ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 0-2,Mvp-Σχόλια & Παραελειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 0-2,Mvp-Σχόλια & Παραελειπόμενα
Την ώρα του ματς άκουγα για ελλιπές ροστερ και μεταγραφές.
Με θλίβει!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με θλίβει!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- falconakis
Αφήστε την γκρίνια και χαρείτε την στιγμή
Θα ακολουθήσουν πολλές τέτοιες φέτος!!!!
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Θα ακολουθήσουν πολλές τέτοιες φέτος!!!!
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Φιουυυυυ λιγα τετοια ακομα και θα ασπρισουν τα μαλια μου...Κερδισαμε το παιχνιδι,εχουμε την ευκαιρια για κατι καλο στην Ευρωπη και πανω απο ολα κερδισαμε ηρεμια και χρονο...Στηριξτε τον προπονητη,ειναι κριμα,καθως οτι στραβο και να εχει ο ανθρωπος δουλευει εκπληκτικα και με το καταλληλο υλικο μπορει να κανει πολλα...
- ΑποστόληςΑ
Απείλησα ότι θα το ανοίξω εγώ...sourmenetes έγραψε:Πρόκριση με καλή απόδοση!!
Ποιος άνοιξε τοπικ κύριοι;;
Πολύ καλοί , μπράβο λουτσεσκου που η ομάδα γίνεται όλο και καλύτερη και βλέπουμε και προσωπική βελτίωση σε πολλούς παίκτες.
Μεσοαμυντικα και ενάντια σε πρεσσινγκ έχουμε ακόμα πρόβλημα και ελπίζω να βελτιωθούμε.
Καντουρι MVP και ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρο. Μην είστε υπερβολικοί με τον Τέηλορ. Πρώτο ματς από ανάγκη έπαιξε και την έβγαλε καθαρη. Δεν είναι ματος αλλά δεν ήταν και τρύπα .
Μεσοαμυντικα και ενάντια σε πρεσσινγκ έχουμε ακόμα πρόβλημα και ελπίζω να βελτιωθούμε.
Καντουρι MVP και ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρο. Μην είστε υπερβολικοί με τον Τέηλορ. Πρώτο ματς από ανάγκη έπαιξε και την έβγαλε καθαρη. Δεν είναι ματος αλλά δεν ήταν και τρύπα .
O Στρατηγός είπε ότι θέλει και άλλες μεταγραφές. Κάτι ξέρει είμαι σίγουρος.
Νίκη Σκουφεσκου σήμερα, καθαρά. Συνεχίζουμε... ευτυχώς
Μπράβο στην ομάδα.
Στο β' ο Σβαμπ κουράστηκε, ο Κουρτιτς είναι ακόμα πίσω σε φυσική κατάσταση.
Εσιτι για ένα 20λεπτο προσφορά σε αυτό που ξέρει να κάνει δηλ. να καταστρέφει το παιχνίδι του αντιπάλου είναι καλός.
Ο Αουγκούστο έπρεπε να μπει νωρίτερα.
Μούργκ ωραίος, ψύχραιμος και με σωστές επιλογές.
Καντουρι κορυφαίος στο α', δυστυχώς αρχίσανε πάλι οι μυϊκοί τραυματισμοί.
Ο Τέιλορ είχε προσωπικό μαρκάρισμα τον δικό τους τον εξτρέμ, βελτιώθηκε στο β', εξακολουθεί να μην εμπνέει εμπιστοσύνη.
Σημασία έχει ότι αύριο θα είμαστε στην κλήρωση.
Μπράβο Σκουφεσκου.
Στο β' ο Σβαμπ κουράστηκε, ο Κουρτιτς είναι ακόμα πίσω σε φυσική κατάσταση.
Εσιτι για ένα 20λεπτο προσφορά σε αυτό που ξέρει να κάνει δηλ. να καταστρέφει το παιχνίδι του αντιπάλου είναι καλός.
Ο Αουγκούστο έπρεπε να μπει νωρίτερα.
Μούργκ ωραίος, ψύχραιμος και με σωστές επιλογές.
Καντουρι κορυφαίος στο α', δυστυχώς αρχίσανε πάλι οι μυϊκοί τραυματισμοί.
Ο Τέιλορ είχε προσωπικό μαρκάρισμα τον δικό τους τον εξτρέμ, βελτιώθηκε στο β', εξακολουθεί να μην εμπνέει εμπιστοσύνη.
Σημασία έχει ότι αύριο θα είμαστε στην κλήρωση.
Μπράβο Σκουφεσκου.
Φοβερό Α ημίχρονο με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ Καντουρι και εξαιρετικούς Μπιρσε, Σβαμπ.
