ΠΑΟΚ - Kobenhavn 1-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Πασχαλακης
2
2%
Κρεσπο
1
1%
Μιχαηλίδης
5
6%
Μιχαι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βιερινια
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σβαμπ
1
1%
Ελ Καντουρι
4
5%
Κουρτιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ζιφκοβιτς
64
73%
Μπισεσβαρ
5
6%
Σβιντερφσκι
1
1%
Ακπομ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τευλορ
2
2%
Κουτσιας
1
1%
Μουργκ
2
2%

Σύνολο ψήφων: 88

Άβαταρ μέλους
stravostomis

Re: ΠΑΟΚ - Kobenhavn 1-2 MVP Σχόλια & Παρελειπόμενα

Δημοσίευση από stravostomis »

DimitrisS έγραψε:
stravostomis έγραψε:
DimitrisS έγραψε:Ξεσαλωστε αλλοθρησκοι.
Με αυτό τι κερδίζεις ρε φίλε; Το είχα απορία από πάντα
Κουραστηκα φιλε. Κουραστηκα με την τοξικοτητα και εδω και στα social.
Θα μου πεις εγω ειμαι μακακας που συνεχιζω και μπαινω στο φορουμ. Οκ.

Τσιριγιωτη με συγχωρεις. Πες την γνωμη σου.
Λαθος εγω.
Αν έχεις μια γνώμη, πες την. Αυτό δεν είναι γνώμη και δεν προσφέρει κάτι ούτε σε εσένα ούτε στο φόρουμ. Το αντίθετο μάλλον. Προσωπικά αυτό πιστεύω τουλάχιστον.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

cellophan έγραψε:Ο διαιτητής μια χαρά ήταν κατά την άποψη μου. Το πέναλτι ούτε κατά διάνοια και κρίμα για το μπόι και την κορμοστασιά του Τσούμπα να μην μπορεί να σταθεί για να πάρει το πέναλτι η την μπάλα ή και τα δύο. Δεν είναι κάθε μέρα ίδια, όπως αυτή με τον Απόλλωνα. Η κόκκινη στη διακριτική ευχέρεια του διαιτητή ήταν, ας πρόσεχε τα νεύρα του ο μικρός.
Νομίζω πως οι συνεχόμενοι τραυματισμοί και ασθένειες έχουν βαρύνει πολύ πάνω στην ομάδα που αδυνατεί να βρει την ηρεμία της. Αξιωματικά η έλλειψη ομοιογένειας και ηρεμίας φαίνεται από τη μέση και πίσω, όπου το ταλέντο δεν περισσεύει. Από τη μέση και μπροστά κάτι γίνεται με το τσούκου-τσούκου ball το οποίο είναι μονόδρομος με τα χαρακτηριστικά που έχουν οι παίκτες. Το πίσω μισό διαταράσσει όλη την ισορροπία της ομάδας όμως και κουράζει αναίτια κομβικούς παίκτες όπως κυρίως ο Σβαμπ και ακολουθούν Ζίβκο, Μπίσε και Καντουρί. Αυτό με τη σειρά του επηρεάζει και το μεσοεπιθετικό κομμάτι. Φαύλος κύκλος.
Cellophan ηταν πεναλταρα, επαφη και του κλειδωνει το γονατο. Ας μην τον ακουμπουσε να εμπαινε κι αλλο στην περιοχη
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

Χάσαμε τρεις ευρωπαϊκούς βαθμούς, άλλους δύο μέσα στην Τούμπα...

Εμφάνιση απογοήτευση λόγω αποτελέσματος.

Πάμε για 2 στα 2 κι ότι βγει...

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευση από potamda »

Από εμένα ένα μπράβο σε όλη την ομάδα.
Παίζει πολύ πάνω από τις δυνατότητές της.

Όπως είπε κι ο Αποστόλης, δε θυμάμαι τόσες κλασικές ευκαιρίες χαμένες σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα.

Να κράξω μια ομάδα που πάτησε στο β΄ ημίχρονο αυτούς που λέγαμε ότι έπαιζαν σε άλλη ταχύτητα;

Φυσικά και σκάσαμε κι εμείς στο 80΄.

