Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023

Άβαταρ μέλους
miburosaito

Re: Volley γυναικών - Αγώνες και νέα 2022-2023

Δημοσίευση από miburosaito »

Οπως περσι ειχαμε την Κογιαρ, ετσι και φετος η πρωτη παιχτρια που ανακοινωνεται ειναι η ξενη διαγωνιος!

Καλη σεζον, χωρις τραυματισμους να εχει η Πολωνη!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Katarzyna Zaroślińska-Król, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Welcome Katarzyna!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
fuzztone

Δημοσίευση από fuzztone »

Καλωσήρθε η Κάσια μας, η οποία όπως γράφουν διάφοροι "θα κάνει πλάκα στην Ελλάδα" :twisted:

Σημαντική αναβάθμιση τουλάχιστον εμφανισιακά :)

Τη συμπάθησα κι όλας από το μήνυμα που μας έστειλε στο IG
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Καλώςτηνε!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Keizer

Δημοσίευση από Keizer »

Το sdna γραφει οτι πηραμε και λιαγκη
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Βλεπω ξανα σε διαφορα σαιτ οτι εκλεισε η Λιαγκη...

Αν αληθευει θα δωσει βαθος στο ροστερ - η Πολωνη θα μπορεσει να κανει καλη διαχειριση δυναμεων

Ξερω δεν γεμιζει το ματι μια μεταγραφη 2ης διαγωνιου, αλλα η κοπελα ειναι φωτια! Αν οντως κλεισει θα ειμαστε καλα, ειδικα αν παρουμε υποψιν οτι κρατησαμε τη μεταγραφη 4ης ξενης σαν μπαλαντερ αν χρειαστει τον Γεναρη.
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Τι γίνεται με Πολυνοπουλου;

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Keizer

Δημοσίευση από Keizer »

https://fedpurvoli.com/wp-content/uploa ... JUNCOS.pdf

20 πόντους πήρε η Payton Cafrey στο τρίτο της παιχνίδι στο Πουέρτο Ρίκο
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Και μόνο από το όνομα εγκρίνω! Καφρει όνομα και πράγμα !
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Η κοπελα ειναι φωτια στην επιθεση, 22 η ABERCROMBIE 20 ειχε αυτη...

Και στα αλλα δυο ματς που ανεβασες παλι ειχε εξαιτερικη επιθεση, νομιζω ηταν πρωτη σκορερ?

Ειδα αλλα δυο ματς της απο το κολλεγιακο και ενα που βρηκα ολοκληρο απο το Ισραηλ.

Ειναι κανονι στην επιθεση, στο Ισραηλ ηταν πολυ καλυτερη απο τις υπολοιπες (εννοω η εικονα της - εκτος απο τα νουμερα οπου ηταν πρωτη με διαφορα). Δεν εχει μεγαλη διαφορα το δικο μας πρωταθλημα απο του Ισραηλ, αρα νομιζω θα τα παει καλα κι εδω. Βεβαια, στην υποδοχη δεν θα την ελεγα καλυτερη της Ολγας και εδω θα εχουμε θεμα μαλλον...

Λογικα καποιος την παρακολουθησε και την προτεινε, ειτε ο Φενολιο, ειτε ο Ελληνας συνεργατης της CAAN που καναμε μπιζνα με τις διδυμες περσι, ειτε ακομα και η ιδια η Ολγα να τη γνωριζει την κοπελα.

Παντως ειναι γεγονος οτι εχει ανυπαρκτο βιογραφικο στην Ευρωπη και οτι ηταν μια επικοινωνιακη ηττα.

V-olakiotis έγραψε:Τι γίνεται με Πολυνοπουλου;

Τα ρεπορταζ ανεφεραν παραμονη της Ιωαννας στην ομαδα, περιμενουμε και την επισημη ανακοινωση :mrgreen:
steven123

Δημοσίευση από steven123 »

Λατρεύω άπειρα την Λιαγκη. Πιστεύω ότι θα δώσει πολλές βοήθειες αν και για να είμαι ειλικρινής θα ήθελα να την βλέπω βασική ( οπουδήποτε) γιατί απλά μου αρέσει πολύ το παιχνίδι της.
Θεωρώ πως είναι πραγματικά μια από τις μεγάλες αδικημενες στις κλήσεις της εθνικής. Όπως και οι μερτεκη , δρακουλιδου,
Εμμανουηλίδου και φυσικά οι δύο εξαιρετικές κεντρικές της Θέτιδας .
Άβαταρ μέλους
Willie the Pimp

Δημοσίευση από Willie the Pimp »

Ας βοηθήσει η κοπέλα και το επικοινωνιακό νομίζω δεν πρέπει να μας απασχολεί. Πάντως αυτό που γράφετε για την υποδοχή με προβληματίζει, διότι κατά την ταπεινή άποψη μου ήταν το κύριο πρόβλημα της φετινής χρονιάς. Πάντως αν αληθεύει η απόκτηση της Λιάγκη, νομίζω ότι το φετινό ρόστερ είναι αρκετά γεμάτο και ταιριάζει στο ροτέισον που μας έδειξε ότι θέλει να κινηθεί ο Φενόλιο.
fuzztone έγραψε:Ρε συ Steven, αν αφαιρείς από τις δικές 2-3 πόντους από αυτά που έχει η βάση του volleybox, πρέπει να κάνεις το ίδιο και για του γαύρου :?
Αυτό ήθελα να σχολιάσω κι εγώ με πρόλαβες. Τι διάολο οι δικές μας μόνο δηλώνουν μεγαλύτερα ύψη και των αντιπάλων τα κανονικά;!
steven123

