ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 19:30 12/01 PAOKTV
- V-olakiotis
Re: ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 19:30 12/01 PAOKTV
Ο Augusto είναι τραυματίας ξέρει κανείς? Εγώ θα ήθελα να δω Akpom βασικό με Πέλκα από πίσω του Bise αριστερά Limnios δεξιά misic-Augusto και matos-ingsdon-varela-giannoulis-Pasxalakis.
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, κυρίως στο θέμα της ψυχολογίας των παιχτών.
Η γκρίνια που κυριάρχησε (διότι κυριάρχησε) στην πρώτη ήττα μετά από 51 αγώνες (απαράδεκτη γκρίνια), σε συνδυασμό με την γενίκευση του στυλ ''ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει ντέρμπι'', θα λειτουργήσει ψυχοφθόρα για την ομάδα.
Εμείς από την πλευρά μας, είμαστε οι μοναδικοί που μπορούμε να γυρίσουμε την ψυχολογία τους.
Δεν είναι τυχαίο που όλη η ομάδα, διοίκηση-προπονητής-παίχτες, σε δηλώσεις τους ζητούν 30.000 στο γήπεδο.
Δεν το κάνουν για τίποτα άλλο, παρά να πάρουν ώθηση από εμάς.
Και όταν λέμε 30.000, δεν εννοούμε 30.000 αλλά μόνο 10.000 στην Θ4 να φωνάζουν.
Θέλουν και απαιτούν (ναι ρε, απαιτούν) 30.000 τσαμπιά πάνω στα κάγκελα, να βγάλουμε λαρύγγι.
Σε αυτό δε, οφείλει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και οι σύνδεσμοι που φιλοξενούνται στην Θ4, να βάλουν το κεφάλι τους κάτω και να επανέλθουν τα συνθήματα για την ομάδα. Φτάνει πια συνθήματα για μπάτσους, ναρκωτικά, και ποιος γάμησε ποιον πριν από 20 χρόνια. Έχουν κουράσει συνθήματα ''εγώ την έχω μεγαλύτερη από εσένα''.
Συνθήματα για τον ΠΑΟΚ, να γουστάρουν όλοι, να είμαστε 90' όρθιοι και να τραγουδάμε.
Η γκρίνια που κυριάρχησε (διότι κυριάρχησε) στην πρώτη ήττα μετά από 51 αγώνες (απαράδεκτη γκρίνια), σε συνδυασμό με την γενίκευση του στυλ ''ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει ντέρμπι'', θα λειτουργήσει ψυχοφθόρα για την ομάδα.
Εμείς από την πλευρά μας, είμαστε οι μοναδικοί που μπορούμε να γυρίσουμε την ψυχολογία τους.
Δεν είναι τυχαίο που όλη η ομάδα, διοίκηση-προπονητής-παίχτες, σε δηλώσεις τους ζητούν 30.000 στο γήπεδο.
Δεν το κάνουν για τίποτα άλλο, παρά να πάρουν ώθηση από εμάς.
Και όταν λέμε 30.000, δεν εννοούμε 30.000 αλλά μόνο 10.000 στην Θ4 να φωνάζουν.
Θέλουν και απαιτούν (ναι ρε, απαιτούν) 30.000 τσαμπιά πάνω στα κάγκελα, να βγάλουμε λαρύγγι.
Σε αυτό δε, οφείλει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και οι σύνδεσμοι που φιλοξενούνται στην Θ4, να βάλουν το κεφάλι τους κάτω και να επανέλθουν τα συνθήματα για την ομάδα. Φτάνει πια συνθήματα για μπάτσους, ναρκωτικά, και ποιος γάμησε ποιον πριν από 20 χρόνια. Έχουν κουράσει συνθήματα ''εγώ την έχω μεγαλύτερη από εσένα''.
Συνθήματα για τον ΠΑΟΚ, να γουστάρουν όλοι, να είμαστε 90' όρθιοι και να τραγουδάμε.
- PAOKevolution
Θα το πληρωνετε ρε πουτ@νες για ΠΟΛΛA χρονια αυτο που κανατε...30.000 και θα τους διαλυσουμε.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πουτσ@ στη χάρτινη πουτ@ν@! Το σουβλί να περάσει το κωλ@ντερο και να βγει από το μάτι!
