
Ο επόμενος αν υπάρχει ίχνος ειλικρίνειας θα πρέπει να έχει βιογραφικό εκκαθαριστή.
-
Μαύρη μέρα και δυστυχώς έχουμε συνηθίσει. Πιο συχνοί είναι οι καλοκαιρινοί μας αποκλεισμοί παρά η συμμετοχή στους ομίλους. Ντροπή.
Λες και έχουμε επιλογήJohnDag έγραψε:.
Αρχίζω και αμφιβάλλω...

- theodorsalonika
[quote="apple64"]Η ομάδα πηγαίνει να πει ευχαριστώ και συγνώμη στους οπαδούς και αυτοί τις πετάνε αντικείμενα.
Όποιος δεν αντέχει να χτίσουμε νέα ομάδα ας πάει να δει Curling. Σε 2 χρόνια ας επιστρέψει. Τότε η ομάδα θα είναι έτοιμη. Αυτός είναι ο αθλητισμός.[/quot
Σε άλλες εποχές θα μπαίναμε μέσα...μια χαρά.ειμαστανν οι οπαδοί...μια.χαρα..αυτοι πρέπει να ντρέπονται και να εξαφανιστούν όλοι...ξεφτιλες
Όποιος δεν αντέχει να χτίσουμε νέα ομάδα ας πάει να δει Curling. Σε 2 χρόνια ας επιστρέψει. Τότε η ομάδα θα είναι έτοιμη. Αυτός είναι ο αθλητισμός.[/quot
Σε άλλες εποχές θα μπαίναμε μέσα...μια χαρά.ειμαστανν οι οπαδοί...μια.χαρα..αυτοι πρέπει να ντρέπονται και να εξαφανιστούν όλοι...ξεφτιλες