Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Δηλαδή ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι η νέα διοίκηση της Ξάνθης είναι φυτευτή; (από τον Ιβάν;).
- Επισκέπτης
Ακουσα το απόσπασμα.
Μλκ κλαίω !!!
Ρε τον μυρτσο...
Τον ξεφτίλισε κανονικά
Μλκ κλαίω !!!

Ρε τον μυρτσο...
Τον ξεφτίλισε κανονικά
- ΑποστόληςΑ
Ρε τον Μύρτσο, γέννημα - θρέμα της Καλαμαριάς που πέρασε, μεταξύ άλλων και από τον γαύρο! Κοντός για τερματοφύλακα, έκανε όμως καριέρα και εκδιώχθηκε από τον πρωταθλητή για εξωαγωνιστικούς λόγους.
Εδώ η Μαρουπα ξεφουρνισε δημόσια ότι ο Ιβάν έδωσε εντολή στον Πανόπουλο να μεταβιβάσει.Magpies4 έγραψε:Δηλαδή ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι η νέα διοίκηση της Ξάνθης είναι φυτευτή; (από τον Ιβάν;).
Δηλαδή μιλάμε για ζώα που κάνουν κακό στον εαυτό τους με τις μηνυσιμες πίπες που λενε
Re: Προπαγάνδα και
rainmaker έγραψε:Εδώ η Μαρουπα ξεφουρνισε δημόσια ότι ο Ιβάν έδωσε εντολή στον Πανόπουλο να μεταβιβάσει.Magpies4 έγραψε:Δηλαδή ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι η νέα διοίκηση της Ξάνθης είναι φυτευτή; (από τον Ιβάν;).
Δηλαδή μιλάμε για ζώα που κάνουν κακό στον εαυτό τους με τις μηνυσιμες πίπες που λενε
Ε και;;; τους έκανε κανένας μήνυση; ή αν τους κάνει κανένας θα γίνει κάτι; όπως έλεγε κ ο σουγκλακος "αφού δεν με έδειρε κάνεις έγινα τραγουδιστής" .
- ΑποστόληςΑ
Βρε βλακα Τσορμπατζογλου προβοκατορα, τι μαλακιες ειναι αυτες π ρωτας?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τον έβαζαν και στο ΠΑΟΚ TV... Τεσπα να ήταν ο μόνος....Gospi έγραψε:Βρε βλακα Τσορμπατζογλου προβοκατορα, τι μαλακιες ειναι αυτες π ρωτας?
Στάλθηκε από SM-N975F
Πανε στο αλλο τοπικ γτ σ απαντησα σε εντονο υφος κ εγω [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]pilotos έγραψε:Τον έβαζαν και στο ΠΑΟΚ TV... Τεσπα να ήταν ο μόνος....Gospi έγραψε:Βρε βλακα Τσορμπατζογλου προβοκατορα, τι μαλακιες ειναι αυτες π ρωτας?
Στάλθηκε από SM-N975F
- anekfrastos
Το αλλο ειναι προσωπικο [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Εκανε ερωτηση ρε συ ο βλακας στον φερειρα για τις δηλωσεις του Κρεσπο περσι, π εκραζε ρον τροπο π αμυνομαστε και τις συγκρινε με τις χθεσινες π ο κρεσπο ειπε οτι πλεον η ομδα ειναι δεμενη.
Εντελως προβοκατορικη κ εμπρηστικη ερωτηση.
Κοουτς περσι ο Κρεσπο δηλωσε οτι εχει θεμα ο τροπος με τον οποιο παιζατε. Χθες ειπε οτι ειστε δεμενη ομαδα. Τι αλλαξε απο περσι.
Καπως ετσι δλδ οσο θυμαμαι...
Και εκνευριστηκε ο Αμπελ και φανηκε...
Εκανε ερωτηση ρε συ ο βλακας στον φερειρα για τις δηλωσεις του Κρεσπο περσι, π εκραζε ρον τροπο π αμυνομαστε και τις συγκρινε με τις χθεσινες π ο κρεσπο ειπε οτι πλεον η ομδα ειναι δεμενη.
Εντελως προβοκατορικη κ εμπρηστικη ερωτηση.
Κοουτς περσι ο Κρεσπο δηλωσε οτι εχει θεμα ο τροπος με τον οποιο παιζατε. Χθες ειπε οτι ειστε δεμενη ομαδα. Τι αλλαξε απο περσι.
Καπως ετσι δλδ οσο θυμαμαι...
Και εκνευριστηκε ο Αμπελ και φανηκε...
- ToMousiTouCrespo
Ερπετόπουλος για ΟΑΡΗΣ μετά από ξεφτίλα με Κόλος: "ομάδα που χαίρεσαι να βλέπεις αν είσαι ουδέτερος, έπαιξαν οι ήρωες της ανατροπής με Λαμία, είχε κατοχή 66%, έχασε από ατυχία και Κουέστα".
Ερπετόπουλος για ΠΑΟΚ μετά από πρόκριση με Μπενφίκα: "Ε εντάξει του έκατσε βασικά, όλοι πίσω και μια αντεπίθεση, ευτυχώς ο Φερέιρα σταμάτησε τους πειραματισμούς με Μπίσεσβαρ δεξί μπακ(!)".
Εύχομαι κάθε επιτυχία στην υπέρλαμπρη καριέρα του και σύντομα live συνέντευξη από κυρ Σάββα.
Ερπετόπουλος για ΠΑΟΚ μετά από πρόκριση με Μπενφίκα: "Ε εντάξει του έκατσε βασικά, όλοι πίσω και μια αντεπίθεση, ευτυχώς ο Φερέιρα σταμάτησε τους πειραματισμούς με Μπίσεσβαρ δεξί μπακ(!)".
Εύχομαι κάθε επιτυχία στην υπέρλαμπρη καριέρα του και σύντομα live συνέντευξη από κυρ Σάββα.
Μουνοπανο από τα λίγα.
Όντως συνέντευξη από κοντά στον άλλον το μπινε
Όντως συνέντευξη από κοντά στον άλλον το μπινε