Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Για όσους τυχαίνει να μην το έμαθαν, σήμερα παίξαμε και κερδίσαμε στη Νέα Σμύρνη.
Καλό βράδυ
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλό βράδυ
Τον Μισιτς γιατι δεν τον εχουμε αγορασει ακομα ειπαμε;
Μπραβο στο Zivkovic που επιασε αυτο το φαουλ στο τελος του πρωτου ημιχρονου και γενικα οτι ειναι πολυ παθιασμενος παιχτης ακομα και οταν ηταν στον παγκο απο τις παρακαμερες ζει το παιχνιδι περισσοτερο απ'ολους. Σε ενα στιγμυοτυπο φιλαει το σημα της ομαδας στο γκολ και γενικα βγαζει τρομερη ενεργεια δικαια εχει κατακτησει φανελα βασικου. Τωρα ο Akpom γενικα θα ελεγα οτι ηταν χαμενος αλλα μπραβο του που ακομα και ετσι εκανε Assist πολυ εξυπνοι και γκολ και δειχνει ποσο καλα στοιχεια εχει και μαχητικοτητα. Επειτα ο Andre παιζει αρχοντικα αν και παραειχε σιγουρια και εκανε μερικα λαθοι στο χωρο του κεντρου.
- painkiller4
Μπράβο στην ομάδα για τη νίκη, ακόμη μια τη Δευτέρα για να κάνουμε καλές γιορτές, και μετά να πάμε να πατήσουμε το γιουσουφάκια του χοντρου.
- Μπαρκαρούτσος
pilotos έγραψε:Για όσους τυχαίνει να μην το έμαθαν, σήμερα παίξαμε και κερδίσαμε στη Νέα Σμύρνη.
Καλό βράδυ
Είναι ξενερωμένοι από το volley και το χάντμπολ.
- sourmenetes
- Moderator
Υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι η ομάδα κάνει συντήρηση και περιμένει τα πλευ οφ για να σκίζει???
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νίκη τρεις βαθμοί και προχωράμε.
Πώς λέγεται όταν κάνεις δεύτερο αήττητο νταμπλ;
Πώς λέγεται όταν κάνεις δεύτερο αήττητο νταμπλ;
Ο Ίνγκασον και ο Αουγκούστο δεν μου άρεσαν σήμερα.
Μεγάλη αστάθεια ο πρώτος (ειδικά στο α' μέρος) και άνευ λόγου κράτημα μπάλας ο δεύτερος, με αποτέλεσμα να τον κλείνουν και να τον οδηγούν σε λάθος (σε άλλους αγώνες αυτό γινόταν προς το τέλος του αγώνα, και το απέδιδα σε κούραση, αλλά σήμερα ήταν από την αρχή έτσι).
Πέραν αυτών, μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η κυκλοφορία της μπάλας με την τριάδα ΜΙΣΙΤΣ-ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ-ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ.
Με τέτοια σύνθεση και σύστημα 4-3-3, νομίζω θα είμαστε άπαιχτοι (στην ουσία το σύστημα θα έλεγα ότι ήταν κάτι σαν 3-4-2-1).
Σήμερα έδωσε διαπιστευτήρια ο Ζίφκοβιτς! Χρειάστηκε και ήταν εκεί!
Δυστυχώς, αρνητικός για άλλη μία φορά ο Μπίσεσβαρ. Χαλούσε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης της ομάδας. Καθυστερούσε υπερβολικά την ανάπτυξη και κολλούσε όλη την ομάδα. Ο Βιερίνια, χωρίς να κάνει τίποτα ιδιαίτερο, με το γρήγορο και έξυπνο παιχνίδι του έδωσε ταχύτητα στην ομάδα.
Τέλος, μεγάλο κρίμα να μην μπαίνουν φάσεις "μισά γκολ", όπως αυτά του Βιειρίνια και του Αουγκούστο. Τρομερές ενέργειες με ΠΟΛΥ λάθος τελειώματα από παίκτες με τεράστια τεχνικά χαρακτηριστικά. Ευτυχώς που το σκορ ήταν ήδη 0-2 και δεν είχαμε παρατράγουδα.
Μεγάλη αστάθεια ο πρώτος (ειδικά στο α' μέρος) και άνευ λόγου κράτημα μπάλας ο δεύτερος, με αποτέλεσμα να τον κλείνουν και να τον οδηγούν σε λάθος (σε άλλους αγώνες αυτό γινόταν προς το τέλος του αγώνα, και το απέδιδα σε κούραση, αλλά σήμερα ήταν από την αρχή έτσι).