Ο πάγκος μας δεν είχε παίχτες που θα άλλαζαν τις ισορροπίες, οπότε δεν περίμενα αλλαγές. Κι ο Καντουρί κι ο Μπίσε έμειναν για τη μία φάση, που την έβγαλαν, άσχετα αν πάλι αστόχησαν.

Πληρώσαμε τα ατομικά λάθη και τις απίστευτες χαμένες ευκαιρίες. Μαγική εικόνα.

Πάμε για το διπλό στη Σλοβακία!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

cellophan έγραψε:Ο διαιτητής μια χαρά ήταν κατά την άποψη μου. Το πέναλτι ούτε κατά διάνοια και κρίμα για το μπόι και την κορμοστασιά του Τσούμπα να μην μπορεί να σταθεί για να πάρει το πέναλτι η την μπάλα ή και τα δύο. Δεν είναι κάθε μέρα ίδια, όπως αυτή με τον Απόλλωνα. Η κόκκινη στη διακριτική ευχέρεια του διαιτητή ήταν, ας πρόσεχε τα νεύρα του ο μικρός.
Νομίζω πως οι συνεχόμενοι τραυματισμοί και ασθένειες έχουν βαρύνει πολύ πάνω στην ομάδα που αδυνατεί να βρει την ηρεμία της. Αξιωματικά η έλλειψη ομοιογένειας και ηρεμίας φαίνεται από τη μέση και πίσω, όπου το ταλέντο δεν περισσεύει. Από τη μέση και μπροστά κάτι γίνεται με το τσούκου-τσούκου ball το οποίο είναι μονόδρομος με τα χαρακτηριστικά που έχουν οι παίκτες. Το πίσω μισό διαταράσσει όλη την ισορροπία της ομάδας όμως και κουράζει αναίτια κομβικούς παίκτες όπως κυρίως ο Σβαμπ και ακολουθούν Ζίβκο, Μπίσε και Καντουρί. Αυτό με τη σειρά του επηρεάζει και το μεσοεπιθετικό κομμάτι. Φαύλος κύκλος.
Σορρυ αλλά το κοράκι ήταν μ@λ@κ@ς.

Στη φάση του ακπομ βάζει καθαρά το πόδι του και τον ανατρέπει.

Στη φάση του 92 για ποιο λόγο σταματάει το ματς;;
Αν σε κάθε φάση που κάποιος πιάνει το κεφάλι του σταματάμε οι αμυντικοί δε θα κάνουνε τπτ άλλο.

Δεν είχε κανένα λογο.

Επίσης έφαγε 2 λεπτά εκεί. Και τι κράτησε έξτρα;; 5 δευτερόλεπτα;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

Καμία έκπληξη δεν προκαλεί το αποτέλεσμα.. Μια ακόμη κλασική ευρωπαϊκη βραδιά για την ομάδα όπως ήταν αυτές με Σάλκε, Άγιαξ, Μπενφίκα, Κράσνονταρ κ.α.

Για να καταλάβετε την εμπειρία που έχω αποκτήσει από τον ΠΑΟΚ, με του που χτυπάει η μπάλα στο κεφάλι του Βιερίνια και στρώνεται σε αυτούς, λεώ στον διπλανό μου: "Μόνο εμείς θα μπορούσαμε να φάμε τέτοιο γκολ" και μετά από λίγα δευτερόλεπτα δικαιώθηκα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

γμησε....τι να γραψεις .Καλα κουραγια παλικαρια
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Napoli4 έγραψε:Σόρρυ ήταν η Κοπεγχάγη το φόβητρο που η ομάδα μας κατάφερε να κοντραρει αλλά έχασε στα σημεία;

Εγώ είδα μια Κοπεγχάγη μετριοτατη με τεράστια αμυντικά κενά και έναν ΠΑΟΚ που αυτοκτόνησε ενώ μπορούσε να βάλει 3-4 γκολ ΑΝΕΤΑ.