Δημοσίευση από steven123 »

Όχι ρε παιδιά απλώς κάποιες από τις δικές μας όπως βεργιδου μερτεκη κτλπ τις έχω δει από κοντά και τις έχω πλησιάσει όπως και άλλες παίκτριες και έχω διαπιστώσει δεν έχουν το ύψος που γράφεται.
Π.χ η Λι που την είχαν δηλωμένη 1.79 δίπλα στην πολύνοπουλου που την έχουν στο 1.8 έμοιαζε αρκετά πιο κοντή και επειδή την έχω πλησιάσει και εγώ και την συχαρηκα σε κ α φάση διαπίστωσα ότι ήταν κοντοτερη και από εμένα που είμαι 177. Αυτό που τους δύο τρεις πόντους δεν είναι κάτι στάνταρ.
Η Όλγα το δήλωσε σε μια συνέντευξη της. Είχε πει ότι είναι στο 1.82 και ότι συνήθως προσθέτουν υψος σε κάποιες αθλήτριες όταν χρειάζεται ( συνήθως όταν δεν είναι πολύ ψηλές).
Αυτές του ΟΣΦΠ δεν τις έχω δει από κοντά αλλά σίγουρα έχουν περισσότερο ύψος από τις δικές μας.
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Η Ταυλανδη μετα τις Βουλγαρες κερδισαν και τις Σερβιδες με 3-2!

[youtube]wHuxT6egOT8[/youtube]

Αν ξερεις να κανεις αμυνα εδαφους και να χτυπας την μπαλα για το μπλοκ αουτ στην επιθεση, κερδιζεις ακομα κι αν εχεις κοντη ομαδα :mrgreen:

Χαιρομαι που η Guedpard εχει γινει μια πραγματικα καλη πασαδορος, το να διαδεχθει την Νοοτσαρα ηταν πολυ δυσκολο....

Τα αλλα αποτελεσματα ψιλοαναμενομενα ειναι, μεγαλη νικη της Ιαπωνιας επι της Κορεας βεβαια

Τωρα εχει ντερμπαρα Βραζιλια - Πολωνια αλλα μονο σπασμενο αν το βρει καποιος, ειναι με πληρωμη κανονικα...

Τα αποτελεσματα μεχρι σημερα εδω:

https://en.volleyballworld.com/volleyba ... /schedule/
Άβαταρ μέλους
miburosaito

Ανετα και χαλαρα η Βραζιλια με εκπληκτικη Καρολ απο το κεντρο με 15 ποντους!

Α ρε πουλεναρα τι τον εκανες τον Λαβαρινι, το καταλαβε οτι σημερα δεν εχανες με τιποτα το ματς και το παρατησε απο τον παγκο :mrgreen:
Nickpower-4

Δημοσίευση από Nickpower-4 »

Επειδή διαβάζω κάποια ποστ τα οποία έχουν να κάνουν με το ύψος των παιχτριων να αναφέρω πως πέντε πόντοι πάνω πέντε πόντοι κάτω δεν έχουν απολύτως καμία σημασία στο βόλλευ.
Αυτό που μετράει είναι το άνοιγμα χεριών,σε συνάρτηση με την αντίληψη χωρου-χρονου,άλματος και timing.
Eγω πχ που είμαι μόλις 1.78,έχω άνοιγμα χεριών 1,91 και έχοντας πχ δίπλα μου ένα κεντρικό 1,92 με κοντά χέρια,σε συνδυασμό με το άλμα,όταν σηκωνόμαστε μαζί για μπλοκ εγώ βγαίνω ψηλότερα.
Όπως τεράστια σημασία όσον αφορά την επίθεση,έχει κ το ύψος από το οποίο χτυπάει τη μπάλα καθένας μας.
Για να καταλάβετε τη διαφορά πχ,δείτε από πόσο σχετικά χαμηλά χτυπάει τη μπάλα η Εύα η Χαντάβα,σε αντίθεση πχ με τη Μαρία την Κλεπκου η οποία βαράει με το χέρι σχεδόν σε κατακόρυφη εκταση-σα σημαιοφόρος.
Αυτό πχ,στη Μαρια ισοσταθμίζουν το ντισαβανταζ έναντι της Χαντάβα πχ στο χτύπημα.
Όσο για τις επιλογές θα πούμε κάνα δυο κουβέντες όταν δούμε το ρόστερ σε κάνα φιλικό,και μακάρι να διαψεύσει όσους από μας δεν ενθουσιάστηκαμε.με.επιλογες όπως της Αμερικανίδας.
Εδώ θαμαστε να τα λέμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γυναικεία τμήματα”