Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Εγώ που δεν παρακολουθώ γαλλικό και δεν την έχω δει, όταν βγήκε η κλήρωση, κάπως αναθαρρησα που δεν ήταν Λέστερ ή Ρόμα ή ακόμα και οι Ολλανδοι που έχουμε αρνητική παράδοση.
Δεν φοβηθηκα δηλαδή με τη Μαρσειγ αλλά τώρα ομολογώ ότι από όσα διαβάζω, περιμένω τρομερό σφυροκοπημα και κρύο ιδρώτα.
Όχι ότι περίμενα εύκολο ματς ή πολλές πιθανότητες αλλά τελικά έχουμε ένα 10% ή μπα;
Αναρίθμητο πλήθος ασπρόμαυρων καρδιών και ψυχών συντονισμένες σε ένα σώμα, έναν οργανισμό, σαν μια και μοναδική ψυχή - σαν μια μοναδική καρδιά.
Την Πέμπτη στο Βελοντρόμ, σε ένα ακόμα ραντεβού με την ιστορία.
Η υπερβατική έννοια του ΠΑΟΚ και η μεταφυσική εμπειρία των συναισθημάτων, συγκεντρωμένη και συμπυκνωμένη κάτω από το ένδοξο και αγαπημένο ασπρόμαυρο λάβαρο με το Δικέφαλο Αετό.
Μεγάλε ΠΑΟΚ κάνε μας όλους περήφανους και ευτυχισμένους !
Αυτοί θα μπούνε ψηλωμένοι;;
Εμείς είμαστε το outsider και από δηλώσεις παικτών και οπαδών,νομίζεις πως παίζουμε και θα περάσουμε άνετα την ...Γκρενόμπλ
Επειδή αυτοί είναι σε καλό φεγγάρι,επίσης είναι η καλύτερη ομάδα που θα έχουμε αντιμετωπίσει φέτος, αυτό που με ενδιαφέρει εμένα κατά κύριο λόγο, είναι να βγει η ομάδα στο γήπεδο χωρίς φόβο και να κάνει το παιχνίδι της.
Δεν θέλω να δω τον ΠΑΟΚ 90' λεπτά πίσω από το κέντρο.
Να μπούμε και να τους δείξουμε ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα που για να την περάσουν πρέπει να φτύσουν αίμα.
Τι παραπάνω έχουν από εμάς η Κλερμον και η Μπρεστ που νίκησαν στο Βελοντρομ;
Με λίγη τύχη και καλό Πασχαλακη,θα πάρουμε το κλασικό 1-1.Παλι πίκρα στα χαμούνια.
Χωρίς αεροπλάνα τελικά αύριο.
Πρέπει σε συνενόηση με την ΠΑΕ τα εισητηρια όσων δεν μπορούν να ταξιδέψουν να περάσουν στα αδέλφια του εξωτερικου...
Τον ΠΑΟΚτση μην τον φοβάσαι...Θα τον βρει τον τρόπο. Θα είναι εκεί ακόμα και αν πάει με φουσκωτά...
Θα πω για άλλη μια φορά πως τον Λουτσέσκου στα ματς που κυκλώνει στο σημειωματάριό του και προετοιμάζεται από νωρίς δεν τον φοβάμαι. Είμαι βέβαιος πως η ομάδα θα ανταποκριθεί. Βέβαια είναι το πρώτο παιχνίδι μας φέτος που παίζουμε με ομάδα πολλές κλάσεις πάνω από τη δική μας. Ας ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Και ας ελπίσουμε από εδώ και στο εξής να συνηθίζουμε να βλέπουμε ευρωπαϊκές βραδιές και μετά τον χειμώνα.