Πέραν αυτών, μου άρεσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η κυκλοφορία της μπάλας με την τριάδα ΜΙΣΙΤΣ-ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ-ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ.
Με τέτοια σύνθεση και σύστημα 4-3-3, νομίζω θα είμαστε άπαιχτοι (στην ουσία το σύστημα θα έλεγα ότι ήταν κάτι σαν 3-4-2-1).
Σήμερα έδωσε διαπιστευτήρια ο Ζίφκοβιτς! Χρειάστηκε και ήταν εκεί!
Δυστυχώς, αρνητικός για άλλη μία φορά ο Μπίσεσβαρ. Χαλούσε κάθε προσπάθεια ανάπτυξης της ομάδας. Καθυστερούσε υπερβολικά την ανάπτυξη και κολλούσε όλη την ομάδα. Ο Βιερίνια, χωρίς να κάνει τίποτα ιδιαίτερο, με το γρήγορο και έξυπνο παιχνίδι του έδωσε ταχύτητα στην ομάδα.
Τέλος, μεγάλο κρίμα να μην μπαίνουν φάσεις "μισά γκολ", όπως αυτά του Βιειρίνια και του Αουγκούστο. Τρομερές ενέργειες με ΠΟΛΥ λάθος τελειώματα από παίκτες με τεράστια τεχνικά χαρακτηριστικά. Ευτυχώς που το σκορ ήταν ήδη 0-2 και δεν είχαμε παρατράγουδα.
- ΑποστόληςΑ
Αυτό.sourmenetes έγραψε:20 λεπτά μπάλα και για πλάκα 0-2...
- NIKOS_PAOK04
Κακό πρώτο ημίχρονο πολύ καλό πρώτο 20λεπτο στο δεύτερο και απλά μετά διαχείριση.
Ζιφκοβιτς ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλός
Ινγκασον MVP γιατί είναι σχεδόν αλάνθαστος τρέχει πολύ και ξεκλειδώνει και το ματς.
Παράπονα από Μπισεσβαρ και τους Αουγκουστο - Μάτος
50 ΑΗΤΤΗΤΟΙ και συνεχίζουμε.
Ζιφκοβιτς ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλός
Ινγκασον MVP γιατί είναι σχεδόν αλάνθαστος τρέχει πολύ και ξεκλειδώνει και το ματς.
Παράπονα από Μπισεσβαρ και τους Αουγκουστο - Μάτος
50 ΑΗΤΤΗΤΟΙ και συνεχίζουμε.
-
Evangelos Apostolidis
Το μεγαλο ατου μας ειναι οτι δεν ειμαστε προβλεψημοι - στο Αγρινιο πετυχαινουμε τρια γκολ στην ροη του αγωνα και σημερα δυο γκολ απο στημενα.
Μπραβο στην ομαδα για τον επαγγελματισμο της, ειχαμε 65% κατοχη μπαλας, 11-3 κορνερ και ξεκαθαρα πιο πολλες τελικες απο τον Πανιωνιο.
Μπραβο στην ομαδα για τον επαγγελματισμο της, ειχαμε 65% κατοχη μπαλας, 11-3 κορνερ και ξεκαθαρα πιο πολλες τελικες απο τον Πανιωνιο.
Μπράβο για την νίκη απέναντι στο γαυροϋποκατάστημα, αν και σπαταλήσαμε τζάμπα και βερεσέ ένα ημίχρονο...
Μιας και ο αντίπαλος ήταν ντιπ για ντιπ λιμό, ψήφισα MVP τον Ζίβκοβιτς, επειδή μας κράτησε το 0 πίσω, στο 1ο...
Η νίκη ήταν θέμα χρόνου, όσο λάθος κι αν ήμασταν στημένοι, αρχικά, με Καντουρί και Μπίσε, μαζί, στην 11άδα...
Προχωράμε για μια ακόμα νίκη την Δευτέρα, ώστε να πάμε στην διακοπή, για να αποφορτιστούν 5-6 παίχτες μας!!
Μιας και ο αντίπαλος ήταν ντιπ για ντιπ λιμό, ψήφισα MVP τον Ζίβκοβιτς, επειδή μας κράτησε το 0 πίσω, στο 1ο...
Η νίκη ήταν θέμα χρόνου, όσο λάθος κι αν ήμασταν στημένοι, αρχικά, με Καντουρί και Μπίσε, μαζί, στην 11άδα...
Προχωράμε για μια ακόμα νίκη την Δευτέρα, ώστε να πάμε στην διακοπή, για να αποφορτιστούν 5-6 παίχτες μας!!