ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
-
Re: ΠΑΣ Γιάννενα - ΠΑΟΚ 1-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Δεν γίνεται να μην δίνει ευκαιρία στον Κουτσια ,ειδικά σήμερα που δεν είχε παίκτες και να κάνει 4 αλλαγές.
Ντροπή. Και τον Τσαούση έπρεπε να ενεργοποιήσει εδώ και καιρό για να τον βάλει σήμερα . Έχει μεγάλες ευθύνες για αυτό που βλέπουμε και δεν νομίζω να γυρνάει γιατί πολύ απλά είναι μεγάλος εγωιστής.
Ξαναλέω το κύπελλο θα κρίνει εάν ήταν μια χρονιά επιτυχής ή αποτυχία . Την Τετάρτη πρέπει να κερδίσεις ,δεν έχεις ξεκουράσει τον Κουρτιτς ,δεν έχεις Αύγουστο βλέπω να πηγαίνεις χωρίς παίκτες στον τελικό. Να αναστήσεις τον πεθαμένο.
Ντροπή. Και τον Τσαούση έπρεπε να ενεργοποιήσει εδώ και καιρό για να τον βάλει σήμερα . Έχει μεγάλες ευθύνες για αυτό που βλέπουμε και δεν νομίζω να γυρνάει γιατί πολύ απλά είναι μεγάλος εγωιστής.
Ξαναλέω το κύπελλο θα κρίνει εάν ήταν μια χρονιά επιτυχής ή αποτυχία . Την Τετάρτη πρέπει να κερδίσεις ,δεν έχεις ξεκουράσει τον Κουρτιτς ,δεν έχεις Αύγουστο βλέπω να πηγαίνεις χωρίς παίκτες στον τελικό. Να αναστήσεις τον πεθαμένο.
Για να είμαι ειλικρινείς ,είχα ψηθεί για τελικό αλλά με αυτές τις εμφανίσεις πραγματικά έχω ξενερώσει…Η ομάδα παραδίνεται άνευ όρων σε όλες τις ομάδες…Συγνώμη αλλά έτσι νιώθω…
Μ' αρέσει που λέτε "αν χάσουμε την 2η θέση".
Ποια 2η θέση ρε παιδιά...έχετε καταλάβει ότι βαθμολογικά αρχίζει και μπλέκει το πράγμα ?
Και είναι τόσο κακή η ομάδα που καμιά εμπιστοσύνη δεν σου βγάζει. Ελπίζω να μην φτάσουμε στο σημείο να εξαρτιόμαστε από τα αποτελέσματα των άλλων και όχι τα δικά μας...
Ποια 2η θέση ρε παιδιά...έχετε καταλάβει ότι βαθμολογικά αρχίζει και μπλέκει το πράγμα ?
Και είναι τόσο κακή η ομάδα που καμιά εμπιστοσύνη δεν σου βγάζει. Ελπίζω να μην φτάσουμε στο σημείο να εξαρτιόμαστε από τα αποτελέσματα των άλλων και όχι τα δικά μας...
η ομαδα υποφερει απο τραυματισμους και κοπωση και εδω μεσα ειστε ετοιμοι να ξεσκισετε τους παντες μιλοντας για ντροπες ενω παιζουμε ΜΟΝΟ ντερμπι και δυσκολα ευρωπαικα με ομαδες ξεκουραστες...
δειξτε λιγο κατανοηση και ηρεμια να τελειωσει η σεζον...
ελπιζω μονο σε περιπτωση που δεν παει καλα το παιχνιδι με τον αρη να μην εχουμε τιποτα περιεργα γιατι δεν θελει και πολυ να γυρισουμε σε σκηνικα νοεμβριου χωρις κανενα λογο...
δειξτε λιγο κατανοηση και ηρεμια να τελειωσει η σεζον...
ελπιζω μονο σε περιπτωση που δεν παει καλα το παιχνιδι με τον αρη να μην εχουμε τιποτα περιεργα γιατι δεν θελει και πολυ να γυρισουμε σε σκηνικα νοεμβριου χωρις κανενα λογο...
Ναι ο Βαρελά σας φταίει τώρα....τους Κουρτιτς, Σιντκλει, Σαστρε, Μιτριτσα, Μουργκ τους είδατε σήμερα;;
Η ομαδα εχει καταρρευσει. Δεν υπαρχουν ανασες πλεον και σε συνδυασμο με τις τοσο κομβικες απουσιες βλεπουμε την εικονα που βλεπαμε τον χειμωνα με τις 3 σερι ηττες στο πρωταθλημα. Ηταν ψιλοαναμενομενο οτι θα πληρωναμε ακριβα την Ευρωπη, απλα οχι σε τετοιο βαθμο. Και δεν εχουμε και εναν Λυρατζη και εναν Τσιγγαρα να μας σωσουν.
