ΠΑΟΚ - βάζελος 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- PAOK_Antarctica
Re: ΠΑΟΚ - βάζελος 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Το κακο με το αήττητο είναι ότι πανηγυρίζουμε τις ισοπαλίες.
Οποτε ακούω εδώ μέσα για πενταρες και πολλά γκολ ξέρω πια ότι έρχεται δύσκολο ματς. Μια υπεροψία άγχος μαλθακοτητα δεν ξέρω πώς να το πω, την είχαμε στην αρχή. Πήγαν να το κλέψουν από λάθος μας τελικα και το έκλεψαν το μισό. Έκαναν το ματς της ζωής τους. Όπως και τα σκουλήκια. Ίσως δεν είναι τυχαίο. Ο Αλαφούζος ξέρουμε πού γλύφει. Τέλος παντων κραταμε το αήττητο. Έχει πολύ δρόμο φέτος. Έχουμε καλή ομάδα. Ινκασον πολύ καλός. Ο χρόνος κυλάει υπέρ μας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Κυρ 03 Νοέμ 2019, 22:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπως λέει και το γνωστό ποδοσφαιρικό κλισέ, απόψε μας τιμώρησε η μπάλα επειδή δεν την σεβαστήκαμε. Πάλι καλά που μαλάκωσε λίγο στο τέλος και μας άφησε να ισοφαρίσουμε 

- paok re niamou
Δεν δικαιολογηται να μπαινεις σε οποιοδηποτε ματς με οποιοδηποτε αντιπαλο με τετοια χαλλλλαρη νοοτροπια.
Ολοι απαρεδεκτοι.
Προτιμω καποιον νηφαλιο απο μεγαφωνικη να δινει συνθηματα, παρα αυτο το χαλι των τελευταιων 2 χρονων.
Ειμαι σιγουρος οτι με ενα ξεσηκωμα ειδικα μετα την ισοφαριση, οι παικτες δεν θα χαλαρωναν.
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Ολοι απαρεδεκτοι.
Προτιμω καποιον νηφαλιο απο μεγαφωνικη να δινει συνθηματα, παρα αυτο το χαλι των τελευταιων 2 χρονων.
Ειμαι σιγουρος οτι με ενα ξεσηκωμα ειδικα μετα την ισοφαριση, οι παικτες δεν θα χαλαρωναν.
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Συμφωνώ με τον παραπάνω:
να γ@μήσω εγώ το αήττητο, αν είναι να πανηγυρίζω ισοπαλίες με μικρότερου μεγέθους ομάδες.
να γ@μήσω εγώ το αήττητο, αν είναι να πανηγυρίζω ισοπαλίες με μικρότερου μεγέθους ομάδες.
Στα αρνητικά ότι δεν καταφέραμε να περάσουμε στην κορυφή.
Στα θετικά ότι δεν αυξήθηκε η διαφορά.
Ήταν ευκαιρία αλλά δεν παίξαμε καλά.
Στα θετικά ότι δεν αυξήθηκε η διαφορά.
Ήταν ευκαιρία αλλά δεν παίξαμε καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panta την Κυρ 03 Νοέμ 2019, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο βάζελος ακολούθησε την τακτική που είχε από πάντα που ξέρω τον Δώνη, δηλαδή κατοχή μπάλας, για την κατοχή. Να σπάσεις τα νεύρα του αντιπάλου. Δεν είχε στόχο η κατοχή τους και κάθε πάσα ήταν στα σίγουρα και πολύ προς τα πίσω. Ουσιαστικά σήμερα εμείς τους κάναμε μάγκες, που μπήκαμε νωθρά με πολλούς παίκτες εκτός τόπου και χρόνου. Τα ντέρμπι χρειάζονται τελικά προσωπικότητες. Σε τέτοια ματς θέλω Μάτος στο ρόλο του Γιαννούλη, δηλαδή να προωθείται.
Μπίσε ως 2ος επιθετικός είναι ανέκδοτο. Αριστερά μπορεί να προσφέρει συγκλίνοντας.
