ΠΑΟΚ - Γαύρος 4/5 19:00 NovaSports

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: ΠΑΟΚ - Γαύρος 4/5 19:00 NovaSports

Δημοσίευση από john4serres »

Ο Σίντκλει τι είναι;
MrSam1926apc

Δημοσίευση από MrSam1926apc »

Για κάποιο ηλιθιο λόγο πιστεύω ότι η ρουμανική Αλεπού θα πάει για νίκη με χαμηλά σκορ στα δυο ματς με τον γκεϊλορντ.
Μόνο και μόνο για να διώξει τον Μαρτινς του χρονου τα Χριστούγεννα.
Μετά από αυτά τα μεταφυσικά που έχει κάνει στο χανουμι τον έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι έχει καποιο "μοχθηρό" πλάνο για του χρονου!
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Άσχετο, το σκεφτόμουν στο ματς με το χαρτί και το ξαναθυμήθηκα τώρα που ανέβασε σχετικό κείμενο το SDNA.

Το νόημα των ντέρμπι ήταν πως ήταν λίγα, γι'αυτό και ήταν τόσο σημαντικά. Παλιότερα στο ΠΑΟΚ-γαύρος γινόταν χαμός γιατί παίζαμε μαζί τους στην Τούμπα μια φορά τον χρόνο. Που και που παίζαμε δύο φορές, αν τύχαινε στο κύπελλο. Γενικά όμως, αν το έχανες, τότε του χρόνου πάλι.

Πλέον με τα πλέι-οφ έχει χαθεί το νόημα του ντέρμπι.
Ποιος πραγματικά ήθελε να δει έναν 6ο (!) αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και χαρτί;
Ποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για την 5η φορά που θα παίξουν ΠΑΟΚ και γαύρος, και στο καπάκι και μια 6η;

Νομίζω πως έχουν χάσει τα ντέρμπι το νόημά τους πλέον.
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

montekristo έγραψε:Ο μεγαλος στοχος του Κυπελλου
με τον τελικο στις 21 Μαιου αργει
αρκετα ακομα γι αυτο αυτην τη νικη
πρεπει να την επιζητησουμε μανιωδως
και να την πετυχουμε με οποιο κοστος!

Ξεσκιστε τα κουρελια του θρηνου.-

ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!
Ο τελικός είναι δίπλα μας κι καθόλου μακριά μας. Ο αγώνας αυτός με τον Ολυμπιακό δεν πρέπει να γίνει σε καμία περίπτωση ένα σημείο φθοράς κι ανεξοδης σύγκρουσης. Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα το επιδιώξει αυτό. Είναι άλλωστε ο μοναδικός που δεν έχει κάτι να χάσει. Μανούρες κάρτες τραυματισμοί και ότι άλλο σκεφτεί το διεστραμμένο νου τους πρέπει να τα αποφύγουμε όπως ο διάολος το λιβάνι. Είναι ίσως το πρώτο ματς που πραγματικά θέλει τρόπο απέναντι στον πολύ μέτριο αγωνιστικά γκέι. Όπως κι στον προηγούμενο τελικό με το πουτανακι τον Αλαφούζο έτσι κι τώρα είναι πολύ φυσιολογικό για μένα ο Ολυμπιακός να επιδιώξει την ένταση και τον απόπροσανατολισμό της ομάδας και του κόσμου. Τότε παίξαμε αποδεκατισμένοι κι σε πολύ περίεργες συνθήκες σε έναν τραυματικό για εμάς τελικό. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει εύκολα αυτό τον κινούμενο θίασο , το σημαντικότερο όμως είναι να μην πετύχουμε κι πάλι μια πύρρειος νίκη. Τρεις αναγκαστικές αλλαγές είχαμε στο μόλις προηγούμενο ματς. Το Ποκ πάντα συσπειρώνεται . Δεν μπορούμε να το ξεχνάμε αυτό. Μακριά από προκλήσεις κι παγίδες. Μυαλό μυαλό μυαλό!!!!
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Συμφωνω με andrew,
Θελει εξυπνη διαχειριση το ματς.
Καταλαβαινω την επιθυμια ολων των φιλων που θελουν συντριβη του γαυρου, το ιδιο θελω κ εγω. Καταλαβαινω το γεγονος οτι κανεις δεν θελει φιεστα του γαυρου μεσα στην τουμπα.
Εχω τοσο μισος για αυτα τα σιχαματα που θέλω
να τους νικαω σε καθε ματς, σε καθε αθλημα, θελω να χανουν παντου κ για να πω και την αμαρτια μου, ακομα και με τους τουρκους να παίζουν, εγω ειμαι με τους τουρκους.
Πρεπει ομως να ειμαστε στην καλυτερη δυνατη κατασταση στις 21/5.χωρις τραυματισμους, χωρις απώλειες απο καρτες. Ηρεμοι, χωρις εσωστρεφεια. Ειμαι σιγουρος πως μπορουμε να τους πατησουμε ακομα και με εκτεταμενο rotation. Με ηρεμια και συνεση.
Προσηλωση στον τελικο, ας μην τσιμπησουμε στις προκλησεις. Οτι πει ο λουτσε, αυτος ειναι ο αρχηγος, αυτος δινει το σημα, εμεις πρεπει να ακολουθουμε.
Οτι γινει στον τελικο, θα το γραψει η ιστορια, οτι γινει στο 4ο,5ο η 6ο ματς της σεζον με το γαυρο, σε ματς διχως βαθμολογικη σημασια, δεν θα το θυμαται κανεις.

παρολα αυτα, δεν μπορω να μην το πω, ΣΚΙΣΤΕ ΤΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ, ΑΦΟΔΕΥΣΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ, ΑΣΕΛΓΗΣΤΕ ΣΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΟΥΣ, ΣΒΗΣΤΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΠ'ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥΣ!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ποιες κάρτες ρε παιδιά; Μέχρι τον τελικό έχουμε 6 αγωνιστικές.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

john4serres έγραψε:Ο Σίντκλει τι είναι;
Δεξιποδαρος με σχετική ευχέρεια στο αριστερό.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ποιες κάρτες ρε παιδιά; Μέχρι τον τελικό έχουμε 6 αγωνιστικές.

Ειναι ικανοι να σε στειλουν στον αθλ. Δικαστη, να γινει η εκδικαση σε 10-15 μερες κ να σου ριξουν 2-3 αγωνιστικες και καλα ως δυσφημιση κτλ κτλ.
Δεν τα εχουμε ξαναδει μηπως;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δεν μπορούν να μας κερδίσουν ακόμα και αν κατεβάσουμε την προχθεσινή ενδεκάδα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

iremidynami 4+ έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Ποιες κάρτες ρε παιδιά; Μέχρι τον τελικό έχουμε 6 αγωνιστικές.

Ειναι ικανοι να σε στειλουν στον αθλ. Δικαστη, να γινει η εκδικαση σε 10-15 μερες κ να σου ριξουν 2-3 αγωνιστικες και καλα ως δυσφημιση κτλ κτλ.
Δεν τα εχουμε ξαναδει μηπως;
Καλά, αν είναι να πλάθουμε σενάρια...
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

ΝΙΚΗ Ή ΤΕΦΡΑ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

μετροσπορτ

O Ραζβάν Λουτσέσκου καταστρώνει ήδη τα πλάνα του για το παιχνίδι, μη μπορώντας να υπολογίζει στους Χάρη Τσιγγάρα και Ομάρ Ελ Καντουρί, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ επίσης νοκ άουτ έχουν τεθεί και οι Βιεϊρίνια, Αουγκούστο, Ζαμπά και Μπίσεσβαρ.

Τέλος, βασικοί στο σχήμα αναμένεται να ξεκινήσουν οι Κούρτιτς, Κρέσπο, Ίνγκασον, Λύρατζης και Σίντκλεϊ, οι οποίοι ξεκουράστηκαν στο ματς με την ΑΕΚ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

σφίνα

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, όπως κι ο Λέο Ζαμπά, ενώ οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έκαναν θεραπείες.

Ο Τσιγγάρας;
Άβαταρ μέλους
john4serres

Γ :evil: μήστε τον μπούστη τον ολυμπιακό
Άβαταρ μέλους
john4serres

ΑποστόληςΑ έγραψε:σφίνα

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, όπως κι ο Λέο Ζαμπά, ενώ οι Αντρέ Βιεϊρίνια, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ έκαναν θεραπείες.

Ο Τσιγγάρας;
Το 24 λέει ότι ο Τσιγγάρας είναι διαθέσιμος μετά την θλάση της προηγούμενης εβδομάδας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”