Η μονη λυση ειναι να ξεχασουμε τη δευτερη θεση και να μπουν στην ομαδα 3-4 παιδια απο την Β' ομαδα. Μπορει να μην βελτιωθει η εικονα αλλα τουλαχιστον θα φρεσκαριστουν εστω και λιγο καποιοι παικτες για τον τελικο.
Παρ' ολα αυτα καποια πραγματα δεν δικαιολογουνται λογω κουρασης. Τρομαξα σημερα με τον Σαστρε. Ηταν απελπιστικα τραγικος και απο την στιγμη που ειδα οτι μπορει να φτασει σε τοσο χαμηλο επιπεδο αρχιζω και εχω δευτερες σκεψεις. Το να εισαι με διαφορα ο χειροτερος παικτης του γηπεδου, ενω σε αυτο βρισκονται ταυτοχρονα Τειλορ, Σιντκλει, Μουργκ και Μιχαι ειναι πρωτοφανες κατορθωμα.
Τελος δεν ξερω σε ποιο παραλληλο συμπαν ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να βρει καλυτερους παικτες απο τον Μιτριτσα και τον Σιντκλει και υπαρχει εστω και σαν σκεψη στο πισω μερος του μυαλο τους, το ενδεχομενο παραμονης στην ομαδα.
Η μονη λυση ειναι να ξεχασουμε τη δευτερη θεση και να μπουν στην ομαδα 3-4 παιδια απο την Β' ομαδα. Μπορει να μην βελτιωθει η εικονα αλλα τουλαχιστον θα φρεσκαριστουν εστω και λιγο καποιοι παικτες για τον τελικο.
Παρ' ολα αυτα καποια πραγματα δεν δικαιολογουνται λογω κουρασης. Τρομαξα σημερα με τον Σαστρε. Ηταν απελπιστικα τραγικος και απο την στιγμη που ειδα οτι μπορει να φτασει σε τοσο χαμηλο επιπεδο αρχιζω και εχω δευτερες σκεψεις. Το να εισαι με διαφορα ο χειροτερος παικτης του γηπεδου, ενω σε αυτο βρισκονται ταυτοχρονα Τειλορ, Σιντκλει, Μουργκ και Μιχαι ειναι πρωτοφανες κατορθωμα.
Τελος δεν ξερω σε ποιο παραλληλο συμπαν ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να βρει καλυτερους παικτες απο τον Μιτριτσα και τον Σιντκλει και υπαρχει εστω και σαν σκεψη στο πισω μερος του μυαλο τους, το ενδεχομενο παραμονης στην ομαδα.
-
Νομίζω ότι σήμερα τελείωσε και ο Βαρέλα οριστικά στα μάτια και του τελευταίου. Εμφάνιση παλαιμάχου. Και δεν το λέω για το ότι τον έτρεξε ο Περέα μόνο. Γενικά δεν πατάει καλά και δεν πρέπει να παίζει πλέον στον ΠΑΟΚ.
Ρασβάν, τρία γκολ σου έριξε το Γιάννενο. Ήταν τα 2 οφσάιτ. ΟΚ. Αλλά τα έφαγες. Οριακά ήταν όμως. Αυτό είναι το θέμα. Γιατί ένα κλικ πίσω, θα γράφανε. Βάλε κανα μικρό εκεί πίσω να δεις και τι πιάνει, αφού τα φόρτωσες στον κόκκορα τα playoffs.
Ολιβέιρα δεν μπορεί μόνος του. Θέλει παρτενέρ. Αν δείξει κάτι άλλο του χρόνου, πάσο. Αλλά σήμερα αυτό μου έδειξε.
Δεν ξέρω τι γίνεται στα αποδυτήρια και τις προπονήσεις, αλλά αν και σήμερα δεν μπουν να παίξουν έστω και λίγο τα "πιτσιρίκια" ποιός ο λόγος να είναι στην πρώτη ομάδα; Ας έμεναν στη Β' να έπαιρναν και καμιά συμμετοχή. Δηλ. αν μείνουμε με 15 παίκτες μέχρι τον τελικό θα ξεκινήσει με Κούτσια και σια για πρώτη φορά;
MVP ο οδηγός του πούλμαν.
Πάμε παρακάτω. Κύπελλο uber alles.
Ρασβάν, τρία γκολ σου έριξε το Γιάννενο. Ήταν τα 2 οφσάιτ. ΟΚ. Αλλά τα έφαγες. Οριακά ήταν όμως. Αυτό είναι το θέμα. Γιατί ένα κλικ πίσω, θα γράφανε. Βάλε κανα μικρό εκεί πίσω να δεις και τι πιάνει, αφού τα φόρτωσες στον κόκκορα τα playoffs.
Ολιβέιρα δεν μπορεί μόνος του. Θέλει παρτενέρ. Αν δείξει κάτι άλλο του χρόνου, πάσο. Αλλά σήμερα αυτό μου έδειξε.
Δεν ξέρω τι γίνεται στα αποδυτήρια και τις προπονήσεις, αλλά αν και σήμερα δεν μπουν να παίξουν έστω και λίγο τα "πιτσιρίκια" ποιός ο λόγος να είναι στην πρώτη ομάδα; Ας έμεναν στη Β' να έπαιρναν και καμιά συμμετοχή. Δηλ. αν μείνουμε με 15 παίκτες μέχρι τον τελικό θα ξεκινήσει με Κούτσια και σια για πρώτη φορά;
Πάμε παρακάτω. Κύπελλο uber alles.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος famagusta72 την Κυρ 08 Μάιος 2022, 19:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Έχει κανείς εύκαιρο κομπιουτεράκι να μας πει πως βγαίνουμε Ευρώπη?
Αν και κάτι μου λέει πως θα κάνουμε 2 νίκες και μία ισοπαλία μέχρι το τέλος
Αν και κάτι μου λέει πως θα κάνουμε 2 νίκες και μία ισοπαλία μέχρι το τέλος
MVP Teylor. 11 τέτοιους να είχαμε. Και στο τέρμα! Άρχοντας στο ψηλό παιχνίδι.
- keep_paokizein
obanebane έγραψε:Η ομάδα είναι σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση, οι παίχτες μένουν εκτός ο ένας μετά τον άλλον.
Εγώ την ομάδα μου θα την στηρίζω μέχρι να πεθάνω, όποιος και να φοράει τη φανέλα,όποιος και να κάθεται στον πάγκο, ότι αποτέλεσμα και να φέρνει.
Ξεσαλλωστε τώρα.
Εμείς μαζί για μια ζωή.

Δεν πειράζει... κι όλοι εσείς που ασελγείτε τώρα στο κουφάρι της ομάδας
δίπλα μας θα είστε να πανηγυρίζετε στις 21 του μήνα.
Δεν πειράζει... γιατί είστε δεν είστε, δεν σας ακούμε, εδώ και καιρό σας έχουμε γραμμένους.
Αν αντί για 3 παιχνίδια υπολείπονταν 5 είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως όχι μόνο θα χάναμε την δεύτερη θέση αλλά και την Ευρώπη…Είμαστε μακράν η χειρότερη ομάδα στα play-off..Ακόμα και στο πρώτο ματς με τον Πας δεν αξίζαμε την νίκη…
-
famagusta72 έγραψε:Νομίζω ότι σήμερα τελείωσε και ο Βαρέλα οριστικά στα μάτια και του τελευταίου. Εμφάνιση παλαιμάχου. Και δεν το λέω για το ότι τον έτρεξε ο Περέα μόνο. Γενικά δεν πατάει καλά και δεν πρέπει να παίζει πλέον στον ΠΑΟΚ.
Ρασβάν, τρία γκολ σου έριξε το Γιάννενο. Ήταν τα 2 οφσάιτ. ΟΚ. Αλλά τα έφαγες. Οριακά ήταν όμως. Αυτό είναι το θέμα. Γιατί ένα κλικ πίσω, θα γράφανε. Φτάνει με τους τελειωμένους. Βάλε κανα μικρό εκεί πίσω να δεις και τι πιάνει, αφού τα φόρτωσες στον κόκκορα τα playoffs.
MVP ο οδηγός του πούλμαν ΑΝ αντί να τους φέρει Θεσσαλονίκη, τους πάει κατά τη λίμνη της κυραφροσύνης για τα περαιτέρω
keep_paokizein έγραψε:obanebane έγραψε:Η ομάδα είναι σε πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση, οι παίχτες μένουν εκτός ο ένας μετά τον άλλον.
Εγώ την ομάδα μου θα την στηρίζω μέχρι να πεθάνω, όποιος και να φοράει τη φανέλα,όποιος και να κάθεται στον πάγκο, ότι αποτέλεσμα και να φέρνει.
Ξεσαλλωστε τώρα.
Εμείς μαζί για μια ζωή.![]()
Δεν πειράζει... κι όλοι εσείς που ασελγείτε τώρα στο κουφάρι της ομάδας
δίπλα μας θα είστε να πανηγυρίζετε στις 21 του μήνα.
Δεν πειράζει... γιατί είστε δεν είστε, δεν σας ακούμε, εδώ και καιρό σας έχουμε γραμμένους.
Σοβαρά τα γράφεις αυτά?