Μπράβο σε Βιεϊρίνια και στο τέλος το ματς άφησε μια γλυκιά γεύση που κρατήσαμε το αήττητο. Πραγματικά απίστευτος ο αρχηγός.
Μπίσε ως 2ος επιθετικός είναι ανέκδοτο. Αριστερά μπορεί να προσφέρει συγκλίνοντας.
Μπράβο σε Βιεϊρίνια και στο τέλος το ματς άφησε μια γλυκιά γεύση που κρατήσαμε το αήττητο. Πραγματικά απίστευτος ο αρχηγός.
++++++++++++++gpap έγραψε:Συμφωνώ με τον παραπάνω:
Πέρα από την απολύτως δικαιολογημένη κριτική μας για την άθλια εμφάνισή του ΠΑΟΚ,
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ:
Όποιος ανεβάσει εδώ μέσα την ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ και ΔΕΔΟΜΕΝΗ προπαγάνδα που θα κάνουν σε λίγα λεπτά τα ΑΘΛΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΒΟΘΡΟΣΑΙΤ της δήθεν αντικειμενικής χαβούζας και τα παρακλάδια τους στη Θεσσαλονίκη, έχει δώρο μπαν από μένα, εφόσον πέσει στην αντίληψη.
Θα λυσσάξουν, θα πάθουν αμόκ, θα διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, θα ζητήσουν εκλογές, την επέμβαση του Τραμπ, τη σύλληψη της Μέρκελ. Θα πουν ΤΕΡΑΤΑ για να διαμορφώσουν το κατάλληλο κλίμα.
Είναι ψέμματα και το ξέρουμε. ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ:
Όποιος ανεβάσει εδώ μέσα την ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ και ΔΕΔΟΜΕΝΗ προπαγάνδα που θα κάνουν σε λίγα λεπτά τα ΑΘΛΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΒΟΘΡΟΣΑΙΤ της δήθεν αντικειμενικής χαβούζας και τα παρακλάδια τους στη Θεσσαλονίκη, έχει δώρο μπαν από μένα, εφόσον πέσει στην αντίληψη.
Θα λυσσάξουν, θα πάθουν αμόκ, θα διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, θα ζητήσουν εκλογές, την επέμβαση του Τραμπ, τη σύλληψη της Μέρκελ. Θα πουν ΤΕΡΑΤΑ για να διαμορφώσουν το κατάλληλο κλίμα.
Είναι ψέμματα και το ξέρουμε. ΜΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ.
- V-olakiotis
Δεν ξέρω τι να γράψω...
Δεύτερο σερί χιναρι στις καθυστερήσεις. Έχουμε πολλά θέματα, σήμερα φανηκαμε λίγοι για να πατήσουμε μια απλά μαχητική ομάδα.
Ευτυχώς επέστρεψε ο Αρχηγός!
Ο Κρέσπουρας εξιλεωθηκε για το λάθος στο πρώτο γκολ.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Δεύτερο σερί χιναρι στις καθυστερήσεις. Έχουμε πολλά θέματα, σήμερα φανηκαμε λίγοι για να πατήσουμε μια απλά μαχητική ομάδα.
Ευτυχώς επέστρεψε ο Αρχηγός!
Ο Κρέσπουρας εξιλεωθηκε για το λάθος στο πρώτο γκολ.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Πάω να δω κόκκινο ποτάμι...
Αυτό δεν ήταν ΠΑΟΚ. Ορισμένοι απορώ τί προετοιμασία κάνουν πριν τον αγώνα.
Υγ ακπομ είσαι παικταρας.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό δεν ήταν ΠΑΟΚ. Ορισμένοι απορώ τί προετοιμασία κάνουν πριν τον αγώνα.
Υγ ακπομ είσαι παικταρας.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mauricio-8-
Η ομάδα ήτανε χάλια σήμερα.Ατομικα πολλά λάθη από όλους! Δεν ξέρω αν δεν ήτανε ο Βιερηνια αν περνάμε το Χ. Μεγάλο πρόβλημα έχει στο κέντρο στον άξονα η ομάδα δεν έχει σωστή ανάπτυξη εκεί στα χαφ και δεν ειναι καλό αυτό.
