34. Βαγγέλης Γεωργίου
-
Ο Γεωργίου στα φιλικά που έπαιξε .. και με την Τσσκα στο 1ο ημίχρονο ότι κάναμε από αυτόν ήταν, αλλά και με την Ουντινέζε όταν μπήκε αλλαγή έκανε τρομερό παιχνίδι και έβγαλε δύο ασίστ.
Ο Παντελής κατ' εμέ έχει φάει τα ψωμιά του, έχει χάσει την έκρηξη και την ταχύτητά του, ενώ τα τελειώματά του που ποτέ δεν ήταν άριστα, πλέον έχουν γίνει κουραστικά. Πιστεύω ότι σ' αυτό συνέβαλλε και η χρησιμοποίησή του ως αριστερό μπακ για πολλά χρόνια.
Στο 4-3-3 από τον αριστερό (και δεξιό) επιθετικό σου περιμένεις επιθετικά πράγματα .. Περιμένεις να κάνει μπούκες, να πατάει περιοχή, να έχει σουτ, να κάνει κούρσες κλπ. Εκτός αν παίζει 4-5-1 και τα άκρα σου απλά είναι για να κρατάνε τα αντίπαλα ακραία μπακ.
Για μένα πλέον ο Παντελής κουράζει τη μπάλα επιθετικά. Δύσκολα θα περάσει κάποιον στο ένας με έναν (κάτι που μπορεί να κάνει και ο Βιερίνια και ο Λάκης και ο Γεωργίου και ο Δάρλας πολύ καλύτερα), και τις περισσότερες φορές που θα είναι στη γραμμή δε θα βγάλει σέντρα, αλλά θα γυρίσει προς τα πίσω δίνοντας μια πάσα σε καναν Βερόν - Γκαρσία ή Κοντρέρας - Δάρλα.
Έτσι όπως είδα τον Γεωργίου στα φιλικά, προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υστερεί ούτε σε ταχύτητα, ούτε σε σέντρα, ούτε σε πόδι γενικότερα από τον Παντελή. Το ότι θα ξεκινήσει ο Παντελής το θεωρώ δεδομένο (λόγω Σάντος), αλλά πιστεύω ότι ο Γεωργίου αξίζει να μπει αλλαγή (όχι στο 92' αλλά στο 70') και δεν θα είναι κανένα ρίσκο για την εξέλιξη του ματς!
Ο Παντελής κατ' εμέ έχει φάει τα ψωμιά του, έχει χάσει την έκρηξη και την ταχύτητά του, ενώ τα τελειώματά του που ποτέ δεν ήταν άριστα, πλέον έχουν γίνει κουραστικά. Πιστεύω ότι σ' αυτό συνέβαλλε και η χρησιμοποίησή του ως αριστερό μπακ για πολλά χρόνια.
Στο 4-3-3 από τον αριστερό (και δεξιό) επιθετικό σου περιμένεις επιθετικά πράγματα .. Περιμένεις να κάνει μπούκες, να πατάει περιοχή, να έχει σουτ, να κάνει κούρσες κλπ. Εκτός αν παίζει 4-5-1 και τα άκρα σου απλά είναι για να κρατάνε τα αντίπαλα ακραία μπακ.
Για μένα πλέον ο Παντελής κουράζει τη μπάλα επιθετικά. Δύσκολα θα περάσει κάποιον στο ένας με έναν (κάτι που μπορεί να κάνει και ο Βιερίνια και ο Λάκης και ο Γεωργίου και ο Δάρλας πολύ καλύτερα), και τις περισσότερες φορές που θα είναι στη γραμμή δε θα βγάλει σέντρα, αλλά θα γυρίσει προς τα πίσω δίνοντας μια πάσα σε καναν Βερόν - Γκαρσία ή Κοντρέρας - Δάρλα.
