Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από psykoman »

Το αρθρο για Δωνη ειναι απο 07/06...γιατι σηκωθηκε τωρα σκονη;;; Αυτο δεν ειναι περιεργο;
alexgarcia6

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

psykoman έγραψε:Περυσι θεμα με τις λιστες ειχαμε;
Μου κανει εντυπωση αυτο το κολλημα με τις λιστες οταν απο την περσινη εχει φυγει μονο 1.
Η λιστα Α μπορει να εχει μαξ 25 παικτες εκ των οποιων μαξ 17 μπορει να ειναι μη-γηγενεις

Περυσι στην λιστα για τους ομιλους, γηγενεις ηταν οι : πασχαλακης, λυρατζης, μιχαι, μιχαηλιδης, τσιγγαρας, κωσταντελιας (6) + 17 «ξενοι» ,συνολικα 23 παικτες

Στην λιστα του φεβρουαριου οι γηγενεις ηταν : πασχαλακης, λυρατζης, μιχαι, μιχαηλιδης, τσιγγαρας (5) + 17 ξενοι , 22

Στο ροστερ για τη σεζον 22/23, γηγενεις ειναι: λυρατζης, μιχαι (μπορει να φυγει), μιχαηλιδης (εκτος για τους ομιλους), τσιγγαρας, δηλαδη 2-4

Η ανησυχια που υπαρχει ειναι οτι με 17+2 παικτες για την πρωτη λιστα θα δημιουργηθει προβλημα και λογω μειωμενου αριθμου squad αλλα και επειδη «ξενοι» που λογιζονται ως βασικοι θα πρεπει να μεινουν εξω
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Εγω θα πω οτι αν ο ΠΑΟΚ με αθλητικο διευθυντη τον Μποτο, παει και αγορασει τον 27χρονο Γιαννη Καργα απο τον ΠΑΣ, μετα απο μια σχετικα καλη σεζον, μαλλον την πρωτη πραγματικα καλη της καριερας του, θα χασω τα πολλα (ζωη να εχουν) μαλλια της κεφαλης μου.

Θα μπορουσα να το δεχτω, μονο αν μου ελεγαν και υπεγραφαν οτι θα ερθει για να συμπληρωνει ως 5ος στοπερ και ακομα κι ετσι θα ειχα τις ενστασεις μου, αλλα ειδικα με τον συγκεκριμενο θα τα χασω τα μαλλια μου και θα πω και ενα τραγουδι, ΑΝ συμβει.

Ωραια κομη εχει ο Μποτο. Θα του στειλω ενα dm στο insta και πιστευω θα καταλαβει.

Υ.Γ. Αυτο το ποστ δεν εχει σκοπο σε καμια περιπτωση να θιξει ή να προσβαλλει τους φαλακρους φιλους μας.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Psykoman γιατί σήμερα βγηκε non paper από την ΠΑΕ.

Γιατί πρέπει με το ζόρι να κάνετε πολύπλοκα πράγματα που είναι απλά, δεν μπορώ να καταλάβω!

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Δευ 20 Ιουν 2022, 22:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ποια ειναι η αίσθηση δηλαδή που έχετε;

Επειδή κάνα 2ωρο έλειπα.

Ότι θα φορτωθεί ο ΠΑΟΚ όλα τα παλτα και θα τα παρουσιάσουν ως γαμαω παικταραδες;

Αυτό εννοείς;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

nunies4 έγραψε:Καλααααα εγώ επιμένω, το μασάζ άρχισε από το πρωί με την Μπουτου και συνεχίστηκε και το βράδυ από Τοσκιτση -Τσακαλεα
Εγώ θεωρώ δεδομένο ότι και του Κάργα και του Δώνη παίζουν και εξετάζονται
Και γιατι πριν μια βδομαδα λεγανε οτι ερχεται βασικο στοπερ; Δηλαδη το μασαζ γιατι να μην αρχισει πιο νωρις;
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Για θυμήστε μου λίγο ρε μάγκες, ο Κάργας είναι αυτός που έβαζε τα αυτογκόλ όταν ο γαύρος τα εύρισκε σκούρα με τον ΠΑΣ ή αυτός που βγήκε πρώτος στα κλεψίματα στη σούπερ λίγδα?
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

papwolf έγραψε:Για θυμήστε μου λίγο ρε μάγκες, ο Κάργας είναι αυτός που έβαζε τα αυτογκόλ όταν ο γαύρος τα εύρισκε σκούρα με τον ΠΑΣ ή αυτός που βγήκε πρώτος στα κλεψίματα στη σούπερ λίγδα?
Τον καραχαλιο λες...
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Πόσος κόσμος βγάζει άκοπα και χαλαρά χρήματα απο τον ΠΑΟΚ..
Πόσοι βγάζουν ψωμί πουλώντας μίρλα, ίντριγκα και γκρίνια ..
Το γιατί πουλάει τόσο η μίρλα θα το απαντήσουν οι διάφορες ειδικότητες "ψ" , οι ειδικοί του μάρκετινγκ , της επικοινωνίας κλπ
Σε αυτό στηρίχτηκαν και τα τηλεοπτικά κανάλια και δυστυχώς είναι πολύ ασφαλής τρόπος.
Ειδικά όταν απευθύνεσαι στο συναίσθημα....

