ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ 2-1 (5-3 AP) MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ 2-1 (5-3 AP) MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Αυτο ηθελα να δω επειδη καλοκαιρι εως Δεκεμβρη σχολια οτι τα παρατησε βλεπαμε.Doomlord4 έγραψε:Ευχαριστώ τον μεγάλο ρουμάνο αρχιτέκτονα που έδωσε προτεραιότητα σε αυτό το ματς
Μπραβο στην ομαδα, καποιοι κριθηκαν λιγοι αλλα οι περισσοτεροι πηραν αριστα. ΜΠΡΑΒΟ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Παρ 25 Φεβ 2022, 01:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: ΠΑΟΚ - Μίντιλαντ 2-1 (5-3 AP) MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Το ότι η ομάδα είναι στους 16 Ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά το 1973 τα λέει όλα.
Δεν είμαι σε φάση να σχολιάσω κάτι αγωνιστικά , θα το κάνω λογικά αύριο αλλά ρε φίλε , με τέτοιο ρόστερ να πετυχαίνεις τόσα πράγματα , είναι καθαρά έργο του προπονητή
Πλέον ξεκινά ένα ταξίδι χωρίς ιδιαίτερο άγχος , που όπου μας βγάλει θα είναι επιτυχία
Μακάρι να έρθει ένας βατός αντίπαλος να μας δωθεί η ευκαιρία να κοιτάμε ακόμα παραπέρα αλλά νομίζω πλέον ο minimum στόχος , επιτεύχθηκε
Δεν είμαι σε φάση να σχολιάσω κάτι αγωνιστικά , θα το κάνω λογικά αύριο αλλά ρε φίλε , με τέτοιο ρόστερ να πετυχαίνεις τόσα πράγματα , είναι καθαρά έργο του προπονητή
Πλέον ξεκινά ένα ταξίδι χωρίς ιδιαίτερο άγχος , που όπου μας βγάλει θα είναι επιτυχία
Μακάρι να έρθει ένας βατός αντίπαλος να μας δωθεί η ευκαιρία να κοιτάμε ακόμα παραπέρα αλλά νομίζω πλέον ο minimum στόχος , επιτεύχθηκε
Και εγώ ψήφισα Τσόλακ, βούλωσε στόματα σήμερα, πολύ καλός παίχτης
Τσολακ ειδικα στο πρωτο μ αρεσε. Εκτος απο την ασιστ ενιωθες οτι εχεις φορ που ανα πασα στιγμη μπορει να απειλησει. Εκανε κινησεις που δημιουργουσε ρηγματα στην αμυνα τους. Και εδωσε πολλες μαχες, κατεβασε μπαλες και βοηθησε γενικα. Πασχαλακης οπου χρειαστηκε ηταν παρων, στο γκολ δεν εχει ευθυνη. Ο Βιερινια εδειξε την ποιοτητα του και εβαλε το γκολ της προκρισης. Το προβλημα ειναι η αμυνα. Οχι μονο για το γκολ, αλλα για το γεγονος οτι ενω ελεγχαμε το παιχνιδι, τρωγαμε φασεις ή τις γλιτωναμε στο παρατσακ απο μια μετρια ομαδα. Στο 20λεπτο που μας εξαφανισαν και φαγαμε το γκολ και το δοκαρι, εξαφανιστηκε για καποιο λογο το κεντρο μας. Ισως εφταιξε η αναγκαστικη αλλαγη του πολυ καλου Αουγκουστο . Χαιρομαι για το Λυρατζη που σταθεροποιηθηκε σε πολυ καλα στανταρτς.
-
ΠΑΟΚ Σ' ΑΓΑΠΩDimitrisS έγραψε:Πανηγυριζουμε και χαιρομαστε για την ΟΜΑΔΑ.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Πως μπορέσατε και πανηγυρίσατε όλοι εσείς από την πολλή ντροπή που νιώσατε ?
Πως μπορέσατε και ξεπεράσατε τη μεγάλη ντροπή και φωνάζετε ΠΑΟΚ ?
ΕΤΣΙ ΠΑΟΚΑΡΑ
Δώσε πόνο μέσα κι έξω.
ΠΑΟΚΑΡΑ με το ΛΑΟ σου στα τσιμέντα.
Κλείσε στόματα μέσα κι έξω
ΠΑΟΚΑΡΑ με την ιστορία σου και την ιστορία του μεγάλου σου ΛΑΟΥ
Κάνε τους να ντρέπονται κι ΑΛΛΟ.
