Νέο Γήπεδο
Re: Νέο Γήπεδο
Αν θέλουμε άνοιγμα στο γυναικείο κοινό ,μια γυναικεία αποκλειστικά θύρα ,θα ήταν σεξισμός ή προστασία και οπαδική απελευθέρωση για όσες θέλουν να πάνε γήπεδο ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
chri5ti9 έγραψε:Αν θέλουμε άνοιγμα στο γυναικείο κοινό ,μια γυναικεία αποκλειστικά θύρα ,θα ήταν σεξισμός ή προστασία και οπαδική απελευθέρωση για όσες θέλουν να πάνε γήπεδο ;
Δεν μου κάθεται καλά. Άλλο η παιδική κερκίδα.
Θα μπορούσες όμως σε πολλά ματς να βάλεις γυναικεία θύρα ή εισιτήρια με 5-10 ευρώ για να προσελκύσεις πιο εύκολα κάποια που δεν θα 'ρχοταν ή να πάρω εγώ τη γυναίκα μου πιο εύκολα. Γι'αυτό το νέο γήπεδο πρέπει να χωράει και όσους περισσότερους γίνεται για να κάνεις εύκολα τέτοιες ενέργειες.
-
Είδαμε και στο Παλατάκι τον γυναικείο πληθυσμό. Όσες φορές έχω πάει μπροστά μου ή πίσω μου οι μαμάδες-κουμπαρες που ήρθαν με τον σύζυγο και τα παιδιά. Έχω ακούσει από συζήτηση για παιδικό πάρτυ μέχρι ότι μπορείτε να φανταστείτε. Συγγνώμη αλλά εγώ στο γήπεδο θέλω ανθρώπους σχετικούς. Είτε άνδρες είτε γυναίκες. Όχι να έρχονται δίπλα στο αυτί μου και να κάνουν σαν να βγήκαν για καφέ. Και αν οι γυναικες ρε παιδιά δεν ενδιαφέρονται και δεν θέλουν να έρθουν ε ας μην έρθουν. Δεν χρειάζεται να τις παίρνετε παντού μαζί. Όχι να κάνουμε και lady's night προσφορά για να έρθουν γήπεδο.
- john4serres
Ένα σωστό, καλαίσθητο PAOK FC δεν μπορούν να κάνουν τόσα χρόνια στις Θ5-6 , θέλουμε και καινούργιο, σύγχρονο γήπεδο.
- WeWillRockYou
Το νέο γήπεδο θα χτιστεί μία φορά και θα μείνει παρακαταθήκη για τις επόμενες δεκαετίες.
Δεν μπορούμε να περιορίσουμε το potential του συλλόγου μελλοντικά, επειδή τα τελευταία 2-3 εξαιρετικά δύσκολα χρόνια, ο κόσμος δεν μπορεί να στηρίξει όπως στο παρελθόν.
Αν υπάρχουν οι σύγχρονες, μοντέρνες εγκαταστάσεις, με μια χωρητικότητα 35-40 χιλιάδων, το ζητούμενο μετά θα είναι να βρεις τρόπους να τις γεμίζεις κάθε ΣΚ.
Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη δυστυχώς παρατημένη, οποιαδήποτε επένδυση σε υποδομές όπως η Νέα Τούμπα, εφόσον είναι μοντέρνες και καλαίσθητες, σίγουρα θα προσεγγίσουν το κοινό της πόλης τα πρώτα χρόνια.
Μετά είναι στο χέρι της ΠΑΕ και του συλλόγου να δημιουργήσει δράσεις που θα προσελκύσουν καινούργιο νεανικό κοινό, ώστε να χτιστεί μια νέα γηπεδική νοοτροπία.
Το νέο γήπεδο θα πρέπει να είναι ένας ανοιχτός, φιλόξενος χώρος για το κοινό της πόλης. Γενικά το ζήτημα προσέλκυσης νέου κοινού είναι κάτι για το οποίο οι ΠΑΕ δεν δείχνουν να νοιάζονται καν, αλλά μέσα στην επόμενη δεκαετία πιστεύω θα αρχίσει να γίνεται μείζον για την επιβίωση τους.
