Pablo Gabriel García Pérez II
Re: Pablo Gabriel García Pérez II
δεν υπαρχει επιτυχημενη σεζον χωρις εξελιξη
η ομαδα ποδοσφαιρικα βρισκεται σε χειροτερο σημειο απο περσι και η αποσταση απο τον βασικο ανταγωνιστη εχει μεγαλωσει...
θα χρειαστουν παρα πολλες σωστες αποφασεις σε πολλα θεματα και λιγη τυχη ωστε του χρονου να μιλαμε για μια κανονικη μεταβατικη χρονια που θα εχουν μπει οι βασεις ωστε να πρωταγωνιστησουμε ξανα
η ομαδα ποδοσφαιρικα βρισκεται σε χειροτερο σημειο απο περσι και η αποσταση απο τον βασικο ανταγωνιστη εχει μεγαλωσει...
θα χρειαστουν παρα πολλες σωστες αποφασεις σε πολλα θεματα και λιγη τυχη ωστε του χρονου να μιλαμε για μια κανονικη μεταβατικη χρονια που θα εχουν μπει οι βασεις ωστε να πρωταγωνιστησουμε ξανα
- bersekeros
Στα bald διαφωνώ. Σε σχέση με πέρυσι τέτοιο καιρό (εννοώ στο τέλος του πρωταθλήματος)Norte έγραψε:δεν υπαρχει επιτυχημενη σεζον χωρις εξελιξη
δεν είμαστε σε χειρότερο σημείο και αγωνιστικά με το γάβρο εμένα μου φαίνεται ότι αυτή τη στιγμή, η ψαλίδα δεν έχει την τάση να ανοίξει όπως πέρυσι, αλλά αντίθετα να κλείσει.
Δεν θα έχουμε FFP, παίζουμε Τελικό Κυπέλλου, Έχουμε καλό τηλεοπτικό πλέον, Θα έχουμε πολλά έσοδα από πωλήσεις π.χ.Γιαννούλης.
Το ρόστερ και πέρυσι και φέτος θέλει ξεσκαρτάρισμα (στα ίδια πάνω κάτω είμαστε ίσως).
Τα μόνα (πολύ) αρνητικά είναι ότι δεν διεκδικούμε είσοδο σε ομίλους Champions League και δεν έχουμε (????) ανακοινώσει Τεχνικό Διευθυντή ακόμα.
Το περσινό μας ροστερ ήταν καλύτερο,ο ΠΑΟΚ πήρε ότι ακριβώς άξιζε για φέτος,όπως έγραψε και κάποιος άλλος, ίσως να έπρεπε να είχαμε 7-10 βαθμούς ακόμα,δεν θα μας έκαναν πρωταθλητές όμως.
Το σημαντικότερο όλων είναι το άριστο κλίμα και τα καλά αποδυτήρια και αυτό πιστώνεται στον Γκαρσία.
Είναι μια σημαντική πρόοδος αυτό,αν διατηρηθεί και γίνουν 4-5 δυνατές προσθήκες,δε φοβόμαστε κανέναν.
Το σημαντικό είναι,να ξέρει από τώρα τι θέλει να παίξει και τι χαρακτηριστικά ζητάει,από τους παίχτες που θα αποκτηθούν.
Για μένα με τόσους στόπερ στο ροστερ και με δύο από αυτούς με πολύ μεγάλη προοπτική (Μιχαηλίδης, Μιχαι) το σύστημα μας πρέπει να εξακολουθήσει να είναι με τρεις πίσω.
Αν δε,υπάρξει η δυνατότητα να αλλαχτεί ο Βαρελα με έναν παιχταρα,θα μιλάμε για ιδανικό σενάριο.
Το σημαντικότερο όλων είναι το άριστο κλίμα και τα καλά αποδυτήρια και αυτό πιστώνεται στον Γκαρσία.
Είναι μια σημαντική πρόοδος αυτό,αν διατηρηθεί και γίνουν 4-5 δυνατές προσθήκες,δε φοβόμαστε κανέναν.
Το σημαντικό είναι,να ξέρει από τώρα τι θέλει να παίξει και τι χαρακτηριστικά ζητάει,από τους παίχτες που θα αποκτηθούν.
Για μένα με τόσους στόπερ στο ροστερ και με δύο από αυτούς με πολύ μεγάλη προοπτική (Μιχαηλίδης, Μιχαι) το σύστημα μας πρέπει να εξακολουθήσει να είναι με τρεις πίσω.
Αν δε,υπάρξει η δυνατότητα να αλλαχτεί ο Βαρελα με έναν παιχταρα,θα μιλάμε για ιδανικό σενάριο.
ΑρρωστιαΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Η 2η θέση και πάνω, που καταξιώνεται πλεον ο ΠΑΟΚ, δεν έχει να κάνει με κανέναν Γκαρσία. Μοναδικος και καταλυτικός παράγων είναι η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη.
Αυτό να μην το ξεχνάμε ποτέ.
