ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-0 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα
Ο Λουτσος κατάφερε να κάνει χειρότερες δηλώσεις ακόμα και από την απόδοσή μας...
Αυτοκαταστροφικός, αυτοκτονικός, τραγικός. Είδε κι έπαθε να βρει ένα δίδυμο στο κέντρο που να ανταποκρίνεται καλά στο ρόλο του (Κούρτιτς, Τσιγγάρας) και σήμερα το χάλασε για χάρη του Σβαμπ. Αφήνοντας ακάλυπτη την ομάδα στις αντεπιθέσεις της μισής κούλας και κρατώντας πιο πίσω τον Σλοβένο ακυρώνοντας έτσι την πιο αξιόπιστη επιθετική λύση που διαθέτει φέτος. Θέλουμε και μεταγραφές νεαρών παικτών για να βελτιωθεί η αθλητικότητα της ομάδας, καλά κρασιά....
Τραγική η ομάδα , τραγική προσέγγιση…Είμαστε τυχεροί που δεν έληξε 0-1 με αυτή την ελλιπέστατη Άεκ και ο προπονητής είναι στον κόσμο του κάνοντας λόγο για μικρή Άεκ και αλλά τέτοια…Εμμέσως πλην σαφώς έδειξε ικανοποίηση για την εμφάνιση…Προσπαθώ να δώσω ευθύνες κάπου από την αρχή της χρόνιας και δεν ξέρω από που να αρχίσω…Όχι 2 όχι 3 όχι 4 όχι 5 , 8 μεταγραφές χρειαζόμαστε…
Τουλάχιστον φέραν πίσω τον Τσολακ τώρα που θα φύγει ο Σβιντερσκι.... τραγικό
Δηλαδή αυτοί που εμφανίστηκαν στην τούμπα σήμερα - ανεξαρτήτως στολής - δηλώνουν επαγγελματίες του ποδοσφαίρου;
Σοβαρά τώρα …
Σοβαρά τώρα …
Εμένα αυτό που με τρομάζει δεν είναι η κούλα, ούτε το 0-0 του πρώτου αγώνα, ούτε η προσέγγιση της κούλας στον αγώνα, ούτε οι χαμένες ευκαιρίες, ούτε το ανύπαρκτο για εμάς β' ημίχρονο.
Εμένα με τρομάζει που αυτός ο Σβάμπ, ο χειρότερος Σβαμπ που έχω δει από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ, έπαιξε από το 1ο λεπτό έως το 94ο λεπτό.
Με τρομάζει που ο Ραζβάν δεν έβλεπε το ΠΡΟΦΑΝΕΣ, πως ο Σβαμπ σήμερα ήταν ο χειρότερος παίχτης του αγώνα, και πως έπρεπε να αντικατασταθεί.
Με τρομάζει που ο Ραζβάν ενώ έβλεπε αυτόν τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Σβάμπ, συνέχιζε να τον κρατάει μέσα στο παιχνίδι, παίζοντας με την τύχη μας, τα νεύρα μας, την υπομονή μας, τα όριά μας, βγάζοντας όλους τους παίχτες εκτός από τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΒΑΜΠ όλων των αγώνων του στον ΠΑΟΚ.
Αυτή η τοξικότητά με τρομάζει.
Ο Αουγκούστο σήμερα έκανε πολύ καλό παιχνίδι.
Ο Κούρτιτς προσπαθούσε να κρατήσει μόνος του το κέντρο.
ΞΕΚΑΘΑΡΑ το αδύνατο σημείο είναι ο Σβαμπ.
Και περιμένουμε να φτάσει το 70' για να δούμε αλλαγή (ο Ραζβάν θα προτιμήσει να παίζει με 9, παρά να κάνει αλλαγή πριν το 70'), βλέπω να βγάζει τον Αουγκούστο και να ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΣΒΑΜΠ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!!
Τραγικός ο Ραζβάν. Τραγικός και ο Σβαμπ.
MVP ο Λύρατζης που δείχνει προς όλους πως αξίζει τις ευκαιρίες.
Εμένα με τρομάζει που αυτός ο Σβάμπ, ο χειρότερος Σβαμπ που έχω δει από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ, έπαιξε από το 1ο λεπτό έως το 94ο λεπτό.
Με τρομάζει που ο Ραζβάν δεν έβλεπε το ΠΡΟΦΑΝΕΣ, πως ο Σβαμπ σήμερα ήταν ο χειρότερος παίχτης του αγώνα, και πως έπρεπε να αντικατασταθεί.