Βλέπεις και τόσους φελλούς να βιοπορίζονται από αυτό και λες είμαστε άξιοι της μοίρας μας .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Δευ 20 Ιουν 2022, 22:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Φέτος χαλαρά πάντως σπάμε τα προηγούμενα ρεκόρ σε τοπικ

Τελειώνουν και 15 Σεπτέμβρη οι μεταγραφές..
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Τι επιβεβαιωσα; :)

Παιδιά δεν ξέρω ποιος Έλληνας θα έρθει.ξερω ότι η διαρροή περί Ελλήνων ( ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑ) είναι non paper. Κάποιος Έλληνας είναι να κλείσει.

Μετά τα ονόματα, είναι κλασικά ζαριές,εκτός του Λάμπρου που ενημέρωσαν ότι έρχεται κανονικά,τον πιστεύουν και ειδωμεν.

Το θέμα είναι ότι υπάρχει σίγουρη πληροφορία για στοπερ που θα είναι σημαντικός και θα το συμβόλαιο θα ήταν σοβαρό. Αν από αυτό καταλήξουμε στον Κάργα που προσπαθεί να τον σπρώξει όλο το σύμπαν στον ΠΑΟΚ λες και είναι ο μπεκενμπαουερ,όσο να ναι ,προκαλεί ανησυχία.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

aivas19 έγραψε:
nunies4 έγραψε:Καλααααα εγώ επιμένω, το μασάζ άρχισε από το πρωί με την Μπουτου και συνεχίστηκε και το βράδυ από Τοσκιτση -Τσακαλεα
Εγώ θεωρώ δεδομένο ότι και του Κάργα και του Δώνη παίζουν και εξετάζονται
Και γιατι πριν μια βδομαδα λεγανε οτι ερχεται βασικο στοπερ; Δηλαδη το μασαζ γιατι να μην αρχισει πιο νωρις;
Γιατί σήμερα "ανακάλυψαν" ότι έχουμε πρόβλημα με το ελληνικό στοιχείο σύμφωνα με τα όσα διαρρέονται.
Προφανώς και δεν το ανακάλυψαν σήμερα οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω τι πραγματικά ισχύει.
Αν θες την γνώμη μου... αρχίζω να πιστεύω ότι ο ένας κλεισμένος ήταν ο Λημνιός και με τον τραυματισμό του την πάτησαν και μπλέχτηκαν (όσον αφορά την προσθήκη Ελλήνων)
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

sourmenetes έγραψε:Ποια ειναι η αίσθηση δηλαδή που έχετε;

Επειδή κάνα 2ωρο έλειπα.

Ότι θα φορτωθεί ο ΠΑΟΚ όλα τα παλτα και θα τα παρουσιάσουν ως γαμαω παικταραδες;

Αυτό εννοείς;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα, παρόλα αυτά θα απαντήσω.

Εγω δεν έχω καμία αίσθηση, όπως δεν μπορώ να ξέρω ποιος είναι παλτό ή όχι. Μπορεί να ρθει ο Καργας και να γαζώνει (λέμε τώρα).

Για τον μόνο που έχω κάθετα αρνητική γνώμη είναι ο Ζιβκο, έχω εξηγήσει επακριβώς και πολλάκις γιατί.

Από κει και πέρα υπάρχει ένα συγκεκριμένο μοτίβο με το οποίο λειτουργεί η ΠΑΕ, βασικά όλες οι ΠΑΕ για να είμαστε ακριβείς.

Δίνει nonpaper στους δημοσιογράφους για πολλούς λόγους ένας εκ των οποίων είναι και να ετοιμάσει το κλίμα για επερχόμενες μεταγραφικές κινήσεις. Δεν ξέρω γιατί σας σοκάρει αυτό. Παντως είναι κάτι που γίνεται.

Το ίδιο ακριβώς μάλιστα έγινε και στην περίπτωση Ζιβκοβιτς.

Ξεκίνησαν οι "φήμες" πριν απο μια βδομάδα, Σάββατο ήταν εξώφυλλο στην Φορτσα, Δευτέρα ανακοινώθηκε για 2 χρόνια.

Ξαναλεω αδυνατώ να καταλάβω γιατί σας σοκάρει αυτό, η επικοινωνία είναι το Α και το Ω τη σήμερον ημέρα και όλες οι μεγάλες ΠΑΕ το παίζουν αυτό το παιχνίδι.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
renegade

Δημοσίευση από renegade »

GINOLA έγραψε:Ένα ακόμη, η χυδαιότητα με την οποία πάει να πλασαριστεί στον ΠΑΟΚ ο κάργας εδώ και καιρό είναι προκλητική.

1000 φορές να πάνε να πάρουν το Διαμαντή αν ψάχνουν Ελληνα στοπερ πίσω από τον ινγκι.

Τεσπα,ας κάνουμε λίγη υπομονή να εχουμε μια πρωτη σουμα ,δεν αργούν οι τελικές εξελίξεις σε όλα τα μετωπα
Δηλαδή θεωρείς ότι ο Διαμαντής είναι καλύτερος για 5ος στόπερ?
Χίλιες φορές κάποιον που παρακαλάει να έρθει από κάποιον που τον παρακαλάς
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

ginola υπαρχει περιπτωση ο λαμπρου να θεωρειται ενα απο τα 2-3 εξτρεμ που θελουμε η ειναι κινηση μπας και(τελευταιας ευκαιριας) κτλπ?

αν ειναι το πρωτο μαλλον το χειροφρενο αρχισε να σηκωνεται σιγα-σιγα

ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”