Στο 2ο έγινε διαχείριση γιατί η ομάδα ακόμα δεν βγάζει 90 με ένταση.
Για τον Σφιντερσκι πραγματικά η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι βλέποντας την ομάδα να αγοράζει συνεχώς καλά φορ νοιώθει ότι θα είναι πάντα η 2η λύση. Δεν γίνεται να τα κάνει όλα λάθος στον αγώνα...
Στο 2ο έγινε διαχείριση γιατί η ομάδα ακόμα δεν βγάζει 90 με ένταση.
Για τον Σφιντερσκι πραγματικά η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι βλέποντας την ομάδα να αγοράζει συνεχώς καλά φορ νοιώθει ότι θα είναι πάντα η 2η λύση. Δεν γίνεται να τα κάνει όλα λάθος στον αγώνα...
- rade paprica
Μπράβο στην ΟΜΑΔΑ
Μπράβο στον προπονητή
Μπράβο σε όλους
Μπράβο στον προπονητή
Μπράβο σε όλους
Πολλά μπράβο στην ομάδα για την πρόκριση. Ο πρώτος μεγάλος στόχος της σεζόν επετεύχθει. Τώρα ολοκληρώστε την ενίσχυση της ομάδας ώστε να παίξουμε στα ίσια το πρωτάθλημα και εννοείται πως απαιτείται να προκριθούμε στην επόμενη φάση του conference.
Μπράβο στην ομάδα. Παρά πολύ καλή εμφάνιση. Η ομάδα έχει πλάνο και φαίνεται. Ο τροπος που κυκλοφορούσαμε την μπάλα ειδικά μπροστά ήταν εκπληκτικός.
Πέρα από την πρόκριση κερδίσαμε και δύο βδομάδες ηρεμίας για να μπορέσει ο Λουτσε να μπολιασει τους νέους παίχτες στην ομάδα και να διορθώσει κάποια λάθη.
Μακράν καλύτερος ο Καντουρι.
Μακραν χειρότερος ο Σβιντερφσκι, τον κατάπιε ο Κρεσιτς.
Κι αν για τον Σβιντερφσκι είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε ρόλο μεσα στην ομάδα και 10-12 γκολ θα τα βάλει μέσα στην σεζόν, αυτός που νομίζω δεν έχει το επίπεδο να σταθεί στον ΠΑΟΚ είναι ο Τειλορ. Κακός παίχτης.
Συνεχίζουμε...
Στάλθηκε από το KOB2-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πέρα από την πρόκριση κερδίσαμε και δύο βδομάδες ηρεμίας για να μπορέσει ο Λουτσε να μπολιασει τους νέους παίχτες στην ομάδα και να διορθώσει κάποια λάθη.
Μακράν καλύτερος ο Καντουρι.
Μακραν χειρότερος ο Σβιντερφσκι, τον κατάπιε ο Κρεσιτς.
Κι αν για τον Σβιντερφσκι είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε ρόλο μεσα στην ομάδα και 10-12 γκολ θα τα βάλει μέσα στην σεζόν, αυτός που νομίζω δεν έχει το επίπεδο να σταθεί στον ΠΑΟΚ είναι ο Τειλορ. Κακός παίχτης.
Συνεχίζουμε...
Στάλθηκε από το KOB2-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλή η ομάδα σήμερα!
Πρέπει όμως να σημειώσουμε προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι - στην αμυντική μετάβαση. Με καλύτερο αντίπαλο θα μας στοιχίσουν σίγουρα...
Ο Κούρτιτς ΔΕΝ μου άρεσε καθόλου. Βαρύς στην αμυντική μετάβαση και όχι καλός στο μεσοεπιθετικό κομμάτι...
Ο Καντουρί, στη φυσική του θέση, καταπληκτικός!!
Ίσως ο Ζίβκοβιτς πρέπει να δοκιμαστεί στη θέση του Καντουρί, αν αυτός έχει πρόβλημα τραυματισμού.
Πρέπει όμως να σημειώσουμε προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι - στην αμυντική μετάβαση. Με καλύτερο αντίπαλο θα μας στοιχίσουν σίγουρα...
Ο Κούρτιτς ΔΕΝ μου άρεσε καθόλου. Βαρύς στην αμυντική μετάβαση και όχι καλός στο μεσοεπιθετικό κομμάτι...
Ο Καντουρί, στη φυσική του θέση, καταπληκτικός!!
Ίσως ο Ζίβκοβιτς πρέπει να δοκιμαστεί στη θέση του Καντουρί, αν αυτός έχει πρόβλημα τραυματισμού.