Έτσι όπως είδα τον Γεωργίου στα φιλικά, προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν υστερεί ούτε σε ταχύτητα, ούτε σε σέντρα, ούτε σε πόδι γενικότερα από τον Παντελή. Το ότι θα ξεκινήσει ο Παντελής το θεωρώ δεδομένο (λόγω Σάντος), αλλά πιστεύω ότι ο Γεωργίου αξίζει να μπει αλλαγή (όχι στο 92' αλλά στο 70') και δεν θα είναι κανένα ρίσκο για την εξέλιξη του ματς!
yianko ο γεωργιου ομως υστερει σε εμπειρια,σε επιστροφες κ σε αλλα στοιχεια που εγω κ εσυ δεν βλεπουμε.εγω τον παντελη τον ειδα να ειναι πολυ καλος απεναντι στον νετο(αυτον που οι αριανοι θεωρουν καλο μπακ) κ να τον κερδιζει στις περισσοτερες μονομαχιες.απο εκει κ περα μην ξεχνας οτι στα δεξια του εργοτελη παιζει ο κοτσιανικουλης.κ αυτο σημαινει οτι στα αριστερα μας το χαφ θα εχει αυξημενες αμυντικες αρμοδιοτητες..
Βαγγέλης ειναι καλος παικτης..Τωρα ομως δεν ειναι ετοιμος..και οταν λεω ετοιμος εννοω οτι μπορει να παιξει για 10 αλλα και για 2..ο Παντελης θα παιξει για 6-7,θα ανακατωσει και απλα δεν μπορει να σεντραρεο οπως πρεπει..ο Βαγγέλης θελει πρωτα ευκολα ματσ της τουμπας,θελει να συμμετεχει παραπανω στο παιχνιδι απο τισ σεντρες και τα στημενα του(στα οποια ειναι τρομερος)και θελει πολυ πολυ δυναμη..Τωρα γιατι εφτασε στα 21 και δεν τον ειχε δει κανεισ απο τα 16 για να ειναι τωρα ετοιμος ειναι αλλο θεμα..Αλλα τωρα δυστυχως θελει καποιο χρονο..Για μενα το προβλημα της Κυριακη ειναι ο Λακης ο οποιοσ ειναι απροβλεπτος και δεν εχουμε αλλη λυση εκει(εκτος αν εμφανιστει ο Αραμπατζης πραγμα που το ευχομαι)
Ο Βαγγέλης θα κανει καριερα στον ΠΑΟΚ αλλα και ο ιδιος ξερεο οτι τωρα θελει υπομονή
Ο Βαγγέλης θα κανει καριερα στον ΠΑΟΚ αλλα και ο ιδιος ξερεο οτι τωρα θελει υπομονή
Τα ιδια παντελη μου τα ιδια παντελακη μου..το ειπαμε..θελει πολυ ο Σβουρας αλλα δεν μπορει....θα ειτανε σιγουρα παντως μια καλη ευκαιρια για τον Γεωργιου να μπει εστω σαν αλλαγη!fotis52 έγραψε:Ο Γεωργιου ειχε καλη αποδοση σε 2-3 φιλικα. Αυτο απεχει πολυ για να τον πουμε παικταρα απο τωρα. Ας παρει σιγα σιγα καποιες ευκαιριες και εχει ολο το μελλον μπροστα του.
Δεν ειμαστε σχολειο. Εχουμε ενα στοχο. Παντελης και ξανα Παντελης προς το παρον.....
gagas έγραψε:yianko ο γεωργιου ομως υστερει σε εμπειρια,σε επιστροφες κ σε αλλα στοιχεια που εγω κ εσυ δεν βλεπουμε.εγω τον παντελη τον ειδα να ειναι πολυ καλος απεναντι στον νετο(αυτον που οι αριανοι θεωρουν καλο μπακ) κ να τον κερδιζει στις περισσοτερες μονομαχιες.απο εκει κ περα μην ξεχνας οτι στα δεξια του εργοτελη παιζει ο κοτσιανικουλης.κ αυτο σημαινει οτι στα αριστερα μας το χαφ θα εχει αυξημενες αμυντικες αρμοδιοτητες..
Ελα ρε τωρα πλακα μας κανετε.........
Αν ο ανθρωπος ξερει μπαλα τη να την κανει την εμπειρια.
Και η αρσεναλ στο κύπελλο εβαλε 8 μικρους (16-17-18) και εριξε 6 γκολακια.
Τωρα θα μου πεις τη σχεσει εχει το ενα με το αλο....εχει.