Με τρομάζει που ο Ραζβάν ενώ έβλεπε αυτόν τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Σβάμπ, συνέχιζε να τον κρατάει μέσα στο παιχνίδι, παίζοντας με την τύχη μας, τα νεύρα μας, την υπομονή μας, τα όριά μας, βγάζοντας όλους τους παίχτες εκτός από τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΒΑΜΠ όλων των αγώνων του στον ΠΑΟΚ.
Αυτή η τοξικότητά με τρομάζει.
Ο Αουγκούστο σήμερα έκανε πολύ καλό παιχνίδι.
Ο Κούρτιτς προσπαθούσε να κρατήσει μόνος του το κέντρο.
ΞΕΚΑΘΑΡΑ το αδύνατο σημείο είναι ο Σβαμπ.
Και περιμένουμε να φτάσει το 70' για να δούμε αλλαγή (ο Ραζβάν θα προτιμήσει να παίζει με 9, παρά να κάνει αλλαγή πριν το 70'), βλέπω να βγάζει τον Αουγκούστο και να ΚΡΑΤΑ ΤΟΝ ΣΒΑΜΠ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!!!!
Τραγικός ο Ραζβάν. Τραγικός και ο Σβαμπ.
MVP ο Λύρατζης που δείχνει προς όλους πως αξίζει τις ευκαιρίες.
Όταν τρως 5 φάσεις στην πλάτη της άμυνας σου σχεδόν όλες ανάμεσα στο δεξί στόπερ και το δεξί Μπακ και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα,είσαι τυχερός που το ματς έληξε 0-0.
Θεωρίες της τσαπους από μια ομάδα που 5 μήνες τώρα δεν έχει καταφέρει να παίξει τίποτα. Δεν έχει καταφέρει να καμουφλάρει τα αρνητικά της και μοιάζει η πιο κουρασμένη του πρωταθλήματος.
Αυτό το πράγμα δεν σώζεται με μια, δύο ή τρεις μεταγραφές.
Σήμερα για ακόμα μια φορά μετά από κόρνερ μας βγήκε αντεπίθεση δύο με έναν ( με τον έναν να είναι ο δικός μας)...αυτά ούτε ομάδες β κατηγορίας.
Δεν βλέπω να πω πολλά άλλα είμαι τελείως απογοητευμένος από τον προπονητή και από την εικόνα της ομάδας και από το χαλαρό στηλακι του " δεν τρέχει τίποτα τα έχω όλα υπό έλεγχο".
Θεωρίες της τσαπους από μια ομάδα που 5 μήνες τώρα δεν έχει καταφέρει να παίξει τίποτα. Δεν έχει καταφέρει να καμουφλάρει τα αρνητικά της και μοιάζει η πιο κουρασμένη του πρωταθλήματος.
Αυτό το πράγμα δεν σώζεται με μια, δύο ή τρεις μεταγραφές.
Σήμερα για ακόμα μια φορά μετά από κόρνερ μας βγήκε αντεπίθεση δύο με έναν ( με τον έναν να είναι ο δικός μας)...αυτά ούτε ομάδες β κατηγορίας.
Δεν βλέπω να πω πολλά άλλα είμαι τελείως απογοητευμένος από τον προπονητή και από την εικόνα της ομάδας και από το χαλαρό στηλακι του " δεν τρέχει τίποτα τα έχω όλα υπό έλεγχο".
Ο χειρότερος παίχτης της ομάδας ήταν ο Ίνγκασον, και δεν είναι η πρώτη φορά. Δεν τράβηξε το κέντρο- ίσως δεν είναι σωστός ο συνδυασμός Κούρτη Σβαμπ- .
Ο Λύρατζης είναι ευχάριστη έκπληξη προς το παρόν, ο Αντρίγια δεν έκανε τίποτα, ο Ζαμπα παίζει μαζεμένος, ίσως χρειαζεται χρόνο,
ο Μίτριτσα δεν ήταν κακός όσο έπαιξε, ίσα ίσα ζωήρεψε την ομάδα.Ο Πασχαλάκης, με τα καλά του και τα στραβά του, είναι ίσως ο καλύτερος τερματοφύλακας που είχαμε εδώ και πολλά πολλά χρόνια.
Έρχομαι απ'την σελίδα της ομάδας στο φμπ, διαβάζοντας τα σχόλια έχω να πω πως αρκετοί απο εμάς θα έπρεπε να ντρέπονται.. σημεία των καιρών ίσως..
Το 0-0 δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα. Θεωρώ πως θα περάσουμε.