- Sick Bastard
obanebane έγραψε:Το περσινό μας ροστερ ήταν καλύτερο,ο ΠΑΟΚ πήρε ότι ακριβώς άξιζε για φέτος,όπως έγραψε και κάποιος άλλος, ίσως να έπρεπε να είχαμε 7-10 βαθμούς ακόμα,δεν θα μας έκαναν πρωταθλητές όμως.
Να αυτά φοβάμαι, όταν αρχίζουν και οι λογικοί άνθρωποι να μιλάνε για 4-5 προσθήκες και θα είμαστε καλά.
Όχι, ρε παιδιά, θέλουμε πολλά περισσότερα για να μην ζήσουμε μία από τα ίδια και του χρόνου.
- Mitsospaoki4
- Moderator
4-5 προσθήκες σίγουρα όχι, αλλά ούτε και ολικό ξήλωμα..
Έχω αναλύσει το σκεπτικό που πρέπει να κινηθούμε σε άλλο topic και ελπίζω και στην ΠΑΕ κάπως έτσι να το σκέφτονται
Έχω αναλύσει το σκεπτικό που πρέπει να κινηθούμε σε άλλο topic και ελπίζω και στην ΠΑΕ κάπως έτσι να το σκέφτονται
Sick Bastard έγραψε: Να αυτά φοβάμαι, όταν αρχίζουν και οι λογικοί άνθρωποι να μιλάνε για 4-5 προσθήκες και θα είμαστε καλά.
Όχι, ρε παιδιά, θέλουμε πολλά περισσότερα για να μην ζήσουμε μία από τα ίδια και του χρόνου.
Φιλε Σικ, μακαρι να γινοταν να κανουμε 9-10 μεταγραφες και άλλες 6-7 αποδεσμευσεις, αλλα η όποια ομοιογένεια πάει να χτιστεί, θα παει περίπατο. Σε πρώτη φαση νομίζω πως4-5 προσθήκες ειναι οκ, μαζι με 2-3 πωλήσεις. Το θεωρω πιο ορθολογικο ποδοσφαιρικά. Του χρονου το καλοκαίρι αλλες τόσες (και εννοείται να παραμείνουν οι σταθερές της ομαδας οπως πχ Ινγκασον, Ζιβκο κτλ), ετσι ωστε την σαιζον 22-23 να είμαστε εμεις το φαβορι για το πρωτάθλημα.
Sick Bastard έγραψε:obanebane έγραψε:Το περσινό μας ροστερ ήταν καλύτερο,ο ΠΑΟΚ πήρε ότι ακριβώς άξιζε για φέτος,όπως έγραψε και κάποιος άλλος, ίσως να έπρεπε να είχαμε 7-10 βαθμούς ακόμα,δεν θα μας έκαναν πρωταθλητές όμως.
Να αυτά φοβάμαι, όταν αρχίζουν και οι λογικοί άνθρωποι να μιλάνε για 4-5 προσθήκες και θα είμαστε καλά.
Ρε συ sick ,4-5 προσθήκες βασικών εννοώ.
Που θα βάλουν στον πάγκο, Ροντριγκο, Σβαμπ,Ντουγκλας,Πασχαλακη,Βαρελα.
Οτιδήποτε πάνω από 5 προσθήκες στον βασικό κορμό θα επιφέρει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιθυμητό. Μέχρι να στρώσει η ομάδα θα είσαι 10 βαθμούς πίσω από τον γαβρο... δεν πιστεύω ότι έχουμε την πολυτέλεια για μια ακόμη χρονιά να χαρίσουμε τον τίτλο από τον πρώτο γύρο
- Amsterdamer_87
Με τρεις παιχταραδες στον κορμο και δυο στα ακρα (Δμπακ-Εξτρεμ) ειμαστε παραπανω απο κομπλε.
οτιδηποτε αλλο περιτευει..
οτιδηποτε αλλο περιτευει..
- PAOK_Antarctica
Δεν νομίζω πως είναι ανθρωπίνως δυνατό να καλυφθεί διαφορά 23 βαθμών σε έναν χρόνο, εκτός κι αν ξέρω γω αγοράσει ο Ιβάν τον Μόντριτς και τον Κρος.
Η μόνη πιθανότητα είναι αν για κάποιο λόγο τα κάνουν σκατά και οι γκέι και παρουσιάσουν κατακόρυφη πτώση, εμείς παρουσιάσουμε σημαντική άνοδο και βρεθούμε στη μέση.
Η μόνη πιθανότητα είναι αν για κάποιο λόγο τα κάνουν σκατά και οι γκέι και παρουσιάσουν κατακόρυφη πτώση, εμείς παρουσιάσουμε σημαντική άνοδο και βρεθούμε στη μέση.
- V-olakiotis
Να δούμε και τι θα γίνει με τους ξένους διαιτητές στη νέα περίοδο. Κάτι συζητιονταν ότι δεν θα καλούνται ξένοι διαιτητές την επόμενη περίοδο.
Αυτό κι αν παίζει ρόλο στις διάφορες βαθμών...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Αυτό κι αν παίζει ρόλο στις διάφορες βαθμών...
