ΠΑΟΚ - βάζελος 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- V-olakiotis
Re: ΠΑΟΚ - βάζελος 2-1 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ετοιμαστείτε για ένσταση...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
6/11 ματς στην Τούμπα φάγαμε πρώτοι γκολ, κερδίσαμε τα 3 χάσαμε τα 2 και φέραμε ισοπαλία στο 1
Μπράβο για την ανατροπή!
Μπράβο για την ανατροπή!
- kataramenos5
-
MVP Σάστρε με ποσοστά Τσαουσέσκου αλλιώς κλειδώστε το.
Παιδιά δεν ειμαστε τόσο κακή ομάδα όσο παρουσιάζεται εδώ μέσα όταν στραβώνουν τα παιχνίδια. Παράκληση για μεγαλύτερη ψυχραιμία και θετική ενέργεια.
Κατά τα άλλα...στο δεύτερο ημίχρονο υπηρχαμε μόνο εμείς στο γήπεδο.οσον αφορά την αρχική σύνθεση, σκεφτείτε ότι υπάρχει και παιχνίδι αίμα κ άμμος την Τετάρτη.προγραμμα φωτιά που ως τώρα το πάμε καλά.
ΣΤΗΡΙΞΗ...
Ο ΣΑΣΤΡΕ από τα πρώτα 5 λεπτά έδειξε τι είναι.τον θέλω εδώ και του χρόνου.
Κατά τα άλλα...στο δεύτερο ημίχρονο υπηρχαμε μόνο εμείς στο γήπεδο.οσον αφορά την αρχική σύνθεση, σκεφτείτε ότι υπάρχει και παιχνίδι αίμα κ άμμος την Τετάρτη.προγραμμα φωτιά που ως τώρα το πάμε καλά.
ΣΤΗΡΙΞΗ...
Ο ΣΑΣΤΡΕ από τα πρώτα 5 λεπτά έδειξε τι είναι.τον θέλω εδώ και του χρόνου.
Ο Λουτσεσκου στο ημίχρονο έκανε το αυτονόητο, να βγάλει τον ανύπαρκτο και να βάλει Μπισε. Επίσης σωστή εκ των υστέρων η κίνηση με Μιτριτσα που μπορεί να είναι τσαπατσουλης και να πέφτει με το παραμικρο αλλά τον ένοιωσε λίγο η αμυνα του βαζελου με τα σπρίντ του. Πρώτος παίκτης ο Σαστρε ο οποίος είναι σοβαρός παίκτης και μαικ της που δείχνει πράγματα. Μπράβο στο Μποτο γι αυτή του την κίνηση.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Photis την Κυρ 06 Φεβ 2022, 21:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μας έσωσε ο Σάστρε. Και φοβερή εμφάνιση. Δεξί μπακ για τα επόμενα χρόνια.
ΥΓ αυτές οι βουτιές του φαλακρού μίκυ μάους μου είναι απεχθείς
ΥΓ αυτές οι βουτιές του φαλακρού μίκυ μάους μου είναι απεχθείς
- Mitsospaoki4
- Moderator
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΠΑΟΚΆΡΑ
Στάλθηκε από το M2103K19G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το M2103K19G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Γκολλλλλλλλλλλλ!!!!
Νομιζω το να μεινει ο Σαστρε τυπικο ειναι!!!
Νομιζω το να μεινει ο Σαστρε τυπικο ειναι!!!
-
Λόγω των πολλών αγώνων στην συνεχεια και το γκολ που έβαλε ο Μουργκ ήθελε να τον βάλει και σε αυτό.
Στο πρώτο ημίχρονο με μια ενδεκάδα χωρίς δυνατότητα έκρηξης είχαμε δύο ευκαιρίες για γκολ και ένα πέναλτυ καθαρό. Στο δεύτερο με τις αλλαγές η ομάδα έδειξε την καθαρή διαφορά που έχει με τον Παναθηναϊκό.
Περιμένω να δω και τον Σοάρες και την επιλογή του Μποτο. Πραγματικά με τον Σαστρε δείχνει ότι ξέρει να ψωνίζει.
Στο πρώτο ημίχρονο με μια ενδεκάδα χωρίς δυνατότητα έκρηξης είχαμε δύο ευκαιρίες για γκολ και ένα πέναλτυ καθαρό. Στο δεύτερο με τις αλλαγές η ομάδα έδειξε την καθαρή διαφορά που έχει με τον Παναθηναϊκό.
Περιμένω να δω και τον Σοάρες και την επιλογή του Μποτο. Πραγματικά με τον Σαστρε δείχνει ότι ξέρει να ψωνίζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panpangr77 την Κυρ 06 Φεβ 2022, 21:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το μόνο λάθος ήταν που έπαιξε ο Τσολακ πάνω από 0 δευτερόλεπτα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πολύ μεγάλη νίκη.Η ομάδα έχει τις αδυναμίες της αλλά έβγαλε πάθος και είχε διάθεση.
Προτιμώ δύο αχρειαστες κίτρινες λόγω πάθους παρά εκείνο το ανευρο πράγμα που βλέπαμε ειδικά στην αρχή της σεζόν.
Προτιμώ δύο αχρειαστες κίτρινες λόγω πάθους παρά εκείνο το ανευρο πράγμα που βλέπαμε ειδικά στην αρχή της σεζόν.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Με τέτοιες ανατροπές, ατσαλωνεται η ομάδα! Καθόλου καλοί στο πρώτο, με την είσοδο του μπισε άλλη ομάδα γιναμε! Δεύτερο ποίημα γκολ από τον Χουάν που ήταν παράλληλα από τους κορυφαίους της ανατροπης!
- hasio_john
Η πιο πούστικη εμφάνιση που έχω δει ποτέ ..., πολύ κρίμα για το βαζελάκι να πέφτει τόσο χαμηλά!
Ο διαιτητής έδωσε ρεσιτάλ μουνίλας και έκανε ότι μπορούσε για να μας σπάσει τ' @@.
Γενικά ήταν μια αρχιδάτη/καυλωτική νίκη που μόνο καλό μπορεί να μας κάνει στην ψυχολογία.
Ο διαιτητής έδωσε ρεσιτάλ μουνίλας και έκανε ότι μπορούσε για να μας σπάσει τ' @@.
Γενικά ήταν μια αρχιδάτη/καυλωτική νίκη που μόνο καλό μπορεί να μας κάνει στην ψυχολογία.