ΠΑΟΚΑΡΑ
Δείξε το μεγαλείο σου σε όλους όσους ντρέπονται και τους έρχεται εμετός.
ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
Ντρεπομαστε για μεριδα του κοσμου που τυγχανει να υποστηριζουμε την ιδια ομαδα (αν ξερουν κιολας τι υποστηριζουν), οποιοι δεν ειναι ανθρωποι και σιγουρα δεν ειναι αδερφια μας.
Σου κανει;
ΠΑΟΚ ΕΙΣ' Ο ΕΝΑΣ
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ Ο ΘΕΟΣ
ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ
Εσένα σου κάνει ?
ΣΤΟ
Μπράβο ρε ΠΑΟΚ.
Τελικά αυτούς τους 50 ανεγκέφαλους δεν θα τους πετάξουμε ποτέ εκτός γηπέδου. Ντροπή για το πανό.
Τελικά αυτούς τους 50 ανεγκέφαλους δεν θα τους πετάξουμε ποτέ εκτός γηπέδου. Ντροπή για το πανό.
Το πανό ήταν απαράδεκτο και στιγματίζει την ομάδα και τον αγνό οπαδό/φίλαθλο. Πραγματικά θλίβομαι για το συγκεκριμένο, ότι χειρότερο.

-
Στα τέτοια μου το ποδόσφαιρο. ΠΑΟΚ για μένα είναι η κερκίδα , είναι οι άνθρωποι, είναι η γειτονιά μου . ΠΑΟΚ σημαίνει προσφυγία . ΠΑΟΚ σημάινει antifa και αλληλεγγύη ΕΞ-ΟΡΙΣΜΟΥ !
Σήμερα μας λάσπωσε αυτό το σιχαμένο πανό για πάντα. Δεν μπορώ να σκεφτώ αν ήταν βαλτοί , τι χειρότερο θα μπορούσαν να ανεβάσουν. Σήμερα μας πήρατε την χαρά και δεν ξέρω αν θα επιστρέψει ποτέ μετά από αυτό.
Ζε εντάξει να είσαι στο γήπεδο, αλλά δεν μπορείς να είσαι το πρόσωπο του ΠΑΟΚ μου , να βαράς το τύμπανο και να είσαι αυτός που πανυγηρίζει με τους παίκτες. ΦΤΑΝΕΙ !
Σήμερα μας βάφτισαν αδέρφια με δολοφόνους οι ίδιοι μας οι οπαδοι, αυτά τα ακρο-μπερδεμένα που κάνουν πλεον κουμάντο στη 4, αφού το πανό έμεινε μέχρι το τέλος .
Σήμερα μας λάσπωσε αυτό το σιχαμένο πανό για πάντα. Δεν μπορώ να σκεφτώ αν ήταν βαλτοί , τι χειρότερο θα μπορούσαν να ανεβάσουν. Σήμερα μας πήρατε την χαρά και δεν ξέρω αν θα επιστρέψει ποτέ μετά από αυτό.
Ζε εντάξει να είσαι στο γήπεδο, αλλά δεν μπορείς να είσαι το πρόσωπο του ΠΑΟΚ μου , να βαράς το τύμπανο και να είσαι αυτός που πανυγηρίζει με τους παίκτες. ΦΤΑΝΕΙ !
Σήμερα μας βάφτισαν αδέρφια με δολοφόνους οι ίδιοι μας οι οπαδοι, αυτά τα ακρο-μπερδεμένα που κάνουν πλεον κουμάντο στη 4, αφού το πανό έμεινε μέχρι το τέλος .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος blackchaos την Παρ 25 Φεβ 2022, 01:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επιβιώσαμε και σήμερα.
Συγχαρητήρια και τίποτα άλλο, τα σχόλια αύριο.

Συγχαρητήρια και τίποτα άλλο, τα σχόλια αύριο.
ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!
Μπραβο στους παιχτες!!!
Πολυ καλο πρωτο ημιχρονο!
Πολυ καλο παιχνιδι στην παραταση
οπου πατησαμε τους Δανους
που σερνοταν λογω της καλης τους φυσικης καταστασης....
Αδικαιολογητη η εμφανιση απο το 65-90
οπου χωρις λογο κλειστηκαμε αντι να παμε για το 3-0.
Για δευτερο ματς ο Λουτσεσου υπερεκτιμησε τον αντιπαλο.