Για μένα 3η γκέλα στην Τούμπα για φέτος, κόντρα σε ομάδα χειρότερη από τη δική μας.
Εννοείται ήταν χειρότερη η Κοπεγχάγη κ στα δύο ματς.. Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό.. Υπάρχει θέμα..
Άβαταρ μέλους
Nostalgos

Δημοσίευση από Nostalgos »

Το ματς θα μπορούσε να λήξει και με νίκη με λίγη τύχη παραπάνω. Παρ' όλα αυτά φάνηκε για άλλη μια φορά η γύμνια της ομάδας και κάναμε ξανά μια κατώτερη ομάδα να πανηγυρίζει μέσα στη Τούμπα μας.
Εξακολουθώ να απορώ με κάποιες επιλογές του Λουτσέσκου.
Το ότι ξεκινήσαμε ευρωπαικό αγώνα κορυφής με 3 από τους 4 ακριανούς να είναι 34χρονοι μου πέφτει πολύ πολύ άσχημο

Πολύ απογοητευμένος σήμερα άσχετα με τις ευκαιρίες που σταθήκαμε άτυχοι και το πνιγμένο πέναλτι.
Άβαταρ μέλους
Geor1926

Δημοσίευση από Geor1926 »

Το ροστερ ειναι χαμηλών δυνατοτήτων.Τόσο μπορεί.Φαβορί για την πρόκριση η Σλόβαν.Να βάλουμε 2 γκολ στην Σλοβακία μήπως παρουμε την ισοπαλία...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

4 ευρωπαϊκά ματς στην Τούμπα, 1 νίκη.
Προχωράμε ακάθεκτοι στον ευρωπαϊκό κατήφορο με βλέψεις για το top20.
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Με άσο σήμερα και νίκη με τους ψαράδες του Γιβραλτάρ έβγαινες πρώτος σβηστός.Τωρα με αυτή την ήττα (ακόμα μια φορά που η Τούμπα μας πληγώνει και η ομάδα είναι κατώτερη των περιστάσεων σε κομβικό παιχνίδι)ακόμα και αν νικήσουμε στα εναπομείναντα δύο παιχνίδια εξαρτιομαστε από τα άλλα αποτελέσματα για πρώτη θέση δηλαδή σίγουρη πρόκριση. Το ξαναπαμε....η φετινή χρονιά θα είναι μια κρύο και μια ζέστη μιας και έχουμε το πιο ελλιπές ρόστερ εποχής Ιβάν. Το καλοκαίρι θα πρέπει να παρθούν γενναίες αποφάσεις ώστε να ξαναδούμε ανταγωνιστικό Π.Α.Ο.Κ. Με ένα κανονικό δεξί μπακ,Inganson και Oliveira υγιή και αριστερό εξτρέμ εφάμιλλο του Zivkovic η του Τζόλη που τρέξαμε να πουλήσουμε θα είχαμε περάσει στους 16 και θα είμασταν πρώτοποροι στο πρωτάθλημα. Με τα αν και ίσως δουλειά όμως δεν γίνεται αλλά με πράξεις.Zivkovic κορυφαίος για εμένα. Μακάρι να είχαμε άλλους 3 Andrija.......
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Απαραδεκτη εμφανιση, να χανεις στη Τουμπα απο δανους μπετατζηδες.

Τραγικη η μιση ομαδα και εντελος αστοχο κοουτσαρισμα απο Λουτσεσκου.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Η προσπάθεια ήταν τεράστια.
Η αστοχία-ατυχία μεγάλη.
Είναι προφανές για όλους και ιδίως σε αυτούς που είναι εντός ότι ο σύλλογος πληρώνει ότι ο ίδιος δεν πλήρωσε την καλοκαιρινή σαιζόν.
Πάμε παρακάτω. Μόνο στήριξη.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Εντάξει, θέλει και λίγη τύχη ρε γαμώτο. Γλυτώσαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία που χάσανε αυτοί και είπαμε καλά πάει κι από κει και πέρα γαμήθηκε το σύμπαν. Πάρε δοκάρι πάρε απόκρουση με τη μύτη πάρε και τη μπαλιά στην πλάτη του αρχηγού που στρώθηκε λουκούμι στον άλλο για να βγάλει την ασίστ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”