ΕΟ-ΠΑΟΚ 21:45 12/7 Novasports
- Mitsospaoki4
- Moderator
- kataramenos5
Re: ΕΟ-ΠΑΟΚ 21:45 12/7 Novasports
Αυτη η ομαδα εγινε μεγαλη γιατι τοσα χρονια(χωρις φραγκο) ειχε ενα τεραστιο λαο να τη στηριζει. Μας κοιμησαν τα λεφτα του Σαββιδη, χαλαρωσαμε κι αραξαμε, μπηκαμε στον αυτοματο. Ξεχασαμε ποιοι ειμαστε, χασαμε τη μουρλα και τον αυθορμητισμο μας και γι αυτο φτασαμε εδω. Ομως ολα αυτα τα στοιχεια υπάρχουν ακομα μεσα μας, δε χαθηκαν. Ξυπνηστε.
ΓΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΕΙΜΠΙΛΑΓΟ
Φταίει που είναι άδειο το γήπεδο και δεν παίρνουν ώθηση οι παίχτες. Αλλιώς παίζεις όταν ξέρεις ότι θα πέσει φαπα 

- SePuLtUrA_4_
Παίζουμε με τον αιώνιο πουστη...με την βρώμα και την σαπιλα...με την ομάδα του δημοσίου...με ότι πιο σιχαμερό υπάρχει στον αθλητισμό...με μαφιόζους και αιποιστοιμωνες....με τα μπάσταρδα του μπειραια....
Στα @@ μου ο αμπελ...στα @@ μου τα ψυχολογικά των παικτών... παίζεται με αυτούς που σας κλέβουν τον ιδρώτα...με ρολά και στημένες επιτροπές...με αυτούς που αρρωσταίνουν την ψυχή μας και τα μυαλά μας...
Για αυτό γαμηστε τους η μην γυρίσετε πίσω...το νου σας ρεμαλια...με αυτούς δεν υπάρχουν συμβιβασμοί και δικαιολογίες...
ΥΓ. Ακόμα και έτσι ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΤΕ!!!!
Στα @@ μου ο αμπελ...στα @@ μου τα ψυχολογικά των παικτών... παίζεται με αυτούς που σας κλέβουν τον ιδρώτα...με ρολά και στημένες επιτροπές...με αυτούς που αρρωσταίνουν την ψυχή μας και τα μυαλά μας...
Για αυτό γαμηστε τους η μην γυρίσετε πίσω...το νου σας ρεμαλια...με αυτούς δεν υπάρχουν συμβιβασμοί και δικαιολογίες...
ΥΓ. Ακόμα και έτσι ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΤΕ!!!!
Μια αξιοπρεπή εμφάνιση που να τους δείξει πως του χρόνου θα είμαι πιο υπολογίσιμος, εμένα θα με ικανοποιούσε.
-
Έτσι είναι. Αν δεν υπήρχε ο Σαββίδης, και είχαμε πρόεδρο κανέναν Γουμενοπαγώνη, ο φανατισμός και το πάθος θα ήταν μεγαλύτερος. Βρήκαμε μεγαλοεπενδυτή και μπήκαμε κι εμείς στο σαλόνι να δούμε πως είναι μέσα. Κι αν μπείς στο σαλόνι, κάνεις το πρώτο βήμα για να μεταλλαχθείς. Προτιμώ βέβαια Σαββίδη αλλά με το πάθος του παρελθόντος.kataramenos5 έγραψε:Αυτη η ομαδα εγινε μεγαλη γιατι τοσα χρονια(χωρις φραγκο) ειχε ενα τεραστιο λαο να τη στηριζει. Μας κοιμησαν τα λεφτα του Σαββιδη, χαλαρωσαμε κι αραξαμε, μπηκαμε στον αυτοματο. Ξεχασαμε ποιοι ειμαστε, χασαμε τη μουρλα και τον αυθορμητισμο μας και γι αυτο φτασαμε εδω. Ομως ολα αυτα τα στοιχεια υπάρχουν ακομα μεσα μας, δε χαθηκαν. Ξυπνηστε.
Κατά τα άλλα, στον αγώνα με την ΕΟ, ας κάνουν κάτι καλό τώρα στο τέλος. Εκεί που πρέπει.
Αγαπητοί παίκτες του ΠΑΟΚ! Οκ, δεν γουστάρετε τον Φερέιρα. Μαζί σας! Σώστε τουλάχιστον την περσινή σας υπέροχη χρόνια! Πως? Μα, μην αφήνοντας τον Gayρο να πάρει αήττητο Πρωτάθλημα, γιατί μετά θα σας κουνάει το δάχτυλο! Αυτό σας έμεινε δυστυχώς μόνο! Να γαμησετε την Κυριακή το βράδυ τα περσινά σας πουτανακια, μέσα στο εξοχικό μας...!!!
ΠΑΟΚ, γερά, διπλό στον Πειραιά!
ΠΑΟΚ, γερά, διπλό στον Πειραιά!
- bersekeros
Ένα μ@μημένο ματς... Κάντε το για εμάς όλους ρε! Που αρχίσαν πάλι τα μυαλά μας να πονάνε, μετά από τόσο καιρό.
Ένα μ@μημένο ματς, σας ζητάμε...!
Ένα μ@μημένο ματς, σας ζητάμε...!
- ΑποστόληςΑ
Αγώνα δρόμου για να προλάβει το derby κάνει ο Πέλκας. Σήμερα είναι η σημαντική ημέρα. Ενοχλήσεις αισθάνθηκε ο Λάμπρου στον οπίσθιο μηριαίο.
Απευθύνομαι στους παίκτες:
Αυτό το ματς είναι η κολυμπήθρα του Σιλωάμ.
Η λύτρωση.
Η πόρτα για τον παράδεισο.
Η ευκαιρία να ανεβάσετε τα κασέ σας, που εχουν πέσει στα τάρταρα.
Η λύτρωση.
- kataramenos5
Ενας σοφος ανθρωπος που χω την τιμη να ειναι και φιλος μου,
ειπε σε ανυποπτο χρονο κατι πολυ σωστο
ειπε σε ανυποπτο χρονο κατι πολυ σωστο
Μην λες τέτοια πράγματα, αδερφέ...mbison έγραψε:Απευθύνομαι στους παίκτες:
Η λύτρωση.
Μπορεί να τα αγχώσεις, τα παιδιά...
Κάντε ό,τι χρειάζεται, ας γίνει ότι γίνει, μόνο μη μου κάνει μουτράκια ο Λημνιός μου
Να τελειώνουμε με το φετινό ανέκδοτο με κάποια αξιοπρέπεια ...δεν έχω απαίτηση νίκης από το φετινό ποδοσφαιρικό ανέκδοτο που παρουσιάζουν καλοπληρωμένοι παίκτες κ προπονητής ...
Δεν έχει καμία μα καμία βάση η οποία ελπίδα
Δεν έχει καμία μα καμία βάση η οποία ελπίδα