Βαγγέλης Μαργαρίτης - Τεχνικός Διευθυντής
- Shivaspace
Re: 11. Βαγγέλης Μαργαρίτης
Top 10 Ελλήνων να φανταστω εννοεις γιατι αν οχι μπορω να σου πω σε 20 δευτερα 10 καλυτερουςpalok έγραψε:έχουμε ζήσει απίστευτους παίκτες αλλά ειλικρινά σε ένα τοπ10 ;όλων των εποχών δεν μπορώ να μην σε βάλω. ΑΚόμα θυμάμαι το όνομά σου στο καμπ του ΠΑΟΚ το καλοκαιρι του ... (δε θυμάμαι το ετος).
εβαλες ωραιο τοπικ. top12αδα αμιγως ελληνες παικτε ςλοιπον (να εχουνε μαθει το μπασκετ στην ελλαδα τουλαχιστον μεχρι τα 15 τους). ας μεταφερουν οι admin καπου το τοπικ για να μαστε ontopic.
Και για μένα ο Μαργαρίτης είναι στην τοπ δωδεκάδα όλων των εποχών λόγω συνέπειαςπολλων ετών, ηγετικου χαρακτήρα σε εποχή σαρδελων και απίστευτης προσωπικής ιστορίας.
Η δωδεκάδα μου είναι
Σταυρόπουλος Κορφας
Πρελεβιτς Μπαλογιαννης Τζόουνς
Στογιακοβιτς Λεβινγκστοουν
Μπερι Μπαρλοου Μαργαρίτης
Σαβιτς Γιαννούλης
Η δωδεκάδα μου είναι
Σταυρόπουλος Κορφας
Σαβιτς Γιαννούλης
- kataramenos5
Σε μια δωδεκαδα Ελληνων παικτων, δεν γινεται να απουσιαζει
ο Μανθος Κατσουλης.
14 χρονια παρουσια στην ομαδα, για πολλα χρονια αρχηγος.
ο Μανθος Κατσουλης.
14 χρονια παρουσια στην ομαδα, για πολλα χρονια αρχηγος.
-
- BlackMagicPAOK
"O Βαγγέλης Μαργαρίτης ήταν ένας από τους τρεις παίκτες που έφτασαν σε διψήφιο αριθμό πόντων. Με τους 11 που σημείωσε, εναντίον του Ιωνικού, έγινε ο 70ός παίκτης στην ιστορία της Basket League που συμπλήρωσε τους 2.000. Είναι ένα milestone το οποίο έφτασε στο 288ο παιχνίδι του στην κατηγορία."
Μπράβο αρχηγέ!!

Μπράβο αρχηγέ!!

- BlackMagicPAOK
"Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης θα δώσει το πρώτο του παιχνίδικόντρα στονν γαυρο, όντας... 40άρης καθώς γιόρτασε την περασμένη Δευτέρα (5/12) τα 40ά γενέθλια του. Μέσα από αυτό το παιχνίδι μπορεί να γίνει ο τρίτος παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ mateco στην Basket League που θα φτάσει τα 500 εύστοχα δίποντα, αφού χρειάζεται ένα ακόμη. Σε αυτό το επίτευγμα έφτασαν μόνον ο Ουόλτερ Μπέρι και ο Γιάννης Γιαννούλης. "
Respect!

Respect!

- Μπαρκαρούτσος
Ζωντανή ιστορία του ΠΑΟΚ...
Οι παλιοί είχαν τον Μπάνε, εμείς έχουμε το Βαγγέλη. Το έχω ξαναγράψει.
-
Ρε φιλε το λες και το ξαναλες. Σε τι ακριβως τους βαζεις στην ιδια μοιρα; Ο συμπαθης Μαργαριτης ειναι ενας μετριος παικτης ο οποιος ειναι πολυτιμος στην χειροτερη 20αετια του ΠΑΟΚ.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ζωντανή ιστορία του ΠΑΟΚ...
Συν ΤσέκοςΙάσονας έγραψε:Και για μένα ο Μαργαρίτης είναι στην τοπ δωδεκάδα όλων των εποχών λόγω συνέπειαςπολλων ετών, ηγετικου χαρακτήρα σε εποχή σαρδελων και απίστευτης προσωπικής ιστορίας.
Η δωδεκάδα μου είναι
Σταυρόπουλος Κορφας
Σαβιτς Γιαννούλης
- Psuxo_logos
Ε ναι ρε παιδιά καμία σχέση.Dimg4 έγραψε:Ρε φιλε το λες και το ξαναλες. Σε τι ακριβως τους βαζεις στην ιδια μοιρα; Ο συμπαθης Μαργαριτης ειναι ενας μετριος παικτης ο οποιος ειναι πολυτιμος στην χειροτερη 20αετια του ΠΑΟΚ.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ζωντανή ιστορία του ΠΑΟΚ...
Sent from my iPhone using Tapatalk