Ο Λύρατζης είναι ευχάριστη έκπληξη προς το παρόν, ο Αντρίγια δεν έκανε τίποτα, ο Ζαμπα παίζει μαζεμένος, ίσως χρειαζεται χρόνο,
ο Μίτριτσα δεν ήταν κακός όσο έπαιξε, ίσα ίσα ζωήρεψε την ομάδα.Ο Πασχαλάκης, με τα καλά του και τα στραβά του, είναι ίσως ο καλύτερος τερματοφύλακας που είχαμε εδώ και πολλά πολλά χρόνια.
Έρχομαι απ'την σελίδα της ομάδας στο φμπ, διαβάζοντας τα σχόλια έχω να πω πως αρκετοί απο εμάς θα έπρεπε να ντρέπονται.. σημεία των καιρών ίσως..
Το 0-0 δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα. Θεωρώ πως θα περάσουμε.
-
Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι ειμασταν αδιάβαστοι σήμερα. Με τόσες απουσίες της Αεκ θα έπρεπε να είμαστε με καλύτερο πλάνο .
Απογοητεύτηκα ότι Ζιβκοβιτς ,Ζαμπα αποδίδουν μόνο δεξιά . Αυτό είναι πρόβλημα.
Θέλει σοβαρή ενίσχυση ο ΠΑΟΚ για να πούμε ότι έχουμε ποιότητα και ελέγχουμε τα ματς .Δεκαρι και οκταρι τώρα. Το καλοκαίρι σοβαρό φορ.
Απογοητεύτηκα ότι Ζιβκοβιτς ,Ζαμπα αποδίδουν μόνο δεξιά . Αυτό είναι πρόβλημα.
Θέλει σοβαρή ενίσχυση ο ΠΑΟΚ για να πούμε ότι έχουμε ποιότητα και ελέγχουμε τα ματς .Δεκαρι και οκταρι τώρα. Το καλοκαίρι σοβαρό φορ.
Το χειρότερο απ ολα δεν είναι η εμφάνιση, γιατί από την αρχή της χρονιάς έτσι άθλια παίζουμε..
Το χειροτερο είναι, ότι εδώ και καιρο (λογικά) όλοι ξέραν στην ομάδα σε ποιες θέσεις πρέπει να βελτιωθουμε και δεν κάναν μια προετοιμασία έτσι ώστε να αποκτήσουν 2-3 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές για να βοηθήσουν στους 2 στοχους που έχουν απομείνει, κυπελο και Ευρώπη.
Εκτός και αν η κάνουλα εκτός από το καλοκαίρι έκλεισε και τον χειμώνα.. Εκεί αλλάζει το θέμα.
Το χειροτερο είναι, ότι εδώ και καιρο (λογικά) όλοι ξέραν στην ομάδα σε ποιες θέσεις πρέπει να βελτιωθουμε και δεν κάναν μια προετοιμασία έτσι ώστε να αποκτήσουν 2-3 ποιοτικούς ποδοσφαιριστές για να βοηθήσουν στους 2 στοχους που έχουν απομείνει, κυπελο και Ευρώπη.
Εκτός και αν η κάνουλα εκτός από το καλοκαίρι έκλεισε και τον χειμώνα.. Εκεί αλλάζει το θέμα.
Και τι να τις κάνουμε τις μεταγραφές? Ποιος θα τις αξιοποιήσει? Πάλι ο Σβαμπ, ο Κρέσπο, ο Καντουρής και ο Μπίσε θα παίζουν. Φέρε ρε Μπότο καμιά δεκαριά σαραντάρηδες να φτιάξουμε μεντάλιτη και μπάλανς.
Πω, πω, ρε τι μου έκανες απόψε, εγκεφαλικό θα πάθω.
Πολύ δύσκολο τακτικά το ματς, ο βλαχοντοιτς έπαιζε ρέστα και προσέγγισε το ματς με τον μόνο τρόπο που ξέρει, δηλαδή πρεσιγκ τριών η τεσσάρων παικτών, δημιουργία μηδέν και μπάλες στην πλάτη της άμυνας. Όταν η αντίπαλη ομάδα παίζει με σιμοες, σιμανσκι και γεφτιτς στα χαφ θέλεις ποιότητα για να δημιουργήσεις.. Δυστυχώς ο Σβαμπ σήμερα ήταν κακος ενώ ο Αουγκούστο είναι μόνο για να τρέχει. Θέλουμε σίγουρα άλλον έναν ποιοτικό χαφ και όχι τρεχαντήρι, για αυτήν την δουλειά έχουμε τους τσιγγαρα Αουγκούστο. Ο Σοάρες φαίνεται να έρχεται για αυτόν τον λόγο.