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- potamda
- Bet Guru 2023
Υπάρχει έστω κι ένας ειλικρινά που να πιστεύει μετά από αυτά που έχουμε δει, πως με κούλη πρωθυπουργό και φαταούλ πρόεδρο - πρωθυπουργό υπάρχει έστω και 1% πιθανότητα να πάρουμε πρωτάθλημα;
Και μη μου πείτε να είμαστε εμείς σωστοί και να κοιτάμε την ομάδα μας, γιατί προτιμώ πραγματικά για την ψυχική μου υγεία να είμαι 20βαθμούς πίσω, παρά 1βαθμό μπροστά και να με σφάξουν τελευταία αγωνιστική ή να με κλέψουν με κανένα -10 στις επιτροπές τους.
Το ξέρω ακούγεται πολύ ηττοπαθές, αλλά τόσα χρόνια δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει τίποτα. Ας φτιάξουμε σιγά-σιγά ομάδα σε όλα τα επίπεδα με σωστές κινήσεις, οικονομικό συμμάζεμα κι έμφαση στην Ευρώπη κι αν αλλάξει η κατάσταση να ρίξουμε και λεφτά να κυνηγήσουμε το παραπάνω.
Και μη μου πείτε να είμαστε εμείς σωστοί και να κοιτάμε την ομάδα μας, γιατί προτιμώ πραγματικά για την ψυχική μου υγεία να είμαι 20βαθμούς πίσω, παρά 1βαθμό μπροστά και να με σφάξουν τελευταία αγωνιστική ή να με κλέψουν με κανένα -10 στις επιτροπές τους.
Το ξέρω ακούγεται πολύ ηττοπαθές, αλλά τόσα χρόνια δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει τίποτα. Ας φτιάξουμε σιγά-σιγά ομάδα σε όλα τα επίπεδα με σωστές κινήσεις, οικονομικό συμμάζεμα κι έμφαση στην Ευρώπη κι αν αλλάξει η κατάσταση να ρίξουμε και λεφτά να κυνηγήσουμε το παραπάνω.
4-5 προσθήκες στην 11αδα ίσως είναι και λίγες χωρίς υπερβολή.
Άμα είναι παιχταραδες μια χαρά θα δέσει γρήγορα η ομάδα.
Αν πάρεις μετριότητες τότε θες 6 μήνες προφανώς.
Γενικά θέλουμε τουλάχιστον 10 μεταγραφές (βασικοί+πάγκο), ακόμη κι αν φαίνεται τραγικό το νούμερο είναι πραγματικότητα, μαζί με 2-3 πωλήσεις που θα έχουμε.
Δε γίνεται αναπληρωματικός του Ζιφκοβιτς να είναι ο Λάμπρου ασπουμε. Για να έχουμε και μια ρεαλιστική εικόνα.
Να χτυπήσεις πρωτάθλημα με 13-14 παίχτες δε γίνεται.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άμα είναι παιχταραδες μια χαρά θα δέσει γρήγορα η ομάδα.
Αν πάρεις μετριότητες τότε θες 6 μήνες προφανώς.
Γενικά θέλουμε τουλάχιστον 10 μεταγραφές (βασικοί+πάγκο), ακόμη κι αν φαίνεται τραγικό το νούμερο είναι πραγματικότητα, μαζί με 2-3 πωλήσεις που θα έχουμε.
Δε γίνεται αναπληρωματικός του Ζιφκοβιτς να είναι ο Λάμπρου ασπουμε. Για να έχουμε και μια ρεαλιστική εικόνα.
Να χτυπήσεις πρωτάθλημα με 13-14 παίχτες δε γίνεται.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Shivaspace
η έκταση που πήρε η διαφορά στη βαθμολογία είναι για εμένα αρκετά πλασματική.
αν είχε γίνει γκόλ η σουτάρα του Τζόλη στο δοκάρι στις καθυστερήσεις στο παιχνίδι της Τούμπας όλα θα ήταν διαφορετικά. αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι το ποδόσφαιρο, στη συνέχεια ρισκάραμε για τη νίκη στο εκτός έδρας, που τοποθετήθηκε στα καπάκια, χάσαμε τον αγώνα και κάπου εκεί τελείωσε η διεκδίκηση.
μην το κάνουμε και μεγάλο θέμα και με βάση αυτό να λέμε οτι είμαστε αρκετά πίσω σαν ομάδα..
αν είχε γίνει γκόλ η σουτάρα του Τζόλη στο δοκάρι στις καθυστερήσεις στο παιχνίδι της Τούμπας όλα θα ήταν διαφορετικά. αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι το ποδόσφαιρο, στη συνέχεια ρισκάραμε για τη νίκη στο εκτός έδρας, που τοποθετήθηκε στα καπάκια, χάσαμε τον αγώνα και κάπου εκεί τελείωσε η διεκδίκηση.
μην το κάνουμε και μεγάλο θέμα και με βάση αυτό να λέμε οτι είμαστε αρκετά πίσω σαν ομάδα..