Δεν μπορούμε να περιορίσουμε το potential του συλλόγου μελλοντικά, επειδή τα τελευταία 2-3 εξαιρετικά δύσκολα χρόνια, ο κόσμος δεν μπορεί να στηρίξει όπως στο παρελθόν.
Αν υπάρχουν οι σύγχρονες, μοντέρνες εγκαταστάσεις, με μια χωρητικότητα 35-40 χιλιάδων, το ζητούμενο μετά θα είναι να βρεις τρόπους να τις γεμίζεις κάθε ΣΚ.
Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη δυστυχώς παρατημένη, οποιαδήποτε επένδυση σε υποδομές όπως η Νέα Τούμπα, εφόσον είναι μοντέρνες και καλαίσθητες, σίγουρα θα προσεγγίσουν το κοινό της πόλης τα πρώτα χρόνια.
Μετά είναι στο χέρι της ΠΑΕ και του συλλόγου να δημιουργήσει δράσεις που θα προσελκύσουν καινούργιο νεανικό κοινό, ώστε να χτιστεί μια νέα γηπεδική νοοτροπία.
Το νέο γήπεδο θα πρέπει να είναι ένας ανοιχτός, φιλόξενος χώρος για το κοινό της πόλης. Γενικά το ζήτημα προσέλκυσης νέου κοινού είναι κάτι για το οποίο οι ΠΑΕ δεν δείχνουν να νοιάζονται καν, αλλά μέσα στην επόμενη δεκαετία πιστεύω θα αρχίσει να γίνεται μείζον για την επιβίωση τους.
Κάτι άκουσα στο paok24 ότι το γήπεδο θα είναι οβάλ. Κανονίστε να κάνετε κανένα αστείο να γελάσει και ο κάθε πικραμένος. Κανονίστε. Δεν είναι μεταγραφή το γήπεδο. Θα το έχουμε για μια ζωή.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι τα προτεινόμενα σχέδια δημιουργούν θετικές εντυπώσεις και υπάρχει αισιοδοξία ότι ο κόσμος θα τα εκτιμησει δεοντως
adman έγραψε:Κάτι άκουσα στο paok24 ότι το γήπεδο θα είναι οβάλ. Κανονίστε να κάνετε κανένα αστείο να γελάσει και ο κάθε πικραμένος. Κανονίστε. Δεν είναι μεταγραφή το γήπεδο. Θα το έχουμε για μια ζωή.
Η Τουμπαρα τι ειναι,οκταγωνο?
Αραξε που σας χαλαει και το σχημα τωρα,οπαδοι των 8000 διαρκειας.
kayde έγραψε:adman έγραψε:Κάτι άκουσα στο paok24 ότι το γήπεδο θα είναι οβάλ. Κανονίστε να κάνετε κανένα αστείο να γελάσει και ο κάθε πικραμένος. Κανονίστε. Δεν είναι μεταγραφή το γήπεδο. Θα το έχουμε για μια ζωή.
Η Τουμπαρα τι ειναι,οκταγωνο?
Αραξε που σας χαλαει και το σχημα τωρα,οπαδοι των 8000 διαρκειας.
Κάνε μας τη χάρη. Τα μηνύματα του κάθε πικραμένου που επιτίθενται ανευ λόγου και αιτίας για ποιο λόγο τα επιτρέπετε;
- Montrealiotis
Ε όχι ρε φίλε να γκρινιάζουμε και για το σχήμα του γηπέδου, χωρίς να έχουμε δει σχέδια…
Γκρίνια για την γκρίνια
Γκρίνια για την γκρίνια
Montrealiotis έγραψε:Ε όχι ρε φίλε να γκρινιάζουμε και για το σχήμα του γηπέδου, χωρίς να έχουμε δει σχέδια…
Γκρίνια για την γκρίνια
Και; Πρέπει να μιλάει έτσι λες και με ξέρει; Τι είμαστε ζώα;
- ΑποστόληςΑ
Οβάλ; Ούτε καν έλλειψη β΄ βαθμού; Αν κι εμένα μ' εμένα με αρέσει περισσότερο η παραβολή β΄ βαθμού που την θεωρώ πιο προχω σχεδιαστικά (και μόνον).