Η κουλίτσα κατέβηκε πολύ φοβισμένη, για αυτό ο λουτσε είπε ότι δεν περίμενε τέτοια προσέγγιση.
Καλύτερος όλων πσσχαλακης μας δίνει πολλές πιθανότητες για την ρεβάνς
Η κουλίτσα κατέβηκε πολύ φοβισμένη, για αυτό ο λουτσε είπε ότι δεν περίμενε τέτοια προσέγγιση.
Καλύτερος όλων πσσχαλακης μας δίνει πολλές πιθανότητες για την ρεβάνς
Και γω για εγκεφαλικό είμαι μετά από αυτό που είδα σήμερα..papwolf έγραψε:Και τι να τις κάνουμε τις μεταγραφές? Ποιος θα τις αξιοποιήσει? Πάλι ο Σβαμπ, ο Κρέσπο, ο Καντουρής και ο Μπίσε θα παίζουν. Φέρε ρε Μπότο καμιά δεκαριά σαραντάρηδες να φτιάξουμε μεντάλιτη και μπάλανς.
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάναμε τέτοια εμφάνιση στην μισή αεχ
Οι πιο πολλοί από εδώ μέσα λένε πως θα περάσουμε…Πως θα περάσουμε ρε μάγκες;;Με ποια εικόνα;;Πραγματικά δεν ξέρουμε που πρώτοθέλει ενίσχυση η ομάδα;Στην άμυνα, στο κέντρο, στην επίθεση, στα εξτρέμ, στο τέρμα που ακριβώς;;Σε όλες τις θέσεις χωλένουμε , χάνουμε και τις 1-2 σταθερές που είχαμε…και το χειρότερο από όλα ο προπονητής που δεν μπορεί να ξεχωρίσει τα αυτονόητα..με τον Τσιγγάρα λες και τον έχει κάνει τίποτα το παιδί..πως και πως περιμένει να μπει σε ένα ντέρμπι να φάει σίδερα…Έλεος πια…
p.s.Αν δεν αντιμετωπίσουμε το σημερινό ματς ως ήττα (που παραλίγο να γίνει) ΔΕΝ πρόκειται να πάμε μπροστά…
p.s.Αν δεν αντιμετωπίσουμε το σημερινό ματς ως ήττα (που παραλίγο να γίνει) ΔΕΝ πρόκειται να πάμε μπροστά…
Ψήφος στον Πασχαλακη κι αν είχα και δεύτερη δυνατότητα θα πήγαινε στον Λυρατζη.
Το ότι το φόρουμ ωστόσο ψηφίζει ως καλύτερους τον τερματοφύλακα και τον δεξιό αμυντικό μπακ κάτι δείχνει.
Η ομάδα δεν έδειξε τίποτα. Ούτε μια ευκαιρία!!!
Το αναφέρω άλλη μια φορά, κι αυτή είναι η γνώμη μου. Αν στην ομάδα δεν προστεθεί ένα χαφ που θα κάνει όλες τις δουλειές με καλύτερη εκείνη του να κατεβάζει μπάλα και να μοιράζει, να έχει κάθετη, η εικόνα δεν θα αλλάξει. Αλλά που να βρεις τέτοια εποχή τέτοιο παίκτη?
Τα περί του προπονητή, σιγά-σιγά χάνει την θετική αύρα ακόμη και των θαυμαστών του.
Τέλος πάντων έχω πει ότι οι συχνές αλλαγές δεν ωφελούν. Τα στραβά ωστόσο τα έχει κάνει γαϊτανάκι....
Το ότι το φόρουμ ωστόσο ψηφίζει ως καλύτερους τον τερματοφύλακα και τον δεξιό αμυντικό μπακ κάτι δείχνει.
Η ομάδα δεν έδειξε τίποτα. Ούτε μια ευκαιρία!!!
Το αναφέρω άλλη μια φορά, κι αυτή είναι η γνώμη μου. Αν στην ομάδα δεν προστεθεί ένα χαφ που θα κάνει όλες τις δουλειές με καλύτερη εκείνη του να κατεβάζει μπάλα και να μοιράζει, να έχει κάθετη, η εικόνα δεν θα αλλάξει. Αλλά που να βρεις τέτοια εποχή τέτοιο παίκτη?
Τα περί του προπονητή, σιγά-σιγά χάνει την θετική αύρα ακόμη και των θαυμαστών του.
Τέλος πάντων έχω πει ότι οι συχνές αλλαγές δεν ωφελούν. Τα στραβά ωστόσο τα έχει κάνει γαϊτανάκι....