Σακάκι δεν ξέρω αλλά παλτό είναι σιγουραlaska4 έγραψε:Να παίξει να κριθεί και μετά να πούμε οτι είναι σακάκι...Kostas_Peraia4 έγραψε:Δεν ξέρω ποια είναι η επιρροή του, ξέρω πάντως πως για σαπάκια τύπου Τέυλορ κτλ έχει άμεση ανάμιξη.
Απο που και πως έμαθα δε θα γράψω, αλλά για να επιβεβαιωθείς διάβασε την τελευταία ανακοίνωση της Θ4
Παντελής Θωμαρέης
Re: Παντελής Θωμαρέης
- sourmenetes
- Moderator
Τι έγινε;;; σύναξη έχουμε βραδιάτικα;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Κρίθηκε φίλος..laska4 έγραψε:Να παίξει να κριθεί και μετά να πούμε οτι είναι σακάκι...Kostas_Peraia4 έγραψε:Δεν ξέρω ποια είναι η επιρροή του, ξέρω πάντως πως για σαπάκια τύπου Τέυλορ κτλ έχει άμεση ανάμιξη.
Απο που και πως έμαθα δε θα γράψω, αλλά για να επιβεβαιωθείς διάβασε την τελευταία ανακοίνωση της Θ4
Από τα βίντεα..
Ναι. Σε χαλασε;sourmenetes έγραψε:Τι έγινε;;; σύναξη έχουμε βραδιάτικα;;
- Kostas_Peraia4
Εγω για τον απαλλαγμένο ΠΑΟΚ από το FFP και τον ΠΑΟΚ του 2021 με κάμποσους τίτλους την τελευταία 5ετία, θεωρώ ντροπή να ακούγονται (πόσο μάλλον να κλείνουν) τέτοιοι παίκτες. Καθαρά άποψή μου. Γι' αυτό μπορούμε να διαφωνήσουμε όσο θέλεις
Τώρα όμως, όσο αφορά τον κ. Θωμαρέη, απλά άνοιξα το τόπικ του γιατί ο άνθρωπος έχει άμεση σχέση με τα διοικητικά και δη με τις μεταγραφές.
Τώρα όμως, όσο αφορά τον κ. Θωμαρέη, απλά άνοιξα το τόπικ του γιατί ο άνθρωπος έχει άμεση σχέση με τα διοικητικά και δη με τις μεταγραφές.
- sourmenetes
- Moderator
Να χαλιέμαι;; για ποιο λόγο;;7sins έγραψε:Ναι. Σε χαλασε;sourmenetes έγραψε:Τι έγινε;;; σύναξη έχουμε βραδιάτικα;;
Βλέπω παλιά φιλαράκια μαζεμένα και χαίρομαι.
Καλά ρε ακόμα με τις μεταγραφές ασχολείστε ?
Από την στιγμή που έχει έρθει ο κορυφαίος δεν υπάρχει κανένα άγχος .. Όλοι σας έχετε μόνο 2 πράγματα να κάνετε ..
1.sit back
2.njoy
Από την στιγμή που έχει έρθει ο κορυφαίος δεν υπάρχει κανένα άγχος .. Όλοι σας έχετε μόνο 2 πράγματα να κάνετε ..
1.sit back
2.njoy
- sourmenetes
- Moderator
Ειρωνεία δεν αγοράζω.axristeas έγραψε:Κανα σχολιο για την ταμπακιερα θα μας κανει ο κυριος σουρμενιτης;
Ο ΠΑΟΚ κάνει πρωταθλητισμο εδώ και 5 χρόνια!
2 νταμπλ-4 κύπελλα και ένας κλεμενος τίτλος πέρυσι.
Και φέτος θα χτυπήσει στα ίσα το πρωταθλημα.
Οπως βγάζει ο καθένας τα κονε του και αυτά που ξέρει, μαθαίνει, υπάρχουν κι άλλα τόσα που δεν τα μαθαινει κάνεις.
Αν πιστεύετε ότι ο ΠΑΟΚ περιμένει έναν τύπο για να κάνει μεταγραφές, μάλλον μιλάτε για άλλη ομάδα.
Προφανώς ο ΠΑΟΚ έπρεπε να έχει Τδ εδώ και καιρό. Όλοι το βλέπουμε.
Αυτό δε σημαίνει ότι αυτό που θα ακολουθήσει δε θα δικαιώσει τον ΠΑΟΚ.
Καλοί αυτοί οι 2;slidar έγραψε:Καλά ρε ακόμα με τις μεταγραφές ασχολείστε ?
1.sit back
2.njoy
Ο sit back Kai o njoy;