- invincible
Argaliad έγραψε:Ο Augusto είναι τραυματίας ξέρει κανείς? Εγώ θα ήθελα να δω Akpom βασικό με Πέλκα από πίσω του Bise αριστερά Limnios δεξιά misic-Augusto και matos-ingsdon-varela-giannoulis-Pasxalakis.
όλοι καλά είναι αύριο μπαίνει και ο Κρεσπο σήμερα έκανε την μισή προπόνηση με την ομάδα. Αλλά δεν ξέρω αν τον ξεκινήσει αμέσως.
ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ
ΜΑΤΟΣ ΙΝΓΚΑΝΣΟΝ (ΒΑΡΕήΚΡΕΣΠ) ΓΙΑΝΟΥΛΗΣ
ΛΗΜΝΙΟΣ ΑΓΚΟΥΣΤΟ ΜΑΥΡΙΣΙΟ ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
ΜΙΣΙΤΣ
ΣΦΙΝΤΕΦΣΚΙ
4-0 ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

- Μπαρκαρούτσος
Μπαρκαρούτσος έγραψε:Έχω ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες (από δύο πηγές) ότι καραδοκούν και ζητούν εκδίκηση τα λήκια, ενώ έχουν κατέβει και Βούλγαροι για σούτια αδιακρίτως και στο ψαχνό.
Γενικότερα το νου μας στη πόλη.
- Sick Bastard
- ΑποστόληςΑ
Απ' ό,τι διαβάζω χθες στην προπόνηση ο Crespo μετείχε σε ένα μέρος της, ενώ ο El Kaddouri έκανε ατομική προπόνηση. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει αν ο Ισπανός θα μπει στην αποστολή, ενώ ο Kaddouri δεν έχει ελπίδες. Θεωρώ πάντως πως ακόμη και να μπει ο Crespo στην αποστολή δεν θα ξεκινήσει.
Θα ήθελα η 11άδα με την οποία θα κατέβει ο ΠΑΟΚ να περιλαμβάνει:
Πασχαλάκη
Matos - Ingason - Varela - Γιαννούλη
Mauricio - Douglas
Λημνιό - Misic - Vieirinha
Swiderski (Akpom)
Θα ήθελα η 11άδα με την οποία θα κατέβει ο ΠΑΟΚ να περιλαμβάνει:
Πασχαλάκη
Matos - Ingason - Varela - Γιαννούλη
Mauricio - Douglas
Λημνιό - Misic - Vieirinha
Swiderski (Akpom)
Ξεσκίστε τους χάρτινους δίχως έλεος!!! Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Και ιδανικά 3μπαλο! Μακάρι να παίξει ο Αουγκούστο στα χαφ γιατί θέλουμε παίχτη πίσω να έχει τρεξίματα και να κόβει τυχόν αντεπιθέσεις. Λογικά θα πάμε με τριάδα χαφ Μάου, Αουγκούστο και Μίσιτς. Μπροστά θα ήθελα Άκπομ, Λημνιό και Λάμπρου 

Το ισραηλινό κοράκι που είχε σφυρίξει γεναιόδωρα τον γκέι στα προκριματικά του ΤσουΛου με τους Τούρκους στον κυριακάτικο αγώνα..
tolis01 έγραψε:Το ισραηλινό κοράκι που είχε σφυρίξει γεναιόδωρα τον γκέι στα προκριματικά του ΤσουΛου με τους Τούρκους στον κυριακάτικο αγώνα..
Είχε σφυρίξει και στο ΠΑΟΚ - Σπαρτακ 3-2, που είχε δώσει εκείνο το απιστευτο πέναλτι στους Ρώσους. Ρε κατι συμπτώσεις....
-
Ας είμαστε εμείς όπως πρέπει να είμαστε και δεν μας τρομάζει κανένα κοράκι.
Την Κυριακη θελω και κερκιδα αναλογη. Οσο τον δυνατον λιγοτερα συνθηματα για το ποσο ωραια ειναι η πρεζα και περισσοτερη πιεση στον αντιπαλο. Και κανα μπινελικι για τον Αυγενακη δεν θα βλαψει.