Αν την κατεχει την μπαλα την κατεχει πως να το κανουμε.
Ο μικρός ξερει πολυ μπαλα και πιστευω τουλαχιστον σαν αλαγη να τον βαζει για 20-30 λεπτα.
Πρώτων μην βαζεις σε παραθεση μονο ενα σημείο απο αυτα που ειπα.
Δευτερων δεν ειμαστε η αρσεναλ αλλα παιζουμε με ομαδουλες όπως εργοτελι και με τραυματίες σε αυτην την θεση αρα ειναι ωρα νομίζω να τον δοκιμάσει για λιγο και αν το ματς μας παει καλα(δεν ειπα να βγει ο παντελής αλλα να μην μπει πχ αλλαγή ο λακις και να μπει αυτος).
τριτων Ο Σαντος αποφασιζει και δεν προκιτε να με πειραξει αν δεν τον βαλει για κανεναν λογο αυτοςειναι προπονιτης εγω απλα θελω να βλεπω νικες.
Αυτα τα παιδια ειναι το μέλλον....
τεταρτων....ολα φιλικα
Δευτερων δεν ειμαστε η αρσεναλ αλλα παιζουμε με ομαδουλες όπως εργοτελι και με τραυματίες σε αυτην την θεση αρα ειναι ωρα νομίζω να τον δοκιμάσει για λιγο και αν το ματς μας παει καλα(δεν ειπα να βγει ο παντελής αλλα να μην μπει πχ αλλαγή ο λακις και να μπει αυτος).
τριτων Ο Σαντος αποφασιζει και δεν προκιτε να με πειραξει αν δεν τον βαλει για κανεναν λογο αυτοςειναι προπονιτης εγω απλα θελω να βλεπω νικες.
Αυτα τα παιδια ειναι το μέλλον....
τεταρτων....ολα φιλικα

falegko πρεπει ν α καταλαβεις κ εσυ κ ολοι οι υπολοιποι οτι εχουμε προπονητη κ τεχνικοδιευθυντη στην ομαδα κ ξερουν ποτε θα τον βαλουν αν αξιζει.το μελλον του παοκ δεν ειναι κανενας 20χρονος παικτης.το μελλον του παοκ ειναι η ιστορια του κ ο λαος του..ο παοκ ειναι μεγαλη ομαδα παρτε το χαμπαρι κ σε καθε αγωνιστικη θα παιζει οποιος αξιζει κ οποιος θα φερει την ομαδα πιο κοντα στη νικη..Falegkos έγραψε:gagas έγραψε:yianko ο γεωργιου ομως υστερει σε εμπειρια,σε επιστροφες κ σε αλλα στοιχεια που εγω κ εσυ δεν βλεπουμε.εγω τον παντελη τον ειδα να ειναι πολυ καλος απεναντι στον νετο(αυτον που οι αριανοι θεωρουν καλο μπακ) κ να τον κερδιζει στις περισσοτερες μονομαχιες.απο εκει κ περα μην ξεχνας οτι στα δεξια του εργοτελη παιζει ο κοτσιανικουλης.κ αυτο σημαινει οτι στα αριστερα μας το χαφ θα εχει αυξημενες αμυντικες αρμοδιοτητες..
Ελα ρε τωρα πλακα μας κανετε.........
Αν ο ανθρωπος ξερει μπαλα τη να την κανει την εμπειρια.
Και η αρσεναλ στο κύπελλο εβαλε 8 μικρους (16-17-18) και εριξε 6 γκολακια.
Τωρα θα μου πεις τη σχεσει εχει το ενα με το αλο....εχει.
Αν την κατεχει την μπαλα την κατεχει πως να το κανουμε.
Ο μικρός ξερει πολυ μπαλα και πιστευω τουλαχιστον σαν αλαγη να τον βαζει για 20-30 λεπτα.
εχουμε αλλους 26 αγωνες να βαλουμε τον γεωργιου.η αρχη ειναι κρισιμη..
μεχρι ποτε θα ειμαστε προπονητες?
Ωραια τοτε ας καταργήσουμε τις μικρές ομαδες δεν μας χρειάζονται οι παιχτες...
ας παίρνουμε έτυμους ....
Ελεος ρε δεν μπορούμε να πουμε την γνωμη μας??????
Ας μην τον βαλει ο σαντος δεν θα τον κράξουμε ελεος.
Απλα ο ενας λεει θελω να παιξει ατος ο αλος δεν θελει δεν είπαμε τον προπονητή αν δεν τον βαλει να τον διώξουμε.
Το οτι θελω να παιξει αυτος δεν σημαίνει οτι ο Σαντος πρεπει να τον βάλει και δεν σημαίνει οτι τον κραζω.
Τεσπα.
ας παίρνουμε έτυμους ....
Ελεος ρε δεν μπορούμε να πουμε την γνωμη μας??????
Ας μην τον βαλει ο σαντος δεν θα τον κράξουμε ελεος.
Απλα ο ενας λεει θελω να παιξει ατος ο αλος δεν θελει δεν είπαμε τον προπονητή αν δεν τον βαλει να τον διώξουμε.
Το οτι θελω να παιξει αυτος δεν σημαίνει οτι ο Σαντος πρεπει να τον βάλει και δεν σημαίνει οτι τον κραζω.
Τεσπα.
Παιδιά καταρχήν μην τρελένεστε .. κανένας δεν κάνει τον προπονητή ούτε κάνει υποδείξεις στον Σάντος. Εγώ τον στηρίζω απόλυτα είτε κερδάμε με 0,5-0, είτε βάζει Παντελή, είτε βάζει Λάκη είτε δεν βάζει Γεωργίου είτε δεν βάζει Ηλιάδη. Ποτέ δε θα με ακούσετε να λέω κάτι τέτοιο ..
Απλά όταν βλέπω έναν παίχτη ο οποίος δεν υστερεί από κάποιον άλλον, δεν θα κοιτάξω ούτε την ηλικία του, ούτε την ιστορία του. Έτσι λοιπόν καθαρά αντικειμενικά, εμένα στα φιλικά ο Γεωργίου μου άρεσε περισσότερο από Παντελή .. δεν γίνεται να μην το πω, θα είμαι ψεύτης. Ο Γεωργίου έχει έκρηξη - σπιρτάδα - ταχύτητα - τρίπλα - πάσα καλύτερη από τον Παντελή για μένα. Ο Παντελής ναι κρατάει το δεξί μπακ καλά και δε τον αφήνει να ανέβει, αλλά επιθετικά για μένα δεν λέει και πολλά.
Και πιστεύω ότι ο Γεωργίου αντέχει και σηκώνει το να παίξει αλλαγή αρκετά λεπτά .. Δεν είναι παιχτάκι που απλά λέμε ότι είναι ταλεντάκι επειδή έχει μικρή ηλικία .. Προσωπικά τον είδα ολοκληρωμένο αριστερό χαφ (και μπακ έπαιξε καλά). Τέλος, όταν κάνουμε ανάλυση παίχτη .. μη λέμε για εμπειρία .. Και ο Βαγγελής έχει εμπειρία, αλλά δε τον θέλω ούτε για την εξέδρα.
Το πώς θα εκμεταλλευτεί η ομάδα έναν παίχτη είναι δικό της θέμα. Μπορεί να τον εκμεταλλευτεί προς όφελος της ομάδας για μία χρονιά πχ αλλά να τον κάψει συνολικά τον παίχτη με διάφορους τρόπους. Εμένα με νοιάζει το καλό της ομάδας και όχι η ανάδειξη ταλέντων σαν ταλέντων.
Και ο Μαλεζάς μέχρι πέρυσι όλοι σχεδόν λέγαμε ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ και ότι είναι για Γ' Εθνική μαζί με τον Μουμίν κλπ .. Και τώρα που έχει δίπλα του τον Κοντρέρας βλέπεις ότι ξετσουτσούνισε. Έφτασε όμως 23 γεμάτα για να το κάνει αυτό .. Σκεφτείτε (λέμε τώρα) αν είχε έναν Κοντρέρας στα 19-20 του, που θα είχε φτάσει στα 23 του;
Όλα είναι θέμα προπονητή και στόχων της ομάδας .. εγώ απλά λέω ότι ο Γεωργίου δεν είναι ένα απλό ταλεντάκι της σειράς. Δεν θα υποδείξω το πότε θα παίξει, αλλά θα τονίσω ότι αυτός ο παίχτης έκανε φοβερά ματς στις όποιες ευκαιρίες του δόθηκαν στα φιλικά!
Απλά όταν βλέπω έναν παίχτη ο οποίος δεν υστερεί από κάποιον άλλον, δεν θα κοιτάξω ούτε την ηλικία του, ούτε την ιστορία του. Έτσι λοιπόν καθαρά αντικειμενικά, εμένα στα φιλικά ο Γεωργίου μου άρεσε περισσότερο από Παντελή .. δεν γίνεται να μην το πω, θα είμαι ψεύτης. Ο Γεωργίου έχει έκρηξη - σπιρτάδα - ταχύτητα - τρίπλα - πάσα καλύτερη από τον Παντελή για μένα. Ο Παντελής ναι κρατάει το δεξί μπακ καλά και δε τον αφήνει να ανέβει, αλλά επιθετικά για μένα δεν λέει και πολλά.
Και πιστεύω ότι ο Γεωργίου αντέχει και σηκώνει το να παίξει αλλαγή αρκετά λεπτά .. Δεν είναι παιχτάκι που απλά λέμε ότι είναι ταλεντάκι επειδή έχει μικρή ηλικία .. Προσωπικά τον είδα ολοκληρωμένο αριστερό χαφ (και μπακ έπαιξε καλά). Τέλος, όταν κάνουμε ανάλυση παίχτη .. μη λέμε για εμπειρία .. Και ο Βαγγελής έχει εμπειρία, αλλά δε τον θέλω ούτε για την εξέδρα.
Το πώς θα εκμεταλλευτεί η ομάδα έναν παίχτη είναι δικό της θέμα. Μπορεί να τον εκμεταλλευτεί προς όφελος της ομάδας για μία χρονιά πχ αλλά να τον κάψει συνολικά τον παίχτη με διάφορους τρόπους. Εμένα με νοιάζει το καλό της ομάδας και όχι η ανάδειξη ταλέντων σαν ταλέντων.
Και ο Μαλεζάς μέχρι πέρυσι όλοι σχεδόν λέγαμε ότι δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ και ότι είναι για Γ' Εθνική μαζί με τον Μουμίν κλπ .. Και τώρα που έχει δίπλα του τον Κοντρέρας βλέπεις ότι ξετσουτσούνισε. Έφτασε όμως 23 γεμάτα για να το κάνει αυτό .. Σκεφτείτε (λέμε τώρα) αν είχε έναν Κοντρέρας στα 19-20 του, που θα είχε φτάσει στα 23 του;
Όλα είναι θέμα προπονητή και στόχων της ομάδας .. εγώ απλά λέω ότι ο Γεωργίου δεν είναι ένα απλό ταλεντάκι της σειράς. Δεν θα υποδείξω το πότε θα παίξει, αλλά θα τονίσω ότι αυτός ο παίχτης έκανε φοβερά ματς στις όποιες ευκαιρίες του δόθηκαν στα φιλικά!
- DILAZIO4
- Επικοινωνία:
isos twra me ton travmatismo tou vierinia parei to paidi poio poles eukairies pantos sto filiko me tin udineze to palikari edeikse oti to katexei to topi . pame xalara kai oxi grinies san persi fetos einai i xronia mas
........................
EDITED
Γενικοι κανονες
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=2
Μετατροπη Λατινικων χαρακτηρων σε Ελληνικους
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=471
Εγκατασταση Ελληνικων χαρακτηρων στον υπολογιστη
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=1596
Δημιουργια νεων τοπικ/Απαντησεις σε τοπικ κ.λ.
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=208
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
........................
EDITED
Γενικοι κανονες
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=2
Μετατροπη Λατινικων χαρακτηρων σε Ελληνικους
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=471
Εγκατασταση Ελληνικων χαρακτηρων στον υπολογιστη
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=1596
Δημιουργια νεων τοπικ/Απαντησεις σε τοπικ κ.λ.
http://www.paokmania.gr/forum/viewtopic.php?t=208
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team