- navigator11
2 σίγουρα τεράστια κέρδη σήμερα. ΔΕ ΧΑΣΑΜΕ ΟΥΤΕ ΣΗΜΕΡΑ. Ο ΑΡΧΗΓΟΣ σκόραρε δις. Τι συνεπάγονται αυτά; Το πρώτο ότι διαλύει την ψυχολογία όποιου άλλου θεωρεί ότι, ακόμα και να προηγηθεί και μια και δυο φορές, θα μπορέσει στο τέλος να κάμψει έναν ΠΑΟΚ σε άσχημη μέρα. Το δεύτερο ότι η ψυχολογία του Αντελίνο πλέον έχει εκτοξευτεί.
Ένα κέρδος, με ερωτηματικό ωστόσο, είναι ότι (υπό φυσιολογικές συνθήκες) δε θα δούμε στα κοντά τον Μπίσεσβαρ. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το πόσο άθλιος ήταν σήμερα. Κατάφερε να γίνει ο καλύτερος παίχτης της βαζέλας. Δε θέλω να τον ξαναδώ τουλάχιστον για το επόμενο δίμηνο. Για την όλη του παρουσία (και) σήμερα, όχι μόνο για τις άσχημες επιλογές του. Δεν αντέχεται, ειλικρινά. Όχι, δεν ήταν ο μόνος που υστέρησε. Αλλά δεν ελαφρύνει το σημερινό του έκτρωμα το ότι ο Γιαννούλης, ο Μάτος, ο Αουγκούστο, ο Λημνιός, ο Στοχ, ο Σφιντέρσκι ήταν μέτριοι ή κάτω του μετρίου.
Σαν τελική γεύση, επ' ουδενί δε δικαιούτο η βαζέλα κάτι παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι. Πήρε το μέγιστο, που θα μπορούσε. Γνώμη μου, ούτε αυτό άξιζε. Αλλά ας μη μαλακίζονταν οι δικοί μας και μάλιστα δις.Τσάμπα χαμένοι βαθμοί αλλά το ότι δεν ηττηθήκαμε κάπως αμβλύνει τα πράγματα.
Ένα κέρδος, με ερωτηματικό ωστόσο, είναι ότι (υπό φυσιολογικές συνθήκες) δε θα δούμε στα κοντά τον Μπίσεσβαρ. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν το πόσο άθλιος ήταν σήμερα. Κατάφερε να γίνει ο καλύτερος παίχτης της βαζέλας. Δε θέλω να τον ξαναδώ τουλάχιστον για το επόμενο δίμηνο. Για την όλη του παρουσία (και) σήμερα, όχι μόνο για τις άσχημες επιλογές του. Δεν αντέχεται, ειλικρινά. Όχι, δεν ήταν ο μόνος που υστέρησε. Αλλά δεν ελαφρύνει το σημερινό του έκτρωμα το ότι ο Γιαννούλης, ο Μάτος, ο Αουγκούστο, ο Λημνιός, ο Στοχ, ο Σφιντέρσκι ήταν μέτριοι ή κάτω του μετρίου.
Σαν τελική γεύση, επ' ουδενί δε δικαιούτο η βαζέλα κάτι παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι. Πήρε το μέγιστο, που θα μπορούσε. Γνώμη μου, ούτε αυτό άξιζε. Αλλά ας μη μαλακίζονταν οι δικοί μας και μάλιστα δις.Τσάμπα χαμένοι βαθμοί αλλά το ότι δεν ηττηθήκαμε κάπως αμβλύνει τα πράγματα.
ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑPAOK_Antarctica έγραψε:Το κακο με το αήττητο είναι ότι πανηγυρίζουμε τις ισοπαλίες.
δεν νομίζω κανένας να επηρεαστεί από ότι γράψουν οι δημοσιογράφοι του πρεζέμπορα.rainmaker έγραψε:...
....
Ας χαλαρώσουμε και ας κάνουμε την κριτική που θα βοηθήσει να βρούμε το πρόβλημα και να το λύσουμε.
Χαλαρά λοιπόν, χωρίς φωνές και εκνευρισμούς.