Μονο λαθος οταν δωσαμε χωρο στους ανυπαρκτους.
Εκπληκτικες σωματικες και ψυχικες αντοχες απο
τους παικτες και την ομαδα.
Αυτο ειναι εργο Λουτσεσκου!
Να λεμε και τα καλα του και τα κακα του....
Συνεχιζουμε στην Ευρωπη!
Συνεχιζουμε στο κυπελλο!
Δε χασαμε ακομη τον τιτλο!
Μαρτη μηνα χωρις σοβαρη ενισχυση
με τους παππουδες και η ομαδα
ειναι εδω και ΑΞΙΖΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ!
Μπραβο στους παιχτες!!!
Πολυ καλο πρωτο ημιχρονο!
Πολυ καλο παιχνιδι στην παραταση
οπου πατησαμε τους Δανους
που σερνοταν λογω της καλης τους φυσικης καταστασης....
Αδικαιολογητη η εμφανιση απο το 65-90
οπου χωρις λογο κλειστηκαμε αντι να παμε για το 3-0.
Για δευτερο ματς ο Λουτσεσου υπερεκτιμησε τον αντιπαλο.
Μονο λαθος οταν δωσαμε χωρο στους ανυπαρκτους.
Εκπληκτικες σωματικες και ψυχικες αντοχες απο
τους παικτες και την ομαδα.
Αυτο ειναι εργο Λουτσεσκου!
Να λεμε και τα καλα του και τα κακα του....
Συνεχιζουμε στην Ευρωπη!
Συνεχιζουμε στο κυπελλο!
Δε χασαμε ακομη τον τιτλο!
Μαρτη μηνα χωρις σοβαρη ενισχυση
με τους παππουδες και η ομαδα
ειναι εδω και ΑΞΙΖΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ!
Δε θα το πανηγυρίσω εδώ, καθώς μόλις είδα αυτό το ξόνο που χτυπάει το τύμπανο και λερώνει την ιστορία, μέσα στους πανηγυρισμούς στο τέλος.
Ντροπή!
Έξω οι βρωμιάρηδες από την ομάδα!
Όχι εκπτώσεις στα σοβαρά, στις αξίες μας!
Ντροπή!
Έξω οι βρωμιάρηδες από την ομάδα!
Όχι εκπτώσεις στα σοβαρά, στις αξίες μας!
Μαλιστα. Σαφες.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:ΠΑΟΚ Σ' ΑΓΑΠΩDimitrisS έγραψε:Πανηγυριζουμε και χαιρομαστε για την ΟΜΑΔΑ.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Πως μπορέσατε και πανηγυρίσατε όλοι εσείς από την πολλή ντροπή που νιώσατε ?
Πως μπορέσατε και ξεπεράσατε τη μεγάλη ντροπή και φωνάζετε ΠΑΟΚ ?
ΕΤΣΙ ΠΑΟΚΑΡΑ
Δώσε πόνο μέσα κι έξω.
ΠΑΟΚΑΡΑ με το ΛΑΟ σου στα τσιμέντα.
Κλείσε στόματα μέσα κι έξω
ΠΑΟΚΑΡΑ με την ιστορία σου και την ιστορία του μεγάλου σου ΛΑΟΥ
Κάνε τους να ντρέπονται κι ΑΛΛΟ.
ΠΑΟΚΑΡΑ
Δείξε το μεγαλείο σου σε όλους όσους ντρέπονται και τους έρχεται εμετός.
ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΑΣ
Ντρεπομαστε για μεριδα του κοσμου που τυγχανει να υποστηριζουμε την ιδια ομαδα (αν ξερουν κιολας τι υποστηριζουν), οποιοι δεν ειναι ανθρωποι και σιγουρα δεν ειναι αδερφια μας.
Σου κανει;
ΠΑΟΚ ΕΙΣ' Ο ΕΝΑΣ
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ Ο ΘΕΟΣ
ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ
Εσένα σου κάνει ?
ΣΤΟ
-
Γκουερίνο 4, σου έχω ομάδα να υποστηρίζεις αγαπητέ μου , Λέγεται λάτσιο. Πουλάς και ειρωνία ?
- episimos73
Μπράβο στην ομάδα που κατέθεσε ψυχή. Στα καταραμένα μέχρι απόψε πέναλτι πολύ ωραίες εκτελέσεις όλες, υποδειγματικές. Το ζήσαμε κι αυτό, προχωράμε.