ΠΑΟΚ - ΕΟ(πουστ@γαυρος) 4/3 21:30 Cosmotesports
- PAOK_Antarctica
-
Re: ΠΑΟΚ - ΕΟ(πουστ@γαυρος) 4/3 21:30 Cosmotesports
Τώρα μια φορά θα το γράψω γιατί δεν μπορώ να γράφω μεγάλα κείμενα συνέχεια. Αν κάποιοι νομίζουν ότι ο gayρος θα έρθει την Τετάρτη να παίξει στην Τούμπα όπως την προηγούμενη φορά είναι γελασμένοι. Οι πούστηδες ξέρουν ότι τον αντίπαλο τον τελειώνεις όσο είναι πεσμένος κάτω. Αυτά περί εγωισμού των παικτών τα ακούω βερεσέ. Χωρίς σχέδιο και με γιούργια, το πιθανότερο είναι να φας πιο εύκολα και πιο γρήγορα τα μούτρα σου. Αυτοί θα έχουν εύκολο ματσάκι την Κυριακή αλλά και έτσι να μην είναι έχουν αβαντάζ 7 βαθμών . Θα έρθουν να σε αποτελειώσουν και με αυτόν στον πάγκο και τις απόψεις του έχουν το αβαντάζ. Θα έρθουν για να εξασφαλίσουν την πρόκριση από το πρώτο ματς και εσύ παίζεις με πληγωμένη άμυνα . Εκείνοι έχουν εύκολο γκολ και στα ματς του κυπέλλου το εκτός έδρας μετράει.... Θέλει πλάνο προσοχή και απόλυτη πειθαρχία.... . Νομίζεται ότι θα την έχουμε με Αμπελ; Δεν θέλω να είμαι γκρινιάρης ούτε Κασσάνδρα.... Λογικούς συλλογισμούς κάνω
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Παίκτες του ΠΑΟΚ, δώστε τους το κωλ..άντερο στο χέρι!
Εγω παντως αν την Τεταρτη δεν δω παθος και ας χασουμε, θα θεωρω 100% υπεύθυνους τους παικτες και μονο. Δεν πληρωνονται για να δινουν το παρον σε καθε αγωνα.
- ΑποστόληςΑ
Αν ο Πορτογάλος τους δώσει πάλι εντολή να παίζουν με γιόμες και όχι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ συρτά τη μπάλα θα έχουμε επεισόδια γιατί θα χάσουμε πάλι.
Δεν είναι καμιά σπουδαία ομάδα ο γαύρος. Τον Παναιτωλικό τον κέρδισε από τεράστιο λάθος τους τερματοφύλακα. Εμάς το ίδιο, και στο όριο της νομιμότητας (σίγουρα πάντως της λωκοφαρδίας).
Δεν θέλω να βλέπω κουρασμένους και αδιάφορους. Όποιος δεν μπορεί να κάτσει σπίτι του.
Εγώ θα τολμούσα την εξής σύνθεση:
Πασχαλάκης
Matos - Ingason - Μιχαηλίδης - Γιαννούλης
Misic - Vieirinha
Λημνιός - El kaddouri - Λάμπρου
Akpom
Δεν είναι καμιά σπουδαία ομάδα ο γαύρος. Τον Παναιτωλικό τον κέρδισε από τεράστιο λάθος τους τερματοφύλακα. Εμάς το ίδιο, και στο όριο της νομιμότητας (σίγουρα πάντως της λωκοφαρδίας).
Δεν θέλω να βλέπω κουρασμένους και αδιάφορους. Όποιος δεν μπορεί να κάτσει σπίτι του.
Εγώ θα τολμούσα την εξής σύνθεση:
Πασχαλάκης
Matos - Ingason - Μιχαηλίδης - Γιαννούλης
Misic - Vieirinha
Λημνιός - El kaddouri - Λάμπρου
Akpom
- Μπαρκαρούτσος
Ετοιμαστείτε για cult ΠΑΟΚ σκηνικά αν γίνει στραβή. Δεν έχω πληροφορίες φυσικά, εικάζω όμως ότι θα έχουμε "ομορφιές".
- denyparxeisalio
ΠΑΟΚ και cult είναι έννοιες ταυτόσημες...
Ανυπομονώ για την Τετάρτη.. Ή θα τους γαμήσουμε ή θα τους γαμήσουμε, κάτι άλλο δεν έχει το μενού

Ανυπομονώ για την Τετάρτη.. Ή θα τους γαμήσουμε ή θα τους γαμήσουμε, κάτι άλλο δεν έχει το μενού

Πασχαλακης
Ματος, Ινγκασον, Μιχαι η Μιχαηλιδης, Ροντριγκο η Βιερινια
Μισιτς, Τσιγγαρας, Πελκας η Μπισε η Στοχ η Βιερινια
Λαμπρου δεξια, Λημνιος αριστερα
Ακπομ
ευκολη νικη
Ματος, Ινγκασον, Μιχαι η Μιχαηλιδης, Ροντριγκο η Βιερινια
Μισιτς, Τσιγγαρας, Πελκας η Μπισε η Στοχ η Βιερινια
Λαμπρου δεξια, Λημνιος αριστερα
Ακπομ
ευκολη νικη
+ 1926 x 4 γ@μω την π0###να μου, δεν αντεχω να βλεπω αλλο γιομες και κεφαλιες-βολευ που καταληγουν στον αντιπαλοΑποστόληςΑ έγραψε:Αν ο Πορτογάλος τους δώσει πάλι εντολή να παίζουν με γιόμες και όχι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ συρτά τη μπάλα θα έχουμε επεισόδια γιατί θα χάσουμε πάλι.
retro cult εννοεις Μπακ;Μπαρκαρούτσος έγραψε:Ετοιμαστείτε για cult ΠΑΟΚ σκηνικά αν γίνει στραβή. Δεν έχω πληροφορίες φυσικά, εικάζω όμως ότι θα έχουμε "ομορφιές".
θα γινουν και δεν θα εχουν δικαιολογια αν δεν βαλουν μυαλο και την μπαλα κατω
αν οι αποστασεις με τον Αμπελ ειναι πλεον χαωδεις, ας πουν οτι τραυματιστηκε, οτι εχει κορονωιο και ας μπει προπονητης ο Γκαρσσια με βοηθεια Βιερινια
θέλω να δω φλόγες να βγαίνουν από τα μάτια των παικτών,
αίμα να κυλάει στα δόντια τους,
και σε κάθε τάκλιν να σηκώνουν τους γαύρους στον αέρα.
Κάθε τι λιγότερο, θα σημαίνει πως υποκύψαμε στον γαύρο.
αίμα να κυλάει στα δόντια τους,
και σε κάθε τάκλιν να σηκώνουν τους γαύρους στον αέρα.
Κάθε τι λιγότερο, θα σημαίνει πως υποκύψαμε στον γαύρο.
-
Από τους 50, οι σαράντα εδώ μέσα, προσδοκάτε ήττα του ΠΑΟΚ για να φύγει ο αμπελ. Τη στραβή περιμένετε για να κράξετε αμπελ, γιωργάκη κ.λπ. Μην κάτσει νίκη όμως και τότε να σας δώ.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Είναι ντροπή ένας ΠΑΟΚτσης να επιθυμεί ήττα του ΠΑΟΚ και δη από αυτούς τους σιχαμένους. Τα ξεχνάμε όλα για 90 λεπτά. Ξυπνήστε επιτέλους και πατήστε τους.
- episimos73
Πολλά με λίγα την Τετάρτη, θα τους γαμήσουμε τον πάτο.
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk